2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benden de gelmişti parça sordum dr a normal dedi.doğduğu günden sonraki gün sayılıyor Can'ım.

1aylık oldu benimkide bugun göbeğim bşraz toplamaya başladı ama hala 4 aylık seviyesindee. Zamanla daha çok toplanır. Dikişlerim tam iyileşince egzersiz e başlıcam zaten :)

Eki Görüntüle 1958444

Memelerimiz sert ve dolu değil diye üzülüp, sütüm yok fikrine son :)
Hep tersini düşünmüştüm bunu okuduğum iyi oldu :)

54 gunluk olduk bugun odada yalnizken odaya girdigimde gozler kilitleniyor gittigim yere donduruo bakiyor. Bugunde yatagin uzerine birakip güneşligi açayım dedim kafasini geri atarak bakti kizim masallahi var ama her bebek bur degil sonucta bizimkide cok yeni yeni yapmaya basladi bunu babamiz konusunca ona gulumsuyor isveler cilvelerde basladi :) bence acele ediyor ve kendinizi strese sokuyorsunuz azicik sabir hersey doktorunuz yolunda diyorsa yolundadir.

Kalmasin neden kalsin sag hepsini tekrar biriksin sutun en sagliklisi tamamen sagman yada bebegin tamamen emmesi.

hayır bide komik tarafı öncesinde göz Kontağı kurup takip yapıyordu sadece 1 gün yapmadı diye biz bir panik bir panik.komiğiz ya sanki ilk çocuğumuzmuş gibi.bazen acaba görmemişin oğlu mu oldu diyorum kendimiz için

Ayni durumdaydim emzige alistirinca inan cok rahataldim surekli agzinda tutmuyorum karni tokken huysuzlaninca veriyorum 2 dk sonda uyuyor ya kendisi atiyor yada ben aliyorum. Emzige karsiydim inanilmaz düzene girdi hersey.

Kızlaaar merhaba hala lohusalık bunalımı yaşayan var mı ya benim birde 20 aylık kızım var oğlum 2 aylık benim sürekli ağlayasım geliyor eşime kötü davranıyorum annemler e kızıyorum kayınvalide me kızıyorum bazen kimseyi görmek istemiyorum bildiğim bunalımdayım kendim başa çıkamıyorum mutlu değilim evet Allah beterini göstermesin belki şımarıklık ama içim sıkkın ne önerirsiniz

Kalca ultrasonu icin ortopedi doktorlari 45 gun hatta 2 aylik olunmasini tavsiye ediyorlar sonuclar daha saglikli ve dogru cikiyormus.

Ne sormuştun görmedim sanırm :)
Acı elma yağını ben de duydum denemekte fayda var damlaları da çok sağlıklı bulmuyoruz çünkü
Hem bebekler ayak masajına bayılıyor :)

Hem griptim aslında yeni fark ettim gripten değil boğazımda sıkıntı var burun akıntısı bi başlayıp bir durdu enteresan birseydi
Çok hızlı kilo vermiştim vss ama atlattım neyse sıkıntı değil canim. Müsait bi anda elma yağını deneyecegim İnşaAllah bakalım gazimiz çıkacakmı :))

Ben memede ısrarcı olunca tutuyor bir süre sonra uyuyor. Hata mı ediyorum. Bende mi mama vermelimiyim bilmiyorum.

Ağlaya ağlaya aç yatmasına benim gönlüm razı gelmiyor canim. Ama sanada ver diyemem anne sütü azda olsa var onun sorumluluğuna giremem senin tercihin, ama ben veriyorum

İnşaAllah canım deneyip göreceğim iyi gelir umarım :)

Ayni durumdaydim emzige alistirinca inan cok rahataldim surekli agzinda tutmuyorum karni tokken huysuzlaninca veriyorum 2 dk sonda uyuyor ya kendisi atiyor yada ben aliyorum. Emzige karsiydim inanilmaz düzene girdi hersey.

Emziği çok denedim, soothie, avent, nuk, silikon kauçuk... Ama maalesef bir iki emiyor sonra fırlatıyor ağzından

Bizimkine acı elma yagı çok iyi geldi kızlar hemen masajdan sonra rahatlıyo bilginiz olsun sizlerde deneyin

Emziği çok denedim, soothie, avent, nuk, silikon kauçuk... Ama maalesef bir iki emiyor sonra fırlatıyor ağzından
Normalde hic almayip ogurup atsa meme almiyor derimde emip atiyorsa demekko emzik tutma potansiyeli var tuttugu emzigi ara ara bilhassa uyutma sırasında vermeyi dene tekrar istersen.
Ilk ay dogum kilosundan dolayi az almis gorunuyordur ama az degildir sisini verip aliyor sonucta sutunde anca duzene girmistir. Ama bir haftada gayet guzel almis verme mama doyuyor yavrucuk annesi. Her bez cisli diyorsun daha ne olsun. Ben 11 de bezleyip sabah aliyorum bezini cok guzel emmesine ragmem gece cis ve kaka nadiren yapiyor bebeklerin geneli zaten gece cis yapmıyor bunu cok kişiden duydum endise edip yok yere hem kendini uzme hemde bebisi mamaya alistirma cokta takiyorsan kafani bosta olsa memeni ver ceksin dursun illa ac olduklari icin aglamiyorlar al omzuna koy dolas sakinlessin yatir yada sakinleyince ver tekrar gogsunu. 2.ay kontrolunde kilo alimi az derse ebe yada doktorunuz o zaman bunlari dusunursun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…