2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Cmm cok guldum ya
Benim esimde kizi uyutiyo yanina koyuyo ben isim bitin e gelip yatagina koyuyorum
Gecenin bi vakti birden kalktiyo hizla yatagin icinde kizi ariyo saga sola yorgani fln kaldiriyo
Bekliyorum sonra soruyorum ne ariyorsun diyr arya nerde diyo yanimdaki besigi gosteriyorum sonra yatiyo hergece hemen hemen ayni oluyo :) bende alistim o ararken bekliyorum

yaa gerçekten maşallah. Sonrasında bitkin düşmüyor musun peki? Benim özellikle akşam elim ayağım boşalıyor sanki bayılcak gibi oluyorum

Esra Can'ım ben diğer doğumlarımda böyle bir sorun yaşamamıştım neyle alakalı?bide ben tekrar doktora gitmesem nolur ki içeride kalan kanı adet olunca atamaz mıyız?belki de şuan saçmalıyorum bilmiyorum

Hahah cok tanidik geldi bu erkekler hep ayni desene bizimkide yatakta ani hareket yapınca korkup kalkiyor ayni esin gibi kizi ariyor yatakta olmadigini gorunce yatmaya devam ediyor :))

Ne güzel benim kız meme dışında pek uyumuyor. 2 3 kere babasında uyumustur. Benim dışımda birinde durması maksimum 15 dakika oda keyfi yerindeyse.

Ayy cidden koptum
Benimkide hafta sonu kurstan gelirken beni aramış hadi inin kahvaltıya gidelim diye bende dışarı soğuk bebek üşür dedim. Hangi bebek diye sordu.

Aynı topuzdan benim de var tabi yanlardan arkalardan fışkıran saçlarla tam kombine oluyor aynalardan kaçıyorum eşimle kardeş gibiyiz :))

dogumdan 3-4 gün sonra hemen koşa koşa kuafore gidip sacımı küt kestirdim uzun sactan kurtuldum . yıkaması kurutması zaman alıyordu . hatta bir ara fırsat bulursam daha kısa kestiricem hıç ıgrasamam.
ben de hastanede bebekli ama fönlü tpuklu cızmesini giymiş takılarını takıp takıştırmış kadınlar görüp kendi kendime acaba bakıcıları mı var acaba evde temızlıkcı yardımcıları mı var diye duşunuyorum bana da annem babam aksamlaı da esim yardım ediyor ama yine de giyinip cantayı koluma alıp cıkıyorum anca son 1 aydır da hıç makaj yapmadım .

Ayy cidden koptum

Benimkide hafta sonu kurstan gelirken beni aramış hadi inin kahvaltıya gidelim diye bende dışarı soğuk bebek üşür dedim. Hangi bebek diye sordu.
Bez bebek deseydin alemler ya daha adapte olamadilar onlar icin erken :)

bebiş in ishali için dün baska dr a gittik . süt alerjisi ya da rota virusü olabilecegınden suphelendi . dün yavrum cok kötü idi her 3-5 dk da bir kaka yapıyordu pişige degdiği için de surekli aglıyordu sildirmiyordu . hem o aglıyor hem ben aglıyordum . ben emzirirken bir yandan biri pamuk ve suyla sürekli temızleme modundaydık . aksam üstü drdan geldikten sonra 3,5 saat hiç durmadan kaka yaptı agladı kaka yaptı agladı , o agladı ben agladım çok kötü bir gündü , ne yapacagımızı şaşırdık . aglamaktan bayılacaktı
mamalar kabız yapıyor diye 3 kez mama verdım , faydasız . dr mamayı yasakladı inek ütü içerdigi için
3 gün boyunca inek sütü ürünleri yumrta tavuk vs yemıcem, maflor ve sab simplex kullanıyorum dr ılacların dozunu artırdı , bugun daha sakın yavrum kaka sayımız azaldı , sab simplex kabızlık yapıyormuş galiba ,
acba kaka sayısı ilactan mı azaldı yoksa bugun peynır kaşar yogurt süt tüketmedim ondan mı , cok merak ediyrum .
nşallah süt lerjısı degildir .benm de alerji yatkınlıgım var inş bana benzemez

her şeyi çekinerek yiyorum süt olsun diye ne icegimi şaşırdım , bugun humana içtim boza içtim muz patates yedım o kadar , komposto içmemiyorum meyveler asitli yiyemiyorum ,

Selam kızlar biz bugün 10 günlük olduk ve ben grip oldum ne yapabilirim geçmesi için korkuyorum bebeğime bulaştıracam diye

Çok gecmiş olsun canım. İnşallah alerji çıkmaz ilaçlar iyi gelmiştir. Bir an önce iyileşirsiniz inşallah

Kızlar bu doğumdan kaynaklanan göbekteki çizgiler ne zaman geçecek 24 Gün oldu hala duruyor ve gerçekten canımı sıkma ya başladı bu göbekteki o siyah çizgiler. Sizdeki gectimi

Kızlar lohusalığınız nasıl geçiyor kafayı yemek üzereyim. Gebelikte düşükmolan tansiyonum çıkmsys başladı acillik oldum, kalbim sanki yavaş çalışıyor evladımı yadırgıyorım bazen neden böyle epiduralın etkileri olabilirmiki

Ne güzel benim kız meme dışında pek uyumuyor. 2 3 kere babasında uyumustur. Benim dışımda birinde durması maksimum 15 dakika oda keyfi yerindeyse.

Ay cnm oylede cok zor valla esim gelsin diye 4 gozle bekliyorim o varken tek emzirmek icin alıyorum:)

Kızlar selam pek fazla bakamıyorum bu ara hasta olanlara çok geçmiş olsun bnm kızın da burnu tıkalı çok hırıldıyo bugün otribebe ile bir kez çekmeyi denedim bi delikten çektim ama diğerinden çekerken canı yandı gibi bişey de gelmedi acaba önce serum fizyolojik damlatıp sonra mı otribebe ile çeksem siz nasıl yapıyosunuz

Tabi tabi önce mutlaka serum fizyolojik ile yumuşatman gerekiyor, birkaç dakika bekleyip öyle çek otri bebeyle.

Önce serum fizyolojik damlattim cnm ben öyle yapıyorum .. Ama her otribebeyle cekisimde ciğerlerim sızladı resmen dayanamiyom midem bulanıyor

Can'ım önce bir serum fizyolojinin 3 te 1 ini her iki burun deliğine eşit şekilde damlat sonra otribebe ile Çek.kuru kuru çekme yara olur canı acır bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…