Ayy o video ne oyle ya.hihihi cok tanidik bi sahne :))))
bizim ada denizi surekli emiyor :))
yan yana koyamiyorum :)
sağol canım. öyle yapayım o zaman. inşallah geçer..Benim ilk kizimda 2 kere olmustu ikisini de masaj, dus vs ile atlattim antibiyotik kullanmadim. Sende yarina kadar dene cok inatçı cikarsa doktora gorunursun. Cok gecmis olsun.
sureklı emzırıpte gecıremezsen mutlakakızlar sanırım bende de mastit oluştu..göğsümün biri baya şişti ağrıyor masajla biraz yumuşattık sağarak boşaltsak geçer mi? yoksa illa doktora gidip antibiyotik tedavisi mi olmak gerekiyor?
Aceleyle Anlamsız yazmışımkızlar sanırım bende de mastit oluştu..göğsümün biri baya şişti ağrıyor masajla biraz yumuşattık sağarak boşaltsak geçer mi? yoksa illa doktora gidip antibiyotik tedavisi mi olmak gerekiyor?
Canım bizimki ameliyathane sayılmazdı.çok kolay bi işlem zaten ameliyat olacak kesecekler dikecekler gibi düşünmemek lazım. fazlalık bi deri var onu alıyorlar. Faydası çok bunu düşünsün.asli2434 , ninocin benim de en buyuk derdim o zaten,anestezi almasin. Esim de baskasinda karsi değil kucukken sunner ettirmeye ama bize gelince kiyamadi. Ameliyathaneler buz gibidir diyor :)
Düşünün yani her sey tamam da ameliyathaneyi bahane ediyor adam :)
Yarin asi var bizim de bakalim nasil geçecek.
cerrahi müdahale mi gerekiyor pekiSpinal ağrısını hatırlıyorum kuzum da oğlanın sünnetindeki aksilikleri hiç okuyamadım. Kıyamam ona ben kuzum. Ne badireler atlatmış minnoş. Kılcal damarı görememişiz rahatlığı nedir ayrıca ya, hayvan herif. El kadar bebek bu. Dayanabilecek yaşta bi' çocuğu sünnet etmiyor neticede. Kuzucuk büyüyünce hatırlamayacak en azından.
Bizimkindeki problem şöyle sünnet derisi yani pipi derisi geriye çekilmiyor doğuştan. Bi' gün pipi ucunun şiştiğini fark ettim. Doktora götürdük. Orada teşhis kondu. Yaş aldıkça belki düzelebilirmiş fakat işemede problem yarattığı için enfeksiyon riski yüksek. Haliyle her bezleme ritüele dönüşüyor bizim için resmen bu yüzden.
geçmiş olsun canım bende öyle düşünüyorum..yarın da bi bekleyeyim bakayım geçmezse gidicem..Eğer
sureklı emzırıpte gecıremezsen mutlaka
Ben geçer dıye bekledım 2-3 gun ateş tıtreme grıp belırtılerı yaptı
3 gun serum verdıler
Gecmıycek gıbıyse fazla bekleme derım
okudum da tam olarak anlayamadım nasıl olduğunuAceleyle Anlamsız yazmışım
Eğer gecıremezsen Dr gıt ıhmal etme
Nmıne bıraz önce bı emzırme seklı onerdı onuda denesene
uzun bir aradan sonra herkese merhaba sevgili dönemdaş anneler :) bir süredir sessiz takipteydim. bebeğim doğduktan 1 hafta sonra bebeğimle yalnız kaldık. Anca düzen oturttum sayılır, . günümüz günümüze uymasa da :) artık aktif olarak buradayım
umarım herkesin bebeği iyidir. :)
Allahtan oğlumun doğduğunda kanı iyiydi de hayati risk taşımadı.rakamlarla bana söyleneni söylüyorum keremin kanı doğduğunda 57 imiş alt sınır ise 40 kanamadan sonra kanımızın geldiği seviye 42.ben doktorumun da yönlendirmesiyle 15 günlükken devit ile birlikte kan ilacına da başladım.e bide üzerine kerem fıtık ameliyatı oldu yine kan kaybı oldu.en son 2. ay aşısı için gittiğimde doktorumuz güzel olmuş kanlanmış dedi.ya bilmiyorum ama ben bizim çocuk doktorunu çok seviyorum işini hakkıyla yaptığını düşünüyorum.geçenlerde ben yine bir pimpirik kraliçesi olaraktan kerem göz tema'sı kurmuyor takip yapmıyor diyerek ortalığı birbirine kattım yetmedi çocuk doktorumuzu aradım.ben her geldiğinizde bakıyorum o çocuğun hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı aksi bir durum olsaydı ben söylerdim zaten ne istiyorsun çocuktan diye bana kızdı.bende bu kadar sıkıntıyı üst üste yaşayınca dengem bozuldu sanırımSpinal ağrısını hatırlıyorum kuzum da oğlanın sünnetindeki aksilikleri hiç okuyamadım. Kıyamam ona ben kuzum. Ne badireler atlatmış minnoş. Kılcal damarı görememişiz rahatlığı nedir ayrıca ya, hayvan herif. El kadar bebek bu. Dayanabilecek yaşta bi' çocuğu sünnet etmiyor neticede. Kuzucuk büyüyünce hatırlamayacak en azından.
Bizimkindeki problem şöyle sünnet derisi yani pipi derisi geriye çekilmiyor doğuştan. Bi' gün pipi ucunun şiştiğini fark ettim. Doktora götürdük. Orada teşhis kondu. Yaş aldıkça belki düzelebilirmiş fakat işemede problem yarattığı için enfeksiyon riski yüksek. Haliyle her bezleme ritüele dönüşüyor bizim için resmen bu yüzden.
şimdi anladım bir daha okuyunca hemen denicem:)Aceleyle Anlamsız yazmışım
Eğer gecıremezsen Dr gıt ıhmal etme
Nmıne bıraz önce bı emzırme seklı onerdı onuda denesene
Ayy o video ne oyle ya.
Niyeyse bir aglayasim geldi
Hamile duygusalligi gibi tövbe estagfurullah
sen meme vermeyince çocukta kulak memesiyle idare ediyor napsın yavrucak.aç bırakıyon sen bu adayı.senin bu ada pek bi fena sanki??ya. en bide birşey sorucam emzirme olayını nasıl yapıyorsun.ada bu meme senin deniz bak bu memede senin.birbirinizin hakkına göz dikmeyin filan mı?ben de çok ağlak oldum bu ara :))
cok komik oluyolar ya, bizde de ada denizin kulagina yapisip kulagini emiyor :)))
Hafızan epey kuvvetliymiş canım ancak ben o bezleri bebek "yenidoğan" sınıfından çıkınca kullanacağımı da söylediğimi hatırlıyorum. Ayrıca o bezlerden de sipariş ettim. Geldiği zaman kullanırken sana feedback yaparım kullanımı hakkında. Maaşallah çünkü başkalarının bez seçimini irdeleyecek kadar uzun zamanın var. Belki hoşuna gider sen de kullanırsın ha? :)
sen meme vermeyince çocukta kulak memesiyle idare ediyor napsın yavrucak.aç bırakıyon sen bu adayı.senin bu ada pek bi fena sanki??ya. en bide birşey sorucam emzirme olayını nasıl yapıyorsun.ada bu meme senin deniz bak bu memede senin.birbirinizin hakkına göz dikmeyin filan mı?
Banada Dr onerdı 1-2 kullandım ama doğal surecıne bıraktım
3. Aya gırdık artık
Cok sıkıntısı olmadıkça ılacı bende ıstemıyorum
Atesı bıle ilaçsız atlattık cok şükür
Buarada sen tek mı bakıyosun bebişe?
Sakin bi Kızın var sanırım
Bende saclar fönlu Boyalı manıkurlu anneler kervanına katıldım
Tek bakmama rağmen üzmüyor annesını çok şükür
aaamil yaa amilim yaaaa :))
hayırlı olsun canım :)
topiğin de sen de pek tatlısın :)
Doktorun mutlaka kontrolnetmesi gerekiyor iltahaplanma, apse var ni yok mu diyr. Apse oldugu durumds hem mudahale gerekiyor hem de emzirmemek gerekiyor.kızlar sanırım bende de mastit oluştu..göğsümün biri baya şişti ağrıyor masajla biraz yumuşattık sağarak boşaltsak geçer mi? yoksa illa doktora gidip antibiyotik tedavisi mi olmak gerekiyor?
sen o adaya dikkat et diyim ben sanaada yelloz fettan, deniz sessiz sakin yawrum :))
karnimda da oyleydi, deniz pek oynamazdi, ada fıkır fıkır durmadan hareket ederdi :)
canim baslarda genelde sagarak verdim, atiyorum 50cc sagdim, 2 ye boldum..
zamanla yoruldum sagmaktan memeye döndüm, bi ögün biri emiyorsa, bikac saat sonrakinde digerini emziriyorum.. bi meme senin bi meme senin yapamiyorum cunku yemek yerken fln sağ elim bosta kalsin diye genelde sol mememi emzirdim ve o memem kocaman oldu :))))
sağ memede daha az sut var.. bu ara sağ memeyi veriyorum daha cok, yoksa bi meme buyuk bi meme kucuk kalicak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?