2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım geçmiş olsun Allahtan testlerde bi şey çıkmamış. hastanede de iyi bakarlar ateşi düşer inş.
Yenidoğan enfeksiyonu diye bir şey duydum ben de eve gelenlerin kucağına vermeyin vs yazıyordu ben çok sakınmıyorum gerçi ama insan korkuyor yine de

Buraya da yazsana, doktorun nasıl anlayıp neye göre iğneyi bıraktıracağını.
Ben 34 haftaya kadar sadece coraspin kullandım iğne 34.hafta itibari ile başladı bu iğnelerin kullanımı pıhtılaşma sorununa göre değişiyor dedi Dr kontrolden döndüğümde daha detaylı bilgi veririm

Bu arada benim takvim silinmiş kızlar eğer normal olsaydı bu Çarşamba 40. Haftamız bitiyordu belki de hala doğmamış olurdu kim bilir :)
Şimdi 15 günü devirdik bile çok şükür darısı tüm bekleyenlere en güzel şekilde kucaklarınıza alın yavrularınızı inş
Göğüs yaraları için de benim tecrübem şu oldu
Eğer göğüs pamuklu yüzeye temas ediyorsa yara geçmiyor artıyor o yüzden mutlaka krem sürüp göğüs pedi kullanın. Ben göğüs pedlerini şakır şakır süt akarsa atlete bulaşmasın diye kullancam sanıyordum hiç kullanmadım o yüzden ilk hafta acımıştı baya.
Sonra göğsün emzirme atletine temasını engelleyince azaldı yara olmadı ilk ağzına alırken ucu tam çıkartmak biraz sızlatıyor ama emerken hemen geçiyor sizin de aklınızda bulunsun.

Kızlar bız ıyıyız cok sukur sabah 09.09 dogdu oglusum) emzirmeye calısmakla gecıyor meme ucum yok ememıyor zavalli... epidral sezeryan oldum ameliyat rahat geçiyor korkmayın sakın.. zaten bebegı cıkarması 3 dkdan daha uzun degıldir... sadece sonrası bıraz sancılı oda yurumeye zorladım hep kendımi gaZim cıktıkca rahatladım.. şimdi bıraz sizim var uyuyamıyorum:) bu arada kansulandırci yı 1 gun önce bıraktım ne kadar devaö rdxek bılmıyorum bakalım yarın sorar yazarım yıne

Doğum yapanlar kaç kilo gitti acaba :))
Ben ilk eve döndüğümde sadece 3 kilo gitmişti eyvah dedim Bebek zaten 3.200 Doğdu tamam suyum yoktu ama plesantası kordonu var sonuçta :))
Toplamda 15 le bitirdim
Şimdi eski kiloma 5 kilom kalmış
Ama sanki göbek gitmiyor

Kızlar dün bebisim.az hareket etti diye ilk oğlumun doğum. Doktoruna gittim bugün 6..his git dedi ve 1 tur kordon dolanmış bu hamileliğim de gittigim doktor başka hastahanr de ve 14 ocağa kadar izinli o sebepten hiç bilmediğim bir doktor dogurtacagna öncekine gittim ve kordon dolanması yaşamıştım ilk oglumda 5 tur idi beklemek istemedm

9 Ocak pazartesj sezeryan oluyorm riske gerek yok anneme göre pazartesiyi beklemem bile endişe verici hareketleri TAKİP ediyorm. Yine de cumartesi gidicem doktora

Bide dikişlerim acıyordu oğlan kafasını dikişlerime vuruyor o yüzden acı çekiyorum risk almaya değmez 38 hafta ve doğumlar arası 20 ay bakalm kısmet herşey

Icini ferah tut insallah kordon bi problem cikarmayacaktir. Tedbirli olman iyi olmus tabiki. Ne guzel kavusucaksin sipana yasasinn

HAyırlı olsuuuunnn yaa super cok imreniyorum dogum yapanlara. Sanki o gün hic gelmicek gibi

Merhaba canım aynı durumdaymisiz kaçırmışim mesajlarıni.. demekki biraz sürebilir seninki de öyle olmuş... benim doktorum da ayni sekilde eger çok sansliysan saatler içinde acilman hizlanir ama ilk doğum için biraz düşük bir ihtimal dedi.. bekliyorum ben de senin gibi.. senin doğumun olduğunda ben de bekleyeceim artık :) muhtemelen yakın olur diye düşünüyorum. Ama şükür ki açılma basladi en azından.. hayirlisiyla dogum yapmani sag salim.bebeğini kucsia almani diliyorum... cevabın icin tesekkur ederim en azından yalniz deilim ... durumunu merak ederim ara sıra paylaşırsan harika olur:)

Can'ım bizim evde iki tane ablamız olduğu için nereye kadar sakınabilirim ki?3 yaş 9 aylık bi kızım var çok fazla yakınlaşıyor Bebek'le sözde dinlemiyor.az önce oğluma antibiyotik başladı doktor.küçücük bedenine antibiyotik girdi oğlumun.neyse artık en büyük sıkıntımız bu olsun.Allah dermansız dert vermesin

Herşey güzel olacak inşaAllah deyip psikolojikmen kendimi herşeyin iyisine alistirmaya başladım 2 gündür :)) haydi bismillah :))

Sağol canım benim Allah Razı olsun zaten sizlerin sayesinde cesaret buluyorum bende şuan müthiş gaza geldim ne yalan söyleyeyim. Sizlerde olmasanız kafayı yerim kesin ben stresten :)

MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sihhatle büyüsün inşaAllah

Ya canlar sezeryan sonrası gaz problemi canımı çok sıkıyor öneriniz var mı?

Ben ewe gelir gelmez baglayacagim göbeğimi canım ilk kızımda yaptım fit oldu göbek hatta hemşireler şaşırdı dikiş almaya gidince 10 günde nasıl gitti bu sezeryan göbeği dye korkma bağla bnce

Ben ewe gelir gelmez baglayacagim göbeğimi canım ilk kızımda yaptım fit oldu göbek hatta hemşireler şaşırdı dikiş almaya gidince 10 günde nasıl gitti bu sezeryan göbeği dye korkma bağla bnce
göbeğini neyle bağlıyorsun canım..korseler dikiş olduğu için rahat olmaz gibi..

Arkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..

Sezeryana dönme durumu olsa bile bebeğin istediği zaman gelmesi daha sağlıklı bir durum bildiğim kadarıyla sancıyı bekleyip normal olmayacak gibiyse Sezeryana alırlar Sezeryana olacaklar bunu özellikle istiyor bildiğim daha sağlıklı bir durum olduğu için. Bence kendini gidişata bırak hakkında hayırlısı olsun öyle yada böyle doğacak bu bebişler.

Küçük boş bi kutuya filanda alabilirsin kremi. Aslında geri takılır ya niye takamadınız ki çıkarıp deneyesim geldi de ya takilmazsa seninki gibi diye tırstım.

Kızlar bişey sormak istiyorum bugün kontrolüm vardı bebeģimin nts de kalp atışları 170 180lerde seyretti sizcede çok yüksek değilmi dktor normal dedi ama bnm kafama takıldı (
Doktorun normal diyorsa öyledir mutlaka. Herkesin ki bir olmuyor zaten kıyaslamak yanlış olur.

Selam annisler biz bugün doktora gittik tosunum 3300 gr olmuş 37. Haftadayiz doktor 40 . Haftayı bulmaz dedi başı yerleşmiş kuzumun artık doğumu beklıyoruz
Hadi hayırlısı bizde 37deyiz 3300gr mız. Ama bizim yukarıda inmedi henüz aşağı.

Eskiler gogsunle karninin arasina elini koydugunda 3 parmagin oraya sigarsa karnin inmis doğum olacak derler.
Benim karnim iki hamilelikte de inmediginden akrabalar gelip gidip bu şekilde ölçtü:) tabi dogruluk payı nedir bilemem

Bu gidişimizde bizim doktor bebeğin yukarıda olduğunu o şekilde gösterdi bize demek ki öyle bi teknik varmış bilmiyordum. Daha 2 parmak zor giriyor dedi.

Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bekleyenlere içinde de bize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…