Bnm 17. Gunum canim cok yoruldugumda corapsiz gwzdigimde fln sizliyo bayaga firsat buldukca dinlen canim.
ahh bu kv ler. Benimkide dogumdan 2 hafta once guya yardima geldi doguma kadar 1 dk oturmadim. Dogum yaptim ertesi gunu kalkip yemek yapmak zorunda kaldim. Bulasiklari mknye dizemem ben dedi kendi evinde nasil yapiyosa. Habirw birilweini cagirip durdu. En sonunda bende isyan ettim yeter artik gelmesjn kimse yapamiyoeum bisey boyle yapcagni bilsem gelmeni istemezdim annem bakardi bana dedim ertesi gun gitti cok sukur Dikislerim kanadi artik ayakta durmakdan. O var diye annemde fazla gelemedi cok zorlandim yani.
Cok doluyum bu konuda :)))
Allah yardimcin olsun canim.
Benim fıstıkta aynıydı. Hatta ileri doğru fırlatma falan en sevdiğibiraz baktık meğer cocuk uyanınca gerinip yerde uyanık yatınca rahatlıyormuş :) artık bekliyorum rahatlamasını yapıyor oyle değiştiriyorum
Benimkide yapıyor aynılarını. Hatta o gülüyor biz gülüyoruz. Sorun olacagını zannetmiyorum evham yapma benceMerhaba arkadaslar, bebegim 37 gunluk oldu. Sizin bebeginizde uykuya dalarken ya da uyanirken gozleri kapali gulumsuyor mu? Buarada hizli nefes aliyor. Ve gozleri icerde hareket ediyor. Cok tedirginim cvp yazarsaniz cok sevinirim
O gün değiştirdiğimiz mis yatak örtüsüne sarı sarı fırtlatınca insan bi sinir olmuyor değilBizimkinin rahatlaması bayağı bir uzun sürüyoresniyor esniyor esniyor bekle bekle :)) geçen anneannesinin üstünü mahvetti sarı sarı renk kattık kıyafetine
Canım aldırmıssındır muhtemelen ama bende soyleyim doktor tavsiyesi ile ben sma kullandım ilk günlerde şimdide zorda kalırsam veriyorum. Memnunum tadı çok çirkin ama benim kız sevmişti.Kizlar acil yardim edin bana. Bebegim 16 günlük ve 4 saattir emziriyorum doymuyor . Simdi mama aldirmaya gonderiyorum hangi mama aldirim hipp combiotik mi
Benim kızımda saçlı doğdu baya ama önlerden dökülüo. Arkadan öne taralı gibi oluo yaşlı amca stiliCok gecmis olsun. Bu surecte hasta olmak gercekten cok zor. Ben de karin agrisi mide bulantisi gecirdim sut miktarimi hemen etkiledi duzgun beslenemeyince. Bu arada benim oglumun tepe kismindaki saclar dokuldu. arka ve yanlar duruyor. emekli kel amcalara benzetip gulusuyoruz :)
Kendini nie böyleyim diye suçlama canım. Lohusasın sen çok normal. Bende eşime az ağlamadım. Baya baya üşüdüm, nolcak bu bole diip iç çekerek ağladım. Ama kısa sürüp geçiodu hemen. Onemli olan lohusalık bitiminde devam etmesi. Hala devam ederse o zman yardım alırsınHerkese merhaba yeni üye oldum. Yurtdışında yaşıyorum ve 3 haftalık bir bebeğim var. Yabancı sitelerde ocak 2017 anneleri gruplarına üye olmuştum ama insan kendi memleketinden birileriyle konuşmak istiyor. İlk bebeğim ve annem gelemedi yanıma. Hala atlatamadım annelik şokunu. Zorlanıyorum baya. Eşim evde olmadığında sanki midemi biri sıkıyor kalbim hızlı hızlı atıyor çok korkuyorum. Hayatım hep böyle mi sürecek diye. Annemi düşünüp ağlıyorum. Yavaş yavaş düzelmeye başladım ama hala tam geçmedi. Bi yandan da kızıyorum kendime bebeğim sağlıklı ben sağlıklıyım evimdeyim niye böyle salak hislere kapılıuorum diye. Öyle burda paylaşıyorum çünkü halimden anlayacak birileriyle paylaşmak iyi geliyor. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun.
Canım aynı duyguları bende yaşadım. Lohusalıkla alakalı bısey bu durum. Geçecek emın ol. Gececegıni düşün sadece.Herkese merhaba yeni üye oldum. Yurtdışında yaşıyorum ve 3 haftalık bir bebeğim var. Yabancı sitelerde ocak 2017 anneleri gruplarına üye olmuştum ama insan kendi memleketinden birileriyle konuşmak istiyor. İlk bebeğim ve annem gelemedi yanıma. Hala atlatamadım annelik şokunu. Zorlanıyorum baya. Eşim evde olmadığında sanki midemi biri sıkıyor kalbim hızlı hızlı atıyor çok korkuyorum. Hayatım hep böyle mi sürecek diye. Annemi düşünüp ağlıyorum. Yavaş yavaş düzelmeye başladım ama hala tam geçmedi. Bi yandan da kızıyorum kendime bebeğim sağlıklı ben sağlıklıyım evimdeyim niye böyle salak hislere kapılıuorum diye. Öyle burda paylaşıyorum çünkü halimden anlayacak birileriyle paylaşmak iyi geliyor. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun.
Bizde 37 gunluguz ve dedigin seyler cok normal tedirgin olmani gerektirecek bir durum yokMerhaba arkadaslar, bebegim 37 gunluk oldu. Sizin bebeginizde uykuya dalarken ya da uyanirken gozleri kapali gulumsuyor mu? Buarada hizli nefes aliyor. Ve gozleri icerde hareket ediyor. Cok tedirginim cvp yazarsaniz cok sevinirim
Evet benimki de öyle çok normalMerhaba arkadaslar, bebegim 37 gunluk oldu. Sizin bebeginizde uykuya dalarken ya da uyanirken gozleri kapali gulumsuyor mu? Buarada hizli nefes aliyor. Ve gozleri icerde hareket ediyor. Cok tedirginim cvp yazarsaniz cok sevinirim
Geçmiş olsun canım annelik zor bi macera :)))Merhaba kızlar nasılsınız annelik nasıl gidiyor :) hasta oldum boğazım şişti derdimiz bitmiyor vallahi dr antibiyotik verdi bu arada kızımın saçları dökülmeye başladı sizden de var mı dökülen zaten azdı iyice keltoş olacak...
Hayırlı olsun cnm büyüyüp koca adam olduğunu görmekte nasip olsun inş :)Merhaba kızlar biz 45 günlükken sünnetimizi yaptırdık
İyi ki yaptırmışız doktor çok yapışıktı dedi morarmış gibiymiş ucu Zaten
Bende girdim gördüm yavrumu önce pipisine uyuşturucu iğne yapıp yarım saat bekletti sonra da sünnete başladı.iğne olurken ağladı sanırım acıttı yaktı biraz ama sonra uyukladı bile çok şükür ağlamadı
Eve gelince de uyumaya devam etti ama İlk çişini yaparken çok yandı sanırım onda biraz ağladı ama atlattık çok şükür darısı yaptırmak isteyenlere.
Tavsiyem çok fazla hareketlenmeden yaptırmanız
en iyisini yapmışsın büyüdüğü Zaman anestezi işe uyutmak zorunda kalıyorlar.bebekler neden gereksiz yere anestezi alsın ki?bende doğumun ertesi günü yaptırdım.daha 1 günlükken erkek oldu.senin oğluşununda erkekliğe ilk adımı hayırlı olsunMerhaba kızlar biz 45 günlükken sünnetimizi yaptırdık
Bende girdim gördüm yavrumu önce pipisine uyuşturucu iğne yapıp yarım saat bekletti sonra da sünnete başladı.iğne olurken ağladı sanırım acıttı yaktı biraz ama sonra uyukladı bile çok şükür ağlamadı
Eve gelince de uyumaya devam etti ama İlk çişini yaparken çok yandı sanırım onda biraz ağladı ama atlattık çok şükür darısı yaptırmak isteyenlere.
Sorma Aslı, hele instagramda falan görüyorum da saçlar makyajlar yapılı mütemadiyen bebekleriyle fotoğraf çekilip yayınlayan anneler var oscar ödülü vermek istiyorum valla :)) Ben 4 günde bir anca banyo yapabiliyorum millet fönlü makyajlı geziyor :)))kızlar yazanlar tanıdık geldi mi sizedeEki Görüntüle 1949976
Sağol canım...Geçmiş olsun canım annelik zor bi macera :)))
Benim oğlumun da dökülüyor yerine yenileri bile çıkıyor :) deri döküntüleri de yaşıyoruz büyüyor artık yavrular :)
geçmiş olsun canım..sünnet işi de büyük sıkıntı bizde biran önce yaptırmak istiyoruz..hangi yöntemle yaptırdın dikişli dikişsiz? bide bir ara ankaradaydın sanırım orda mı yaptırdın? benim de tavsiyelere ihtiyacım var..Merhaba kızlar biz 45 günlükken sünnetimizi yaptırdık
aynen beni anlatmış burda yazılanlar:) sadece ben böyleyim sanıyordum..ben gibi başkaları da varsa hem teselli bulcam hem mutlu olcam galiba:)kızlar yazanlar tanıdık geldi mi sizedeEki Görüntüle 1949976
Sağol canım :) hem anestezi için erken istiyordum hem de büyükken tam bi travma yaşıyorlar diye düşünüyorum erken yapılmalı kesinlikleen iyisini yapmışsın büyüdüğü Zaman anestezi işe uyutmak zorunda kalıyorlar.bebekler neden gereksiz yere anestezi alsın ki?bende doğumun ertesi günü yaptırdım.daha 1 günlükken erkek oldu.senin oğluşununda erkekliğe ilk adımı hayırlı olsun
Sağol canım darısı size olsun o zaman kesinlikle geç kalma derim bir günde iyileşiyor küçükkengeçmiş olsun canım..sünnet işi de büyük sıkıntı bizde biran önce yaptırmak istiyoruz..hangi yöntemle yaptırdın dikişli dikişsiz? bide bir ara ankaradaydın sanırım orda mı yaptırdın? benim de tavsiyelere ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?