2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim gecmis olsun. sezeryan sonrasi banada dr antibiyotik verdi kullanmam icin sute gececek olsa onuda vermezdi bu anlamda korkun olmasin drlar bunu goz onunde bulunduruyorlar sonucta hamilelikte kullanilacak ilaclar belli bunun disina cikacagini sanmiyorum sen dogumuna odaklan ve iyilesmeye bak.

Slm kızlar ya çok kararsız kaldım yardım edin bana mobilya besik mi park besik mi sizce hangisi daha iyi olur..
Ben park yatak aldım canım. Ablam üç yaşına kadar kullandı memnundu ondan etkilendim biraz :) Moblya istersen akasya beşik var. Park yatakla aynı önü acılıo. Alt üst geçio. Tekerlekli. Aklım kalmadı diil onda

Karamelliturta cok iyi yaptin canim. Bi suru sey okudum ben de sacma sapan, ya da mantikli, ama sonra farkettim ki resmen biz anneler tum bunlari dogustan biliyoruz. Biraz ic sesimizi dinlemek kafi olucak. Hani o bebek aglarken duyulan sıkıntı var ya, iste o davranisimza yön veriyor zaten. Gelecek kaygisiyla bebisimizle olan bu anımızdan oluyoruz.

Canim bebeginin sariligi ne durumda kizim bugun hic uyanmadi desem yeridir rengide sarardi hafiften en son care yikadik yikaninca uyandida emzirdim. Ama yikaninca yine uykuya dustu. Yarın dr yolu görünüyor bizede. Icim gidiyor onu oyle gorunce. Birde 9 ay hic hasta olmadim bugun grip basladi ne yapicam bilmiyorum. Zayif dustuk herhalde hamilelik dogum uykusuz bir kac gece derken.

Cıkarmadım hiç nasıl takılır bilemedim. Bantla istersen kapagı taktıktan sonra. hava alırsa kuruyabilir

Kızlar bişey sormak istiyorum bugün kontrolüm vardı bebeģimin nts de kalp atışları 170 180lerde seyretti sizcede çok yüksek değilmi dktor normal dedi ama bnm kafama takıldı (

BRBM subat annelerindeydik beraber 2 sene sonra ocak annelerindeyiz aklima geldin dogurdun mu? :)
Sağol canım aynen öyle :) yok canım beklemedeyiz hala 12 ocakta 40 haftam bitiyor canım arada adet sancıları ve pelviste baskı dışında bi doğum belirtim yok henüz bugün 39 haftalık olduk son 1 haftam ama 40 bitmeden doğar gibime geliyor 9-10 veya 11 inde doğar gibi geçiyor içimden ilk oğlum da 39+4 te doğmuştu hayırlısı bakalım sen nasılsın canım senin 40 haftan ne zaman doluyor doğum şeklin belli mi biz normal doğumu bekliyoruz bizim bebek pozisyon almış hazırmış doğuma :)

Senin iŞin daha zor canım ben geceleri gözüm kapalı dolaşıyorum artık bazen emzirirken elimden düşer diye korkuyorum :))
Ne zmana girer acaba düzene ya hep böyle mi gider yoksa :)
belli olmuyor çocuktan çocuğa değişiyor.kimisi 40 ı çıkınca hemen düzeliyor kimisi de 6 ayı buluyor.şansımıza göre

kızlar bu arada benim oğlumun dün gece ateşi çıktı geceden beri hstanedeyiz.kan ve idrar testleri yapıldı temiz çıktı.dr bu gecede kalın takip altında olsun dedi.bide kan kültürü aldı onu bekliyoruz.dua edin kızlar oğlum daha 20 günlük teyzeleri

İlk bebişlerimizden annesi tanıyoruz oğluşunu :) dua ederiz tabiki hemen iyileşsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…