Sagol canim size de gecmis olsun.
Serum fizyolojikle kac kere aciyorsun burnunu? Ben ilk defa aldim goz damlasi gibi bir sisede. Prospektusunde gunde 2 defa 5 gun kullanılır yaziyor. Ama gunde 2 defa yetmeyecek bize. Senin kullandigin nasil bir sey?
Can'ım benim ki bu.çok memnunum bunun bir şişesini 3 kerede kullanıyorum.sonrada otribebe ile çekiyorum.gayet temizleniyor burnu.günde 2 defa bana çok az geldi ben her uyandığında yapıyorum hatta bazen geri uyumadan önce de yapıyorum.nereden baksan günde 6-7 kere açıyorum başka türlü ememiyor.
Ben her seferinde cikarmak icin ugrasiyorum. Genellikle cikariyor ama nadiren de olsa cikarmadan da yatiriyorum benimki de memede uyuyor ama gaz cikarmaya calisirken uyaniyor maalesef. Gazli uyutursam sonrasi daha kotu oluyor. Bu durum bebekteb bebege degisebilir. Ben kendimde biraz gazli bir insanim bebek de oyle. Seninki gazli degilse sorun degil. Bu arada gaz olayi genelde 3. Haftadan sonra basliyormus bende de oyle oldu
Cok fazla takma kafaya. Bebek acsa kendini belli eder zaten. Aglar meme arar vs.. doktorun mama konusunda seni yonlendirir. Benimkiler kilo alisina gore bana soyluyorlar mamaya gerek yok diye. Onlar yok diyirsa yoktur. Ama bi gun derlerse mama takviyesi lazim o zaman veririm.
Can'ım benim ki bu.çok memnunum bunun bir şişesini 3 kerede kullanıyorum.sonrada otribebe ile çekiyorum.gayet temizleniyor burnu.günde 2 defa bana çok az geldi ben her uyandığında yapıyorum hatta bazen geri uyumadan önce de yapıyorum.nereden baksan günde 6-7 kere açıyorum başka türlü ememiyor.
Aslicim fotografi acamadim telefonda.
Markayi yazar misin bir bakayim internetten. 2 defa gercekten az oluyor cunku icime sinmedi benim. Iceriklerini kiyaslayayim en azindan
Kızlar, d vitamini verdi mi dr, yenidoğanlarınıza? 15 günlük kızım. Çocuk dr um vermedi. Unuttu mu, bilmiorum. Sağlık ocağı verdi bugün. O da ilaç ismi sölemedi. Multivitamin olmayan bi sade d vitamini al, dedi. Ne alıcam ben?
Kızlar merhaba takip ediyorum ama yazamıyorum bir süredir çünkü bizde düzen diye bişey yok gece nerdeyse hiç uyumuyor gündüz gözünü açmıyor çok gazımız var sabaha kadar kıvranıyor bebişim sütüm de çok yok saat başı emziriyorum vallahi çok yoruldum sürekli baş ağrısı yorgunluk zombi gibi dolanıyorum ortalıkta...
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin ama zamanla düzeliyorlar sende biliyorsundur Zaten ikinci bebişin.
saat başı emdiği için sana sütün az geliyordur bi de dinlenemiyorsun tabi. Yardım eden var mı bilmiyorum yardımsız insan çok yoruluyor.
Kızlar, d vitamini verdi mi dr, yenidoğanlarınıza? 15 günlük kızım. Çocuk dr um vermedi. Unuttu mu, bilmiorum. Sağlık ocağı verdi bugün. O da ilaç ismi sölemedi. Multivitamin olmayan bi sade d vitamini al, dedi. Ne alıcam ben?
Kizlar Nurse harveys colex adında bi gaz damlası verdi doktorumuz. Üzerinde açıldıktan sonra buzdolabinda saklayın diyo ama ben vereceğim zaman nasıl isitacagim onu. Soğuk olarak verilmez.
Kızlar bişey danışıcam size normal doğumu bekliyorduk bugün kontrolden geldim 3700 olmuş bebek iri olursa zor doğurursun dedi bide paniksin dedi ama bana sezeryan daha korkutucu geliyor kafam karıştı benim normal doğuma engelmi bu kilo
17 gunluk olduk . 2 gundur kaka sayisi azaldi gunde 1 ya da 2 defa zar zir yapiyor ama kati degil . Netten baktim doymamaya baslamistir yaziuor . Once meme arkasindan 30 40 cc mama veriyorum ilk 2 hafta gayet normaldi gunde 4 5 defa yapiyirdu . Acaba gercekten doymuyor mudur. 30 dk bazen 45 dk emziriyorum . Bebegim bugun cok huzursuz . Kabizlik mi yoksa doymuyor mudur. Ne yapabilirim
Aslicim fotografi acamadim telefonda.
Markayi yazar misin bir bakayim internetten. 2 defa gercekten az oluyor cunku icime sinmedi benim. Iceriklerini kiyaslayayim en azindan
giffer diye bi marka.bu arada Can'ım bizde şimdi geldik doktordan günde 6-7 kere serum fizyolojik sıkabilirsin ama otribebeyi günde 2-3 kere kullan dedi
17 gunluk olduk . 2 gundur kaka sayisi azaldi gunde 1 ya da 2 defa zar zir yapiyor ama kati degil . Netten baktim doymamaya baslamistir yaziuor . Once meme arkasindan 30 40 cc mama veriyorum ilk 2 hafta gayet normaldi gunde 4 5 defa yapiyirdu . Acaba gercekten doymuyor mudur. 30 dk bazen 45 dk emziriyorum . Bebegim bugun cok huzursuz . Kabizlik mi yoksa doymuyor mudur. Ne yapabilirim
Benim kızım da 2 gün hiç yapmamıştı, doktora sordum 3 güne kadar normal daha fazla yapmazsa kabız diyoruz dedi. Yani 3 güne kadar hiç yapmaması bile normalmiş o nedenle takma kafana bence. Bir de donup doymamasının kakayla ilgisi yokmuş, günde 5 defa dolu dolu çiş yapıyorsa doydu demekmiş. Yani bizim doktorumuz öyle söyledi
Kızlar bişey danışıcam size normal doğumu bekliyorduk bugün kontrolden geldim 3700 olmuş bebek iri olursa zor doğurursun dedi bide paniksin dedi ama bana sezeryan daha korkutucu geliyor kafam karıştı benim normal doğuma engelmi bu kilo
Canım bana bugün kontrolde 3700 dediler suyu kalmamış 4 cm açıklıkla yattim. Suni verdiler bu sefer de catida kemigim sıkıntı çıkardı suniyi 1 saat sonra kestiler sezeryana çevrildi. Spinal oldum. 18.15te bebis dogdu kilosu 3200. Tam da tutmuyor kilo. Hayırlısıyla kucağına al inşaAllah.
Ah onu oyle soyleyemiyorsun da acik iletisim mumkun degil benimkisiyle. Bu donemi bana zehir etti cok sasirtti beni. Kendi annemden beklemezdim ama olabiliyor demekki
Kızlar merhaba takip ediyorum ama yazamıyorum bir süredir çünkü bizde düzen diye bişey yok gece nerdeyse hiç uyumuyor gündüz gözünü açmıyor çok gazımız var sabaha kadar kıvranıyor bebişim sütüm de çok yok saat başı emziriyorum vallahi çok yoruldum sürekli baş ağrısı yorgunluk zombi gibi dolanıyorum ortalıkta...
Kiyamam... baslarda oyle oluyor. Kac gunluk seninki? Ben de bir sure oyle dolandim. Sonra sutum yavas yavas artti. Simdi biraz dalgali seyir izliyor ama bi sekilde idare ediyoruz.
Gaz isi zor iste gercekten. Ben cok direndim dogal yollarla olsun diye ama cocuk aci cekip aksamlari cildirinca bi de uykulari bolununce sab simplex damlaya basladim bugun. Insallah iyi gelir. Bir de rezene ve kimyon rohumu kaynatip iciyorum. Ben kendim de cok gazliyim zaten bebek de balon gibi sisiyo kiyamam
Benim kızım da 2 gün hiç yapmamıştı, doktora sordum 3 güne kadar normal daha fazla yapmazsa kabız diyoruz dedi. Yani 3 güne kadar hiç yapmaması bile normalmiş o nedenle takma kafana bence. Bir de donup doymamasının kakayla ilgisi yokmuş, günde 5 defa dolu dolu çiş yapıyorsa doydu demekmiş. Yani bizim doktorumuz öyle söyledi
Kiyamam... baslarda oyle oluyor. Kac gunluk seninki? Ben de bir sure oyle dolandim. Sonra sutum yavas yavas artti. Simdi biraz dalgali seyir izliyor ama bi sekilde idare ediyoruz.
Gaz isi zor iste gercekten. Ben cok direndim dogal yollarla olsun diye ama cocuk aci cekip aksamlari cildirinca bi de uykulari bolununce sab simplex damlaya basladim bugun. Insallah iyi gelir. Bir de rezene ve kimyon rohumu kaynatip iciyorum. Ben kendim de cok gazliyim zaten bebek de balon gibi sisiyo kiyamam
Sizin bebeğiniz kaç günlük bilmiyorum ama benim kızım 34 günlük oldu ve iki durumu da yaşadık, birkaç gün o kadar çok kaka yaptı ki herhalde üşüttü dedim, doktor günde 10 defaya kadar olabilir dedi ben de 10 çok değil mi diyince yetişkin gibi düşünmeyin çok sık beslenip sindiriyorlar dedi. Daha neler görücez bakalım :)