2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben yaptırdım Can'ım doğumdan sonraki gün hemen yaptırdım.bence yaptır aradan çıksın çocuk büyüyünce genel anestezi vermek zorunda kalıyorlar küçükken uyuşturucu bir kremle hallediyorlar
Evet ben de anestezi alsın istemiyorum
Bi de büyüdüğündeki psikolojisini de düşünüyorum çocuklar belli yaşlarda çok etkileniyorlar çünkü

Senin doktor tam yaşlı teyzeler gibiymiş :))
Benim bebeğim de bazı günler her yarım saatte bir emmek istiyor uykuya dalamıyor bazen hemen uyanıyor günü gününü tutmuyor ki bu kadar küçük bebeklerin genelde bi düzeni yok. O zamanlar annem tutturuyor süt yetmiyor aç bu çocuk diye ama ben inatla sütümün olduğunu ve geldiğini bildiğim için mama vermedim görüyorum çünkü sütün aktığını hem de lıkır lıkır yutkunma sesi geliyor. hem bebekler sadece acıktıgında emmez ki sevgi güven ihtiyaçları da var onların. ve uyanıp seni emmek istemesi de çok güzel bi şey. Sen sürekli emzirmeye devam et bakalım inş düzene girecektir ilk günler zor geçiyor malesef

Bebekler konuşulmaya başladı iyice. Doğumu bekleyen kalmadı mı? Bir ben mi kaldım ne?
Ben de varım.

Bugünkü kontrolde sancı da çıkmadı. Beklemeye devammis. Bebeğin kilosu da artmamis. Bu seyirde giderse normal için ideal dedi. Hayırlısı inşaAllah.

Ben de varım.

Bugünkü kontrolde sancı da çıkmadı. Beklemeye devammis. Bebeğin kilosu da artmamis. Bu seyirde giderse normal için ideal dedi. Hayırlısı inşaAllah.

Bende de aynı durum ama doktorum 40+5e kadar bekleriz sonrası risk almak olur dedi suni sancıyla filan başlatırız doğumu dedi.

Bende varım. Sessizce beklemedeyim 24.01 de günüm doluyor. Herhangi birşey yok daha.. Çarşamba tekrar konuşacağız, durumu iyi olduğundan bekleme taraftarı..

Oh be tek değilmişim. Ben sen doğum yaptın sanıyordum. Günlerimiz aynıymış benimde 24 Ocakta doluyor günüm. Geçen çarşamba kontrolüm vardı bende de sancı filan çıkmadı bebek hala inmemiş kanala yürüyüş yap hurma ye böğürtlen çayı iç dedi doktorum bakalım işe yarayacakmı. Salı günü tam 40 haftada bi daha bakalim dedi doktor.

İkinci gebelik daha erken gelir diyorlardı ama istisna çıktım herhalde kızımı 39+0 da doğurmuştum.. Banada duruma bir bakalım sıkıntıda değilse 4-5 gün daha bekler suni sanciyla doğurturum dedi ama kendi sancim olmadan suni almak bilmiyorum. İnşallah kendi gelir.

Kizlar ben artik gözü yasli emzirmekten biktim, her duydugumu denedim olmuyor bir türlü gecmiyor meme yaralari.
Sol gogsum daha iyi ama sag gogsumun sizisi emzirme aralarinda bile dinmiyor artik.
Hangi doktor bakar bu alana? Saglik ocağı tavsiyelerine , tanidik doktora falan danistim ama benim ciddi tedaviye ihtiyacim var artik.
Elbet vardir bir caresi değil mi? Dusunuyorum en kotu ihtimal kortizonlu krem falan vardir herhalde tedavi edecek.
Iki gogsum arasinda boyut olarak bile ciddi fark oluştu. Sagi dogru duzgun emziremedigim icin sutu de az, bariz daha küçük digerinden. Bazen emzirmeyi birakmayi bile düşünüyorum o kadar canim yanıyor.

Kızlar burnu tıkalı bebeklere ne yapmak gerekir. Nasıl açarız. Nasıl temizlerim burnunu

esracım eart mama angel göğüs kremini çok övüyorlar.denedin mi hiç? sakın emzirmeyi bırakıcam filan deme sonra çok üzülürsün.ama kesin bir doktora görün bence

Bende istemiyorum doğal yolla başlaması en iyisi olur. Herkes suni sancı daha zor oluyordu diyor zaten. Hayırlısı olsun banada hep kız erken gelir son haftaya kalmaz diyorlardı ama işte belli olmuyor bu işler demekki. İçimden bir his yakında gelir artık diyor ama hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.

Tam günümüzde doğururuz belki hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum:))

Serum fizyolojik sıkıp nazikçe fazla üst üste yapmadan burun aspiratörüyle çekebilirsiniz.
Doktora danışmadan alabilir miyim daha 4 gunluk bebeğim. Sanki tıkalı gibi geldi. Burun aspiratorune başlamak için erken demişti bikac kişi. Otribebe alacaktım yoksa

Doktora danışmadan alabilir miyim daha 4 gunluk bebeğim. Sanki tıkalı gibi geldi. Burun aspiratorune başlamak için erken demişti bikac kişi. Otribebe alacaktım yoksa
Eczaneden alabilirsin. Kendi sütünü damlatip hafifçe de çekebilirsin. Eczane de burun aspiratörünün yumuşak uclu olanlari var. Arka arkaya yapmazsın.. Onlardan alırsan sıkıntı olmaz. Burnunun tıkalı olması daha kötü ememez huzursuz olur.

esracım eart mama angel göğüs kremini çok övüyorlar.denedin mi hiç? sakın emzirmeyi bırakıcam filan deme sonra çok üzülürsün.ama kesin bir doktora görün bence
Asli bir o kaldi sanirim almadigim,ama artik inancim da kalmadi bu tarz kremlerle gececegine.
Kim ne dediyse aldim uyguladim dokmedigim para kalmadi. Birkac gun iyilesir gibi olup daha siddetli geri donuyor acilar.
Bir arkadasimla konustum az once ona birkac seanslik bir tedavi uygulanmis hastanede bunun icin. Cok acili bir islemdi ama ondan sonra duzeldi dedi. Pazartesi ya da sali gitmeyi dusunuyorum artik kulaktan dolma yontemler ise yaramadi doktor gormeli beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…