2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne güzell maşallah size canım evet işte belli olmuyor sezeryan olsun diye hemen kestirip atıyorlar bende buna kızıyorum ama nabıcam mecbur doktorumu dinlicem
Doktorunu tabiki dinle canım güveniyorsan, güven çok önemli ama özenle ölçsün bence gerçekten yanılma payı çok olabiliyor

Haklısın cnm denemekten bişey kybetmem demi pazartesi eczaneden alym inşallah faydasını grurum çünkü sutum yeterli glmiyo mecbur arada mama veryrum. Birde nasıl tüketilck bu çay günde kaç defa mesala

Sezeryan olan anneler kanama durumunuz nedir? Devam ediyormu yoğunmu. Benim 2 dir tam kesildi diyorum 24 saat bişey gelmiyor sonra yine gelmeye başlıyor.
Benim de devam ediyor ama çok çok az 1 haftalıkken kontrolde dr da söylemişti usg baktığında çok iyi toparlanmış pıhtı yok kanaman da hiç yoktur muhtemelen diye ilk doğumda 40 gün devam etmişti sonra 1 ay temiz durup sonraki ay adet olmuştum bakalım bunda nasıl olacak...spiral düşünüyorum 60. gün gel takalım dedi dr bir de...

Sezeryan olan anneler kanama durumunuz nedir? Devam ediyormu yoğunmu. Benim 2 dir tam kesildi diyorum 24 saat bişey gelmiyor sonra yine gelmeye başlıyor.
Arada kesilir gibi olup tekrar gelmesi normal. Ama tamamen kesilmesi riskli bi durum olabilir. Kan dışarı çıkamayıp içerde birikiyor demektir. İçerde birikmesi de Allah korusun hem sakıncalı hem de tedavisi sıkıntılı.

Bana hastanede taburcu olana kadar her gün masaj yaptılar. Taburcu olduktan sonra da doktor mutlaka evde kendin yapmaya devam et dedi. Üç parmağımla tam göbek deliğimin üstüne baya bi içeri doğru bastırıyorum. Bastırınca aynı zamanda hafif ovalama gibi bir hareket yapıyorum. Hani kalçadan iğne yaptırınca ilaç dağılsın diye pamukla hafif ovalarlar ya o tarz bi hareket işte. Sabah akşam birer kez yapsan bile faydasını görürsün, içerde biriken kan varsa mutlaka atıyorsun.

Haklısın cnm denemekten bişey kybetmem demi pazartesi eczaneden alym inşallah faydasını grurum çünkü sutum yeterli glmiyo mecbur arada mama veryrum. Birde nasıl tüketilck bu çay günde kaç defa mesala
Eczanede pahalı olabilir belki n11.com gibi sitelerde kargosu bedava olan daha uygun fiyatlarda var. İnternete de bi bak istersen.

1 su bardağı sıcak suya 2 tatlı kaşığı çaydan koyuyorsun. Sanırım günde 3 kez falan için yazıyor üstünde. Ben 1 bardak sabah 1 bardakta akşam içiyorum.

Canım ben e bebekten almıştım. Kargoda hızlı baya eczaneden uyguna gelir büyük ihtimal. Tadı cok güzel bence yararıda var. Günde 3 4 içilebilir yazıyor ama ben 2kez falan içiyorum

Kızlar yaptığım mamayi ne kadar sürede tüketmesi gerekiyor. Bazen hepsini içemiyo hemen bozulur mu.

Bugun 28 gunluk olduk. 1 haftadir damla kanamam yoktu hatta bastan beri kanamam cok cok az gunluk pedle geziyordum 3.gunden beri ama bugun yeniden basladi az azda olsa geliyor yine sanirim adet yerini bulsun diye 40 gunden once kesilmeyecek :)

Canim boza ictinmi bozanin cok faydasini gordum humananim cayinida iciyorum. Birde bebegim gazli bir bebek rezene hem gazina iyi geliyor hemde sut yapiyor rezene kimyon cayida alabilirsin. Tabiki en önemlisi bol su tuket sutun cogalir insallah.

Kızlar yaptığım mamayi ne kadar sürede tüketmesi gerekiyor. Bazen hepsini içemiyo hemen bozulur mu.
Bebek mamadan içtiyse kalanı en fazla 1 saat içerisinde tüketilmeli. 1 saati geçince dökülmeli.

Eğer mama yapıldı ama bebek hiç içmediyse 3 saate kadar durabilir. 3 saatten sonra dökülmeli.

Arkadaslar bircogunuzda ayni dutum vardir bebegim kyucgimda uyuyup orada kalmak istiyor. Gun icinde biraz aktif olmsk icin evde sling kullanmays baslamak istiyorum. E bebekten jokerden karsima ciksn herhangi birini alasim vardi bugun. Sling kullanan var mi aranizda? Tavsiyeniz var mi

Kontrolde bana USG ile bakmadı ama kanamam çok yoğun olmasa da devam ediyor.

Sezeryan da daha çabuk kesilir daha az olur diyorlar. Bende oyusden bi sorayım dedim. Akması iyi ozaman çok yoğun olmadığı sürece

Bugun 28 gunluk olduk. 1 haftadir damla kanamam yoktu hatta bastan beri kanamam cok cok az gunluk pedle geziyordum 3.gunden beri ama bugun yeniden basladi az azda olsa geliyor yine sanirim adet yerini bulsun diye 40 gunden once kesilmeyecek :)
Yok benimki adet gibi genelde. Günlük ped yeterli gelmez bana

Ben de aynı durumdayım, bana yapışık bi bebeğim var kaç gündür slinglere bakıyorum, genel olarak memnunlar. Ben alacağım.

Canım ben iki kere oldum banyoda sıcak su falan işe yaramadı bende kaynar suyla havluyu ıslattım sıcak şekilde göğsüme koyup üzerinden masaj yaptım. 10 dakika böyle uygulayıp arkasından hem sağdım hem de hhavluyla kompres yaptım. Hemen rahatlatıyor.

Gece hiç uyumadık. Karnı gurulduyordu sürekli. Ağladı durdu. Maflor vermişti doktor onu kullandım fayda etmedi. Nöbetçi eczaneden gaz için ilaç almaya gittim adam sab simplex diye bi ilac verdi foruma baktım küçük bebeklerde daha çok ağlama gaz falan yapmış. Kullanan var mı bu ilacı vermekten korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…