2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım kendini hiç suçlama. Arada duygusallık sinirlilik hali banada geliyor. Bunlar cok olagan. Gececek de her şey düzene girecek de

Z zeyyil Can'ım ikinci doğumdan sonra bende öyle olmuştum bebeğim 6 aylıkken psikoloğa gittim depresyon dedi.ilaçlar verdi vs.ama ben ilaçları çok kısa bir süre kullandım.eğer kendini çok kötü hissedersen psikoloğa gidebilirsin.ama benim sana tavsiyem kendini iyi hissedeceğin şeyler yap.bebeğini bırakabileceğin biri varsa bir kaç saatliğine sütünü sağ bırak yada mama veriyorsan işin daha kolay olur bir şeyler yap kendini Mutlu et çocuklarının sağlıklı bir anneye ihtiyaçları var

Esra canım göğüs uçların nasıl oldu?
Canim cok sagol.
Misafirim var malum bakamiyorum hic.
Bakamadigim gibi ilaclarimi da aksatrim malesef. Evde insan olunca memeler acikta ilac surup gezmek pwk mumkun olmuyr.
Cok mucizevi bir etki yok ama daha dayanılır hale geldi sukur .
Benim tamamen gececegine inancim kalmadi cunku Barisin sacmasapan bir emme sekli var. Eger olur da bir gun emmeyi becerebilirse o zamana gecer herhalde

Benim kızım bir hafta 10 gündür gaz sorunu yaşıyor gazı olsa zaten uyuyamaz bizimki uyurken gaz gelince aniden ağlayarak uyanıyor inliyor ve ayaklarını çekiyor karnına çok fena.

Ah ah bu saat oldu uyku yok bana 12de uyuduk 2de uyandık 4e kadar agladık 5e kadar arabayla ankara turu attık son çare eve geldik geri açıldı gözler ama neyseki ağlaması devam etmedi şimdi daldı ama arada inliyor inşallah gaz gelmezse uyuruz artık. Ne gazmış bir hafta 10 gündür serseme döndük uykusuzluktan. Çarede sabır doktor öyle diyor. Ya sabır....

Ah bu gaz problemleri. Biz de de ayni ... benimkine de pek fayda etmediler bebegim hala ikiniyo agliyo kizariyo huysuzlaniyo.. doktor genellikle 3 ayda gecer dedi . 4 gozle bekloyorum

Benim bebek memeti sadece ackendegil huzursuzken de istiyor. Tok olsa bile sakinlesmek icin memede kaliyir

Evet gaz geldigi an memeyi bile ememiyorlar. Uykudaysa uyaniyor zaten. Ikinip kizariyor cok fena. Gazli bebekse o noktaya gelmeden beslenme sirasinda midedeki gazi bagirsaga gecmeden cikarmak ekstra bir skintidan kurtariyor cocugu. Bir de gazdan dolayi kivranmaya baslayinca karnina kiraz cekirdegi yastigi koyuyorum. Spazmi hafifliyor en azindan. Sonra cok hafif karnini ovuyorum. Biraz sakinlesirse eger bacaklarini cekip gazini cikarmasina yardimci oluyorum. Allah baska dert skinti vermesin. Insallah gececek. Oyle caresiz gormek cok uzuyor ama gececek insallah. Aci elma yagini deneyecegim ben de. Harici bir seyin cok etkili oomayacagini dusunup ertelemistim. Bu arada arabada bile aglayan bir tek benim bebekim sanirim :)

Herkese merhabalar. .. ben 19 ocakta doğum yaptım ücretsiz izin için dilekçe yazıcam ama raporumdaki tarihleri net hatırlamıyorum .19 ocakta doğum yapan anneler izniniz ne zaman bitiyor

Çok şaşırdım ya bu bebekler nasıl durabiliyor bu kadar az uykuyla benimki mi anormal acaba akşam 9 dan sabah 5 e kadar .. sabah 10 dan akşam 5 e kadar uyuyor benimki sadece acıkınca uyaniyo
bebekten bebeğe değişiyo demekki canım herkes uyumamasından şikayetçi benimki de uykucu. gece dokunmasam sabaha kadar uyuyacak bazen uyanamıyorum vicdan azabı çekiyorum çocuğu aç mı bırakıyorum diye. ama son 4-5 gündür akşamları sancısı oluyo yedide huysuzlanmaya başlıyo on ikiye bire kadar tavan yapıyo ağlaması

KıZlar çok caresızım. Kızım memeyı bır turlu tutmuyor. Yedı gün oldu her seferınde yarım saat kesıntısız ağlıyor emmek ıstemıyor. Aç aç duruyor. Kaşıkla verıyoruZ ıstemıyor. Bıberon ıstıyor ılla. Göğsümü tutsun dıye vermıyoruz. Bı reddetme olayı ne kadar sürecek daha artık sabrım kalmadı

Sütün var mı canım. Sütü memedeyken yandan kaşıkla vermiştim ben. Ya da serum hortumuna bağla biberonu memedeyken bi yandan hortumu çeksin. Daha hızlı süt geldiği için memeyi daha cok sever inşallah

Sütün var mı canım. Sütü memedeyken yandan kaşıkla vermiştim ben. Ya da serum hortumuna bağla biberonu memedeyken bi yandan hortumu çeksin. Daha hızlı süt geldiği için memeyi daha cok sever inşallah
Sütüm çok fazla ama biberon gibi gelsin ıstıyor. Sütünde tadını sevmıyor sanırım. Bebeklerde bir dönem reddetme olurmus genelde üç ile dört ay arası olurken bizde erken basladı

Bizde de 4 gündür var reddetme bir anda ne oldu anlamıyorum çıldıracak noktaya geliyorum sağıyorum aynen dediğin gibi biberonu istiyor 6 saat aç durdu yine almadı memeyi sonunda verdim biberon...salı günü kontrolümüz var umarım geçer bu durum yoksa kilo kaybedecek diye üzülüyorum...

Canım kendini hiç suçlama. Arada duygusallık sinirlilik hali banada geliyor. Bunlar cok olagan. Gececek de her şey düzene girecek de
Kendi kendime hep konuşuyorum söylüyorum ama olmuyor galiba ben beceriksizim diyorum kızım kıskanmaları arttı çocuğu emziremiyorum bile kucağımdan bıraktırmıyor aslında yardımcı oluyorlar ama sabrım bitiyor benim geçecek inşallah

Kizlar aranizda ev tipi ana kucagi kullanan var mi? Memnun musunuz? Maksimum ne kadar kullaniliyor bu urunler bilen var mi? Ticari kaygiyla satilirken.bazen kullanim suresini oldugundan fazla soyleyebiliyorlar. Tecrube eden var mi? 2 aylik olduk artik gec mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…