- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Canm cok gecmiş olsun atlatmışsın şükür. Demek ki o parça rahatsız ediyomuş. Bebeğinle sağlıklı günler gecir inşallahKızlar sabaha kadar rahmim patlıcak gibi dışarı cikcak gibi agridi Bacağimin kasılması arttı kalcam ve spinal olduğum bölgeye kadar kasildi öldüm inanin rahim agrim daha beterdi sabah 6 gibiydi lavaboya gittim rahimden sanki portakal kadar parça düştü üstüne şakır şakır dercesine kanama oldu kesildi çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum Bacağimin kasılması yok denecek kadar azaldı güzel bi uyumuşum sonra öğlen acile gittim yinede, USG baktı Dr kan tahlili istedi korkma dedi banada yogun kanama olmuş dedi kan sonucuna göre konuşalım dedi şimdi evdeyim @ikizcan2016 ameliyat tan sonra 8 gün vuruldugum iğne nin adı oksapar. omuzdan vuruldum canım şimdi iyi gibiyim sadece bacak kasilmam var inşallah bağırsak yapısması falan değildir rabbim sağlığımızdan geri koymasın biz anneleri zor inanin hastayken bebislerle ilgilenememek
Sağol canim Allah razi olsun inşallah bi daha yaşamam kimsede Yaşamaz .sen naptin canımCanm cok gecmiş olsun atlatmışsın şükür. Demek ki o parça rahatsız ediyomuş. Bebeğinle sağlıklı günler gecir inşallah
Bnm dktorum hiç öyle uygulaycğm bişey vermedi sadece temiz ve kuru tutcksn ddi okdr sızlamam parolla geçiyo sdece bnmCanım ben gazlı bezle batikonla siliyorum üzerine de fito krem verdi Dr onu soruyorum, dikişin en dışta kalanı biraz sertleşmiş kuruyor sanki,
Nasıl ya ,benim ilk doğumda da sadece batikonlu su ile yıka her WC den sonra demişlerdi,şimdi o kadarına bile kızıyorum sadece yıkayarak geç kurmuştu dikişler,şimdi her b.WC den sonra batikonlu su ile yıkıyorum,üstüne yine gazlı bezle nemini alıp, gazlı beze batikon sürüp pansuman yapıyorum,onun üstünede fito krem bu pansuman olayını günde 5-6 ne yap dedi Dr,batikonlu suyla yıkamada WC ye çıktıktan sonra,bence sende böyle yap kardeş ,geç iyileşir yoksaBnm dktorum hiç öyle uygulaycğm bişey vermedi sadece temiz ve kuru tutcksn ddi okdr sızlamam parolla geçiyo sdece bnm
Bahsettiğin uyku hali, sarılık olduğu zamanlarda görülen uyku hali gibi geldi bana cnm. Yüzünde vücudunda ve gözlerinin beyaz kısımlarında sararma var mı?Kizlar bugun 3 gunluk olduk bebek hic uyanip emmek istemiyo uyandiramiyorum da herseyi deniyorum yok. Saat 10 da emdi en son simdi sagip kasikla verdim onu bile istemiyo. Keyfine gore acikinca ortaligi yikiyo emdimi 1 saat emiyo ama cok uzun araliklarla sarilik olcak diye korkuyorum bana akil verin nolur
Esra bu yöntemi kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandım işe yaradı bir fincana doğal gül suyu içine 5-6 tane ayva çekirdeği koyup bir gece bekletiyosun jöle gibi oluyor her emzirme den sonra sürdüm 2 günde kabuk bağladı yaralarAsli bir o kaldi sanirim almadigim,ama artik inancim da kalmadi bu tarz kremlerle gececegine.
Kim ne dediyse aldim uyguladim dokmedigim para kalmadi. Birkac gun iyilesir gibi olup daha siddetli geri donuyor acilar.
Bir arkadasimla konustum az once ona birkac seanslik bir tedavi uygulanmis hastanede bunun icin. Cok acili bir islemdi ama ondan sonra duzeldi dedi. Pazartesi ya da sali gitmeyi dusunuyorum artik kulaktan dolma yontemler ise yaramadi doktor gormeli beni
Ben hala bekliyorum tık yok :)Sağol canim Allah razi olsun inşallah bi daha yaşamam kimsede Yaşamaz .sen naptin canım
Denizcim cok sagol,bunu ilk kizimdayken yapmıştım ama bir ise yaramamisti. Ama yine yapacağım,esim ayva aldi ama gulsuyu yok normal suyla yapiliyor diye hatirliyorum. Deneyecegim onu daEsra bu yöntemi kullandın mı bilmiyorum ama ben kullandım işe yaradı bir fincana doğal gül suyu içine 5-6 tane ayva çekirdeği koyup bir gece bekletiyosun jöle gibi oluyor her emzirme den sonra sürdüm 2 günde kabuk bağladı yaralar
Canım benimde baticon verdi drum her tuvalet ihtiyacımdan sonra mutlaka bariconla dedi. Şükür sıkınrısız atlattık. 2 gündürde dikişlerim düşüyor artıkBnm dktorum hiç öyle uygulaycğm bişey vermedi sadece temiz ve kuru tutcksn ddi okdr sızlamam parolla geçiyo sdece bnm
Denizcim cok sagol,bunu ilk kizimdayken yapmıştım ama bir ise yaramamisti. Ama yine yapacağım,esim ayva aldi ama gulsuyu yok normal suyla yapiliyor diye hatirliyorum. Deneyecegim onu da
Ayni canim malesef.Esra nasılsın canım hala kötü mü göğsün
Öyle mi eczaneden alıp uygulym bnde ozmn nblm ilk doğumun bi bilgimde yok bu konuda dktorda bişey demeyince bişey uygulanmıyo sanıyodum saol cnm yarı alp yapem bndeNasıl ya ,benim ilk doğumda da sadece batikonlu su ile yıka her WC den sonra demişlerdi,şimdi o kadarına bile kızıyorum sadece yıkayarak geç kurmuştu dikişler,şimdi her b.WC den sonra batikonlu su ile yıkıyorum,üstüne yine gazlı bezle nemini alıp, gazlı beze batikon sürüp pansuman yapıyorum,onun üstünede fito krem bu pansuman olayını günde 5-6 ne yap dedi Dr,batikonlu suyla yıkamada WC ye çıktıktan sonra,bence sende böyle yap kardeş ,geç iyileşir yoksa
Bnde eczaneden alp ypcam cnm batikonu dktor bana hiç öyle bişey demedi bide kaç gün oldu senin doğum yapalıCanım benimde baticon verdi drum her tuvalet ihtiyacımdan sonra mutlaka bariconla dedi. Şükür sıkınrısız atlattık. 2 gündürde dikişlerim düşüyor artık
Konuyu tam başından takip edemedim ama soruna cvp vermek istedim. Benim bebişin sarılığı yokmuş. Doktor en son ölçümde öyle dedi. 7ymiş değeri. Ama benim kızı ben uyandırıyorum 2,5 saatte bir. Kendi kalktığı nadir oluyor. Kilo almaya da başlamadı henüz. Her bezinde çiş var. Birkaç kez kakada yapıyor ama ben anlamadım hala doyuyormu doymuyormu.Sık uyandığı için en azından sarılık değildir diyorum. Sarılık olduğunda bebekler uzun uyuyormuş. Ama başka bir sorunu mu var diye düşünüyorum bu sefer de. Gerçi her bebek bir olmaz ama sizin bebekler normalde kaç saatte bir uyanıyor?
Valla sütle ilgili sıkıntım devam ediyor istediğim şekilde artıramadım. Nerdeyse saat başı memedeyiz arada mama takviye ediyoruz mecburen...Ayni canim malesef.
Ustune bir de grip oluyorum.
Bogazim yanıyor, kemiklerim agriyor.
Bu kadar yorgunluğun sonu böyle olacakti tabi
Sen nasilsin?
Yarın 15 günlük olacağız canımBnde eczaneden alp ypcam cnm batikonu dktor bana hiç öyle bişey demedi bide kaç gün oldu senin doğum yapalı
Bnm tam 1 hafta oldu inşallah 1 haftaya kdr bnmde düşmüş olur dikişlerimYarın 15 günlük olacağız canım
Şimdi okudum ilahi çok komik anlatmışsın güldüm eşimde ne oldu dedi onada okudum. Bizim kız hala bekletiyor bizi salı gunü 40 hafta doluyor beklenen dogum tarihimiz oluyor. Tabi başımıza geleceği bilmiyoruz daha anlattıklarına gülüyoruz biz bir taneyle baş edemeyeceğiz belkidehayatimda hic bu kadar yoruldugumu hatirlamiyorum..
ikiz zor diyorlardi ama "ne kadar zor olabilir ki" diye kucumserdim :))
"gece kalkinca hazir kalkmisken 2 bebege de bakar yatarsin" diye dusunurdum..
ne saf bi insanmışım :))
gece kalkmak gibi bi durum yok, cunku gece yatma gibi bisey de yok.. biri uyaniyor, altini al yedir uyut.. ohh uyudu azcik yatiym derken hooop digeri uyaniyor.. o uyuyunca digeri.. kisir dongu.. ki bu kolay olan formu, ikisi ayni anda uyaninca asil senlik basliyor :)
sen nasilsin canim?
Çok geçmiş olsun. İnşallah mühim birşey değildir ve bir daha olmaz.Kızlar sabaha kadar rahmim patlıcak gibi dışarı cikcak gibi agridi Bacağimin kasılması arttı kalcam ve spinal olduğum bölgeye kadar kasildi öldüm inanin rahim agrim daha beterdi sabah 6 gibiydi lavaboya gittim rahimden sanki portakal kadar parça düştü üstüne şakır şakır dercesine kanama oldu kesildi çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum Bacağimin kasılması yok denecek kadar azaldı güzel bi uyumuşum sonra öğlen acile gittim yinede, USG baktı Dr kan tahlili istedi korkma dedi banada yogun kanama olmuş dedi kan sonucuna göre konuşalım dedi şimdi evdeyim @ikizcan2016 ameliyat tan sonra 8 gün vuruldugum iğne nin adı oksapar. omuzdan vuruldum canım şimdi iyi gibiyim sadece bacak kasilmam var inşallah bağırsak yapısması falan değildir rabbim sağlığımızdan geri koymasın biz anneleri zor inanin hastayken bebislerle ilgilenememek
Oh maşallah.. günümüz aynıydı ama sen oğlanı büyüttün bizim kız hala gelecek inatçı mı desem tembel mi bilemedim.Yarın 15 günlük olacağız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?