2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Biz de hicbir ozel hazirlik yapmadik.
Ben zaten tek basimaydim, bir bebek, bir cocuk ve bir kadin ne yapabilir ki :)
Makyajimi yapip uzerimi giyinebildigime sukrettim:)

Gunaydin herkese. Ogluma 2 gundur hem emzirip hem de gunde 2 kez mama veriyorum yalniz sormak istedigim mama verdigim icin su vermem gerekiyor mu yoksa sutumdeki su yeterli mi? @ikizcan

Aglamakli halimle guldurdun beni hava al sen :) bizde bugun 2.ay asilarimizi olduk hic bu kadar aglamamisti dogdugundan beri icim gitti. Bizimkide 5 hadi bilemedin 6 dk emiyordu son zamanlarda en fazla. Yazsaydin ben seni rahatlatirdim yalniz olmadigini soyleyip :) 1400 almisiz bizde yine emzik verip oyalamama ragmen. Bu arada kalca cikigi icinde gittik sonucumuz cok iyi cikmis doktor oyle dedi ama onlem amacli 2 ay cift bez bagla dedi kafama yatmadi madem iyi neden baglayayim ki varmi fikri olan. Bu devlet doktorlarida tam bir duvar resmen ilgisizler.

Gunaydin herkese. Ogluma 2 gundur hem emzirip hem de gunde 2 kez mama veriyorum yalniz sormak istedigim mama verdigim icin su vermem gerekiyor mu yoksa sutumdeki su yeterli mi? @ikizcan
2 gundur mama veriyorum dedigin icin sormak istedim mamaya baslama sebebin nedir acaba

ben de boyleydim , hatta burda kac kere sordum. Korkunc ruyalar goruyodum hamileylen, duymuyomusum da bebis aglamaktan bayiliyo falan. Ama bebis dohdugunda ihlamasina uyaniyorsun degil aglamasi uyanirsin yani merak etme.

1. Ben de prima premium kullaniyorum. Stok yapmistim kampanya gordukce. Simdi bittiginde huggiesi denemeyi planliyorum. Deneyen arkadaslarim memnun hep.
2) bebem ilk dogdugunda hemsireler emzik verme, bebek emzigi emer, cenesi cok guclu degil yorulur sonra memeni emmez dediler. Ben de onlari dinledim. Simdi cok pismanim. Almadigim emzik kalmadi. Birak emzigi biberon bile almiyor maalesef. Memeyi red ederse napcam bilmiyorum.

kızlar şimdide küçük kızım hasta oldu ateşi çıkıyor birazdan doktora götürcem.birini biraz iyileştiriyorum diğeri hasta oluyor.yeter artık yaz gelsin yaaaaa

Gecmis olsun canim. Hizli gecer insallaj.

Yaaa sevindim valla cok. Beim bebe de inanimaz kusuyor. O kadar cok kusuyor ki ne kiyafet yetistirebiliyorum bebege de kendime de ne de etraf btmadan duruyor. Randevu aldiydim.sali gunune de gece hic uyumadigimiz icin uyuyakaldim. Artik 11 inde 2. Ay kontrolu var, onda sorucam ben de. Bana da moral oldu ama yazdigin

:)))
ben de mevlut icin elbise bakmaya giderken sutyen giymeyi unutmusum :))
kabinde denerken farkettim, cikip eve geldim bi daha magazaya gittim :)))

Hahahhaha

Herkese merhaba.Bir sorum olacak. Belki konusulmustur ama gecmisi tarayamadim. Kanguru kullanan var mi ? Kanguru markasi onerecek olan var mi ?

:)
Geçmiş olsun size de.
Hic tadi yok oglumun insallah atesi falan cikmaz.
Kalca ultrasonu ne alaka cift bez ya ?
Hani sorun olsa tamam da normal cikan bir sonuc icin bebegi de seni de niye zahmete sokmak istiyor?
Yerinde olsam baglamazdim ben tabi sen bilirsin.
Bizim de normal dedi dr bez mevzusu hic acilmadi.
Kizimi bir defa doktora göturmüştüm.
Basit bir soguk alginligi ama onlem icin antibiyotik yaziyorum demisti.
Cok sinirlendim ben de olmayan hastaligs ne antibiyotigi diye.
Su an kirikkalede kavgali olmadigim ccuk doktoru kalmadi , Barışı goturecek doktor bulamiyorum , aile hekimiyle idare ediyoruz :)

Herkese merhaba.Bir sorum olacak. Belki konusulmustur ama gecmisi tarayamadim. Kanguru kullanan var mi ? Kanguru markasi onerecek olan var mi ?
Solomombaby aldim ben. Kullanan ve memnun olan cok var ama ben kullanamadim bebeğim rahatsiz gibi geldi icinde.
Kaldirdim, 4. Aydan itibaren kullanmayi dusunuyorum.

Kusan cocuk zor oluyor gercekten.
Camasirin arkasi kesilmiyor.
Ben bazen kendim bile ic camasirlarima kadar kusmuk oluyorum.
Cok sukur gelisimine yansimamis.
Kizim da cok kusardi benim.
Bir makine onlugu olurdu sadece diger kiyafetlerden haric.
Bu mesaji yazarken fork diye cikardi yine kucuk esek :)

Evet bende ustune basa basa sorun yok ama onlem amaclimi baglayalim dedim ebet dedi icimden gerek yok dedim zaten :) hatta once 3 bez sonra cift yeter dedi bende tek neyimize yetmiyor dedim babamiza. sadece fikir icin size yazayim dedim cidden bazen abartiyorlar antibiyotikten uzak durdurmak yerine bu teşvik sevdasi nedir yahu. Paranoxsdu sanirim ilac icerde kalkamicam fitil verildi ates olursa ver diye umarim gerek kalmayacak atlatacaklar guzelce.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun Asli.
Benim kiz da cok fena kalkti sabah. Burun falan tikali, ses gitmis.
Oglana bulastirmadan nasil atlatacagiz bilmiyorum.
sağolun kızlar.hastanedeyim keremi emziriyorum bir yandan da size yazıyorum.yine olduk antibiyotiklik kıza antibiyotik verdi dr.

sağolun kızlar.hastanedeyim keremi emziriyorum bir yandan da size yazıyorum.yine olduk antibiyotiklik kıza antibiyotik verdi dr.
Gecmis olsun canim senin isinde zor biri iyilesse digerine bulastirma durumu var disardakinin disardan alip eve getirme ihtimali var tam kisir dongu Rabbim sifa versin tum hastalarimiza.

Zaten hastaneye gitmeye gor, aninda antibiyotik veriyorlar.
Insallah gercekten gerektigi icin vermistir size de.
Ben artik hic emin olamiyorum ilac verirken.

Zamanla duzene girecek merak etme. Ben kendimi hep bu durumun gecici olmasiyla rahatlatiyorum. Zor geciyor biliyorum ama sabredecegiz. Ben de ayni senin gibi ugrasiyorum. Tek basimayim gunduzleri. Aksamlari eşim işten gelince yardimci oluyor sagolsun. Oyle idare ediyoruz. Hatta haftaya tatile bile gitmeyi planliyoruz. Biraz degisiklik lazim. Cok sıkıldik artik

Esra Sabirsiz61 ikinize de kuzulara da çok geçmiş olsun. Bizim çıkmadı ateş inşallah siz de kolay atlatırsınız. Aşıdan sonra sünnette nasıl dayanacağız diye düşündüm. Bu arada bizim kalça ultrasonunda sağ kalçada gerilik çıkmıştı doktorumuza da güveniyorum ama çift bez vs hiç demedi. Siz de sorun bile yokken söylemeleri hakikaten ilginç. Sadece biz 1,5 aylıkken yaptırmıştım ileri bir tarihte tekrar bakılsın demişti. Bi arkadaşa daha doktoru çift bez demişti. Pazartesi kontrolde özellikle soracağım doktora.

2 gundur mama veriyorum dedigin icin sormak istedim mamaya baslama sebebin nedir acaba
Bugun 43 gunluk Surekli emmek istiyor 1 saat memede kaliyordu bundan sikayetim yok yeter ki karni doysun diyordum aglama krizleri olunca gazi var diye dusunuyordum bir de gunduz hic uyumuyordu meger oglum acmis 2 gundur gunde 2 kez mama verdim misil misil uyumaya basladi. Ama hala tedirginim cok korkuyorum mama vermekten beni birakir diye ya da sutum azalir diye

Arkadaşlar daha önce paylaşan, dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama söylemek istedim. Ne zaman simit ya da susamlı ekmek vb birşey yesem göğüslerime sütün dolduğunu hissediyorum. Ayaküstü atıştırıp aç aç dolaşırken farkettim. Mübarek susam ne faydaymış. Yağı yaralara, kendisi süte.. :)

Haha çok güldüm ya

Verilmesi gerekiyorsa verceksin canım. Bitecek azalacak düşüncesini at kafandan lütfen. Önce bol bol emdir sonra o mayısınca mamayı ver bence tam biberondan içtiğini anlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…