2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim ilk kizimda 2 kere olmustu ikisini de masaj, dus vs ile atlattim antibiyotik kullanmadim. Sende yarina kadar dene cok inatçı cikarsa doktora gorunursun. Cok gecmis olsun.
sağol canım. öyle yapayım o zaman. inşallah geçer..

Eğer
kızlar sanırım bende de mastit oluştu..göğsümün biri baya şişti ağrıyor masajla biraz yumuşattık sağarak boşaltsak geçer mi? yoksa illa doktora gidip antibiyotik tedavisi mi olmak gerekiyor?
sureklı emzırıpte gecıremezsen mutlaka
Ben geçer dıye bekledım 2-3 gun ateş tıtreme grıp belırtılerı yaptı
3 gun serum verdıler
Gecmıycek gıbıyse fazla bekleme derım

Ya bızımkını bıldıgın hemsıre Odasında Yaptılar orda ve vıdeoya cektım
Öyle komplike bışey degıl
Uyustururken emzıgını şekerlı su gıbı bışeye batırmışlardı
Anlamadı bıle
Mutlaka ıkna et
Yada Dr ıkna etsın
Yarın aksam cok gıydırme uzerını
Evrede ateş dusurucun hazırda bulunsun
Insallah gerek kalmazda

kızlar sanırım bende de mastit oluştu..göğsümün biri baya şişti ağrıyor masajla biraz yumuşattık sağarak boşaltsak geçer mi? yoksa illa doktora gidip antibiyotik tedavisi mi olmak gerekiyor?
Aceleyle Anlamsız yazmışım
Eğer gecıremezsen Dr gıt ıhmal etme
Nmıne bıraz önce bı emzırme seklı onerdı onuda denesene

Canım bizimki ameliyathane sayılmazdı.çok kolay bi işlem zaten ameliyat olacak kesecekler dikecekler gibi düşünmemek lazım. fazlalık bi deri var onu alıyorlar. Faydası çok bunu düşünsün.
Ben de başındaydım elini tuttum yüzüne dokundum fotoğraflarını çektim hatta :) doktorumuz sağolsun ortamı öncesinde ısıttı bebek üşümesin diye
Aşıyı da inşallah sorunsuz atlatırsınız

cerrahi müdahale mi gerekiyor peki

Eğer

sureklı emzırıpte gecıremezsen mutlaka
Ben geçer dıye bekledım 2-3 gun ateş tıtreme grıp belırtılerı yaptı
3 gun serum verdıler
Gecmıycek gıbıyse fazla bekleme derım
geçmiş olsun canım bende öyle düşünüyorum..yarın da bi bekleyeyim bakayım geçmezse gidicem..

aaamil yaa amilim yaaaa :))
hayırlı olsun canım :)
topiğin de sen de pek tatlısın :)

Allahtan oğlumun doğduğunda kanı iyiydi de hayati risk taşımadı.rakamlarla bana söyleneni söylüyorum keremin kanı doğduğunda 57 imiş alt sınır ise 40 kanamadan sonra kanımızın geldiği seviye 42.ben doktorumun da yönlendirmesiyle 15 günlükken devit ile birlikte kan ilacına da başladım.e bide üzerine kerem fıtık ameliyatı oldu yine kan kaybı oldu.en son 2. ay aşısı için gittiğimde doktorumuz güzel olmuş kanlanmış dedi.ya bilmiyorum ama ben bizim çocuk doktorunu çok seviyorum işini hakkıyla yaptığını düşünüyorum.geçenlerde ben yine bir pimpirik kraliçesi olaraktan kerem göz tema'sı kurmuyor takip yapmıyor diyerek ortalığı birbirine kattım yetmedi çocuk doktorumuzu aradım.ben her geldiğinizde bakıyorum o çocuğun hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı aksi bir durum olsaydı ben söylerdim zaten ne istiyorsun çocuktan diye bana kızdı.bende bu kadar sıkıntıyı üst üste yaşayınca dengem bozuldu sanırım

ben de çok ağlak oldum bu ara :))
cok komik oluyolar ya, bizde de ada denizin kulagina yapisip kulagini emiyor :)))
sen meme vermeyince çocukta kulak memesiyle idare ediyor napsın yavrucak.aç bırakıyon sen bu adayı.senin bu ada pek bi fena sanki??ya. en bide birşey sorucam emzirme olayını nasıl yapıyorsun.ada bu meme senin deniz bak bu memede senin.birbirinizin hakkına göz dikmeyin filan mı?

ben de doğaya zarar vermemek adına bez kullanmiyorum, etrafa sciyor bizimkiler, zaten onlar da organik sciolar, sorun yok..
biraz koku oluyor gerci ama, en azindan dogaya zarar vermiorum :))
bu arada hoşgeldiniz efenim, sizi bu platformda gormek ne guzel :)
aklima yazin yatarak burayi takip ettigim geldi, kusma aralarinda tel elimde pit pit pit yaziyordum paso :)))
surda indirim var, burda indirim var hihihi

ada yelloz fettan, deniz sessiz sakin yawrum :))
karnimda da oyleydi, deniz pek oynamazdi, ada fıkır fıkır durmadan hareket ederdi :)

canim baslarda genelde sagarak verdim, atiyorum 50cc sagdim, 2 ye boldum..
zamanla yoruldum sagmaktan memeye döndüm, bi ögün biri emiyorsa, bikac saat sonrakinde digerini emziriyorum.. bi meme senin bi meme senin yapamiyorum cunku yemek yerken fln sağ elim bosta kalsin diye genelde sol mememi emzirdim ve o memem kocaman oldu :))))
sağ memede daha az sut var.. bu ara sağ memeyi veriyorum daha cok, yoksa bi meme buyuk bi meme kucuk kalicak :))

masallah canim :))
ben de insanliktan ciktim :)))
üşendim kuafore gitmeye, kaşımı kendim aliym dedim, birini aldim yoruldum, biri kaldi :) o derece..

Doktorun mutlaka kontrolnetmesi gerekiyor iltahaplanma, apse var ni yok mu diyr. Apse oldugu durumds hem mudahale gerekiyor hem de emzirmemek gerekiyor.

Eger iltahaplanma varsa o zaman antibiyotik veriyorlar ama emzirmeye devam ediyorsun. Sislik varsa zaten mutlaka emzirmek gerekiyor. Aksam uzeri mastit icin paylasim yapmistim. Sislik varsa onun icin deneyebilirsin ama yine de iltahaplanma var mi diye kontrol etmek icin doktora git derim.

Yontem de su ; hangi goguste mastit varsa ters emzir. Mesela benimki sagda. Normalde ayaklari sol tarafimda kalkyor, bu yontemle ayaklarini sag tarafta tutacak sekide emziriyoruz.

Bir de doktordan randevu alacakken ben bayaa bir zorlanmistim. Genel cerrahi bakiyor mastite. Umarim en kisa surede gecer.

sen o adaya dikkat et diyim ben sana zor iş valla senin ki allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…