Sakin ol sekerim doymuyorsa surekli meme ariyor benimki uyumuyor agliyor kucagima aldigimda agzini acip memeye araniyor.17 gunluk olduk . 2 gundur kaka sayisi azaldi gunde 1 ya da 2 defa zar zir yapiyor ama kati degil . Netten baktim doymamaya baslamistir yaziuor . Once meme arkasindan 30 40 cc mama veriyorum ilk 2 hafta gayet normaldi gunde 4 5 defa yapiyirdu . Acaba gercekten doymuyor mudur. 30 dk bazen 45 dk emziriyorum . Bebegim bugun cok huzursuz . Kabizlik mi yoksa doymuyor mudur. Ne yapabilirim
Biz bugun basladik. Doktor gunde 3 defa 7 damla dedi. Bakalim iyi gelecek mi. Insallah sendeki gibi bana da iyi gelir de cocuk rahat eder birazsab simplex bende kullanıyorum günde 4 kere 6 damla şeklinde birde günde bir kere biogaia veriyorum.iyi geliyor
Benimki de bugun 36 gunluk gunde 10 yapiyodur doktor dogru demis ve evt ben de oha diyorum kaka temizlemekten bi hal oldum. Zaten pisik oldu ugrastim bikac gece aglado aci cekti falan. Ne zaman duzelir bilmiyom ama soyle 4 e 5 e inse ona raziyimSizin bebeğiniz kaç günlük bilmiyorum ama benim kızım 34 günlük oldu ve iki durumu da yaşadık, birkaç gün o kadar çok kaka yaptı ki herhalde üşüttü dedim, doktor günde 10 defaya kadar olabilir dediben de 10 çok değil mi diyince yetişkin gibi düşünmeyin çok sık beslenip sindiriyorlar dedi. Daha neler görücez bakalım :)
Cok sagol canim baktim icerikleri ayni görünüyor.giffer diye bi marka.bu arada Can'ım bizde şimdi geldik doktordan günde 6-7 kere serum fizyolojik sıkabilirsin ama otribebeyi günde 2-3 kere kullan dedi
Benimki de bugun 36 gunluk gunde 10 yapiyodur doktor dogru demis ve evt ben de oha diyorum kaka temizlemekten bi hal oldum. Zaten pisik oldu ugrastim bikac gece aglado aci cekti falan. Ne zaman duzelir bilmiyom ama soyle 4 e 5 e inse ona raziyim
Geçmiş olsun paşama inş çabucak atlatır.Cok sagol canim baktim icerikleri ayni görünüyor.
Size baska ilac verdi mi dr? Bize bir de balgam sokucu verdi, yalniz ben doktorun verdigi olcuyle vermiyorum biraz fazla o miktar zaten kusuyor verince. Caya kasigiyla vermeue calisiyorum .
hayır cnm bize başka ilaç vermedi.burnunu açıyoruz sadece.bizimde pazartesiye kadar iyileşmemiz lazım salı günü ameliyat olucazCok sagol canim baktim icerikleri ayni görünüyor.
Size baska ilac verdi mi dr? Bize bir de balgam sokucu verdi, yalniz ben doktorun verdigi olcuyle vermiyorum biraz fazla o miktar zaten kusuyor verince. Caya kasigiyla vermeue calisiyorum .
16 günlük olduk bugün canım aynen ben de gazlıyım benden geçiyor çocuğa heralde..ben de başlayacağım gaz ilacına göz çapağı için direndim ama geçmedi dr a götürdüm damla verdi sol gözü geçti sağ hâlâ çapaklanıyor ılık su pamukla siliyorum ona rağmen tahriş oluyor kızarıveriyor boynunu hergün siliyorum ona rağmen pişik olmuş hergün bişey çıkıyor 16 günde pert oldumKiyamam... baslarda oyle oluyor. Kac gunluk seninki? Ben de bir sure oyle dolandim. Sonra sutum yavas yavas artti. Simdi biraz dalgali seyir izliyor ama bi sekilde idare ediyoruz.
Gaz isi zor iste gercekten. Ben cok direndim dogal yollarla olsun diye ama cocuk aci cekip aksamlari cildirinca bi de uykulari bolununce sab simplex damlaya basladim bugun. Insallah iyi gelir. Bir de rezene ve kimyon rohumu kaynatip iciyorum. Ben kendim de cok gazliyim zaten bebek de balon gibi sisiyo kiyamam
Doğurmuşsun canımm ne mutluu allah analı babalı büyütsünnn sağlıkla büyüyün inşallah...bencede kilo tam tutmuyor ama işte nabcan tutturamamda normal olucam diye artık doktora kalmış diyorum nabayımCanım bana bugün kontrolde 3700 dediler suyu kalmamış 4 cm açıklıkla yattim. Suni verdiler bu sefer de catida kemigim sıkıntı çıkardı suniyi 1 saat sonra kestiler sezeryana çevrildi. Spinal oldum. 18.15te bebis dogdu kilosu 3200. Tam da tutmuyor kilo. Hayırlısıyla kucağına al inşaAllah.
Bu ara yine artırdı benim kız da, hatta iki defa da kakasını temizleyip tam bezini bağlarken üstüme fışkırttıben de yıldım kaka temizleme işinden bir de bir iki bodye bulaşmış çıkmadı makinada, nasıl temizlenecek ki bu?
Aynı bizi anlatmışsın canım benzer şeyler yaşıyoruz demek ki ben mamayı geçen hafta kestim ama sütüm de dolup taşmıyor acaba doymuyor mu endişesi var bende de hep... uyanıkken saat başı emiyor özellikle geceleri...gündüzleri de 2-3 saatte bir uyanmasa da ben emziriyorum...günde 4-5 kez kaka yapıyor tam dolu olmasa da ve her bezi çişli...uyanıkken hep aranıyor memeyi veriyorum saldırıyor...1 aylık olsa da dr a gitsek kontrole kilosu da aynı gibi geliyor inşallah yetiyordur sütüm ve kilo almıştır...17 gunluk olduk . 2 gundur kaka sayisi azaldi gunde 1 ya da 2 defa zar zir yapiyor ama kati degil . Netten baktim doymamaya baslamistir yaziuor . Once meme arkasindan 30 40 cc mama veriyorum ilk 2 hafta gayet normaldi gunde 4 5 defa yapiyirdu . Acaba gercekten doymuyor mudur. 30 dk bazen 45 dk emziriyorum . Bebegim bugun cok huzursuz . Kabizlik mi yoksa doymuyor mudur. Ne yapabilirim
16 günlük olduk bugün canım aynen ben de gazlıyım benden geçiyor çocuğa heralde..ben de başlayacağım gaz ilacına göz çapağı için direndim ama geçmedi dr a götürdüm damla verdi sol gözü geçti sağ hâlâ çapaklanıyor ılık su pamukla siliyorum ona rağmen tahriş oluyor kızarıveriyor boynunu hergün siliyorum ona rağmen pişik olmuş hergün bişey çıkıyor 16 günde pert oldum(
Sağol canım ablam var sağolsun yardım ediyor ama emzirmek için mecburen uyanıyorum hamileyken de uyuyamıyordum uykuya hasret kaldım ilk çocuğumda hiç sıkıntı çekmemiştim bu çok yordu beni Allah ım hepimize yardım etsin...Allah yardımcın olsun canım kolay gelsin ama zamanla düzeliyorlar sende biliyorsundur Zaten ikinci bebişin.
saat başı emdiği için sana sütün az geliyordur bi de dinlenemiyorsun tabi. Yardım eden var mı bilmiyorum yardımsız insan çok yoruluyor.
O da ayrı bir dert :) elim ayağıma dolaşıyor yıkarken 3 kişi yıkıyoruz babası tutuyor teyzesi su döküyor ben de yıkıyorum suyu da sevdi mırıl mırıl ses çıkarıyor ama gel gör ki üşüdü mü su mu yuttu kulağına kaçtı mı derken 5-10 dk da şapır şupur yapıp çıkıyoruz...biraz büyüse de rahatlasak diye bekliyoruz vallaGoz capagi bizdede var canim. Silmek daha da tahris ediyor. Hergun banyo yaptiriyorum. Ozaman iyi geliyor. Boynu da ayni sekilde. Teni cok hassas oldugu icin silmek iyi gelmiyor. Yapabiliyorsan hergun bici bici yaptir :)
O da ayrı bir dert :) elim ayağıma dolaşıyor yıkarken 3 kişi yıkıyoruz babası tutuyor teyzesi su döküyor ben de yıkıyorum suyu da sevdi mırıl mırıl ses çıkarıyor ama gel gör ki üşüdü mü su mu yuttu kulağına kaçtı mı derken 5-10 dk da şapır şupur yapıp çıkıyoruz...biraz büyüse de rahatlasak diye bekliyoruz valla
Selam arkadaşlar. Hepinize hayırlı olsun . Saglikla analı babali buyusunler inşallah.. bende nasip.olursa nisan annesi olacam
. Size bi sorum vardı. Açılma olup olmadığını biz hissedebilir miyiz acaba. Bugün gün boyu vajinam aferdersniz yırtılmış yara olmuş gibi agriyor. Neden acaba!
Çok şu içemiyorum yaa günde 2 litreyi bile bulmuyo ictigim ama zorda olsa içmeye clşyrum npym. Arada uyuduğu zmn bnde uyuyorum ama bazende gelen gidenden frsat olmuyo dinlenmkBolca su iç canım bi de Bebek uyurken sen de dinlen uykusuzluk yorgunluk da çok etkiliyor
Çok sağol canım siz de sağlıkla büyütun inşallah:) valla bi digsaydi başka bisey istemiyorum bende kasık ağrısı cekiyorum çokça normal diyor doktorum inşallah öyledir. Evet az kaldi ama bana geçmiyor hiç zmanSaglicakla bebegini kucagina al canim: ) Ne agrilar ne sizilar cektim. Her seferinde doktorum normal normal derdi. Cok sukur aldik yavrularimizi kucagimiza: ) ihmal etme tabi de benim gibi pimpirik de yapma bence :) Benim ikinci cocugum olmasına rağmen hamileligim cok farkliydi. Senin.de cogu gitmis azi kalmis. Bundan sonra rahat yuzu yok sana. Bu gunlerinin tadını cikar :)
Çok sağol canım siz de sağlıkla büyütun inşallah:) valla bi digsaydi başka bisey istemiyorum bende kasık ağrısı cekiyorum çokça normal diyor doktorum inşallah öyledir. Evet az kaldi ama bana geçmiyor hiç zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?