2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Emzirirken o dugum olan yerleri ovmayi dene.
Benim gogsumde de oldu bolge bolge sertleşme, her emzirmede ya da sut sagmads surekli onlari ovdum. Banyoda da yap ayni seyi insallah ise yarar.

Benimki ilk olunca onun heyecanı heralde :) bir de erken olur mu korkusu var işte inşallah zamanında gelir. Kaç haftalık doğum yaptın. İnşallah iyisinizdir ikiniz de

37 haftalik dogdu canim. Iyiz cok sukur. Kilomuz ve sagligimiz yerindeydi cok sukur :) Darisi basina insallah :)

Canim bizim 38. Gunumuz ama hala oyleyiz.

Bu yüzden sut atesi oldu canim bende. Pompa sagamiyor. Bende banyoda lavaboda her saatte bir sicak suyla masaj yapip elimle suya sagip atmak zorunda kaldim. Ve buzdolabında beklettigin lahana yapraklarini koydum gogsume. 2 gunde iyilesti cok sukur.

Emzik kullanmiyomusun. Belki biraz ise yarar. Bide kokuna alistiysa besigine giydigin kokunun sindigi altetini fln birakabilirsin. Benim ilk xocugm oyleydi biraz ise yariyodu bu yontem
surekli emzir o gogsunu canim dus alirken ovala bide ben dus alirken elimle sagdim. Goguslerinizin uzerine yatmayin ondan oluyo bu sut dugumlenmesi. Bende yeni altattim

xkardelenx Esra kızlar sağ olun. Ben de bugün pompayla bosaltmaya calışırken sert yerlere elimle masaj yaptım. Biraz yumusadı gibi ama hala çok ağrı var. Bir de duşta deneyim bakalım inşallah işe yarar.

Bir de bebeğin uzun emmesi için yaptığınız birşey var mı? Benim bebeğim ortalama 10 dk emip uykuya dalıyor. Ayağıyla yanağıyla oynayarak bazen 20 dk kadar emzirebiliyorum. Memede hemen uyuduğu için uyandırıp tekrar meme vermeye çalışıyorum ama doymuyosa diye de korkuyorum. Henüz hiç mama vermedim. Böyle az emip uyuduğunda sağdığım sütten kasıkla yediriyorum ama memeden kendi emsin istiyorum. Hem kısa süre emince memeyi bosaltamadığından sertlesiyor böyle.

Kızlar bebeğimin poposu rektum kısmı yara olmuş bepanthol pişik merhemi kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz ve altını ne sıklıkla degistiriyosunjz

Bugun yeni bir dr a gittik . 3900 olmusuz . Mamaya baslatan dr a kizdi . 300 gr fazla almisiz dr a gore . Mama yi 2 defa gunduz 60 cc dusur dedi . Emzirme araligi en az 1.5 olmali dedi .bugun sadce 2 defa verdim ama surekli memede gogsunun birinde tamamen syt tukenmis . Bu sekilde doyup doymadini nasil anlicam . Meme disinda sürekli ağlıyor

Ben de pertim aynen. Annelik kolay degilmis

Biz de esimlemahvolduk . Bu gaz sancisi 3 aya kadar surecekmis . Aglamaya başladığında elimiz ayağınıza dolanıyor. Dr maflor verdi 5 damla kendin de 20 damla al sutune gecsin ve nurse harweys verdi . Fayda etmeyebilir dedi acil

Canım bende iri bekliyordum. Sıkı diyetteydim. 3bucuk beklerken 3kilo normal doğumla doğdu. Hiç belli olmuyor yani :)

Kızlar bebegimi doyurdum biberonla ardından fiskirarak kustu hepsini çıkardı. Şimdi bi sorun yok gibi görünüyor. Götürsem mi doktora. Ne zaman doyursam bidaha. 3 saati geçmesin demişti doktor o yüzden soruyorum. Bide bebek ateşi kaç olmali en az ya da en çok.

Can'ım panik yapma benim de ilk çocuğumda başıma gelmişti midesine fazla gelince midede ne varsa hepsini fışkırtarak kusar.az emzir yada az mama yap.ageşi ise 36,5 ile 37,5 arası normal

kızlar bende fena grip olmuşum burnum akıyor başım ağrıyor.ne yapsam ki emzirirken içebileceğimiz bildiğiniz bir soğuk algınlığı ilacı var mı?

Can'ım panik yapma benim de ilk çocuğumda başıma gelmişti midesine fazla gelince midede ne varsa hepsini fışkırtarak kusar.az emzir yada az mama yap.ageşi ise 36,5 ile 37,5 arası normal
Peki bidaha ne zaman süt versem. Bide sürekli hergün mutlaka hıçkırık tutuyor

Peki bidaha ne zaman süt versem. Bide sürekli hergün mutlaka hıçkırık tutuyor
kustuktan bi yarım saat sonra verebilirsin.hıçkırması midesinin büyüdüğünü gösterir annesi sıkıntı yapana.hıçkırık tuttuğunda da en iyi yöntem emzirmek emzirince geçiyor.emziremiyorsan eğer yarım çay kaşığı suya bir damla limon damlat bebeğe ver oda hemen kesiyor

kızlar bende fena grip olmuşum burnum akıyor başım ağrıyor.ne yapsam ki emzirirken içebileceğimiz bildiğiniz bir soğuk algınlığı ilacı var mı?

Gecmis olsun cnm. Doktor bana kongest verdi. Onu kullaniyorum. Iki hafta once de antibiyotik kullanmak zorunda kalmistim aksef 500.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…