- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
ben emzirince çok susuyorum koşa koşa su içmeye gidiyorum hem de acıkıyorum midem kazınıyor sanki hurma ceviz fındık vs atıyorum hemen ağzıma
Dun gece kizi emzirip gogsumu sagacagim icin esime verdim gazini cikartsin diye. Cikartip yatirdi ve kendide yatti. Sonra onu seyrettim sagim yaparken hep kizla ilgileniyorum birazda ona ilgi sevgi göstereyim dedim isim bitince uzandim yanina beline sarildim adam refleks olarak direkt kendi omzuna vurmaya basladi gaz cikartiyor kizi hala omzunda zannediyordurunca elimi tekrar beline vurdum yine devam etti gogsunde olmayan bebegin gazini cikartmaya ve ben o an anladimki cidden daha simdiden biz mala baglamisiz
yaa gerçekten maşallah. Sonrasında bitkin düşmüyor musun peki? Benim özellikle akşam elim ayağım boşalıyor sanki bayılcak gibi oluyorumEski enerjime tabiki kavusmadim ama sorumluluklar agir basiyor.
Ilk kizim dogdugunda cok salmistim kendimi. Kahvalti yapmak icin esimin ogle tatilinde eve gelmesini bekliyordum.
Simdi ikinci cocugum oldu.
Sabah erken kalkip kizimi okula yolladim.
Oglen esim getirdi. 1 saat kaldi evde. O 1 saatte hem onlara yemek hazirladim,hem evi süpürdüm. Iki makine camasir katlayip yenisini makineye attim. Yataklari topladim, yalanciktan da olsa tv nin falan tozunu aldim, banyo lavabosunu ovdum... Daha sayayim mi
Bunlari yapmak zorunda degilim o arada dinlenebilirim de ama fark ettim ki ev daginik oldugunda depresyona daha yakin oluyorum. Biraz derli toplu olmasi bana daha iyi geliyor.
Hahah cok tanidik geldi bu erkekler hep ayni desene bizimkide yatakta ani hareket yapınca korkup kalkiyor ayni esin gibi kizi ariyor yatakta olmadigini gorunce yatmaya devam ediyor :))Cmm cok guldum ya
Benim esimde kizi uyutiyo yanina koyuyo ben isim bitin e gelip yatagina koyuyorum
Gecenin bi vakti birden kalktiyo hizla yatagin icinde kizi ariyo saga sola yorgani fln kaldiriyo
Bekliyorum sonra soruyorum ne ariyorsun diyr arya nerde diyo yanimdaki besigi gosteriyorum sonra yatiyo hergece hemen hemen ayni oluyo :) bende alistim o ararken bekliyorum
Ne güzel benim kız meme dışında pek uyumuyor. 2 3 kere babasında uyumustur. Benim dışımda birinde durması maksimum 15 dakika oda keyfi yerindeyse.Cmm cok guldum ya
Benim esimde kizi uyutiyo yanina koyuyo ben isim bitin e gelip yatagina koyuyorum
Gecenin bi vakti birden kalktiyo hizla yatagin icinde kizi ariyo saga sola yorgani fln kaldiriyo
Bekliyorum sonra soruyorum ne ariyorsun diyr arya nerde diyo yanimdaki besigi gosteriyorum sonra yatiyo hergece hemen hemen ayni oluyo :) bende alistim o ararken bekliyorum
kızlar kilolar ne alemde?
Aslında hamile kaldığım kiloya 5 kilom kaldı ama Benim 10 kilo vermem lazım
Emzirdikçe gidiyor diyorlar ama gitmiyor takılı kaldı
Ne yapmalıyım ? Nasıl bi yöntem izlemeliyim?
Dun gece kizi emzirip gogsumu sagacagim icin esime verdim gazini cikartsin diye. Cikartip yatirdi ve kendide yatti. Sonra onu seyrettim sagim yaparken hep kizla ilgileniyorum birazda ona ilgi sevgi göstereyim dedim isim bitince uzandim yanina beline sarildim adam refleks olarak direkt kendi omzuna vurmaya basladi gaz cikartiyor kizi hala omzunda zannediyordurunca elimi tekrar beline vurdum yine devam etti gogsunde olmayan bebegin gazini cikartmaya ve ben o an anladimki cidden daha simdiden biz mala baglamisiz
Benimkide hafta sonu kurstan gelirken beni aramış hadi inin kahvaltıya gidelim diye bende dışarı soğuk bebek üşür dedim. Hangi bebek diye sordu.Ohoo bu daha ne ki ilk gece evde kiz aglayinca dikislerden kalkamadim durttum kizi versene hayatim dedim adam hangi kizi vereyim dedi bizim maceralarimiz askerlik anisi gibi anlat anlat bitmez daha simdiden bu adam sayesinde ben lohusa sendromu nedir bilmedim zaten gulmekten
Aynı topuzdan benim de var tabi yanlardan arkalardan fışkıran saçlarla tam kombine oluyor aynalardan kaçıyorum eşimle kardeş gibiyiz :))
Bez bebek deseydin alemler ya daha adapte olamadilar onlar icin erken :)Ayy cidden koptum
Benimkide hafta sonu kurstan gelirken beni aramış hadi inin kahvaltıya gidelim diye bende dışarı soğuk bebek üşür dedim. Hangi bebek diye sordu.
Çok gecmiş olsun canım. İnşallah alerji çıkmaz ilaçlar iyi gelmiştir. Bir an önce iyileşirsiniz inşallahbebiş in ishali için dün baska dr a gittik . süt alerjisi ya da rota virusü olabilecegınden suphelendi . dün yavrum cok kötü idi her 3-5 dk da bir kaka yapıyordu pişige degdiği için de surekli aglıyordu sildirmiyordu . hem o aglıyor hem ben aglıyordum . ben emzirirken bir yandan biri pamuk ve suyla sürekli temızleme modundaydık . aksam üstü drdan geldikten sonra 3,5 saat hiç durmadan kaka yaptı agladı kaka yaptı agladı , o agladı ben agladım çok kötü bir gündü , ne yapacagımızı şaşırdık . aglamaktan bayılacaktı
mamalar kabız yapıyor diye 3 kez mama verdım , faydasız . dr mamayı yasakladı inek ütü içerdigi için
3 gün boyunca inek sütü ürünleri yumrta tavuk vs yemıcem, maflor ve sab simplex kullanıyorum dr ılacların dozunu artırdı , bugun daha sakın yavrum kaka sayımız azaldı , sab simplex kabızlık yapıyormuş galiba ,
acba kaka sayısı ilactan mı azaldı yoksa bugun peynır kaşar yogurt süt tüketmedim ondan mı , cok merak ediyrum .
nşallah süt lerjısı degildir .benm de alerji yatkınlıgım var inş bana benzemez
her şeyi çekinerek yiyorum süt olsun diye ne icegimi şaşırdım , bugun humana içtim boza içtim muz patates yedım o kadar , komposto içmemiyorum meyveler asitli yiyemiyorum ,
Ne güzel benim kız meme dışında pek uyumuyor. 2 3 kere babasında uyumustur. Benim dışımda birinde durması maksimum 15 dakika oda keyfi yerindeyse.
Kızlar selam pek fazla bakamıyorum bu ara hasta olanlara çok geçmiş olsun bnm kızın da burnu tıkalı çok hırıldıyo bugün otribebe ile bir kez çekmeyi denedim bi delikten çektim ama diğerinden çekerken canı yandı gibi bişey de gelmedi acaba önce serum fizyolojik damlatıp sonra mı otribebe ile çeksem siz nasıl yapıyosunuz
Önce serum fizyolojik damlattim cnm ben öyle yapıyorum .. Ama her otribebeyle cekisimde ciğerlerim sızladı resmen dayanamiyom midem bulanıyorKızlar selam pek fazla bakamıyorum bu ara hasta olanlara çok geçmiş olsun bnm kızın da burnu tıkalı çok hırıldıyo bugün otribebe ile bir kez çekmeyi denedim bi delikten çektim ama diğerinden çekerken canı yandı gibi bişey de gelmedi acaba önce serum fizyolojik damlatıp sonra mı otribebe ile çeksem siz nasıl yapıyosunuz
Can'ım önce bir serum fizyolojinin 3 te 1 ini her iki burun deliğine eşit şekilde damlat sonra otribebe ile Çek.kuru kuru çekme yara olur canı acır bebişinKızlar selam pek fazla bakamıyorum bu ara hasta olanlara çok geçmiş olsun bnm kızın da burnu tıkalı çok hırıldıyo bugün otribebe ile bir kez çekmeyi denedim bi delikten çektim ama diğerinden çekerken canı yandı gibi bişey de gelmedi acaba önce serum fizyolojik damlatıp sonra mı otribebe ile çeksem siz nasıl yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?