2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benimki de akşam öyle yapıyor. Kırmızı, turuncu, siyah-beyaz objeler gösteriyoruz baya oyalanıyor. Dikkati dağılıp susuyor.

20-25 günde geçti benim acım. Az kalmış sabret

beşiğe koymadan önce, üstümdeki anne kokulu tshirtü çıkarıp seriyorum, onun üstüne yaTırıyorum. Ev 25 derece de olsa, beşikteki çarsafın soğukluğunu sevmio ve uyanıyo benimki de. kimya87

Bugün 17. günümüz dikişlerim hala sızlıyor. Çok fazla ayakta kalınca acıyor. Herkesin düzelme zamanı farklı ki 13 gün çok da uzun bi süre değil. Geç falan kalmadın yani.

Gazla ilgili olabilir ya da tam tersi o hareketleri yaparken gaz yutuyor olabilir.

Diğer gögüste yapmıyor ama uzun emince onda da yapıyor. Süt bittiği için çekmekte zorlanıyodur belki. O yüzden öyle yapıyor olabilirler.

Arkadaslar hamilelikte kullandiginiz vitaminlere devam ediyor musunuz?
Bu konuda devletin karsiladigi bir vitamin var mi?
Doktorum bana 1 sene devam et dedi ama varsa devletin karsiladigi bir ilac ina geçmek istiyorum.

Evet canım ilk günler bizim de öyle geciyordu. Bugün 23 günlük oldu hala bir düzen tutturabilmiş değiliz. Çok sükür son günlerde geceleri biraz rahat ama bazen gece bazen de gündüz dediğin gibi geciyor. Doktora sormuştum açtır demişti. Her agladığında emziriyorum. Çok yorucu oluyor ama bugünler de gecer bir düzen tuttururuz inşallah.

Hanimlar merhaba size bir sey soracagim.5 ocakta dogum yaptim 30 ocak gorunuyordu dogum tarihi ama erken geldi oglum.
2950 gr 50 cm dogmustu kafa cevresi de 36 cm
Biraz once 1.ay asimizi olduk 4700 gr 55 cm ve kafa cevresi 40 cm

Benimle ayni tarihlerde dogum yapan anneler varsa bilgilerini paylasabilir mi acaba?tesekkurler simdiden

Kızlar gece sütümü sagdim bir görüşten 85 cc süt çıktı bebek hepsini bitiremez derken çok kısa sürede tamamını bitirdi daha da olsa icecekti 22 günlüğüz. . Siz sütunuzu artırmak için ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz?

Maşallah 1 ayda kilosu çok iyi almış. . Sadece anne sütü mu veriyorsun ?

cok guzel bir yontem. kipirtim ile irkiliyor gerci ama kiyafetimi cikarip bende koymayi deneyecegim.

Kızlar ben hipp mama kullanıyorum. Şimdi netten sipariş vermeyi düşünüyorum çabuk bitiyor çünkü. Bunun iki çeşiti var hepsi burada da. Ben sadece combiotic olanını kullanıyorum. Oğlum kolik ve çok gazı var.
Bide prebiotic olanli varmış yeni gördüm. Yorumlara baktım sanciya falan iyi gelmiş Sizce hangisi iyi olur. Fark var mı ikisi arasında.

Eklentiler

• Screenshot_20170206-134521.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20170206-134513.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32

Dereotu ve incir kürü var ibrahim saracoglunun bana cok iyi gelmsti.Ikinci bebegim bu benim ilk oglum emmemisti sagip verdim hep o yuzden sutumun artmasi icin her duydugumu denemistim.En cok arttiran bunlardi bende ve bol bol su ic uyku da cok etkiliyor sütü

Maşallah 1 ayda kilosu çok iyi almış. . Sadece anne sütü mu veriyorsun ?

Evet emziriyorum sadece.

Ben de ilk oglumda sma ve ara ara hipp kullandm ama combioticti sanrm.Dikkat etmemisim daha dogrusu marketten direkt aldgmz icin.O da kolikti her gece 3 saat aglardi 5.5 aylik olana kadar.Zor bir surec gunduz anne sutu gece de mama veriyodm sma kullandik cogunlukla.Mama da gazini arttiriyor olabilir mi acaba? Aptamil kullanmstk biz ilkin ama ilk biberonda bike o kdar gaz yapti ki ikinciye vermedim sma onerdi doktor.

Merhaba kızlar nasılsınız annelik nasıl gidiyor :) hasta oldum boğazım şişti derdimiz bitmiyor vallahi dr antibiyotik verdi bu arada kızımın saçları dökülmeye başladı sizden de var mı dökülen zaten azdı iyice keltoş olacak...

20-25 günde geçti benim acım. Az kalmış sabret
Annem yanimdayken sürekli küçük yürüyüşler yapıp dinleniyordum. Şimdi kayinvalide geldi çocuğa ben bakıyorum eşim gelene kadar bir dakika oturamiyorum be dakika. O yüzden çok uzun surecekmis gibi geliyor iyileşmesi çünkü bugün ağrısını baya baya hissediyorum.

kayınvaliden de sözde sana yardıma gelmiştir.ne diyim Can'ım yorma kendini daha çabuk iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…