2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
valla canim arkadasim yapmis bana da tavsiye etti ama tabi gorcez bakalim neye cesaret edip neye edemeyecegimizi.
bunun emziemsi, alt dgistirmesi, banyosu, tirnak kesmesi osu, busu. ben tirsiyorum valla.

Annemle yürüyüş yapalım diye çıktık, 9 km yürüyüp geldik artık tüm bunlara rağmen sıpam doğmazsa daha da gram hareket etmem, yatarak geçireceğim bundan sonrasını
9 km!!! ya bende gun icinde hareket ettim durdum ama sancim olmadi. ne zaman uzandim dinleneyim diye feci basladi. ben birsey anlamadim. devam edecek mi etmeyecek mi belli degil.

Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Ay ne tatlı sıkıntılar bunlar :)
Darısı başımıza inşallah :)
Annemle yürüyüş yapalım diye çıktık, 9 km yürüyüp geldik artık tüm bunlara rağmen sıpam doğmazsa daha da gram hareket etmem, yatarak geçireceğim bundan sonrasını
Eğer doğurursan bi 9km de ben yürim bari

Kızlar bebeğim nefesi daraldığından yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar,nolur dua edin ,Dr normal olduğunu söylüyor ama yinede tedirginim

Kızlar bebeğim nefesi daraldığından yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar,nolur dua edin ,Dr normal olduğunu söylüyor ama yinede tedirginim
Endise etme canim hicbirsey olmaz Allahin izniyle sutunu etkileme kuzucuk yanina geldiginde ihtiyacin olacak annesi. Bunlar olabilecek seyler icini ferah tut.

9 km!!! ya bende gun icinde hareket ettim durdum ama sancim olmadi. ne zaman uzandim dinleneyim diye feci basladi. ben birsey anlamadim. devam edecek mi etmeyecek mi belli degil.

Yaklaşık 2 saattir 6-10 dk arası değişen sıklıkla gelen kasılmalar var. Bu şekilde saatlerce gelip sonra birden kaybolduğu çok olmuştu, bakalım bu sefer ne olacak senin sancılar ne alemde?

Benim de günüm aynı sizinle S sevyeter . Cuma günü sezeryan günüm. Korktum açıkçası:)

Kızlar slm size bir sorum var ben 20 lik dişimi çektirdim uyuşturdu Dr sütümü sağdım da sizce sağdığım sütü mü vereyim mama mı sizce hangisi mantıklı başına böyle bir şey gelen var mı

Ben de yokuş filan dinlemeyip iki saat yürüyorum parklardaki spor aletlerini kullanıyorum 40+2 tık yok. Herkes de bilmiş bilmiş yürüyüş yap deyip duruyo

Maşallah nasıl yürüdün o kadar ya ben az birşey yürüyünce kilometreler yapmış gibi yoruluyorum. Nefesim kesiliyor.

Allah şifa versin. Sakin olmaya çalış doktor normal diyorsa öyledir .

Helal olsun ben çok çabuk yoruluyorum siz nasıl yürüyorsunuz o kadar.

İnan, artık doğsun gazıyla bi 9 km daha yürüyebilirdim, o kadar şevkliydim :) yorulsam da umrumda olmuyor, at gibi çatlayana kadar yani...
Aslında biliyorum, bebeğimin doğması gereken tarih belli ve ne zaman nasipse o zaman gelecek ama elimden geleni yapmadım demeyeyim diye bu çabam biraz da.

Öyle cnm çok şükür Rabbim kucağına alacak krdeşlerimin hyrlsyla almasını nasip etsin

Can'ım yeni okuyorum msjları Nasıl oldu bebeğin iyimi şimdi çok geçmiş olsun

Can'ım yeni okuyorum msjları Nasıl oldu bebeğin iyimi şimdi çok geçmiş olsun
Sağol teyzesi, hızlı nefes alma problemi oluştu ilk doğunca birşey yoktu ,hatta emmeye çalışıyordu, Dr bebek kendini yormuş dedi,şu an oksijen veriyorlar,duruma göre değerlendirecek yarın dr ,çok şükürki tedavisi olan birşey ama ne kadar sürer o beni düşündürüyor,bazen oluyormuş böyle Yenidoğanlar da

Canım kendini hiç üzme toplar yakında bebişin. Doktorlar en iyisini yapıoyolardır onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…