2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sağlıkla kucağına al canım inş.

Evde doğum. Beklemekte ilginç yahu 38 hafta oldum bekliyore hala eğilip kalkıyorum hiç birşeyi kısıtlamadım garip bir şekilde devam

Ben seni 2015 Şubat annelerinden biliyordum o zaman sizlerden biriydim. Bebeğimi kaybettim. 2015 Mayıs annesi oldum. Demek sende ikinci bekliyorsun
Hmm ben sonralardan yazmaya başlamıştım 2015 şubat annelerine seni hatırlayamadım Allah herşeyin hayırlısını versin kimseye evlat acısı yaşatmasın canım ama oğlumun doğumu 2015 in şubatın 3 ünde görünüyordu 2015 31 ocakta doğdu bu da ocak olacak inş aynı ayda beraber kutlarız artık ikisinin doğum günlerini :)

Kızlarr tek tek alıntı yapamadım bilmiyorum yapmayı ben sezeryanla dogum yaptım bebiş küvezde ters oldugu ve kilolu oldugundan dolayı küveze aldılar daha göremedim bebişimi dogumda bi göstermişlerdi fotograflarını gördüm cekmisler de birazdan yürüyüşe çıkacagım sonda çıktıktan sonra bebişimi görmeye gidecegm inşallah bebişim 4 kilo dogdu maşallahh =)

bence bir sonraki gittiginde dogum hemsiresi ile konus, en son gittiğimde iyiki konusmusum dedim, en az bir bavul azaldı gideceklerden. hastane bebek için giyecekten, bezine kadar her şeyini veriyormus. giysilerini değiştirttiririm ille ki de biberon, süt sagma makinası vs götürecektim. onlara da gerek yokmus, ihtiyac halinde sagma makinası veriyolarmıs, biberon yerine de özel kasık kullanıyolarmıs. puset, cocuk için kıyafer, kendin için kıyafet , göğüs ucu kremi ve göğüs pedleri yeterli dedim.

buna ragmen 2 canta hazır yine :)

Hayırlı uğurlu ömürlü olsun canım...

Ha

Hayırlısı olsunnn :) bi an önce alsaydık kucagımıza :)

InşaAllah canım ellerini ayaklarını hissettiğimde alıp içimden çıkarıp severim geliyor siskomu, MaşaAllah hepimizin yavrusuna :)
Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli tez zamanda alalım kucağınıza :) ama inat ettiler gelmiyorlar :))

Oy danacigina MaşaAllah Rabbim analı babalı sağlıkla sihhatle büyütsün inşaAllah.

Canım bu sondayi takarken çok agridimi. Benimkide çok kilo alıyor sözde normal bekliyorum ama 4 kg yu geçmek üzere doktor sezaryen olabilir dedi korkuyorum

Canım hayırlı olsun inş. Hemencecik çıkar küvezden

Maşallah kuzuya sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun

annem geliyor cumartesi sonra kayınvalide gelcek..ama bende ağrı felan hiç yok..bebişim 40ıncı haftayı da geçircek gibi geliyor bu gidişle..annem gelipte boşuna bekleyecek diye geriliyorum..çünkü kardeşim ve babam var evde 40 günde yanımda kalsa 2 ay olcak nerdeyse..yavruşum sağlıkla gel de çok bekletme bizlerii:)

Kızlar bende kontrolden geldim 39 bitti oğlanın keyfi yerinde herhalde pozisyon almış ama açılma falan yok 3050 olmuş nst de çok sancı çıkmadı oğluşum cihazı sevmedi sanırım normalde kıpır kıpır cihaza bağlanınca tık yok annem 1 hafta oldu geleli oda gelsin artık sevelim diyo bide Kv geçen gün ayak bileğini kırdı son dakika annem de strese girdi bu yüzden en az 1 ay burdayım mecburen diye offf bakalım napıcaz

hepimizde benzer sıkıntılar var desene..oğluşlar böyle yapıyor genelde keyifleri yerinde oluyor gelmek istemiyorlar..Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah..

Uyusturduktan sonra takmıslar hissetmedimki canım

Canım dogumu nerde yapcaksın sen izmirdeydin yanlış hatırlamıyosam çigli bölge hastanesi çok iyi ben burda yaptım özel hastaneden daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…