2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Can'ım benim de uzun sürünce malum senle ben aynı sıkıntıları yaşıyoruz bende metiler kullanıyorum halen.internetten araştırdığım kadarıyla özre giriyor cinsel ilişki ve namaza engel olmuyormuş

Ay valla hic yapasim yok benim kacabildigim kadar kacmayi dusunuyorum
Lekelenme seklinde dedigin gibi ama insan tedirgin oluyor yine de. Yeni hastaliklar cikmasin basimiza.
bende düşünüyorum emzirmek gerekirse benimki acıkıp da ağlıyorsa susmak bilmiyor oyalamak da bi yere kadar oluyor.

Ay valla hic yapasim yok benim kacabildigim kadar kacmayi dusunuyorum
Lekelenme seklinde dedigin gibi ama insan tedirgin oluyor yine de. Yeni hastaliklar cikmasin basimiza.
bende düşünüyorum emzirmek gerekirse benimki acıkıp da ağlıyorsa susmak bilmiyor oyalamak da bi yere kadar oluyor.

canım 2 gündür zırıl zırıl ağlıyorum ben yapamıyorum diye..bebeğim ne gece uyuyor ne gündüz mememe yapışık bir şekilde gezmek istiyor..kucağımdan yatağa koyunca ağlıyor..memelerim hep yara zaten sık sık emdikçe iyice büyüdü yaralar..ağlayarak bağırarak emziriyorum..tuvalate zor gidiyorum..hiç geçmicek bitmicek gibi geliyor bu günler..Rabbim kolaylıklar versin hepimize..

yatarak emzirmeyi denedin mi ?
Bnimkide bazen memeye yapisiyo emmese bile oyle durmak istiyo bende artik yatarak emziriyorum oyle yapinca. Uyuyuncada oyle birakiyorum kaldirmiyorum oldugu yerden. Bide oyle dene istersen blki ise yarar

Bende biraz omce ayni seyi dusundum. Sutu sagmak en akillisi sen dus alirken esinde sagdigin sutu vercek :) en mantiklisi bu yoksa ortaligi ayaga kaldirir sipalar

Asli metileri ne kadar kullandin?
Benim kanamam olmuyordu icerde birikiyordu hatirlarsan. Metiler cok iyi geliyordu ama dr hep sayiyla verdi bana,1 tane fazlasina musade etmedi. Ilk dogumdan da cok ciddi sıkıntılar olmustu bununla ilgili ama yine de temkinli yaklasti.
Senin de olmuyordu sanki kanama bir ars demistin. Pihtilasma falan yapti mi rahimde? Daha ne kadar kullanacaksin?

Tam tersine en kolay isimiz kizi yikamak suda giki cikmiyor masallah insallah degismez :) bende dinlenmek yerine evde dort dönüyorum sagi solu topla temizle derken firsat kalmiyir diger türlüde icim rahat etmiyor daginiklik icinde. 38 gundur topuzumla igrenc gorunuyorum yikansamda kurutamiyorum zaten böyle iyiyiz :) kizimizin adida Miray bu arada

Cok erken daha kolay degil 9 aylik bir stresin devamında birde bebeklerimizle alisma evremiz var ben 38 gun oldu hala pelte gibiyim biraz zamana yaymakta ve acele etmemekte fayda var duzene girecek merak etme

Karne sonucunu paylas bizimle :) 1.ay asisida olacaksiniz sanirim bugun aglamadan gelsin kuzucuk.

Dun gece kizi emzirip gogsumu sagacagim icin esime verdim gazini cikartsin diye. Cikartip yatirdi ve kendide yatti. Sonra onu seyrettim sagim yaparken hep kizla ilgileniyorum birazda ona ilgi sevgi göstereyim dedim isim bitince uzandim yanina beline sarildim adam refleks olarak direkt kendi omzuna vurmaya basladi gaz cikartiyor kizi hala omzunda zannediyor durunca elimi tekrar beline vurdum yine devam etti gogsunde olmayan bebegin gazini cikartmaya ve ben o an anladimki cidden daha simdiden biz mala baglamisiz

Ay koptum çok tatlısınız maşallah

Can'ım doğumu yapalı 10 gün olmuştu doktorum 3 gün günde 3 kere demişti içince biraz olmuştu.sonra tekrar leke leke olmaya başladı.40 ımdan geçip te lekelenme bitmeyince başka bir doktora gittim cuma günü bir hafta sabah akşam iç dedi pıhtılaşma var içerde dedi vajinal ultrasonla baktı bir hafta sonra tekrar gel dedi şuan için pek bi kanama yok açıkçası benimde tekrar gidesim de yok vajinal bastırınca çok rahatsız oluyorum.artık ne yapcam bende bilmiyorum

Ay koptum çok tatlısınız maşallah
Ohoo bu daha ne ki ilk gece evde kiz aglayinca dikislerden kalkamadim durttum kizi versene hayatim dedim adam hangi kizi vereyim dedi bizim maceralarimiz askerlik anisi gibi anlat anlat bitmez daha simdiden bu adam sayesinde ben lohusa sendromu nedir bilmedim zaten gulmekten

Vay bee süpersin ben annemin hazırladığı yemeği yesem mi yatsam mı modundayım daha

valla beni güldürdün allahta siizi güldürsün

Canım allah kolaylık versin gerckten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…