- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
Bende hiç sancı çıkmıyor nst de sende durumlar nasıl :)Doğum tarihimiz nerdeyse aynıymış :) bakalım kim önce doğurcak :)
maşallah bebişine canım..karnın aşağı indimi peki? kasığında felan ağrın olmuş muydu son haftalarda..yani bebişin kafasını yerleştirdiğini anlayabilir miyiz merak ediyorum.Selam annislerbiz bugün doktora gittik tosunum 3300 gr olmuş 37. Haftadayiz doktor 40 . Haftayı bulmaz dedi başı yerleşmiş kuzumun artık doğumu beklıyoruz
Ben anlayamadım cnm geçen hafta başı geziyo demişti doktor bu hafta yerleşmiş dedi kasık ağrım yok ama pubis kemiğimde bıçak saplanır tarzda ağrım oluyor özellikle oturduğum yerden kalkarken ..maşallah bebişine canım..karnın aşağı indimi peki? kasığında felan ağrın olmuş muydu son haftalarda..yani bebişin kafasını yerleştirdiğini anlayabilir miyiz merak ediyorum.
Bende de cıkmıyor. Agrım falan da yok henüz. Bakalım ne zaman baslıck :)Bende hiç sancı çıkmıyor nst de sende durumlar nasıl :)
yani benimde pek bi rahatsızlığım ağrım yok..doğumum ultrasonda 19 ocak görünüyor ama o tarihe kalmaz 12-15 arasında gelir gibi dedi..kafasının kanala girip girmediğini söylemedi..belki de girdiyse ondan erken gelir diye tahmin ettiğini düşünüyorum..hayırlısı bakalım hakkımızda..Ben anlayamadım cnm geçen hafta başı geziyo demişti doktor bu hafta yerleşmiş dedi kasık ağrım yok ama pubis kemiğimde bıçak saplanır tarzda ağrım oluyor özellikle oturduğum yerden kalkarken ..
Eskiler gogsunle karninin arasina elini koydugunda 3 parmagin oraya sigarsa karnin inmis doğum olacak derler.maşallah bebişine canım..karnın aşağı indimi peki? kasığında felan ağrın olmuş muydu son haftalarda..yani bebişin kafasını yerleştirdiğini anlayabilir miyiz merak ediyorum.
super canim cok sevindim. 37+3 uz biz daha. ama baya incelme varmis tamSağol canım aynen öyle :) yok canım beklemedeyiz hala 12 ocakta 40 haftam bitiyor canım arada adet sancıları ve pelviste baskı dışında bi doğum belirtim yok henüz bugün 39 haftalık olduk son 1 haftam ama 40 bitmeden doğar gibime geliyor 9-10 veya 11 inde doğar gibi geçiyor içimden ilk oğlum da 39+4 te doğmuştu hayırlısı bakalım sen nasılsın canım senin 40 haftan ne zaman doluyor doğum şeklin belli mi biz normal doğumu bekliyoruz bizim bebek pozisyon almış hazırmış doğuma :)
super canim cok sevindim maasallah.. ben 37+4 deyim ama az bir zamanim kalmis. kizim 39+0 da dogmustu.. bu beklemez dedi. kanala girmis kafasi cok baskiliyor. serviks incelmis.. aciklik yok henuz. bekliyoruz bakalim. :) senin oglan anliyor mu kardes gelecegini? benimki daha konusmuyor ne hissettigini tam kestiremiyorum da birseyler dondugunun farkindaSağol canım aynen öyle :) yok canım beklemedeyiz hala 12 ocakta 40 haftam bitiyor canım arada adet sancıları ve pelviste baskı dışında bi doğum belirtim yok henüz bugün 39 haftalık olduk son 1 haftam ama 40 bitmeden doğar gibime geliyor 9-10 veya 11 inde doğar gibi geçiyor içimden ilk oğlum da 39+4 te doğmuştu hayırlısı bakalım sen nasılsın canım senin 40 haftan ne zaman doluyor doğum şeklin belli mi biz normal doğumu bekliyoruz bizim bebek pozisyon almış hazırmış doğuma :)
benim de tam inmemiş o zaman 2 parmak zor sığdırdımm:)Eskiler gogsunle karninin arasina elini koydugunda 3 parmagin oraya sigarsa karnin inmis doğum olacak derler.
Benim karnim iki hamilelikte de inmediginden akrabalar gelip gidip bu şekilde ölçtü:) tabi dogruluk payı nedir bilemem
Size de maşallah canım benimki de öyle kanala girmiş çok baskı var geceleri uyuyamıyorum lavaboya gitmekten şimdiye kadar böyle değildim incelme veya açılmaya hiç bakmadı doktorum alttan ama usg ile baktı doğumun yakın günün gelmiş dedi doğum belirtisi olunca gidecem artık hastaneye kontrollerimiz bitti canım sancım gelince de önce evde çekmeyi düşünüyorum 5 dk da bire düşse bile az daha bekleyip öyle hastaneye gideyim diyorum oğlumda 5 dk da bire düşmüştü hastaneye gittim 3 saat sonra doğdu bir de iştahsızlaştım hiç bişey yiyesim yok 2 haftadır yediğimi zorla yiyorum bebeği düşündüğümden bebekte 3150 grammışsuper canim cok sevindim. 37+3 uz biz daha. ama baya incelme varmis tam
super canim cok sevindim maasallah.. ben 37+4 deyim ama az bir zamanim kalmis. kizim 39+0 da dogmustu.. bu beklemez dedi. kanala girmis kafasi cok baskiliyor. serviks incelmis.. aciklik yok henuz. bekliyoruz bakalim. :) senin oglan anliyor mu kardes gelecegini? benimki daha konusmuyor ne hissettigini tam kestiremiyorum da birseyler dondugunun farkinda
Canım merhaba benim ptesi bi santim açıklık ile başlayan serüvenim hala devam ediyor, çarşamba iki santim oldu, çarşambadan beri de sancı yok kanama yok vazgeçti ressmen, drum uzun sürebilir diyor, ama problem yok dinlen evinde yavaş yavaş açılsın diyor, zamanlarımız aynı sayılır benim bebiş te ptesi 3400 dü şuan 3500 un üstündedir, rahatsız bir süreç evet ama doğal akışına müdahale etmek istemiyor dr'um, yalnız hergün bakıyor, nst istiyor, anladığım kadarıyla tek yapılabilecek şey suni sancı o da miadım dolmadığı için yapmak istemiyor dr, bu arada dr'um prof, ben çok güveniyorumArkadaşlar dün kontrole gittim 1 cm açılmam olmuş ama sancim yok sizce çok uzun surer mi ki.doktor 4 gün sonraya randevu verdi.. o arada suyun gelirse kanaman ya da duzenli sanclarin olursa gel dedi. Karnım cok fazla asagi.indi bebegim doğum kanalinda birkaç haftadir baş geliş sekilde bekliyor ama hala sanci ya da baska bir belirti yok. Bebeğim 3 500 gr artık dogabilir sorun olmaz dedi doktor tecrübesi olan ya da bilgisi olan var mı açılmamin artmasi sancimin baslamasi icin onerisi olan. Çünkü bebek doğum kanalindayken hareket etmek cok zor baya yoruldum artık. Bebek acisindan da risk yok denince merak ettim... haftasi cok erken deil çünkü rabbim hepimize hayirli dogumlsr.saglikli bebekler nasip.etsin
Tesekkur ederimben visio focus aldım denedim güzel gibi oda su diğer sıcaklakları da ölçüyor son ölçümleri kaydediyor sevdim.
Canim bebeginin sariligi ne durumda kizim bugun hic uyanmadi desem yeridir rengide sarardi hafiften en son care yikadik yikaninca uyandida emzirdim. Ama yikaninca yine uykuya dustu. Yarın dr yolu görünüyor bizede. Icim gidiyor onu oyle gorunce. Birde 9 ay hic hasta olmadim bugun grip basladi ne yapicam bilmiyorum. Zayif dustuk herhalde hamilelik dogum uykusuz bir kac gece derken.
Merak etme canım bizim 1.5 aydır öyle dr normal dedi senin kalp ayışın nasılKızlar bişey sormak istiyorum bugün kontrolüm vardı bebeģimin nts de kalp atışları 170 180lerde seyretti sizcede çok yüksek değilmi dktor normal dedi ama bnm kafama takıldı(
Ben hibor kullanıyorum. Yazın birkaç doktorda muayene olmuştum. O zaman her gittiğim doktora sordum, bir gün önce bırakman yeterli dediler. Doğum şekli nasıl olacak dediğimde normal de olur sezeryan da dediler. Ama normali nasıl anlayacağız da bırakacağız o kısım muallak. Burda da kan sulandırıcı kullanan biri vardı,bildiğim kadarıyla. Sezeryan olmuş o.Kan sulandırıcı iğne kullanan varmı doğumdan önce ve sonra ne zamana kadar kullanılacak Dr bana doğumdan 1 gün önce bırak doğumdan sonra 40 gün devam dedi
Sabah kontrolüm var doğum şekli ve zamanı kesinleşecek Dr normal doğum taraftarı hayırlısı bakalımBen hibor kullanıyorum. Yazın birkaç doktorda muayene olmuştum. O zaman her gittiğim doktora sordum, bir gün önce bırakman yeterli dediler. Doğum şekli nasıl olacak dediğimde normal de olur sezeryan da dediler. Ama normali nasıl anlayacağız da bırakacağız o kısım muallak. Burda da kan sulandırıcı kullanan biri vardı,bildiğim kadarıyla. Sezeryan olmuş o.
Doğumdan sonra da 6 hafta kullanacaksın demişti bana.
Buraya da yazsana, doktorun nasıl anlayıp neye göre iğneyi bıraktıracağını.Sabah kontrolüm var doğum şekli ve zamanı kesinleşecek Dr normal doğum taraftarı hayırlısı bakalım
Doktorlar bizi de korkutmuştu hatta bizimki 13 çıktı canım ama düzeldi kendiliğinden çok şükür şimdi renginden belli oluyor geçtiği. üzme kendini atlatacaktır en kısa zamandaCanim dun doktor bakar bakmaz 15 rahat var dedi ama tahlilde 10 cikti cok sukur yatirmadilar eve donduk.
Ama hala kirk yilin yorgunlugunu cikarir gibi misil misil uyuyor. Gece biraz uyanik kaldi bir de dun hastanede kan alirken cok ağlattılar ondan uyandi. Yoksa gozunu hic acmiyor nerdeyse.
Sizin duzelmis insallah bizim de duzelir artik aglayasim geliyor boyle emziremedikce basini bekledikce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?