2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

gülün siz gülün :)))
yine uyumadan sabahi ettik :)
saglikla gelsin insallah yawrun, hepsi hallolur.. bugunleri gulerek hatirlicaz..

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm :)

Hayırlı olsun canım :)

Dogdugundan beri ayni. Gozleribde hafif sararma var malesef. Dun gece guzel emdi uyandi 2 saati bulmadan. Bende pijamaini cikarip ayaklarini sktim gidikkadim smdi oyle uyandi insallah ilerlemeden atlatiriz

Meme ucu yara olanlar dun bisey duydum paylasayim iatedim. Memedeki yaralara balik yagi hapi cok iyi geliyomus dun arkadasim soyledi ertesi gune kalmaz gecirir hemen dedi. Zaten yumusak oldugu icin ikiye bolup gogus ucuna surulebilirmis. Balya isimli balik yagi hapini onerdi kendisi bende bugun alicam benim memelerse acimaya basladi ilerlemeden kullanmakda fayda var

Anne olmak ne kadar zahmetli olsada dünyanın en güzel şeyiymiş göğüs uclarim için dün gece tahinin üzerinde biriken yağı sürdüm .. inanılmaz faydası oldu çocuk tutmuş göğsümgöğsümu ben hala tutacak diye bekliyorum benim bebisinde yüzünde ve göz bebeklerinde hafif sarılık var doktora götürdük ışık almasına gerek yok emzir geçer dedi inşallah hemen geçer bugün 8 günlük olduk .. dikislerim iÇin hastane bana bi şişe batikonlu şu verdi her lavabodan sonra onunla yıkıyorum

Kizlar yardiminiz a ihtiyacım var bebeğim 2 gündür kaka yapamadı geceleri bizi de uyutmuyor kendi de uyuyamiyor doğru düzgün sürekli ağliyor ne yapabilirim başına gelen var mı hic

Kızlarrr biz 14 günlük olduk anne olmak coooook zormuş gerçekten :) bebişim 4 gün önce krize girer gibi ağlamaya başladı susturamadık doktora gittiğimizde aç olduğunu kilo artışı yeterince olamadığını demek ki sütümün yetmediğini mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi cok moralim bozuldu çocuk cidden mama verince rahatlıyor uyuyor ama ben vicdan azabından öleceğim artık memeyi de kabul etmiyor cok ağlıyor almıyor sağıp veriyorum onu da çok zor bir durum psikolojik olarakta öyle böyle birşey yaşayan varmı :/

Valla sütle ilgili sıkıntım devam ediyor istediğim şekilde artıramadım. Nerdeyse saat başı memedeyiz arada mama takviye ediyoruz mecburen...
inş. biran önce artar sütümde bi saat aralığı koyabilirim.
Insallah canim.
Benim de ayni malesef.
Gunde 2-3 kere mama veriyorum.
Bir turlu istedigim gibi olmuyor.

Bebeklerini sadece anne sutuyle besleyen arkadaslar bir yol gosterin bana da.
Nasil basariyorsunuz??
Sutum var, ozellikle gunun belli saatlerinde cok da guzel oluyor ama oglum inatla gunun yine belli saatlerinde doymuyor.
Mesela gece 11 civari.
Emziriyorum,zaten hicbir zaman doyup birakmiyor uyuyakaliyor sadece. Yatiracagim sırada uyaniyor tekrar araniyor,tekrar emziriyorum ama aglamaya sinirlenmeye basliyor. Zaten yutma sesinden anliyorum. Ilk baslarda 2 cekip 1 yutarken bu sinirlendigi anlarda 5-6 defa cekiyor ve cok zayif bir yutma sesi geliyor.
Hani her annenin sutu bebegine yeterdi niye böyle oluyor...aglamasi artiyor memeyi birakiyor ve mama veriyorum,ondan sonra sakinlesip uyuyor mesela.
Gun icinde 2-3 kez böyle oldugu oluyor bazen.
Ne yapmak lazim bu durumu asmak icin?
Sadece anne sutuyle besleyebilmek istiyorum ben de.

Kizlar yardiminiz a ihtiyacım var bebeğim 2 gündür kaka yapamadı geceleri bizi de uyutmuyor kendi de uyuyamiyor doğru düzgün sürekli ağliyor ne yapabilirim başına gelen var mı hic
Can'ım büyük ihtimal gazdandır.gaz kaka yapmasını da engelliyor olabilir ama yine de bi doktora sor istersen

Can'ım büyük ihtimal gazdandır.gaz kaka yapmasını da engelliyor olabilir ama yine de bi doktora sor istersen

Allah yardımcınız olsun saglikla gelsin insallah bebeğiniz.

gülün siz gülün :)))
yine uyumadan sabahi ettik :)
saglikla gelsin insallah yawrun, hepsi hallolur.. bugunleri gulerek hatirlicaz..
Haklısın bizimkinde bu inat varken bizi baya uğraştırabilir bakalım doğunca göreceğiz. Bende diyorum doğsada rahat uyusam ama o zaman hiç uyuyamayacağım anlaşılan.
AA bu arada senin kediler ne yaptı kıskandılarmı kızları?
masmaviyim hareket var mı? Bende tık yok, yarın kontrole gideceğim, konuşacaz bakalım.
Bende de tık yok henüz azıcık bi degısik hareket hissetsem aha gelecek gelecek diyorum ama tık yok hakikaten. Bizimde yarın doktor randevusu var tam 40 hafta doluyor bakalım dedi doktorumuz. Zaten 40+5te hala gelmezse sezeryan yolu görünecek diyor doktorumuz. Hayırlısı inşallah.

Ben şimdilik sadece anne sütü veriyorum inşallah böyle devam ederiz. İlk oğlumda bende çok süt sıkıntısı çektim. O yüzden bunda düşüncelerimin ve stresin sütü etkilediğini bildiğim için çok rahatım.

Bahsettiğin bazen sütün az olması olayını bende hissediyorum ama takviye yapmadım. Az önce sağlık ocağından döndüm kilo alımı çok güzel dedi. Yani aslında onlar doyuyor biz sıkıntı yapıyoruz sadece.

Ne guzel cpk sevindim senin adina.
Peki sutun az oldugunu hissettiginde bebegin huysuzlanmiyor mu?
Ben durduramadigim icin veriyorum mama yoksa sesi cikmasa vermem kesinlikle.
Surekli agliyor bazen cildiracak gibi oluyor o zamanlarda vermek zorunda hissediyorum kendimi.
Kilo artisini hic bilemiyorum ne durumdadir. 24 gun oldu bu hafta goturecegim kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…