ben de göz kalemi sürüyorum arada değişiklik olsun diyeSaclarimin dalgasi bozuldu kivirip kivirip tepeye toplamaktan
Yalniz bir degisiklik olsun diye küpe taktim bugun, kendimi cok havali hissediyorum tavsiye ederim
amaaaannn bebişi yıkamak zaten başlı başına bir iş ki.küvetini hazırla kıyafetlerini hazırla havlusunu hazırla suyunu hazırla sonra banyosunu yaptır uyut ondan sonra geri hepsini topla.ayyyy yoruldum yazarken vallaMaşallah sana canım ben de salonla oturma odasını topladım mutfak yatak odası çamaşır lar duruyor annem geldi bebişi yıkadık...dediğin gibi ev dağınık olunca insan rahatsız hissediyor kendini...
hahahaha benim eşim isyanlarda valla.benim Bebek 54 günlük oldu kanamam bitmedi diye biz hala kardeş kardeş takılıyoruz.bide bunun hamileliğin son bir ayıda var benim suyum azalmıştı diye birbirimize yanaşmamıştık 3 ay oldu.artık dün gece yatmadan diyor ki yarın bu bacı gardaşlığı bozar mıyız?Aynı topuzdan benim de var tabi yanlardan arkalardan fışkıran saçlarla tam kombine oluyor aynalardan kaçıyorum eşimle kardeş gibiyiz :))
Ventolin verdi canım serumla karıştırıp nebulizatörle buhar veriyoruz dozunu çok düşük tuttu drumuz çoğunluğunu serum koyuyoruz o rahatlatıyor.nur_84 . Canim cok gecmis olsun.
Ne ilaci verdiler size?
Ogluma balgam sokucu vermisti dr ama onun dedigi olcuyu kullanmadim ben.
Cok ilac yanlisi bir dr guvenemedim o yüzden. Dedigi olcuden az verince de bir ise yaramadi :/
Malesef canım göbeğim var hala ben göbekli hamile kalmıştım 3 aylık gibi duruyordum zaten :) normalde çok zayıftım o yüzden her gören şaşırıyor şimdi balık etli duruyorumben 11 kilo almıştım 3 kilo kaldı..ama bir haftadır dediğin gibi takılı kaldı 3 kiloda..bide sezeryan göbeği dedikleri sarkık bir göbek oluştu alt tarafta..kilodan ziyade beni endişelendiren o..dikişlerim hala acıyor yoksa hafiften başlıcam bişeyler yapmaya..sen doğum yapalı daha fazla oldu o sarkıklık duruyor mu canım?
Oo kesin çözüm , cok mantikliben de göz kalemi sürüyorum arada değişiklik olsun diyeben tam kendimi toparlıyorum derken hamile kalıp doğum yapıyorum tekrar başa sarıyorum baktım rutine döndü bu doğumumda tüplerimi bağlattım.yeter uleeeeenn benim kendime ihtiyacım var diyerekten
Anladim, cok gecmis olsun. Bir an once atlatsin kuzucuk insallah.Ventolin verdi canım serumla karıştırıp nebulizatörle buhar veriyoruz dozunu çok düşük tuttu drumuz çoğunluğunu serum koyuyoruz o rahatlatıyor.
Ben 15 kilo aldim 10 kilom duruyo daha 40 ciksin yavas yavas spora baslicam ben gidecegi ypk bu kilolarinkızlar kilolar ne alemde?
Aslında hamile kaldığım kiloya 5 kilom kaldı ama Benim 10 kilo vermem lazım
Emzirdikçe gidiyor diyorlar ama gitmiyor takılı kaldı
Ne yapmalıyım ? Nasıl bi yöntem izlemeliyim?
Bizim adımızda Emre daha önce de söylemiştim ben kızlık soyadımı koydum oğluma...Topladim dedigim oyle detayli bir ev isi degil ama soyle bakinca en azindan pis gorunmuyor o da bana yetiyor yani :)
Bebegi yikamak daha zor is bunlarin yaninda, biz esimle yikiyoruz ama kiyameti kopariyor sipa.
Kizlar hic konusmadik bu arada, ne koydunuz bebislerin ismini??
Minnos oglumun adi Barış oldu.
Bende dün dra giderken ruj sürdüm eşim sende bi gariplik var dediben de göz kalemi sürüyorum arada değişiklik olsun diyeben tam kendimi toparlıyorum derken hamile kalıp doğum yapıyorum tekrar başa sarıyorum baktım rutine döndü bu doğumumda tüplerimi bağlattım.yeter uleeeeenn benim kendime ihtiyacım var diyerekten
Benimkide gün sayıyor ama geçen günde diyor teskere saysam daha çabuk biterdi diyehahahaha benim eşim isyanlarda valla.benim Bebek 54 günlük oldu kanamam bitmedi diye biz hala kardeş kardeş takılıyoruz.bide bunun hamileliğin son bir ayıda var benim suyum azalmıştı diye birbirimize yanaşmamıştık 3 ay oldu.artık dün gece yatmadan diyor ki yarın bu bacı gardaşlığı bozar mıyız?
Eminim çok iyi Bakmışsındır annesi :)Ah sorma, geçen gün gazını çıkartmak için omzuma yasladım, iki koluyla boynuma sarıldı bilinçli olmadan. Aman yarebbimmm nasıl güzel bi duyguymuş kızım bana sarıldı diye sevinçten ölüyordum az daha :))) hele de dediğin gibi bilinçli yaptıklarında eriyip biticez herhalde :))
Ben de bebiş de iyi çok şükür. Bugün 1.ay kontrolümüz var, ilk annelik karnemi alıcam bakalım güzel bakabilmiş miyim minnoşa :)
Sezaryan sonrası zor geçti benim, ağrı eşiğim çok düşükmüş. Ama şimdi daha iyiyim. Hala dikişler ben burdayım der gibi hissettiriyor kendini ama bakmam gereken bi bebiş var, yapacak birşey yok duymamazlıktan geliyorum kendilerini :))
sağol canım valla her öksürdüğünde ağlıyorum artıkAnladim, cok gecmis olsun. Bir an once atlatsin kuzucuk insallah.
Eminim çok iyi Bakmışsındır annesi :)Ah sorma, geçen gün gazını çıkartmak için omzuma yasladım, iki koluyla boynuma sarıldı bilinçli olmadan. Aman yarebbimmm nasıl güzel bi duyguymuş kızım bana sarıldı diye sevinçten ölüyordum az daha :))) hele de dediğin gibi bilinçli yaptıklarında eriyip biticez herhalde :))
Ben de bebiş de iyi çok şükür. Bugün 1.ay kontrolümüz var, ilk annelik karnemi alıcam bakalım güzel bakabilmiş miyim minnoşa :)
Sezaryan sonrası zor geçti benim, ağrı eşiğim çok düşükmüş. Ama şimdi daha iyiyim. Hala dikişler ben burdayım der gibi hissettiriyor kendini ama bakmam gereken bi bebiş var, yapacak birşey yok duymamazlıktan geliyorum kendilerini :))
Yaa ne guzel yapmışsin,benim gozumden kacmis demek ki gormedim mesaji.Bizim adımızda Emre daha önce de söylemiştim ben kızlık soyadımı koydum oğluma...
Engel degil canım ama kanama olduğu için insanın yapası gelmez bide eğer leke degil de kanama şeklindeyse enfeksiyon riski olabilir bence de.Arkadaslar affiniza siginarak soruyorum, onceki mesajlarda bahsi gecti malum.
Bir çoğumuzun kirki cikmak uzere.
40 tan sonra olan kanama ozre girer, namaza, oruca engel olmaz denir.
Bu acaba cinsel ilişki icin de gecerli mi?
Benim de hala suruyor kanama, daha dun oldu zaten 40 gun. Enfeksiyon falan olabilir diye düşünüyorum kanama oldugu icin ama sizin bilginiz var mi bu konuda?
Oyy kiyamam ona. Sen de uzme kendini Allah beterinden saklasin.sağol canım valla her öksürdüğünde ağlıyorum artık
Esra bu arada göğüs yarası için sarı kantaron yağı kullanmaya başladım bana biraz iyi geldi
Ay valla hic yapasim yok benim kacabildigim kadar kacmayi dusunuyorumEngel degil canım ama kanama olduğu için insanın yapası gelmez bide eğer leke degil de kanama şeklindeyse enfeksiyon riski olabilir bence de.
Ama küçük lekeler şeklindeydi bi şey olmaz bence
dini acidan bilemicem ama enfeksiyon falan olabilir eger coksa kanaman yoksa damla damla arada bi lekelenmen oluyosa bisey olcagni sanmiyorum. Dini acidan icin rahat etmicekse bi hocaya falan sprabilirsinArkadaslar affiniza siginarak soruyorum, onceki mesajlarda bahsi gecti malum.
Bir çoğumuzun kirki cikmak uzere.
40 tan sonra olan kanama ozre girer, namaza, oruca engel olmaz denir.
Bu acaba cinsel ilişki icin de gecerli mi?
Benim de hala suruyor kanama, daha dun oldu zaten 40 gun. Enfeksiyon falan olabilir diye düşünüyorum kanama oldugu icin ama sizin bilginiz var mi bu konuda?
ben emzirince çok susuyorum koşa koşa su içmeye gidiyorum hem de acıkıyorum midem kazınıyor sanki hurma ceviz fındık vs atıyorum hemen ağzımaBenim istahim gitti neredeyse elimden gelse hiçbirşey yemeyeceğim annemle eşimin zoruyla birşey yiyorumkarnımın acıktığını hissediyorum bebeği emzirince tüm istahim gidiyor neden böyle oldum anlamadım, ameliyatta, bebekle birlikte istahimıda Aldılar sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?