2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende bundan aldim am kullanadim yani cikarmadi ucunu plastik ucla mememi verdim bir surude para verdim

Gaz sancisi için ne yapiyorsunuz peki. Cikaramiyo bi türlü. Doktora kontrole de gitmedik henüz çok tecrübesizim : (

Kızlar bebeğim doğdu şükür 18 ocak anne oğul doğum günümüz aynı gerçekten 2. Sezeryan daha zormuş agrılarım çok fazlaydı ilkte ertesi gün ayaklanmıştım bunda çok zorlandım ki Can'ım tatlı değildir hala bile yürürken göbeğimde ve dikişlerim acı var.Sünnet konuşulmuş bende oğlumu dün taburcu olmadan dr konuştuk yapmaya karar verdik eve geldik banyosunu yaptırdık tekrar hastaneye gidip sünneti oldu gece hiç sıkıntı olmadı zaten 2 gün kapalı kalacak dedi dr sünneti videoya çektiler eline eldiven vermişler onu emerken işlem bitmiş çok şükür buruda atlattık

canım klips yöntemiyle mi yaptırdınız dikişli mi? bide kaç günlüktü bebek..bizde düşünüyoruz ama hala karar veremedik..

canım klips yöntemiyle mi yaptırdınız dikişli mi? bide kaç günlüktü bebek..bizde düşünüyoruz ama hala karar veremedik..
valla Can'ım hiç bilmiyorum klips be oluyor ki?ama dikiş atılmadı.açıkçası ben doğum yaptığım hastanenin doktorlarına çok güveniyordum pek araştırmadım

valla Can'ım hiç bilmiyorum klips be oluyor ki?ama dikiş atılmadı.açıkçası ben doğum yaptığım hastanenin doktorlarına çok güveniyordum pek araştırmadım

Kızlar norml doğum yapanlar dikişleriniz nasıl bnm 6 gün oldu doğum yplı ama sızlıyo hala hafifte bi tarafı şişmiş ne zmn düşer bu dikişler hala otururken çok zorlanıyorum sizin ayrıyeten dikişlere uyguladğnz bişey var mı?

Canım ben gazlı bezle batikonla siliyorum üzerine de fito krem verdi Dr onu soruyorum, dikişin en dışta kalanı biraz sertleşmiş kuruyor sanki,

Tahinin üstündeki yağ iyi geliyor

Taze anneler bebekler yoruyorgaliba sesiniz çıkmıyor. I ikizcan2016 @cordeliac ve diğerleri.... @bugza sen ne yaptın canım deniz gelmedi mi daha?

hayatimda hic bu kadar yoruldugumu hatirlamiyorum..
ikiz zor diyorlardi ama "ne kadar zor olabilir ki" diye kucumserdim :))
"gece kalkinca hazir kalkmisken 2 bebege de bakar yatarsin" diye dusunurdum..
ne saf bi insanmışım :))

gece kalkmak gibi bi durum yok, cunku gece yatma gibi bisey de yok.. biri uyaniyor, altini al yedir uyut.. ohh uyudu azcik yatiym derken hooop digeri uyaniyor.. o uyuyunca digeri.. kisir dongu.. ki bu kolay olan formu, ikisi ayni anda uyaninca asil senlik basliyor :)

sen nasilsin canim?

Kızlar bugün sezeryanin 11. Günü Dr kan civiltici iğne yazmisti 9 gün vuruldu demisti biz perşembe en son vurduk.cumartesi sabahi sağ bacagimin diz kapağın arkasında kasilma başladı aksama doğru kalcama çıktı kasılmalar 2 3 saattir de vajina içi dışarı çıkacak gibi mi patlıcak gibimi desem felaket ağrıyor düzgün oturamiyorum bişi felaket batıyor 3 saattir agliyorum bu ne ağrısı iğneyle mi alakali yoksa spinallemi kafayı yicem korkudan .acile gitmekten çok korkuyorum ya sabah dikiş aldirmaya gidicem diye sikiyorum disimi ama dayanamiyorum yuruyemiyorum kasilmadan

gecmis olsun canim, clexane mi vurdun 9gun?
nerenden vurdun? kas agrisinin onunla alakali oldugunu sanmiyorum.. oyle olsa ilaci birakinca niye baslasin, kullanirken olurdu..
degisik bi agri tarif ediyorsun, ben olsam acile giderdim canim.. aglaticak kadar agriyorsa bosuna eziyet cekme bence hemen git..

Cok gecmis olsun. Hicbir fikrim yok malesef,doktora gidince bize de yaz ne oldugunu umarim onemli bir sey degildir.

Allah yardim etsin.
Gercekten biriyle bas etmek zorken iki taneyle ugrasmak nasildir kim bilir.
Ben bile isyanlarda oluyorum geceleri,hele kaka yapmaya bir baslarsa yatirmaya firsat olmadan tekrar ayni surece giriyoruz.
Insallah yardim eden birileri vardir yaninda.

Kizlar bugun 3 gunluk olduk bebek hic uyanip emmek istemiyo uyandiramiyorum da herseyi deniyorum yok. Saat 10 da emdi en son simdi sagip kasikla verdim onu bile istemiyo. Keyfine gore acikinca ortaligi yikiyo emdimi 1 saat emiyo ama cok uzun araliklarla sarilik olcak diye korkuyorum bana akil verin nolur

annem bizde kaliyor 1 aydir, kadincaaz da pert oldu :)
kv gelio arada, birini kv birini annem alio, ben biraz uyuyorum o zaman..
ama yok, yorgunlugum gecmio..
kronik yorgunluk sendromuna yakalandim, Allahtan cok tatlilar :))))))

Cok gecmis olsun. Hicbir fikrim yok malesef,doktora gidince bize de yaz ne oldugunu umarim onemli bir sey degildir.
Kızlar sabaha kadar rahmim patlıcak gibi dışarı cikcak gibi agridi Bacağimin kasılması arttı kalcam ve spinal olduğum bölgeye kadar kasildi öldüm inanin rahim agrim daha beterdi sabah 6 gibiydi lavaboya gittim rahimden sanki portakal kadar parça düştü üstüne şakır şakır dercesine kanama oldu kesildi çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum Bacağimin kasılması yok denecek kadar azaldı güzel bi uyumuşum sonra öğlen acile gittim yinede, USG baktı Dr kan tahlili istedi korkma dedi banada yogun kanama olmuş dedi kan sonucuna göre konuşalım dedi şimdi evdeyim I ikizcan2016 ameliyat tan sonra 8 gün vuruldugum iğne nin adı oksapar. omuzdan vuruldum canım şimdi iyi gibiyim sadece bacak kasilmam var inşallah bağırsak yapısması falan değildir rabbim sağlığımızdan geri koymasın biz anneleri zor inanin hastayken bebislerle ilgilenememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…