2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Testi tekrarlıycaklar tedavi onun sonucuna göree

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir sorun yaşamaz tez zamanda iyileşir bebişin

Vala ben ank dayım ıkıtane dogum hast nesı bar zekayı tahır ve etlık dogum var zekayı tahır buyuk dogum dıe gecıyor orası bana cok uzaktı etlık dogma gıtmustum ulk 3 ay cınsıyetını orenmek ıcın ozele gıtmıstım devlet gec soluo dıe o sıra bırcok ılacıma ve baslanmadını orendım ve bebeyın bonreklerınde buyme oldu goruldu sınra etlık dogumdan cok sıkayet duydum ozel hastane evıme yakjndı ssklı dogum 2000 tlydı normal sezeryan 2250 ıdı muayne de 52 tlydı dogıma kadr orda devam ettım sssklı oldum ocın uygun heldı

Tahin yağı rahatlatıyor gerçektende. Bende sürüyorum arada. Peki emzirmeden önce temizliyomusun yoksa direk emziriyomusun
Siliyordum nemli bezle emzirmeden once artik kullanmiyorum 3 gun kullandim simdi memisler iyi durumda cok sukur dis cikana kadar sorunum kalmadi diye umud ediyorum :)

Tecrübe teçhizat filan açısından devlet hastanesi tabiki daha donanımlı ama kalabalığında etkisiyle ilgi alaka pek yok. Yoksa niye özellere bu kadar para vereceğiz
Orta Doğu hastanesi mi sanki bahsettiğiniz? Doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mı? Bende bir ara oraya gidiyordum ama içime sinmedi değiştirdim. Bu arada sanırım aceleyle yazıyorsunuz ne yazdığınızı çözmekte zorlanıyorum eksik ve hatalı kelimelerden dolayı.

Telden gorıyorum edd orta dogucok memun kaldım doktorum sultan pınar dundar ben 7 yatıs yapyım aksam gece 11 dogrdum ama suyum bosalmıatı hıc sancım yoktu benım kenı sancımı bekledıler gıtımde 3 santım acılmam vardı 20:30 acılmam 4 cm oldu sonra suyum boslamya devam ettı ıcın sunı sancı vermek zoru da kaldılar onun ıcın bıke ızın ostedıler bende tamm dedım 10;30 7 cm oldu acılamm 11 de 10 cm dı amalıyatne aldılar oda coxun kafası sacları gozukmus sulatan hanım ole dedı anlıcam cok rahat bı dogum gecırsım hemsreler cok guzel ılgılenıyor sancım oldunda sırtıma hep masaj yaptılar masaj yaglarıyla rahatlatmak ıcın zaten 11 de dogma gtdım gece 23:12 cocum dogdu onuda gevyım ben 4 aylıktan butarafa hamıleleımın sultan hanıma gıdyorum bır abla gıbı doktordan ote konusa konusa dogum yaptırdı bana kenımı guvende hıssetım ama suanda fıyatlar arttı ssklıysan muayne 72 yada 62 oldu yanlıs bılmyorsam normal dogum 2250 sezeryan 2500 oldu sulatan hanım ıcın bu fıyat uzman doktr oldu ocın bırde hasan bey var o profosr docent onunkı daha fazla nst nın fıyatı 20 tl bıldımmkadrıyla coxuk var tek kolumda :) eksık be yanlıs yazıhorsam k bakmayın kuca alıstık malesef rahatbıde erken dogduk 15 gun:) hala kendıjı anne karnında sanıo benım kucamdayken susuyo tek herkezde aglıo babada faln bıraz zor yazıorum k bakmyın :)

Kaynattigimiz suda mi kalcak yoksa soguk suyami koycaz. Ayva aldim senden cevap bekliyorum :)
Laynatımız suda tatlım sogut once sonra dolaba koy 1 2 gun sonra jel olyor dene bak memeun kalcaksın he bırde su var bır cay bardagına bır tam lımon sıkyorsun ıcıne 1 cay kası karbonat katyoruz ıcıne bu akarısımı camın dısında 1 gun brkletyoruz dısarıjı. Sogunu alhor ertesı gun meme uclarına suryosun bunu henuz yapmadım teyzem soledı buda cok ıyımıs bende bu geve yapcam su lımonla karbonatı :) bılgolerı orendıkce aktrrm :)

Denedim canim yok malesef etki etmedi.
Bitkisel icerik vs hicbiri işime yaramadi .
Insallah bu ilaclar fayda eder de ben de artik Allahim yine emzirme zamani diye korkmaktan kurtulurum.
Cok tesekkur ederim onerilerin icin.
Meme uccunıcın ayv cekırdegını kaynat bır cay bardagına koy sonra o suyla sogıt dolaba koy 1. 2 gun beklet jel olyor onu sır oda rahaylatıo bırde bır caybbardqgına bır tam lımon sık onun ıcıne karbonata koy bu karısjmı camın dısında dısarda beklet ayazda onu sur ama bunu yapamadım lımonluyu bugun yapcam teyzem soledı ama su ayva cekırdegını denedım hem ayva cekrdejı jeljnı sılmesende olyor cpcuda yayarlı olyor hem

Benim şuan bir göğsüm o şekilde ikisi de eşitti ki eşit şekilde verdim ama birinde sütüm azaldı ne kadar eşit olsa da dolan göğsüme öncelik verdim tabiki, ama oğlum süt çok gelmese de emmeyi bırakmıyor önce süt az olan göğsümü veriyorum göğsüm boşalınca da diğerini, benim oğlumda hep emmek istiyor anne sütü veriyorum bir tek kilo alımı iyi. Hatta bazen o kadar çok emiyor ki fazlasını çıkarıyor yani emmek istemesi doymama anlamına gelmeyebiliyor. İlk günler emziremiyordum göğüslerim şiştiği için sağarak boşaltıyordum sütümü, sağmanın faydasını çok gördüm bir sitede de süt gelmese bile saatte bir en az 15 dk sağın diye okumuştum. Önce emzir o emmeyi bırakınca sağarak devam et. Bir de en yakın arkadaşım 15 gün sütü gelmemiş rezene, kimyon, anason ve ısırgan yaprağını kaynatıp her sabah aç karnına içmiş faydasını görmüş hepsini kaynatıp ısırganı kaynamış karışımın üzerine eklenip demlenicek kaynatılmayacak şimdi bende aldım deneyeceğim.

Canım memeyi tutturmaya çalış pes edicektir mutlaka aç olduğu için, bende emziremeyince oğlum memeyi kabul etmiyor sanıp biberon kullandım ama emzirme yöntemini bilmiyor muşum. Sağmak çok işe yarıyor oğlum emmese bile hep sağdım, sağdıkça da sütüm arttı. Bir de bol su iç artı rezene, kimyon, anason al, bunları kaynat sonra üzerine bir tutam ısırgan yaprağı ekleyip demlenmesini bekle bu karışımı her sabah aç karnına iç arkadaşım faydasını görmüş, bende deneyeceğim şimdi. İnşallah faydasını görürüz.

Arkadaşlar benim de bir derdim var oğlum hep karın ağrısı çekiyor doktora götürdük kakası yemyeşildi bağırsak iltahabı olmuş, ilaç kullanıyoruz şimdi. 2 hafta evimde değildim, psikolojik olarak iyi olmadığım için. Eve geldim tabii ev soğuk yıkamak için 27 derece olması gerektiğini duydum? Ama henüz 23 derece iken teyzemlere dinletemedim hemen yıkadılar ve o gece bebeğim yine sabaha kadar ağladı, uyumadı. Gün içinde de hep huzursuz uyudu uyurken ıkınıyor, geriliyor. Gecede aynı şekildeydi bu kadar tesadüf olamaz diye düşünüyorum. En sonunda ağrı kesici fitil ile rahatladı şimdi uyuyor. Bağırsak hareketleri de çok fazla, daha önceleri de en fazla sıcaklık 24 derece idi yıkarken. Acaba bundan mı oğlumun karnı ağrıyor diyorum? Çünkü evde olmadığımdan yıkayamamıştım ve hiç ağlama nöbetleri yoktu, gayet uyuyordu. Şimdi yine başa döndük :/

Son düzenleme:
casamaa bak sana işe yarayan bişey söyleyim.
Kuru incir,kutu kayısı,kuru erik,kırı dut,kuru siyah üzüm. Kaynat suyunu iç. Ben sütünü artırsın diye yapıyordum. Hem sütümde artış oldu,hem kendim tuvalete çok rahat çıkıyorum ç hem oğlum çok rahat yapıyor sanırım etkisi anne sütüne de geçiyor. Geçenlerde 3 gün yapmadım 2 Gün kaka yapmadı oğlum tekrar başladım hemen etki etti

Cok gecmis olsun.
Usudugunu sanmiyorum sonucta oyalanmadan yikanmistir ve giydirmissinizdir. 27 dereceyi duymamistim,zaten bir hayli yuksek bir sicaklik o da.
Ben banyo yaptirmadan once elektrikli soba yakiyorum baya sicak oluyor oda ama biz esimle yikiyoruz ve pek beceremiyoruz. Elimiz hizli degil yani, usumesin diye o yüzden daha cok isitiyorum.
Evi 23ten 27ye cikarmak zor olur bir anda ama sen de en azindan ufo gibi bir sey yakabilirsin banyo sirasinda usudugunu dusunuyorsan.
Sut ile ilgili onerilerin icin de cok tesekkur ederim, uygulamaya calisacagim.

Gecmis olsun canim. Hic uzulme gaz da olabilir ususe bile iyi bir bakimla toparlanir merak etme. Benim de bi kac kere yesil kaka tecrubem oldu ama sonra duzeldi. Eskiler usuyunce olur diyorlarmis ama bilemiyorum tabi. Sen moralini yuksek tut atlatilamayacak bir sey degil. Bundan sonra daha sicak tutup bol emzirmeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…