2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Selam annisler biz bugün doktora gittik tosunum 3300 gr olmuş 37. Haftadayiz doktor 40 . Haftayı bulmaz dedi başı yerleşmiş kuzumun artık doğumu beklıyoruz
maşallah bebişine canım..karnın aşağı indimi peki? kasığında felan ağrın olmuş muydu son haftalarda..yani bebişin kafasını yerleştirdiğini anlayabilir miyiz merak ediyorum.

maşallah bebişine canım..karnın aşağı indimi peki? kasığında felan ağrın olmuş muydu son haftalarda..yani bebişin kafasını yerleştirdiğini anlayabilir miyiz merak ediyorum.
Ben anlayamadım cnm geçen hafta başı geziyo demişti doktor bu hafta yerleşmiş dedi kasık ağrım yok ama pubis kemiğimde bıçak saplanır tarzda ağrım oluyor özellikle oturduğum yerden kalkarken ..

yani benimde pek bi rahatsızlığım ağrım yok..doğumum ultrasonda 19 ocak görünüyor ama o tarihe kalmaz 12-15 arasında gelir gibi dedi..kafasının kanala girip girmediğini söylemedi..belki de girdiyse ondan erken gelir diye tahmin ettiğini düşünüyorum..hayırlısı bakalım hakkımızda..

Eskiler gogsunle karninin arasina elini koydugunda 3 parmagin oraya sigarsa karnin inmis doğum olacak derler.
Benim karnim iki hamilelikte de inmediginden akrabalar gelip gidip bu şekilde ölçtü:) tabi dogruluk payı nedir bilemem

super canim cok sevindim. 37+3 uz biz daha. ama baya incelme varmis tam
super canim cok sevindim maasallah.. ben 37+4 deyim ama az bir zamanim kalmis. kizim 39+0 da dogmustu.. bu beklemez dedi. kanala girmis kafasi cok baskiliyor. serviks incelmis.. aciklik yok henuz. bekliyoruz bakalim. :) senin oglan anliyor mu kardes gelecegini? benimki daha konusmuyor ne hissettigini tam kestiremiyorum da birseyler dondugunun farkinda

Arkadaşlar dün kontrole gittim 1 cm açılmam olmuş ama sancim yok sizce çok uzun surer mi ki.doktor 4 gün sonraya randevu verdi.. o arada suyun gelirse kanaman ya da duzenli sanclarin olursa gel dedi. Karnım cok fazla asagi.indi bebegim doğum kanalinda birkaç haftadir baş geliş sekilde bekliyor ama hala sanci ya da baska bir belirti yok. Bebeğim 3 500 gr artık dogabilir sorun olmaz dedi doktor tecrübesi olan ya da bilgisi olan var mı açılmamin artmasi sancimin baslamasi icin onerisi olan. Çünkü bebek doğum kanalindayken hareket etmek cok zor baya yoruldum artık. Bebek acisindan da risk yok denince merak ettim... haftasi cok erken deil çünkü rabbim hepimize hayirli dogumlsr.saglikli bebekler nasip.etsin

Eskiler gogsunle karninin arasina elini koydugunda 3 parmagin oraya sigarsa karnin inmis doğum olacak derler.
Benim karnim iki hamilelikte de inmediginden akrabalar gelip gidip bu şekilde ölçtü:) tabi dogruluk payı nedir bilemem
benim de tam inmemiş o zaman 2 parmak zor sığdırdımm:)

Size de maşallah canım benimki de öyle kanala girmiş çok baskı var geceleri uyuyamıyorum lavaboya gitmekten şimdiye kadar böyle değildim incelme veya açılmaya hiç bakmadı doktorum alttan ama usg ile baktı doğumun yakın günün gelmiş dedi doğum belirtisi olunca gidecem artık hastaneye kontrollerimiz bitti canım sancım gelince de önce evde çekmeyi düşünüyorum 5 dk da bire düşse bile az daha bekleyip öyle hastaneye gideyim diyorum oğlumda 5 dk da bire düşmüştü hastaneye gittim 3 saat sonra doğdu bir de iştahsızlaştım hiç bişey yiyesim yok 2 haftadır yediğimi zorla yiyorum bebeği düşündüğümden bebekte 3150 grammış
Oğlum da pek konuşmuyor tek tük kelimeleri var baba mama dede bebe başka da sözcüğümüz yok şimdilik karnımı arada açıp bebe deyip öpüp gidiyor ama bilmiyorum ne hissettiğini ve doğduğunda nasıl tepki vereceğini :) ben ona bebek kardeş bebiş diye gösterdiğimden öyle seviyor sanırım inşallah doğunca da böyle sever

Canım merhaba benim ptesi bi santim açıklık ile başlayan serüvenim hala devam ediyor, çarşamba iki santim oldu, çarşambadan beri de sancı yok kanama yok vazgeçti ressmen, drum uzun sürebilir diyor, ama problem yok dinlen evinde yavaş yavaş açılsın diyor, zamanlarımız aynı sayılır benim bebiş te ptesi 3400 dü şuan 3500 un üstündedir, rahatsız bir süreç evet ama doğal akışına müdahale etmek istemiyor dr'um, yalnız hergün bakıyor, nst istiyor, anladığım kadarıyla tek yapılabilecek şey suni sancı o da miadım dolmadığı için yapmak istemiyor dr, bu arada dr'um prof, ben çok güveniyorum

Kan sulandırıcı iğne kullanan varmı doğumdan önce ve sonra ne zamana kadar kullanılacak Dr bana doğumdan 1 gün önce bırak doğumdan sonra 40 gün devam dedi

Cnm sezeryandan bi gun sonra benimde saril saril akti burmum hayattimda ilk defa boyle oldu
Maske ile emzirdim kizimi devamli dezenfekte ettim ellerimi burun spreyleri de anlik geciriyordu
Hemsire bana bi surahinin icinde sicak su koymus havlu verdi kafami kapattirdi havluyla suya tuttu yuzumu dayandigim kadar dayandim sabaha gecti bi dene sende

Kızlar bişey sormak istiyorum bugün kontrolüm vardı bebeģimin nts de kalp atışları 170 180lerde seyretti sizcede çok yüksek değilmi dktor normal dedi ama bnm kafama takıldı (
Merak etme canım bizim 1.5 aydır öyle dr normal dedi senin kalp ayışın nasıl

Kan sulandırıcı iğne kullanan varmı doğumdan önce ve sonra ne zamana kadar kullanılacak Dr bana doğumdan 1 gün önce bırak doğumdan sonra 40 gün devam dedi
Ben hibor kullanıyorum. Yazın birkaç doktorda muayene olmuştum. O zaman her gittiğim doktora sordum, bir gün önce bırakman yeterli dediler. Doğum şekli nasıl olacak dediğimde normal de olur sezeryan da dediler. Ama normali nasıl anlayacağız da bırakacağız o kısım muallak. Burda da kan sulandırıcı kullanan biri vardı,bildiğim kadarıyla. Sezeryan olmuş o.
Doğumdan sonra da 6 hafta kullanacaksın demişti bana.

Sabah kontrolüm var doğum şekli ve zamanı kesinleşecek Dr normal doğum taraftarı hayırlısı bakalım

Kizlar acayip bir baskim var asagiya, pazartesi kontrolde bebegin basi kanala girmisti artik geri kacmiyordu. Suan uyuyamiyorum baskidan. Sanki kendini kasip ittiriyor. Herhalde dogurmuyorumdur degil mi?? Inleme hissi dışında acı hissi vermiyor ittirmesi. Ctesi açıklık muayenem olucak, bakalim bu baski hissiyle bebegin ilerlemesi arasinda birbag var miymis.

Doktorlar bizi de korkutmuştu hatta bizimki 13 çıktı canım ama düzeldi kendiliğinden çok şükür şimdi renginden belli oluyor geçtiği. üzme kendini atlatacaktır en kısa zamanda
Sen emziriyorsun dimi mama da kullanıor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…