2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
hay maşallah bende aldım ama benim ki bitmek üzere bende yeniden alayım diyorum bence ıslak mendilden daha kullanışlı.içim çok rahat ben bazen yüzünü bile siliyorum oğlumun sağ Kaş'ında kuruma var küçük küçük kabuk bağlıyor onunla siliyorum.hemde yumuşacık oğlumun poposunu yumuşak yumuşak siliyorum.

Ben her seferinde cikarmak icin ugrasiyorum. Genellikle cikariyor ama nadiren de olsa cikarmadan da yatiriyorum benimki de memede uyuyor ama gaz cikarmaya calisirken uyaniyor maalesef. Gazli uyutursam sonrasi daha kotu oluyor. Bu durum bebekteb bebege degisebilir. Ben kendimde biraz gazli bir insanim bebek de oyle. Seninki gazli degilse sorun degil. Bu arada gaz olayi genelde 3. Haftadan sonra basliyormus bende de oyle oldu

Evet silmeye gerek yok canim. Ben silmeden kullandim

Ay benimki de oyle o gazi cikarmak icin cok ugrasiyor bi de kiyamam sekilden sekle giriyor ve kocaman osuruyor inanamiyoruz

Mama verilen cocuklar oyle oluyor. Mamanin sindirimi daha uzun olduundan cocuklari uzun sure tok tutuyor diye biliyorum ben de sezaryan dan sonra sutum gelmeyince vermistim bi gece . O gece full uyudu

Ben de mamaya karsi degilim sekerim. Bebek icin her yol mubah bence. Ne gerekiyorsa onu yapmak lazim. Cok diretmemek gerek diye dusunuyorum

Cok fazla takma kafaya. Bebek acsa kendini belli eder zaten. Aglar meme arar vs.. doktorun mama konusunda seni yonlendirir. Benimkiler kilo alisina gore bana soyluyorlar mamaya gerek yok diye. Onlar yok diyirsa yoktur. Ama bi gun derlerse mama takviyesi lazim o zaman veririm.

Kizlar bebeklerde sarilik riski ne zaman sona eriyo. Yani 2 saatte 1 emzirmeye zamana kadar devam edicez. Ne zaman kendi aciktifinda meme vercez. Kafamda deli sorular
1. Ay sonuna kadar sarilij riski var diye biliyorum. Doktoruna sor istersen

Oyyy sejinle ayni durumdaymisiz. Annemle papaz oldum dayanamadim. Bana da ayni sekilde her sey batti. 30 gun durdu nasil gonderdigimi bilemedim
Yorulurum ederim ama kafam rahat yanliz olunca. Bi sekilde basa vikiliyor ama annemle yok tobbe billah girmem o ise

Offf ayni benimki yaaa
Cocuk usuyecek diye kat kat giydirmeler
Kendi kendine beslemeye calismalar
Bir takim sacma sapan yorumlar
Ay yanliz degilmisim

Kızlar humana çayını kullanan var mı memnun msnz bnde almayı düşünüyorum ama pek bi bilgim yok bununla ilgili eczanelerde fiyatları nekadar msela
Ben kullaniyorum canim memnunum. Ben de ise yaradi. Ben e bebekten almistim 4 al 3 ode vardi 4 tanesi 75 tl fln sanirim

Gecmis olsun canim. Tez zamanda iyilesir insallah

Offf ayni benimki yaaa
Cocuk usuyecek diye kat kat giydirmeler
Kendi kendine beslemeye calismalar
Bir takim sacma sapan yorumlar
Ay yanliz degilmisim
Cok hevesliler madem dogursunlar yahu biraksinlar biz dogurduklarimiza analik edelim :))(

30 TL'ye almıştım ben içiyorum hatta bitmek üzere ama açıkçası çok faydası olduğunu düşünmüyorum onun yerine doğal kurutulmuş bitki çaylarının daha çok faydasını gördüm
Anladım kızlar ozmn almym boşuna düzenli beslenmk yeterli olur inşallah

Sagol canim size de gecmis olsun.
Serum fizyolojikle kac kere aciyorsun burnunu? Ben ilk defa aldim goz damlasi gibi bir sisede. Prospektusunde gunde 2 defa 5 gun kullanılır yaziyor. Ama gunde 2 defa yetmeyecek bize. Senin kullandigin nasil bir sey?

reflüyle m

reflüyle mi alakalıdır dersiniz sizinki ne zaman düzeldi veya düzledimi peki
Zannetmiyorum refluyle alakali oldugunu. Uyurken de almaz cani yandigi icin olsa.
Bizim duzelmedi malesed 6 yasinda simdi hala sut icmez.

Size de gecmis olsun canim.
Onceki gun bizim de bir kere kusmustu ama ilerledi malesef. Insallah sizin tek seferlik kalir. Hic basindan kalkamiyorum cok zor bebegin hastalanmasi da.

Kızlar merhaba takip ediyorum ama yazamıyorum bir süredir çünkü bizde düzen diye bişey yok gece nerdeyse hiç uyumuyor gündüz gözünü açmıyor çok gazımız var sabaha kadar kıvranıyor bebişim sütüm de çok yok saat başı emziriyorum vallahi çok yoruldum sürekli baş ağrısı yorgunluk zombi gibi dolanıyorum ortalıkta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…