2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar sabah kontrol vardı ,5 cm açıklıkla yatış yaptım,şimdi bekliyorum, normal olacak kısmetse,dualarınızı esirgemeyin
Bi avazda kurtul insallah canim. Ne guzel sancisiz 5 cm acilman olmus geriside kolay olur umarim. Gecmis olsun simdiden allah bebisinle bi omur saglikla gecirmeyi nasip etsin.
S sevyeter hayirli olsun canim anne oomak malesef kolay degil illa bi sikinti cikiyo insallah kisa zamanda toplarlanirsin.

Sizinle gunlerimiz ayniydi o yuzden takip ediyodum sizi. Ikinizde dogurunca bi korku sardi icimi sanci gelrse diye :) cumaya kadar bekler benim pitircik insallah

Sağol canım allah razı olsun,epidural takıldı bekliyorum şu an ,erken haftalarda sancım olmuştu ondan galiba o açıklık, düne kadar magnezyum kullandım erken doğmasın diye,inşallah cumaya bekler senin kuzuda :)

Ben varım, 40+2 de hâlâ doğurmadım. 12 gündür 1 cm açıklıkla beklemedeyim, yarın kontrolüm var bakalım ne olacak
bende doguramadim! dun hafif bir kanamayla hastaneye gittim, biraz sancim vardi asagi yukari 1 cmde benimki acilmis. yalniz 12 gundur gelisme yok mu sende ya!!! bende dogum sureci basladi diye sevinmistim. oooof! bende bugun 40+1 im.
oglan mi canim seninde?

austin canim allah kolaylikla kavustursun insallah! darisi bekleyenlerin basina!

Evet canım oğlan. Açılmam ne durumda bilmiyorum, 5 gün önce kontrolüm vardı ama doktorum açıklık muayenesi yapmadı. Yarın için yaparım açıklık muayenesini demişti. Sürece çok müdahale etmek istemiyor kadın, ille benim sancım gelsin her şey doğal ilerlesin istiyor. Benim de kaç haftadır özellikle geceleri sancım ve kasılmam oluyor ama hiç bir değişiklik yok, bir düzene girip artmıyor sancılar. Her şeyin hayırlısı diyorum isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım artık
Senin açılma ve kanama bu haftanda olduğu için bugün yarın doğurursun belki, sürecin hızlı ilerleyebilir.

ooof ki ne offf! benim de gece sancim cok daha fazlaydi simdi gun icinde cok daha rahatim.
kizlar sakir sakir dogurdu bizimkiler hala nazli!
doktor bana yuruyus yap dedi, sana da herhangi bir tavsiyede bulundu mu?

ooof ki ne offf! benim de gece sancim cok daha fazlaydi simdi gun icinde cok daha rahatim.
kizlar sakir sakir dogurdu bizimkiler hala nazli!
doktor bana yuruyus yap dedi, sana da herhangi bir tavsiyede bulundu mu?

Bana da yürüyüş yapmamı, merdiven inip çıkmamı, çömelip kalkmamı söyledi. İlişkiyi de tavsiye etti. Kaç haftadır kaç km yürüdüm hatırlamıyorum inan, 10 katlı apartmanda oturuyorum, en az 7-8 kere inip çıkmışımdır bir haftadır. Annem 12 gündür yanımda ama daha hiç bir iş yaptırmadım, her işimi yemeğimi ben yapıyorum, her gün yarım saat - bir saat dans ediyorum kalça hareketleri ağırlıklı. Ama yok! Gram ilerleme yok! Yoruldum artık

aaaay fenalik!!!! doguramiyoruuuuz!!! alahim bize yardim et.
bende evi derleyip toplamaya basladim devam ediyim bari!
sana da allah kolaylik versin canim, bana da!

Kızlar sabah kontrol vardı ,5 cm açıklıkla yatış yaptım,şimdi bekliyorum, normal olacak kısmetse,dualarınızı esirgemeyin
Allah yardımcın olsun. Kolayca doğsun inşallah.

Saol cnm ćok kolay olmadı ama şükür 8 saat sancı sonunda doģdu
Bunada şükür. Geçmiş gitmiş artık güzel olur inşallah sıkıntısız güzel günleriniz olsun.

Dogurmayan kimler kaldi herkes dogurdu galiba
Bende beklemedeyim. Son haftadayız ama uzatmalara gider mi bilemiyorum. Bizim kızın da hiç gelesi yok sanki yeri iyi herhalde

Açıklık muayenesi niye yaptılar canım bu arada. Kontrol olsun diye mi bakıolar son haftalarda

Kızlar bebeğim 3 günlük ne sıklıkla emzirmeliyim bi yardım edin
Doğum kilosuna göre değişiyor canım.
Mesela 3,5 kg ve üzeri doğduysa en fazla 3 saatte bir emzirmek gerekiyor. Ama 2,5 kg doğduysa en fazla 2 saatte bir gibi...
Yalnız sarılık riski sebebiyle benim naçizane tavsiyem kilosu iyi doğduysa bile 2 saatte bir emzir derim. Sütüm geldiği halde, sık sık emzirmeye çalıştığım halde sarılığı 16 lardan döndürdüm.. Hem bebek ne kadar sık emerse kolostrumdan sonraki sütün o denli hızla gelir. Biraz yoğun bi tempo ama bebek uyurken sen de dinlenebilirsen eğer 2 saatte bir emzirme ile kısa sürede hem sütün iner hem sarılık biter sonrasında 3 saatte bire geçersin.

Çok teşekkür ederim cnm .. bebeğim 3300 dogdu .. sarılık olacak korkusu sardı beni .. sütümde sarı sarı gelio normal herhalde

Ben de doğurdum kızlar. Normalde bugün sezeryanım olacaktı ama pazar gece 3 te suyum geldiği için pazar sabah sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Çok şükür bebeğim ve ben iyiyiz. Allah doğumu bekleyen diğer arkadaşlara kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…