2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canm cok gecmiş olsun atlatmışsın şükür. Demek ki o parça rahatsız ediyomuş. Bebeğinle sağlıklı günler gecir inşallah

Canım ben gazlı bezle batikonla siliyorum üzerine de fito krem verdi Dr onu soruyorum, dikişin en dışta kalanı biraz sertleşmiş kuruyor sanki,
Bnm dktorum hiç öyle uygulaycğm bişey vermedi sadece temiz ve kuru tutcksn ddi okdr sızlamam parolla geçiyo sdece bnm

Bnm dktorum hiç öyle uygulaycğm bişey vermedi sadece temiz ve kuru tutcksn ddi okdr sızlamam parolla geçiyo sdece bnm
Nasıl ya ,benim ilk doğumda da sadece batikonlu su ile yıka her WC den sonra demişlerdi,şimdi o kadarına bile kızıyorum sadece yıkayarak geç kurmuştu dikişler,şimdi her b.WC den sonra batikonlu su ile yıkıyorum,üstüne yine gazlı bezle nemini alıp, gazlı beze batikon sürüp pansuman yapıyorum,onun üstünede fito krem bu pansuman olayını günde 5-6 ne yap dedi Dr,batikonlu suyla yıkamada WC ye çıktıktan sonra,bence sende böyle yap kardeş ,geç iyileşir yoksa

Bahsettiğin uyku hali, sarılık olduğu zamanlarda görülen uyku hali gibi geldi bana cnm. Yüzünde vücudunda ve gözlerinin beyaz kısımlarında sararma var mı?
En son emzirmenin üzerinden 2 saat geçer de kendi uyanmazsa mutlaka sen uyandır ve zorla emzir. Mesela benim bebeğim sarılık olduğunda altını açıp poposunu ıslak mendille silerdim sinir olur uyanırdı hafiften hemen göğsümü verirdim. Kucağına alıp dik pozisyonda tut, ayaklarını mıncıkla, üzerinde birkaç kat giysi varsa çıkart bir tek çıtçıtlı badi ile kalsın serinlesin. Kalın giydirip üstünü örtüp iyice mayışmasına fırsat verme.

Esra bu yöntemi kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandım işe yaradı bir fincana doğal gül suyu içine 5-6 tane ayva çekirdeği koyup bir gece bekletiyosun jöle gibi oluyor her emzirme den sonra sürdüm 2 günde kabuk bağladı yaralar

Denizcim cok sagol,bunu ilk kizimdayken yapmıştım ama bir ise yaramamisti. Ama yine yapacağım,esim ayva aldi ama gulsuyu yok normal suyla yapiliyor diye hatirliyorum. Deneyecegim onu da

Canım benimde baticon verdi drum her tuvalet ihtiyacımdan sonra mutlaka bariconla dedi. Şükür sıkınrısız atlattık. 2 gündürde dikişlerim düşüyor artık

Esra nasılsın canım hala kötü mü göğsün
Denizcim cok sagol,bunu ilk kizimdayken yapmıştım ama bir ise yaramamisti. Ama yine yapacağım,esim ayva aldi ama gulsuyu yok normal suyla yapiliyor diye hatirliyorum. Deneyecegim onu da

Öyle mi eczaneden alıp uygulym bnde ozmn nblm ilk doğumun bi bilgimde yok bu konuda dktorda bişey demeyince bişey uygulanmıyo sanıyodum saol cnm yarı alp yapem bnde

Canım benimde baticon verdi drum her tuvalet ihtiyacımdan sonra mutlaka bariconla dedi. Şükür sıkınrısız atlattık. 2 gündürde dikişlerim düşüyor artık
Bnde eczaneden alp ypcam cnm batikonu dktor bana hiç öyle bişey demedi bide kaç gün oldu senin doğum yapalı

Konuyu tam başından takip edemedim ama soruna cvp vermek istedim. Benim bebişin sarılığı yokmuş. Doktor en son ölçümde öyle dedi. 7ymiş değeri. Ama benim kızı ben uyandırıyorum 2,5 saatte bir. Kendi kalktığı nadir oluyor. Kilo almaya da başlamadı henüz. Her bezinde çiş var. Birkaç kez kakada yapıyor ama ben anlamadım hala doyuyormu doymuyormu.

Ayni canim malesef.
Ustune bir de grip oluyorum.
Bogazim yanıyor, kemiklerim agriyor.
Bu kadar yorgunluğun sonu böyle olacakti tabi
Sen nasilsin?
Valla sütle ilgili sıkıntım devam ediyor istediğim şekilde artıramadım. Nerdeyse saat başı memedeyiz arada mama takviye ediyoruz mecburen...
inş. biran önce artar sütümde bi saat aralığı koyabilirim.

Şimdi okudum ilahi çok komik anlatmışsın güldüm eşimde ne oldu dedi onada okudum. Bizim kız hala bekletiyor bizi salı gunü 40 hafta doluyor beklenen dogum tarihimiz oluyor. Tabi başımıza geleceği bilmiyoruz daha anlattıklarına gülüyoruz biz bir taneyle baş edemeyeceğiz belkide

Çok geçmiş olsun. İnşallah mühim birşey değildir ve bir daha olmaz.

Kızlar Merhaba
Herkeze hayırlı dogumlar öncelikle doğanlar bol sütlü gazsiz günler :)
Bizde bugün sezeryan giriyorum kızım gelecek inşallah beni uyku tutmadi sizleri okudum benim bide 32 aylık oğlum var bakalım neler beklio bizi yaşayıp gorcez dualariniz bekliyorum herkez gibi Rabbim hepimizi yardımcısi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…