Testi tekrarlıycaklar tedavi onun sonucuna göreeHım anladım onu bılmyorum ben ıkısınde hastanese aldrsım 15 gunlukkende gıdıcez ıstme testı fln vat biotidinaz eksıklı erken tanı olmus sonucta korkulcak bısy yok sen gotr bı yarın belkı tedavıye baslarrlr korkma canım benım bebyımsede bobrwk buyklu var cuma nakcaklar ıate bobreklerıne belkj bobrek yetmezlınolr dıyolr ıns olmaz sende korkma dua et
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir sorun yaşamaz tez zamanda iyileşir bebişinHım anladım onu bılmyorum ben ıkısınde hastanese aldrsım 15 gunlukkende gıdıcez ıstme testı fln vat biotidinaz eksıklı erken tanı olmus sonucta korkulcak bısy yok sen gotr bı yarın belkı tedavıye baslarrlr korkma canım benım bebyımsede bobrwk buyklu var cuma nakcaklar ıate bobreklerıne belkj bobrek yetmezlınolr dıyolr ıns olmaz sende korkma dua et
Vala ben ank dayım ıkıtane dogum hast nesı bar zekayı tahır ve etlık dogum var zekayı tahır buyuk dogum dıe gecıyor orası bana cok uzaktı etlık dogma gıtmustum ulk 3 ay cınsıyetını orenmek ıcın ozele gıtmıstım devlet gec soluo dıe o sıra bırcok ılacıma ve baslanmadını orendım ve bebeyın bonreklerınde buyme oldu goruldu sınra etlık dogumdan cok sıkayet duydum ozel hastane evıme yakjndı ssklı dogum 2000 tlydı normal sezeryan 2250 ıdı muayne de 52 tlydı dogıma kadr orda devam ettım sssklı oldum ocın uygun heldıBenim 3300 dogdu bebisim anca odasında bi bayan daha vardı laflaya laflaya çektik sancıyı doğum sonrasına tek kişilik odada kaldım. . Gerçi her devlet hast. Aynı değil şansıma memnun kaldım herşeyden. .
Tesekur edrım canım ıns senın bebeyındeee bırsey cıkmaz ıns gecmıs olsun tekrrdan tatlm ıcını ferh tut rabım yanınzda ınsÇok geçmiş olsun canım. İnşallah bir sorun yaşamaz tez zamanda iyileşir bebişin
Siliyordum nemli bezle emzirmeden once artik kullanmiyorum 3 gun kullandim simdi memisler iyi durumda cok sukur dis cikana kadar sorunum kalmadi diye umud ediyorum :)Tahin yağı rahatlatıyor gerçektende. Bende sürüyorum arada. Peki emzirmeden önce temizliyomusun yoksa direk emziriyomusun
Ben silmeyi unuttum bir iki kere,sorun olmaz heraldeSiliyordum nemli bezle emzirmeden once artik kullanmiyorum 3 gun kullandim simdi memisler iyi durumda cok sukur dis cikana kadar sorunum kalmadi diye umud ediyorum :)
İnş canım sağolTesekur edrım canım ıns senın bebeyındeee bırsey cıkmaz ıns gecmıs olsun tekrrdan tatlm ıcını ferh tut rabım yanınzda ıns
Sanmiyorum ne sorun olacakBen silmeyi unuttum bir iki kere,sorun olmaz heralde
Tecrübe teçhizat filan açısından devlet hastanesi tabiki daha donanımlı ama kalabalığında etkisiyle ilgi alaka pek yok. Yoksa niye özellere bu kadar para vereceğizBen devlette normal doğum yaptım cnm... benim doğumuma doktor girmedi ama ebelerim çok iyi ve tecrübe lilerdi. . Doğumdan sonra almam gereken ilaçları nasıl kullanmam gerektiği bebegimi ne sıklıkla emzirmem gerektiğine kadar anlattılar
Orta Doğu hastanesi mi sanki bahsettiğiniz? Doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mı? Bende bir ara oraya gidiyordum ama içime sinmedi değiştirdim. Bu arada sanırım aceleyle yazıyorsunuz ne yazdığınızı çözmekte zorlanıyorum eksik ve hatalı kelimelerden dolayı.Vala ben ank dayım ıkıtane dogum hast nesı bar zekayı tahır ve etlık dogum var zekayı tahır buyuk dogum dıe gecıyor orası bana cok uzaktı etlık dogma gıtmustum ulk 3 ay cınsıyetını orenmek ıcın ozele gıtmıstım devlet gec soluo dıe o sıra bırcok ılacıma ve baslanmadını orendım ve bebeyın bonreklerınde buyme oldu goruldu sınra etlık dogumdan cok sıkayet duydum ozel hastane evıme yakjndı ssklı dogum 2000 tlydı normal sezeryan 2250 ıdı muayne de 52 tlydı dogıma kadr orda devam ettım sssklı oldum ocın uygun heldı
Sorun olsa belli olurdu simdiye kadar ama dikkat etmek lazim, alerjen gıdalar bunlar.Ben silmeyi unuttum bir iki kere,sorun olmaz heralde
Telden gorıyorum edd orta dogucok memun kaldım doktorum sultan pınar dundar ben 7 yatıs yapyım aksam gece 11 dogrdum ama suyum bosalmıatı hıc sancım yoktu benım kenı sancımı bekledıler gıtımde 3 santım acılmam vardı 20:30 acılmam 4 cm oldu sonra suyum boslamya devam ettı ıcın sunı sancı vermek zoru da kaldılar onun ıcın bıke ızın ostedıler bende tamm dedım 10;30 7 cm oldu acılamm 11 de 10 cm dı amalıyatne aldılar oda coxun kafası sacları gozukmus sulatan hanım ole dedı anlıcam cok rahat bı dogum gecırsım hemsreler cok guzel ılgılenıyor sancım oldunda sırtıma hep masaj yaptılar masaj yaglarıyla rahatlatmak ıcın zaten 11 de dogma gtdım gece 23:12 cocum dogdu onuda gevyım ben 4 aylıktan butarafa hamıleleımın sultan hanıma gıdyorum bır abla gıbı doktordan ote konusa konusa dogum yaptırdı bana kenımı guvende hıssetım ama suanda fıyatlar arttı ssklıysan muayne 72 yada 62 oldu yanlıs bılmyorsam normal dogum 2250 sezeryan 2500 oldu sulatan hanım ıcın bu fıyat uzman doktr oldu ocın bırde hasan bey var o profosr docent onunkı daha fazla nst nın fıyatı 20 tl bıldımmkadrıyla coxuk var tek kolumda :) eksık be yanlıs yazıhorsam k bakmayın kuca alıstık malesef rahatbıde erken dogduk 15 gun:) hala kendıjı anne karnında sanıo benım kucamdayken susuyo tek herkezde aglıo babada faln bıraz zor yazıorum k bakmyın :)Tecrübe teçhizat filan açısından devlet hastanesi tabiki daha donanımlı ama kalabalığında etkisiyle ilgi alaka pek yok. Yoksa niye özellere bu kadar para vereceğiz
Orta Doğu hastanesi mi sanki bahsettiğiniz? Doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mı? Bende bir ara oraya gidiyordum ama içime sinmedi değiştirdim. Bu arada sanırım aceleyle yazıyorsunuz ne yazdığınızı çözmekte zorlanıyorum eksik ve hatalı kelimelerden dolayı.
Laynatımız suda tatlım sogut once sonra dolaba koy 1 2 gun sonra jel olyor dene bak memeun kalcaksın he bırde su var bır cay bardagına bır tam lımon sıkyorsun ıcıne 1 cay kası karbonat katyoruz ıcıne bu akarısımı camın dısında 1 gun brkletyoruz dısarıjı. Sogunu alhor ertesı gun meme uclarına suryosun bunu henuz yapmadım teyzem soledı buda cok ıyımıs bende bu geve yapcam su lımonla karbonatı :) bılgolerı orendıkce aktrrm :)Kaynattigimiz suda mi kalcak yoksa soguk suyami koycaz. Ayva aldim senden cevap bekliyorum :)
Meme uccunıcın ayv cekırdegını kaynat bır cay bardagına koy sonra o suyla sogıt dolaba koy 1. 2 gun beklet jel olyor onu sır oda rahaylatıo bırde bır caybbardqgına bır tam lımon sık onun ıcıne karbonata koy bu karısjmı camın dısında dısarda beklet ayazda onu sur ama bunu yapamadım lımonluyu bugun yapcam teyzem soledı ama su ayva cekırdegını denedım hem ayva cekrdejı jeljnı sılmesende olyor cpcuda yayarlı olyor hemDenedim canim yok malesef etki etmedi.
Bitkisel icerik vs hicbiri işime yaramadi .
Insallah bu ilaclar fayda eder de ben de artik Allahim yine emzirme zamani diye korkmaktan kurtulurum.
Cok tesekkur ederim onerilerin icin.
Bebeklerini sadece anne sutuyle besleyen arkadaslar bir yol gosterin bana da.
Nasil basariyorsunuz??
Sutum var, ozellikle gunun belli saatlerinde cok da guzel oluyor ama oglum inatla gunun yine belli saatlerinde doymuyor.
Mesela gece 11 civari.
Emziriyorum,zaten hicbir zaman doyup birakmiyor uyuyakaliyor sadece. Yatiracagim sırada uyaniyor tekrar araniyor,tekrar emziriyorum ama aglamaya sinirlenmeye basliyor. Zaten yutma sesinden anliyorum. Ilk baslarda 2 cekip 1 yutarken bu sinirlendigi anlarda 5-6 defa cekiyor ve cok zayif bir yutma sesi geliyor.
Hani her annenin sutu bebegine yeterdi niye böyle oluyor...aglamasi artiyor memeyi birakiyor ve mama veriyorum,ondan sonra sakinlesip uyuyor mesela.
Gun icinde 2-3 kez böyle oldugu oluyor bazen.
Ne yapmak lazim bu durumu asmak icin?
Sadece anne sutuyle besleyebilmek istiyorum ben de.
Kızlarrr biz 14 günlük olduk anne olmak coooook zormuş gerçekten :) bebişim 4 gün önce krize girer gibi ağlamaya başladı susturamadık doktora gittiğimizde aç olduğunu kilo artışı yeterince olamadığını demek ki sütümün yetmediğini mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi cok moralim bozuldu çocuk cidden mama verince rahatlıyor uyuyor ama ben vicdan azabından öleceğimartık memeyi de kabul etmiyor cok ağlıyor almıyor sağıp veriyorum onu da çok zor bir durum psikolojik olarakta öyle böyle birşey yaşayan varmı :/
Cok gecmis olsun.Arkadaşlar benim de bir derdim var oğlum hep karın ağrısı çekiyor doktora götürdük kakası yemyeşildi bağırsak iltahabı olmuş, ilaç kullanıyoruz şimdi. 2 hafta evimde değildim, psikolojik olarak iyi olmadığım için. Eve geldim tabii ev soğuk yıkamak için 27 derece olması gerektiğini duydum? Ama henüz 23 derece iken teyzemlere dinletemedim hemen yıkadılar ve o gece bebeğim yine sabaha kadar ağladı, uyumadı. Gün içinde de hep huzursuz uyudu uyurken ıkınıyor, geriliyor. Gecede aynı şekildeydi bu kadar tesadüf olamaz diye düşünüyorum. En sonunda ağrı kesici fitil ile rahatladı şimdi uyuyor. Bağırsak hareketleri de çok fazla, daha önceleri de en fazla sıcaklık 24 derece idi yıkarken. Acaba bundan mı oğlumun karnı ağrıyor diyorum? Çünkü evde olmadığımdan yıkayamamıştım ve hiç ağlama nöbetleri yoktu, gayet uyuyordu. Şimdi yine başa döndük :/
Gecmis olsun canim. Hic uzulme gaz da olabilir ususe bile iyi bir bakimla toparlanir merak etme. Benim de bi kac kere yesil kaka tecrubem oldu ama sonra duzeldi. Eskiler usuyunce olur diyorlarmis ama bilemiyorum tabi. Sen moralini yuksek tut atlatilamayacak bir sey degil. Bundan sonra daha sicak tutup bol emzirmeye calis.Arkadaşlar benim de bir derdim var oğlum hep karın ağrısı çekiyor doktora götürdük kakası yemyeşildi bağırsak iltahabı olmuş, ilaç kullanıyoruz şimdi. 2 hafta evimde değildim, psikolojik olarak iyi olmadığım için. Eve geldim tabii ev soğuk yıkamak için 27 derece olması gerektiğini duydum? Ama henüz 23 derece iken teyzemlere dinletemedim hemen yıkadılar ve o gece bebeğim yine sabaha kadar ağladı, uyumadı. Gün içinde de hep huzursuz uyudu uyurken ıkınıyor, geriliyor. Gecede aynı şekildeydi bu kadar tesadüf olamaz diye düşünüyorum. En sonunda ağrı kesici fitil ile rahatladı şimdi uyuyor. Bağırsak hareketleri de çok fazla, daha önceleri de en fazla sıcaklık 24 derece idi yıkarken. Acaba bundan mı oğlumun karnı ağrıyor diyorum? Çünkü evde olmadığımdan yıkayamamıştım ve hiç ağlama nöbetleri yoktu, gayet uyuyordu. Şimdi yine başa döndük :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?