Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsun..Rabbim sana da kolaylıklar versin..Allah sana hepimizden daha çok güç veriyordur ama insan yanında bir yakın istiyor yine de böyle zamanlarda..kardeşin veya bir akraban kısa süreliğine de olsa yanında olsa keşke daha kolay atlatırsın lohusalığı..yavruna sarıl şükret Allah sana ne güzel bir evlat nasip etmiş..hem kendini hem onu üzme..Arkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..
Canım dua oku sürekli ve pozitif şeyler düşünmeye çalış. Mesela yazin bebişler biraz büyüyünce alip parka bahçeye çikarız bunu düşün güzel şeyler hayal et. Benimde doğumda ve sonrasında yanımda sadece eşim olacak bende yalnız olacağım. Yakın arkadaşların varsa onları çağır her fırsatta gelsinler yalnız hissetmezsin böylece. İnşallah atlatırsın kısa zamanda. Keşke yakın olsa tanışıyor olsak yanında olmaya çalışırdım.Arkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..
Evet resmen uyumuyoruz hicbirimiz. Ayni durumdayim. Bebek bi tuhaf bu gece, ne zaman olcak artik bacaklarim uyuşuyor malesef, uykuya dalamiyorum dusunmekten, midemde bi alev topustresten uyayamıyorum ya..ne olcak ne bitcek nasıl olcak..ne zaman olcak..yeterince iyi bakabilcek miyim..yavrumun hareketleri 2 gündür az iyi mi acaba..kafa kazan gibi..
haklısın canım..gidişatına bırakmak en iyisi..kötü doğum hikayelerini duymak okumak beni bu hale getirdi en iyisi bir daha doğum hikayesi dinlememek..Sezeryana dönme durumu olsa bile bebeğin istediği zaman gelmesi daha sağlıklı bir durum bildiğim kadarıyla sancıyı bekleyip normal olmayacak gibiyse Sezeryana alırlar Sezeryana olacaklar bunu özellikle istiyor bildiğim daha sağlıklı bir durum olduğu için. Bence kendini gidişata bırak hakkında hayırlısı olsun öyle yada böyle doğacak bu bebişler.
Küçük boş bi kutuya filanda alabilirsin kremi. Aslında geri takılır ya niye takamadınız ki çıkarıp deneyesim geldi de ya takilmazsa seninki gibi diye tırstım.
Doktorun normal diyorsa öyledir mutlaka. Herkesin ki bir olmuyor zaten kıyaslamak yanlış olur.
Hadi hayırlısı bizde 37deyiz 3300gr mız. Ama bizim yukarıda inmedi henüz aşağı.
Bu gidişimizde bizim doktor bebeğin yukarıda olduğunu o şekilde gösterdi bize demek ki öyle bi teknik varmış bilmiyordum. Daha 2 parmak zor giriyor dedi.
Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bekleyenlere içinde de bize inşallah.
Canım bebeğine bak ve mutlu ol,ne mutlu sanaki allah böyle bir lütuf bağışlamış sana ,şimdi o bebeğin koruyucu meleğisin sen ,güçlü olmalısın ki bebeğine yetebilesin,zamanla agucukları gönlüne merhem olur,içini ferah tut yakında hafifler yüreğin inşallahArkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..
hepimizde aynı şeyler:) ölcem mi acaba ben diye hamileliğim boyunca kaç kere oturup ağlamışlığım var..ama benimki biraz başka sebeplerden..eşimi de bunalttım..ben ölürsem çocuğum napar gibi düşünceler komik ama her hamilenin aklına takılıyor demek kii..bacak uyuşması ve mide yanması zaten bir aydır var..oturken ayağa kalkınca üzerine basamıyorum bi süre..Evet resmen uyumuyoruz hicbirimiz. Ayni durumdayim. Bebek bi tuhaf bu gece, ne zaman olcak artik bacaklarim uyuşuyor malesef, uykuya dalamiyorum dusunmekten, midemde bi alev topubide ölüm korkusu basıyor. Ay bunlar ne zaman gecicek
Ay hamile hislerim beni yaniltmadi, iyiki uyumamak için diretmisim, bebisim de huzursuzdu ztn, az once bankamdan msj geldi kredi kartimla alisveris yapilmis 60tl civari. Hemen aradim ben deilim die kapattrdim karti. Ay cok heyecanli. Aferin benim ogluma. Dogru zamanda debelendihepimizde aynı şeyler:) ölcem mi acaba ben diye hamileliğim boyunca kaç kere oturup ağlamışlığım var..ama benimki biraz başka sebeplerden..eşimi de bunalttım..ben ölürsem çocuğum napar gibi düşünceler komik ama her hamilenin aklına takılıyor demek kii..bacak uyuşması ve mide yanması zaten bir aydır var..oturken ayağa kalkınca üzerine basamıyorum bi süre..
eşim horul horul uyuyor kalksa da benle ilgilense diye bakıyorum ama napsın işe gidiyor o da..off off az kaldı ama zor gececek anlaşılan bu zamanlar..
Valla iyiki de uyumamışsın ,kimbilir sabaha kadar ne kadar çizerlerdiAy hamile hislerim beni yaniltmadi, iyiki uyumamak için diretmisim, bebisim de huzursuzdu ztn, az once bankamdan msj geldi kredi kartimla alisveris yapilmis 60tl civari. Hemen aradim ben deilim die kapattrdim karti. Ay cok heyecanli. Aferin benim ogluma. Dogru zamanda debelendi
Ya canlar sezeryan sonrası gaz problemi canımı çok sıkıyor öneriniz var mı?
Valla iyiki de uyumamışsın ,kimbilir sabaha kadar ne kadar çizerlerdi
Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsun..Rabbim sana da kolaylıklar versin..Allah sana hepimizden daha çok güç veriyordur ama insan yanında bir yakın istiyor yine de böyle zamanlarda..kardeşin veya bir akraban kısa süreliğine de olsa yanında olsa keşke daha kolay atlatırsın lohusalığı..yavruna sarıl şükret Allah sana ne güzel bir evlat nasip etmiş..hem kendini hem onu üzme..
Canım dua oku sürekli ve pozitif şeyler düşünmeye çalış. Mesela yazin bebişler biraz büyüyünce alip parka bahçeye çikarız bunu düşün güzel şeyler hayal et. Benimde doğumda ve sonrasında yanımda sadece eşim olacak bende yalnız olacağım. Yakın arkadaşların varsa onları çağır her fırsatta gelsinler yalnız hissetmezsin böylece. İnşallah atlatırsın kısa zamanda. Keşke yakın olsa tanışıyor olsak yanında olmaya çalışırdım.
Canım bebeğine bak ve mutlu ol,ne mutlu sanaki allah böyle bir lütuf bağışlamış sana ,şimdi o bebeğin koruyucu meleğisin sen ,güçlü olmalısın ki bebeğine yetebilesin,zamanla agucukları gönlüne merhem olur,içini ferah tut yakında hafifler yüreğin inşallah
Arkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..
İnsallah canim.Doktorlar bizi de korkutmuştu hatta bizimki 13 çıktı canım ama düzeldi kendiliğinden çok şükür şimdi renginden belli oluyor geçtiği. üzme kendini atlatacaktır en kısa zamanda
Sen emziriyorsun dimi mama da kullanıor musun ?
Ben anneni kaybettigin zamanlardan hatırlıyorum bdv deki konularını, cok üzülmüştüm.Arkadaşlar doğum yapalı 12 gün oluyor. Ama ben lohusa depresyonuna girdim sürekli ağlıyorum, kaygılıyım, uyuyamıyorum, iştahım bir günde eski haline döndü. 10 günde 5 kilo verdim. İlk günler böyle değildim. Benim annem yok 5 yıl önce kaybettim, kayınvalidemi de 3 ay önce kaybettik. Bu durumdan kurtulmam lazım ama nasıl bilmiyorum..
Emzirme olayina cok takilma bir de. Benim nacizane görüşüm bu yönde.Çok teşekkür ederim düşünmen yeter. Normalde bende teyzelerime çok güvendim ve emziremeyince bu psikolojiye büründüm. Şimdi hiç yalnız kalmak istemiyorum bebeğimle, içim bir tuhaf oluyor yalnız kalacağımı düşününce. Ama diğer taraftan kalmam da lazım, olması gereken bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?