2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Verdigin bilgiler için çok sağol canım benim. Bende benim doktorda mi bir sıkıntı var dedim çünkü bebeği getirin ultrason vs demedi . iyi oldu öğrendiğim
Bana dogumdan sonra hastaneden cikarkeb sotlediler canim 1 aylıkken kalca ultrasonu cekilcek diye. Sen bi dr ara sor istersen ama bnm bildigm her bebek icin isteniyo bu ultrason
Bnm 17. Gunum canim cok yoruldugumda corapsiz gwzdigimde fln sizliyo bayaga firsat buldukca dinlen canim.
ahh bu kv ler. Benimkide dogumdan 2 hafta once guya yardima geldi doguma kadar 1 dk oturmadim. Dogum yaptim ertesi gunu kalkip yemek yapmak zorunda kaldim. Bulasiklari mknye dizemem ben dedi kendi evinde nasil yapiyosa. Habirw birilweini cagirip durdu. En sonunda bende isyan ettim yeter artik gelmesjn kimse yapamiyoeum bisey boyle yapcagni bilsem gelmeni istemezdim annem bakardi bana dedim ertesi gun gitti cok sukur Dikislerim kanadi artik ayakta durmakdan. O var diye annemde fazla gelemedi cok zorlandim yani.

Cok doluyum bu konuda :)))

Allah yardimcin olsun canim.

Selamm kızlar 6.günümüz ama uyanmıyor bebeğim 2 saatte bir emziricem ama yok uyanmıyor korkuyorum aç kalıcak diye sarılıo olcak diye korkuyorum gecede uyumak bilmiyor ağlıyor hep

Kizlar acil yardim edin bana. Bebegim 16 günlük ve 4 saattir emziriyorum doymuyor . Simdi mama aldirmaya gonderiyorum hangi mama aldirim hipp combiotik mi

Kizlar acil yardim edin bana. Bebegim 16 günlük ve 4 saattir emziriyorum doymuyor . Simdi mama aldirmaya gonderiyorum hangi mama aldirim hipp combiotik mi
eğer mama vereceksen hipp combiotic al.ben hipp veriyorum sıkıştığım zaman

Yavrularinizi saglikla buyutun guzel anneler Allah islerinizi kolaylastirsin.biz henuz gun sayiyorum.bugun ocak annelerinden bi arkadas bizim topige ziyarete geldi bende iadeyi ziyarete geldim a dostlar :)))

Analar ve Oğullarına..☺

Seni ilk tanıdığımda fasulye tanesi dediler adını..
Sonraki gördüğümde portakaldın..
Sonraki günleri saymadım zaten..
Kucağıma verdiklerinde çoktan nefesim olmuştun;
Küçücük bir melektin, kanatsız..
Pınarı bile yoktu gözlerinin henüz..
Cennet kokulumdun benim..
Uyuyamadım o gece korkudan..
Ya başını döndüremezse,
Ya nefes alamazsa diye..
Aslında bir gece öncede seni beklemekten uyumamıştım ben..
Uyku neydi ki zaten senin bana bahşedilmenin yanında!!
O kadar çok şeyin anlamı oluvermiştin ki birden..
Yumuk ellerinle, cennet kokulu minicik bedeninle
Yüreğimin ortasına yerleşmiştin bile sen..
O kadar hazırmış ki yerin..
Geldiğin gibi girdin içeri..
Şimdilerde herkes büyüdüğünü söylüyor..
Evet itiraf etmeliyim ki büyüdün,
üstelik pınarı da var artık gözlerinin..
Melek değil bayağı bayağı da erkeksin hani ..
Ama hani O cennet kokun varya,
Hani o; seni kucağıma ilk verdiklerinde kokladığım,
Hani o; anında ruhuma saran,
Hani o; yokken burnumda tüten, yanımdayken hayat veren,
Hani o; buram buram evlat kokan,
Hani beni ana yapan..
Hani O cennet kokun varya,
İşte O hiç değişmiyor..
Ne zaman sarılsam sana,
Ne zaman sarılsam kokunu içime çeke çeke;
Sütüm gelecek diye korkuyorum..

T.Tuğba Baş

Benim fıstıkta aynıydı. Hatta ileri doğru fırlatma falan en sevdiği biraz baktık meğer cocuk uyanınca gerinip yerde uyanık yatınca rahatlıyormuş :) artık bekliyorum rahatlamasını yapıyor oyle değiştiriyorum

Benimkininde her bezinde kaka var 2-3 saatte bez degistiriyorum ara ara cok ses geldiginde bakiyorum bezine gazla beraber cok az miktarda kaka gelmis olabiliyor onu goruyor olabilirmisin bu cok normal

Keske 2-3 saatte 1 yapsa . Neredeyse 15dk da 1 kontrol ediyorum kaka var bazen az baxen cok hatta aktini kapatirken bile silerken bile geliyor .bence normal bi durum degil . Normalde 2-3csaatte yapiyordu . 4 gundur surekli yapıyor ve pisik oldu kaka yaptigi anda aglamaya basliyor pisigi cok kotu oldu artik o agladiginda ben de agliyorum . Dr a gittik . Dr oldukca ilgisizdi . Senin yediklerinden kaynaklı dedi kestirip atti . Zeytin yumurta süt vs yeme dedi . Yayla corbasi pirinc patates lapasi ye dedi . Zar zor pisigine de bakti .pisik ilavi yazdi .Ben 25 gundur her seyi yiyorum 4 gundur mu dokundu ?? Bugun zaten yumurta peynir zeytin baharatli meyve hic bisey yemedim istahim da kalmadi cocuk surekli agliyir halen ayni . Gaz ilaclari vermisti maflor ve nurse harweys .bugun onlari da vermedim. Yarin baska dr a goturecegim . Ciddi bisey varsa bir an once onlem almali. Kaka cesitlerinden bizimki 2 numaraya uyuyor

Kızlar bebeğim 23 günlük bu kalça çıkıklığı ultrasonu ne zmn cekiliyo devlet hastanesinde cektiricem ama ne zmn gidilir nereye başvurmamız gerekir randevu veriyolarmş diye duydum ama bi bilgim yok bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili

1 aylık olduğunda çekiliyor canım.
Ben özelde yaptım doğumumu, bebek doktorumuz zaten 1.ay kontrolüne getir ve kalça usg si çektir demişti. Arayıp randevu alacaktım ki onlar arayıp randevunuzu oluşturalım mı dediler tamam dedim. Radyoloji bölümü ilgileniyor. Devlette de aynı şekilde radyoloji bölümünden randevu alman gerekli.

15 dakikada bir ve altını pişik yapacak kadar yapıyorsa normal olmayabilir tabi. Umarım ciddi birşey değildir, başka doktordan da randevu almakla iyi etmişsin. Bizi de haberdar et.

Geçmiş olsun cnm tez zamanda iyileşirsin inş.
Benim kızımın saçları henüz dökülmeye başlamadı ama dökülmeleri normalmiş. Anne karnındaki saçlarını hatta vücut derilerini bile dökeceklermiş. Bizde şimdilik sadece vücut derilerinde dökülme var.

sasinlikla okudum.. el insaf ya hu.. bu insan dogum yapmamis mi.. nasil bir vicdan..

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canim ,

Cok gecmis olsun. Bu surecte hasta olmak gercekten cok zor. Ben de karin agrisi mide bulantisi gecirdim sut miktarimi hemen etkiledi duzgun beslenemeyince. Bu arada benim oglumun tepe kismindaki saclar dokuldu. arka ve yanlar duruyor. emekli kel amcalara benzetip gulusuyoruz :)

Bnm 17. Gunum canim cok yoruldugumda corapsiz gwzdigimde fln sizliyo bayaga firsat buldukca dinlen canim.
ahh bu kv ler. Benimkide dogumdan 2 hafta once guya yardima geldi doguma kadar 1 dk oturmadim. Dogum yaptim ertesi gunu kalkip yemek yapmak zorunda kaldim. Bulasiklari mknye dizemem ben dedi kendi evinde nasil yapiyosa. Habirw birilweini cagirip durdu. En sonunda bende isyan ettim yeter artik gelmesjn kimse yapamiyoeum bisey boyle yapcagni bilsem gelmeni istemezdim annem bakardi bana dedim ertesi gun gitti cok sukur Dikislerim kanadi artik ayakta durmakdan. O var diye annemde fazla gelemedi cok zorlandim yani.

Cok doluyum bu konuda :)))

Allah yardimcin olsun canim.[/QUOTE]

Burda insanlar kV. Hakkında yazarken ne kadar abartiyorlar bi kv. Takmış gidiyorlar diye düşünürdüm ama daha önce hiç aynı evde kalmamıştım.hele birde lohusalikta hastalıkta durum bambaskaymis. Bende kV. Savarlardan olacağım bu gidişle.

Tamam cnm çok teşekkür ederim

Herkese merhaba yeni üye oldum. Yurtdışında yaşıyorum ve 3 haftalık bir bebeğim var. Yabancı sitelerde ocak 2017 anneleri gruplarına üye olmuştum ama insan kendi memleketinden birileriyle konuşmak istiyor. İlk bebeğim ve annem gelemedi yanıma. Hala atlatamadım annelik şokunu. Zorlanıyorum baya. Eşim evde olmadığında sanki midemi biri sıkıyor kalbim hızlı hızlı atıyor çok korkuyorum. Hayatım hep böyle mi sürecek diye. Annemi düşünüp ağlıyorum. Yavaş yavaş düzelmeye başladım ama hala tam geçmedi. Bi yandan da kızıyorum kendime bebeğim sağlıklı ben sağlıklıyım evimdeyim niye böyle salak hislere kapılıuorum diye. Öyle burda paylaşıyorum çünkü halimden anlayacak birileriyle paylaşmak iyi geliyor. Hepinizin bebişleri hayırlı olsun.

Sağol canım...

Sağol canım

Merhaba arkadaslar, bebegim 37 gunluk oldu. Sizin bebeginizde uykuya dalarken ya da uyanirken gozleri kapali gulumsuyor mu? Buarada hizli nefes aliyor. Ve gozleri icerde hareket ediyor. Cok tedirginim cvp yazarsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…