2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya benim oglan gunde 5 kere falan kaka yapiyor deli cocuk surekli kaka temizliyorum :)
Resene iciyorum ben de. Dun de isirgan, anason ve kimyon tohumu aldim. Karistirip demliyorum gunde 2 bardak icecegim ondan da.
Gaz ilacina henuz baslamadik bakalim belki bunlar fayda eder.
Ben emin olamiyorum zaten gazdan mi yoksa hasta ondan mi huzursuz oluyor geceleri.

Meteokids canım bize önerdiği internete bakmadım belki vardır...

Can'ım ya çok üzüldüm keşke bu konuda birşeyler bilseydim de sana yardımcı olabilseydim.çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun Can'ım aynı şey bizde de var.ablasına birşey diyemiyorum ama çok yaklaşıyor.benim oğlanda geçen hafta grip olmuştu

Can'ım ya çok üzüldüm keşke bu konuda birşeyler bilseydim de sana yardımcı olabilseydim.çok geçmiş olsun
Sağol Aslicim...gececek Insallah diger ihtimali dusunmek istemiyorum hic.
Duyarsiz bir doktora denk geldim bence yoksa mutlaka bir cozumu olmali.

Benimkinin her bezinde kaka var gazla beraber az cok yapiyor beze şu gazi bir cozebilseydik iyiydi gunde 3 bardak rezene kimyon iciyorum ama etkilemedi yediklerime o kadar dikkat etmeme ragmen. sab simplex kullanmaya basladik dun asagidan motor gibi calisiyor ama ya ilac uyku yapiyor yada gaz sıkıntısı azalinca rahat uyuyor henuz cozemedim o yuzden gunde 1 kez veriyorum damlayi.

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım. Annem geldi yanıma ama hasta olarak bebek kızım birde annem eklenince bitik durumdayım.
asli2434 canım nasılsınız dün ameliyat olacaktı değil mi bebişimiz nasıl şimdi
Esra canım geçmiş olsun sıkıntı yapma bir sürekoru inş geçecek ben hala süt artırmaya çalışıyorum. Göğsümün birinde çok az emzirirken yine de onu ilk veriyorum iyice çeksin diye sonra diğerine geçiyorum.
Gaz sorunu bizde de başladı ne yazık ki yavrum sürekli ıkınıyor kimyon rezene hiçbir işe yarqmıyor sanki günde 2 bardak kimyon içiyorum. 4 bardak rezene ama yok çocuk hala gazlı...

Sab simplex kabizlik yapabiliyorrmus dedi drumuz

Yağdan biraz alıp sür meme ucuna ve halesine, üzerini o kadarcık şeffaf streçle kapat. Zaten strec acitmıyor göğüs ucunu. Kalkan da çok kalınca memende ağrı veya şişme olmuyor mu, bende oldu, kahve galka şişti. Kalkan kaydiginda mı oluyordu bilmiyorum. İnternette de 40dk dan fazla kullanmayın diyor

Aa evet haklisin. Dun fark ettim kahverengi kisim biraz şişmiş, ama kalkandan olacağını dusunmemistim. Surekli baski yaptığı icin agri da oluyor biraz ama uçlari camasira degmesin diye kullanıyordum surekli. Aralikli kullanayim artik.

Kızlar bebegimin tek gözü sürekli capaklaniyor iltihap akıyor Sarı. Temizliyorum yine aynı. Doktoru aradım genta diye bi damla al kullan dedi. Kullanan var mi.
Bide yüzünde sivilce çıktı biraz isilik gibi ona ne iyi gelir götürsem mi bi doktora.

Minik minik içi beyazimsi noktalar ise bu isiliktir cnm.. Çocuk doktoruna sorduk geçer hiç bişey yapmanıza gerek yok dedi .. emzirirken yüzünü korudum ve geçti büyük ihtimalle sıcaktan oluyor

Kaç damla damlatıyorsunuz?

Beyazmi kirmizimi sivilceler

16 ocakta sezeryan doğum yaptım kanamam bitmişti ama son 5 gündür tekrar başladı normal bir durum mu arkadaşlar

Minik minik içi beyazimsi noktalar ise bu isiliktir cnm.. Çocuk doktoruna sorduk geçer hiç bişey yapmanıza gerek yok dedi .. emzirirken yüzünü korudum ve geçti büyük ihtimalle sıcaktan oluyor
Beyaz değil canım kırmızı sivilceler. Ama sen şimdi böyle söyleyince dikkat ettim yan yatırıyorum ben hep o tarafında var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…