2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben 60 derecede granul aabunla yikiyorum aimdiye kadar temizlenmesinde bir sorun yasamadim. Benimkide fiakittiriyo arada

Ben de pertim aynen. Annelik kolay degilmis

Benimki ilk olunca onun heyecanı heralde :) bir de erken olur mu korkusu var işte inşallah zamanında gelir. Kaç haftalık doğum yaptın. İnşallah iyisinizdir ikiniz de

Oglumun hastalanmasina üzülürken birden bire silikon uc olmadan emmeye baslamasinin sevincini yasadim bugun.
Sanki 1 ay olmamis da ilk bugun emzirmeye baslamisim gibi.
Yaralar hala duzelmedi ama silikonla emzirdigimden daha fazla acimadi.
Demek ki bebeğim icin de cok sey fark etmis, surekli emmek istedi bugun. Normalde 5 dk emip uyuyan cocuk 20 dk memede duruyor,uyusa bile birakmiyor memeyi.
Insallah yaralarim da iyilesir de artik ben de emzirmekten zevk almaya baslarim.

Can'ım senin adına çok sevindim inşallah bir an önce yaraların iyileşirde keyifle emzirirsin

Seninki daha iyiymiş canım kendin mi yıkıyorsun büyük cesaret valla :)

anne olmak gerçekten hem çok güzel hem de çok zor bir şeymiş..güzel olduğunu biliyor da insan bu kadar zor olabilceğini tahmin edemiyor..11. günümüz bugün..doğru düzgün uykum yok..geceleri uyumamak için inat ediyor sanki yavrum..hep memede kalmak istiyor..altı ıslandığı an altının değişmesini istiyor..gazını çıkarmayı beceremiyoruz henüz..ne zamana düzene gircek bunlar merak ediyorum..ben dışarı çıkıp hava alabilirim gibi düşünüyordum arada ama şuan mümkün görünmüyor..emzik de almadı oğlum..dün göbeğimiz düştü bugün ilk cıbı cıbımızı yaptık..banyodan sonra değişir bazı şeyler diye ümit ediyorum umarım öyle olur..

Cok sevindim ne guzel haber insallah guzel haberlerin devam eder

heeeeyyy kızlar n'oluyo? bu kadar mı yoruyor bebişler neden hiç sesiniz çıkmıyor?

Siz ilaç kullanıyomusunuz. Sağlık ocağında banada devit3 verdiler. Birde kan ilacı ferrum ve decavit başladım tekrar. Kullanan varmı başka?

Ben de tekrar başladım doktorumun yönlendirmesi ile. Demir, decavit ve d vitaminini kullanıyorum. Bebiş için de sağlık ocağı d vitamini verdi ama henüz kullanmaya başlamadım.

kızlar emziğiniz ne marka bebeğiniz alıyor mu? benimki istemiyor..

Çok çok sevindim canım çok güzel bir duyguymuş emzirmek valla inş bol bolda sütümüz olurda rahat rahat emziririz

Kızlar sizin bebekleriniz de 7/24 memede durmak istiyor mu hiç bir şey yapamıyorum sırf bu yüzden, bazen tuvalete bile zor gidiyorum. Gazı yok, altı temiz, bildiğimiz kadarıyla başka bir ağrı sızısı da yok. Sürekli emmek istiyor, gündüz uykusu yok, sadece benim kucağımdaysa uyuyor gündüzleri. Yoksa bıraktığım gibi uyanıp ağlıyor. Kimse oyalayamıyor da, emmeden başka onu sakinleştirebilmek mümkün değil. Meme uçları da pert durumda. Hayır en azından bir saatcik uyusa bütün işlerimi yapacağım ama yok, geceleri uyuyor Allah'dan ama o da ben yanındayım diye. Tuvalete vs kalksam hemen uyanıp ağlıyor peşimden. Bugün 11 günlük olduk, oğluma kilit vaziyetteyim

Kızlar benim sağ göğsüm aşırı sertleşti ve çok ağrıyor.Sıcak havlu koyup pompa ile sağmaya çalışıyorum ama fazla süt çıkmıyor. Gögsüm tam boşalmıyor. Bebek pompadan daha güçlü emer diye o taraftan emziriyorum ama bebeğim 10 dk dan uzun pek emmiyor. Sertlikler de geçmiyor. Sürekli o taraftan emzirsem süt daha da çok birikebilir. Ne yapmalıyım sizce? Bu durumu yaşayan oldu mu?

Canım benim de olmuştu ilk süt indiğinde ikisi birden buraya da yazmıştım hatta ben banyoda eze eze masaj yaptım su da biraz sıcağa yakındı o şekilde çözüldü benim düğümler ma bebiş bir süre emip boşsltamadığı için süt üretimi yavaşladı yeni yeni artıyor sütüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…