2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Istersen iskender soyleyeyim mama az gelir de annene:)) ah bu anneler ne kadar meraklilar mama vermeye. Sutun emin ol yetiyor ve doyuyor tak memende dursun tam gun hem sutunde artar. Ayrica sakin endiselenme kilo alisinizda gayet guzel.

Çok sağ ol derincim sürekli emziemeye devam:) bir de bu yazının linkini paylasabilir misin ya da devamında ne yazdığını? Ben nasıl daha uzun emzirebilirim onu arastırıyorum bir taraftan.

O resmi gormustum biliyorum yani :) ama dedim ya ben huzursuz oluyorum gunduz yastiksiz yatiyor ama gece incecik ne kadar diyeyim 1 parmak bile degil yuksekligi bir yastigi koyuyorum ve sadece boynuna gelmeyecek sekilde kafasini yastik uzerinde birakiyorum bundan kurtulmam lazim yavas yavas sanirim bile bile yanlis yapmakta garip ama ne bileyim

Benim oğlan biraz tembel sanırım. Genelde memede uyuklayıp duruyor. Uyandırmak için sürekli didikliyorum çocuğu.
Emmeyi bitirdikten sonra gögsümü sıkıyorum süt geliyor. O yüzden hiç bosaltamıyor memeyi diye düşünüyorum.

Sutun var demekki neden oyle dusunmuyorsun olaya yanlis acidan bakiyorsun :) benimde cok cok nadirdir bir seferde sut bitsin göğsümde anormal bir durum yok erken daha suan midesi yumurta kadar 80cc ye falan tekabul ediyor. Sen emzir kotu hicbirsey dusunme o hinzir isini goruyordur annesi

Acıyı tahmin edebiliyorum canım. Emzirmediğim zaman bile kesilmiş gibi acıyor.
Acaba ben de medela pompa mı alsam. Daha önce bir arkadas daha medela ile sağıyorum acımıyor demişti. Benimki mamajoo. Aslında cekişi iyi sanki ama cok canım yanıyor. Benim memede sorun olduğundan acıttığını düşünmüştüm ama sen de aynı durumdasın. Çok acıtmıyor demekki medela.

canım yatağının bas kısmının altına havlu gibi bişey katlayıp koyarak hafif bi eğim yarat. Benim besiğin ayaklarının boyu ayarlanabiliyor. Bas kısmını biraz yüksek yapıyorum eğim oluşuyor. Hiç yastık kullanmıyorum.

Benimkinde de cok gaz sorunu var. Rezene kimyon iciyorum sab simplex kullaniyorum ama bana misin demiyor. Bebegim yazik ciyak ciyak agliyor gazdan kendini geriyor. Zormus bu gaz isleri ne zaman biter acaba

Kızlar acil yardım Doğum yapalı 5 gün oldu acayıp derecede bacaklarım ve ayaklarım şiş artık hareket ettırmekde zorlanıyorum başına böyle birşey gelen var mı
Sezaryan mi dogumun? Benim de olmustu. Bol su ic dinlen

80 100 cc mi olmasi lazimmis. Tek memeden mi o miktar. Biraz cokmus sanki. Ben tam dolu meme sagmadim hic ama o kadar cikar mi emin degilim

Bende bebeğin az emmesinden şikayetçiydim meğer herkesinki öyle olmaya başlamış. 10 dakika emip bırakıp uyuyo, uyandığında tekrar aynı göğüsten devam ediyorum inş yağlı sütü verebiliyorumdur.

bugün doktora gittim içerde hafif bi kanama var birikmiş ama cerrahi müdahaleye gerek yok dedi 1 hafta metiler iç sonra tekrar bakayım dedi.

calimero17 cnm haftada 150 200 gr almasi gerekir bebislerin baskalari ile kıyaslama
Ve sen 20 30 gr az aldigi icik kendini üzüyorsun
Turkiyedeki doktorlara sasiyorum anneyi motive edecegine emzirme motivasyonu kiriyor
Anne sutu ile 100 300 gr alan bebekler var aylik
Hic bir zaman mamaya tesvik etmiyorlar sutun gelmez o zaman tabi ki mama ver
Birde findik ceviz hurma fln ye sutun doyurucu olur

Bilmiyorum ki bazilari da medeladan memnun degil. Bir arkadasim hic süt cekemedi benden degistirdim demişti. Ama ben memnunum,kizimdan kalan eski makinem.
Sadece ilk 1-2 cekisinde hafif bir aci oluyor sonra acimiyor bir daha.
Cevrende kimsede yok mu acaba, bir deneyip bakardin.

80 100 cc mi olmasi lazimmis. Tek memeden mi o miktar. Biraz cokmus sanki. Ben tam dolu meme sagmadim hic ama o kadar cikar mi emin degilim
Emzirmeyle ne kadar ictigini bilemeyiz ki, ben pompa miktarlarina hic takilmiyorum.
Bazen 80 cikiyor bazen 30.
Ama eminim emdiginde daha fazlasini iciyordur.

Canım bizimki daha 10günlük kıyaslama yapamam ama. Cocuk doktoru 1ay kontrolünde en az 600gr almalı dedi. Seninki iyi bence kendini strese sokma. Arkadaşların dediği gibi bir gögsü en az 20dk emzirmek lazımmıs. Uyuduysa 15dk da sen bıraktığı göğüsten devam et istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…