2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Burda insanlar kV. Hakkında yazarken ne kadar abartiyorlar bi kv. Takmış gidiyorlar diye düşünürdüm ama daha önce hiç aynı evde kalmamıştım.hele birde lohusalikta hastalıkta durum bambaskaymis. Bende kV. Savarlardan olacağım bu gidişle.[/QUOTE]
Ben de nicin herkes biraz anlayisli olmuyor, bu kadar buyutuyor derdim. Yine pozitif yanlara bakmaya calisiyorum. Fakat dedigin gibi ayni evde nispeten uzun bir sure o hassasiyette iken durum baska oluyormus. Herkesin duzeni, aliskanligi, hizi, yaklasimi vs farkli. Ortada art niyet olmasa bile sinirlenebiliyormus insan. uzaktan sevmek asklarin en guzeli :))

Bizimkinin rahatlaması bayağı bir uzun sürüyor esniyor esniyor esniyor bekle bekle :)) geçen anneannesinin üstünü mahvetti sarı sarı renk kattık kıyafetine

Merhaba arkadaslar, bebegim 37 gunluk oldu. Sizin bebeginizde uykuya dalarken ya da uyanirken gozleri kapali gulumsuyor mu? Buarada hizli nefes aliyor. Ve gozleri icerde hareket ediyor. Cok tedirginim cvp yazarsaniz cok sevinirim
Benimkide yapıyor aynılarını. Hatta o gülüyor biz gülüyoruz. Sorun olacagını zannetmiyorum evham yapma bence

Bizimkinin rahatlaması bayağı bir uzun sürüyor esniyor esniyor esniyor bekle bekle :)) geçen anneannesinin üstünü mahvetti sarı sarı renk kattık kıyafetine
O gün değiştirdiğimiz mis yatak örtüsüne sarı sarı fırtlatınca insan bi sinir olmuyor değil aman gaz sorunu olmasında bebişlerde sorun değil valla :)

Kizlar acil yardim edin bana. Bebegim 16 günlük ve 4 saattir emziriyorum doymuyor . Simdi mama aldirmaya gonderiyorum hangi mama aldirim hipp combiotik mi
Canım aldırmıssındır muhtemelen ama bende soyleyim doktor tavsiyesi ile ben sma kullandım ilk günlerde şimdide zorda kalırsam veriyorum. Memnunum tadı çok çirkin ama benim kız sevmişti.

Benim kızımda saçlı doğdu baya ama önlerden dökülüo. Arkadan öne taralı gibi oluo yaşlı amca stili çok normal derisi ve saçlarının dökülmesi. Kendi saçları çıkıcak alttan

Kendini nie böyleyim diye suçlama canım. Lohusasın sen çok normal. Bende eşime az ağlamadım. Baya baya üşüdüm, nolcak bu bole diip iç çekerek ağladım. Ama kısa sürüp geçiodu hemen. Onemli olan lohusalık bitiminde devam etmesi. Hala devam ederse o zman yardım alırsın

Canım aynı duyguları bende yaşadım. Lohusalıkla alakalı bısey bu durum. Geçecek emın ol. Gececegıni düşün sadece.

Merhaba arkadaslar, bebegim 37 gunluk oldu. Sizin bebeginizde uykuya dalarken ya da uyanirken gozleri kapali gulumsuyor mu? Buarada hizli nefes aliyor. Ve gozleri icerde hareket ediyor. Cok tedirginim cvp yazarsaniz cok sevinirim
Bizde 37 gunluguz ve dedigin seyler cok normal tedirgin olmani gerektirecek bir durum yok

Evet benimki de öyle çok normal
Hatta eskiler buna meleklerle konuşuyor diyor
Refleks olarak yapıyor o gülme şeklindeki ağız harektleri ve göz hareketlerini

Geçmiş olsun canım annelik zor bi macera :)))
Benim oğlumun da dökülüyor yerine yenileri bile çıkıyor :) deri döküntüleri de yaşıyoruz büyüyor artık yavrular :)

Merhaba kızlar biz 45 günlükken sünnetimizi yaptırdık
İyi ki yaptırmışız doktor çok yapışıktı dedi morarmış gibiymiş ucu Zaten
Bende girdim gördüm yavrumu önce pipisine uyuşturucu iğne yapıp yarım saat bekletti sonra da sünnete başladı.iğne olurken ağladı sanırım acıttı yaktı biraz ama sonra uyukladı bile çok şükür ağlamadı
Eve gelince de uyumaya devam etti ama İlk çişini yaparken çok yandı sanırım onda biraz ağladı ama atlattık çok şükür darısı yaptırmak isteyenlere.
Tavsiyem çok fazla hareketlenmeden yaptırmanız

Hayırlı olsun cnm büyüyüp koca adam olduğunu görmekte nasip olsun inş :)
Benim oğlum yok ama olsaydı ben de erken dönemde sünnetini yaptırırdım herhalde, en iyisini yapmışsın. Hem anestezi almalarına gerek kalmıyor, hem travma yaşamamış oluyorlar hem de muhtemel oluşabilecek enfeksiyon riskleri azalmış oluyor. Hatta böbrek ve akciğer gelişiminin tamamlanması, sarılık risklerinin atlatılması falan açısından 7 gün beklemek kafi sonrasında hemen yapılabilir.
Sen nasılsın, annelik nasıl gidiyor :)

en iyisini yapmışsın büyüdüğü Zaman anestezi işe uyutmak zorunda kalıyorlar.bebekler neden gereksiz yere anestezi alsın ki?bende doğumun ertesi günü yaptırdım.daha 1 günlükken erkek oldu.senin oğluşununda erkekliğe ilk adımı hayırlı olsun

kızlar yazanlar tanıdık geldi mi sizedeEki Görüntüle 1949976
Sorma Aslı, hele instagramda falan görüyorum da saçlar makyajlar yapılı mütemadiyen bebekleriyle fotoğraf çekilip yayınlayan anneler var oscar ödülü vermek istiyorum valla :)) Ben 4 günde bir anca banyo yapabiliyorum millet fönlü makyajlı geziyor :)))

geçmiş olsun canım..sünnet işi de büyük sıkıntı bizde biran önce yaptırmak istiyoruz..hangi yöntemle yaptırdın dikişli dikişsiz? bide bir ara ankaradaydın sanırım orda mı yaptırdın? benim de tavsiyelere ihtiyacım var..

derinn83
Aminn tşkr ederiz teyzesi :)
Kesinlikle daha erken bile yapılmalı geç bile kalmışız ddim :)
Annelik iyi gidiyor bazen çok bunalıyorum özellikle o ağlayınca ve çare olamayınca
ama genel olarak tek bakışıyla dünyaları veriyor sanki
Mesela refleks olarak gülüyor bayılıyorum ama birkaç haftaya gerçekten gözünün içine bakıp güldüğünde neler hissedeceğiz kim bilir :)
Senin bebiş nasıl sen nasılsın ağrılar geçti degil mi?

Sağol canım :) hem anestezi için erken istiyordum hem de büyükken tam bi travma yaşıyorlar diye düşünüyorum erken yapılmalı kesinlikle

Sağol canım darısı size olsun o zaman kesinlikle geç kalma derim bir günde iyileşiyor küçükken
Dikişli yaptı ama öncesinde de lazerle bi şeyler yaptı kanamasın diye ddi
Ankara'da araştırmıştım ama gittiğim bir doktor önermedi sünnete karşıydı sanırım o
Digeri de ben bu kadar küçüklere yapmıyorum ddi
Orda yaptıramadım yoksa 45 günü beklemeyecektim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…