2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
16 ocakta sezeryan doğum yaptım kanamam bitmişti ama son 5 gündür tekrar başladı normal bir durum mu arkadaşlar
Normal tabiki ara ara devam edecektir bende 1 ocakta yaptim dogum ve 1 hafta kanama yoktu hic 5 gundur yeniden basladi

Beyaz değil canım kırmızı sivilceler. Ama sen şimdi böyle söyleyince dikkat ettim yan yatırıyorum ben hep o tarafında var.
Hep ayni tarafa yan yatirma oncelikle birde neye yan yatiyorsa carsaf ortu falan o terletiyor demekki sicaktan oluyordur endise etme doktorluk birsey degil

@ikizcan2016 nerelerdesin gel su gaz icin el at bizem. Iki cocukla senin isin dahada zor tabi Allah yardimcin olsun ilaclarla ilgili deneyimine istinaden gaz icin tavsiye bekliyoruz :)
canım bizim doktorumuz biogaia diye bir damla verdi..2 gündür kullanıyoruz ama faydası oldu gibi geliyor bana..maşallah sakinledi biraz bebiş..direk gaz için değilmiş probiotik takviyesiyle mide sindirimine yardımcı olup gazı azaltıyormuş sanırım..uzun vadede de faydasını görürsem yazarım kızlar..

Çapak bizde de vardı göz dr u netira diye bir damla verdi 1 haftada geçti 1 aylıkken getirin detaylı bakayım dedi

bende sürekli takıyorum..40 dk kullanılcağını bilmiyordum..bir sıkıntı olmaz inşalllah..

Ay fayda görsekte rahatlasak. Osuruktan poktan islerden pek haz etmeyen bir babamiz var hamileyken bunun icin kizin gozune bakacagin onunla eziyet cekip yapsin diye care arayacagin gunler olacak dedigimde hayatta olacak iş degil o diyen adam suan ikinirken kizimiza kocluk yapiyor hadi kizim sal kizimi ha gayret, ohhh aferin kizima diyor guleyimmi aglayayimmi bilemiyorum

bende sürekli takıyorum..40 dk kullanılcağını bilmiyordum..bir sıkıntı olmaz inşalllah..
Agri ve sisme yapiyor dikkat etmekte fayda var ben sagim yaparken yada emzirirken en fazla akis oldugu icin o sureclerde takiyorum artik. Gogus yarasi acisi yoksa bu sekilde yapmak mantikli ama varsada arada cikartmakta fayda var.

sağol nurcum atlattık çok şükür benim için çok zordu beklemek ama sonu iyi oldu.sen nasılsın Nasıl gidiyor

sağol nurcum atlattık çok şükür benim için çok zordu beklemek ama sonu iyi oldu.sen nasılsın Nasıl gidiyor
Ayy kıyamam annelerin içi gidiyor tabi kızım bi geniz ameliyatı oldu da ömrümden ömür gitmişti. Benimde İyi gidiyor canım çok yorgunum kızım çok zorluyor oğlan sürekli kucak istiyor. Birde annem yanıma geldi hastalandı bitik durumdayım.

hay Allah saglik olsun butlere girersiniz:))

normal doz bile olsa herkesin yapısı farklı sana agir geldi heralde. bununla gecip gitmis tekrardan hayirli ugurlu olsun, Allah gule güle büyütmeyi nasip etsin :)

kızlar benim doğum yapalı 48 gün oldu ama hala ara ara lekelenme şeklinde kanamam oluyor sizde durumlar Nasıl? yarın bi kadın doğuma gideyim diyorum. mrs_aysel senin doğumunda benimkine yakındı.senin lohusalık nasıl

Kızlar acil yardım Doğum yapalı 5 gün oldu acayıp derecede bacaklarım ve ayaklarım şiş artık hareket ettırmekde zorlanıyorum başına böyle birşey gelen var mı

Kızlar acil yardım Doğum yapalı 5 gün oldu acayıp derecede bacaklarım ve ayaklarım şiş artık hareket ettırmekde zorlanıyorum başına böyle birşey gelen var mı
Spinal sezeryan oldum ayaklarim hamilelikte bile bu kadar sismemisti bildiğin hava pompalanmis gibi duruyordu 10 gune toparlandim duzeldi

Spinal sezeryan oldum ayaklarim hamilelikte bile bu kadar sismemisti bildiğin hava pompalanmis gibi duruyordu 10 gune toparlandim duzeldi
Ayağımı yatağa çıkaramıyorum kalkamıyorum dikişdrn bu kadar çekmedim ya emziriyotum bişe de yiyemiyorum

Ayağımı yatağa çıkaramıyorum kalkamıyorum dikişdrn bu kadar çekmedim ya emziriyotum bişe de yiyemiyorum
Sezeryanmi oldun ? Anestezi aldiysan normal diye biliyorum benimde oyleydi uzerine basamiyordum ama gececek sabret bol bol su tuketmeye bak.

Evet sezeryan oldum genel anestezi aldım suyu da bol içiyorum ama
Bende de oldu. Spinal sezeryan oldum. Sonra diz kapağından aşağısı çok fena şişti ve kaşınma başladı. Ayaklarını aşağı sarkitarak oturma sürekli uzan ve ayaklarının altına yastık koy. Uyurken de ayaklarının altına yastık koyup yükselterek uyu. Ara ara küçük yürüyüşler yap. çok ayakta durma. Ben böyle yaparak geçirdim.

İyi geceler kızlar .. herkes şimdi kuzusuyla mesguldur bol uykulu geceler diliyorum akşamdan beri sağ göğsümün sağ tarafında bi sertlik var ve ağrı yapıo neden acaba başta süt doldu sandım emzirdim ama geçmedi hala orası sert başına böyle bişey gelen oldu mu

7 gunde geçiyor . Bacaklarini uzatarak otur yatarak emzir daga rahat oluyor

Canım öncelikle geçmiş olsun ameliyat güzel geçmiş çok şükür sevindim
Ben de aynı şeyi yazacaktım benim de hala devam ediyor 44.gün ve leke şeklinde bazen kırmızı bazen kahverengi geliyor
Doktorum bana 2ay sonra gel demişti kontrol için ben onu bekleyeceğim ya normal diyor çünkü arkadaşlarım 55. Günde biten varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…