İşte bu yüzden cennet analarin ayakları altında. .. başka kimse bunca acıya katlanip anne sütü vermek için bu kadar cabalamaz. Zor kısmını atlatmissin canım bundan sonraki iyileşme sürecin daha hızlı olacak, benim öyle oldu , ilk zamanlar aglayarak bagira cagira emziriyorsum şimdi sadece gogus ucum çok kuruyunca kaşınıyor ve günde iki üç kez lansinoh sürüyorum o kadar, bu aşamadan sonra çok daha hızlı iyiyleseceksin inşallah.Canim meme yaralarini mi soruyorsun?
Cok şükür dogumdan bu tarafa en iyi zamanlarim. Dermatologun veridigi ilaclar iyi geldi. Tam duzelmedi aciyor hala ama onun gecmesine ihtimal vermiyorum.
Hep diyorum ya Barış ya tutamayip cabaliyor,ya da tutunca koparacak gibi cekip sunduruyor meme ucunu.
Ne zamanki emmeyi tam öğrenir,o zaman duzelir herhalde.
Ama ben bu kadarına bile raziyim. Ne guzelmis bacaklarini,dislerini kenetlemeden emzirmek:)
Canım eminim hepimizin paylaştığı duyguları çok güzel paylaşmışsınız Cordeliac a beraber. Bende normal doğum yaptım ve inan bende de ah bebeğim doğdu anne oldum diyerek başlamadı duygu seli. Hatta odaya gectik benim değilmiş heran alacaklarmış gibi geliyordu :) sonradan zaman geçirdikçe bi yarım gülüşüyle vuruldum ona bende :) o nedenle hiç kendini nie denemedim diye suçlama. Bebeklerimiz ve biz iyiysek gerisinin hiç önemi yokAh canım okuyunca istemsiz gözlerim doldu
Senin duygusal yazmandan degil tabi :))
Doğumdan sonra ben de aynı duygular içindeydim ve hep sezeryan olduğum için diye düşünüyordum. Hani herkesin anlattığı gibi dünyanın en güzel Bebeği benimmiş gibi gelmiyordu . Evet çok değişik duygular hissediyorsun sağlıkla kavuştuğun için çok mutlusun ama garip bi ruh haliydi gerçekten. Annelik gün geçtikçe artan bi aşkmış.tabi dünyanın en güzeli benim yavrum artık :)))
Bi de bebeğimi bi anda karnımı kesip pat diye koparıverdiler benden hiç hazır değildi o vs vs bi sürü böyle düşünceler
Neyseki sezeryandan kaynaklı değilmiş bu haller :)
İlk çişini bizimki de hastanede yaptı şimdi hatırladım onda hiç sorun olmadı çünkü uyuşturucı iğneler 4 saat etkili demişti doktor
Evdeki yani iğnelerin etkisi geçtikten sonraki ilk çişi yaktı diyeyim daha doğru olur
Sizin de etkisi eve geldiğinizde geçmiş olur bence
Zaten diyelim ki yolda geçti ve çiş yaptı. evde de olsan yolda da yapcak bi şey Yok ağladığında sıkı sıkı sarılmıştım ona. Sonra yorgunluktan uyumuştu sanırm. Belki de hiç böyle bi şey yaşamazsınız bile. İnşallah çok rahat atlatır. Biz kurtulduk darısı tüm yaptırmak isteyen annelere olsun :))
Sağol canım çok şükür ki kavuştuk sağlıkla kucakladık yavrularımızıCanım eminim hepimizin paylaştığı duyguları çok güzel paylaşmışsınız Cordeliac a beraber. Bende normal doğum yaptım ve inan bende de ah bebeğim doğdu anne oldum diyerek başlamadı duygu seli. Hatta odaya gectik benim değilmiş heran alacaklarmış gibi geliyordu :) sonradan zaman geçirdikçe bi yarım gülüşüyle vuruldum ona bende :) o nedenle hiç kendini nie denemedim diye suçlama. Bebeklerimiz ve biz iyiysek gerisinin hiç önemi yok
Insallah canim,cok tesekkur ederim.İşte bu yüzden cennet analarin ayakları altında. .. başka kimse bunca acıya katlanip anne sütü vermek için bu kadar cabalamaz. Zor kısmını atlatmissin canım bundan sonraki iyileşme sürecin daha hızlı olacak, benim öyle oldu , ilk zamanlar aglayarak bagira cagira emziriyorsum şimdi sadece gogus ucum çok kuruyunca kaşınıyor ve günde iki üç kez lansinoh sürüyorum o kadar, bu aşamadan sonra çok daha hızlı iyiyleseceksin inşallah.
Aa cok iyiymis, insallah bizimki de oyle olur.Canım bizimki ameliyathane sayılmazdı.çok kolay bi işlem zaten ameliyat olacak kesecekler dikecekler gibi düşünmemek lazım. fazlalık bi deri var onu alıyorlar. Faydası çok bunu düşünsün.
Ben de başındaydım elini tuttum yüzüne dokundum fotoğraflarını çektim hatta :) doktorumuz sağolsun ortamı öncesinde ısıttı bebek üşümesin diye
Aşıyı da inşallah sorunsuz atlatırsınız
MerhabaOcak anneleri merhabalar.. bebislerinize kavuştunuz allah size de onlara da saglik versin inşallah..
Ben siz tecrübeli annelere bikac bisey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim
1.si bebek bezi. Bazen düşünüyorum prima ile baslayayim en iyisi olsun ama sonra neye alıştırırsam öyle devam eder diyorum çok masraf mi olur diyorum. Sleepy sensitive su an çok uygun önce onunla baslayayim bi bakayım diyorum kullanan var mi öneren var mi
2. Si emzik biberon konusu çalışmayan bir anneyim aslında inşallah sütüm yeter hiç biberon vermem ama yine de almalı miyim ne marka tavsiye edersiniz. Emzik kullanmak da istemiyordum ama faydalarını da okuyunca bi tane alayim bulunsun dedim suavinex emzikler kullanan var mi çok şıklar ama yorum okumaidm hiç haklarında ikincisi avent anne memesine çok benzediğini söylüyorlar bebeklerin çoğu kabul ediyormuş. Bunu soothie ler için mi diyorlar ama onlar da yenidoğanın yüzünde kocaman kalıyor siz neler kullanilarsinuz acaba
Evet benim de içim gitmiştiAa cok iyiymis, insallah bizimki de oyle olur.
Kızımın vajinal yapisikligi vardi, 10 aylikken operasyonla actilar. Bircok dr odasinda yapiyormus bu işlemi, bizimki ameliyathanede oldu.
5 dakikalik bir sey ama ameliyat onlugu giydi, kapida elimden aldilar icerden cigliklari geliyor falan.. Ay cok zor anne olmak, o kapida nasil aglamistim oysaki cok ama cok basit bir islem.
Sunnet de nasil bir sey bilmeyince insanin ici pir pir oluyor dusununce :)
Geçmiş olsunnn çabuk atlatsın inşalalh ya havalar ısınsa da kurtulsak zıbınları giydirip dolaştırsak :))kızlar şimdide küçük kızım hasta oldu ateşi çıkıyor birazdan doktora götürcem.birini biraz iyileştiriyorum diğeri hasta oluyor.yeter artık yaz gelsin yaaaaa
Cok gecmis olsun Asli.kızlar şimdide küçük kızım hasta oldu ateşi çıkıyor birazdan doktora götürcem.birini biraz iyileştiriyorum diğeri hasta oluyor.yeter artık yaz gelsin yaaaaa
Canım sağlıcakla al kucagına ben bez olarak prima premium care kullanıyorum memnunumama Sensitive deneyen arkadaslar vardı onlar daha iyi yönlrndirirler.Ocak anneleri merhabalar.. bebislerinize kavuştunuz allah size de onlara da saglik versin inşallah..
Ben siz tecrübeli annelere bikac bisey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim
1.si bebek bezi. Bazen düşünüyorum prima ile baslayayim en iyisi olsun ama sonra neye alıştırırsam öyle devam eder diyorum çok masraf mi olur diyorum. Sleepy sensitive su an çok uygun önce onunla baslayayim bi bakayım diyorum kullanan var mi öneren var mi
2. Si emzik biberon konusu çalışmayan bir anneyim aslında inşallah sütüm yeter hiç biberon vermem ama yine de almalı miyim ne marka tavsiye edersiniz. Emzik kullanmak da istemiyordum ama faydalarını da okuyunca bi tane alayim bulunsun dedim suavinex emzikler kullanan var mi çok şıklar ama yorum okumaidm hiç haklarında ikincisi avent anne memesine çok benzediğini söylüyorlar bebeklerin çoğu kabul ediyormuş. Bunu soothie ler için mi diyorlar ama onlar da yenidoğanın yüzünde kocaman kalıyor siz neler kullanilarsinuz acaba
Geçmiş olsunnn canm umarım hemen atlatırkızlar şimdide küçük kızım hasta oldu ateşi çıkıyor birazdan doktora götürcem.birini biraz iyileştiriyorum diğeri hasta oluyor.yeter artık yaz gelsin yaaaaa
Allah beni davul etmesin,igne yaptirmaya kirmizi kulotla gitmisim ya ben bugun
Haftalik b12 ignem var, bugun asiya gitmisken yaptirayim dedim.
Pantolonu bir actim anam bayrak gibi kipkirmizi kulot
Normalde cok dikkat ederim ama asi falan olunca kendimi unutmusum
Hayir gören de beni oyle cok fantezili bir kadin sanacak
Allah beni davul etmesin,igne yaptirmaya kirmizi kulotla gitmisim ya ben bugun
Haftalik b12 ignem var, bugun asiya gitmisken yaptirayim dedim.
Pantolonu bir actim anam bayrak gibi kipkirmizi kulot
Normalde cok dikkat ederim ama asi falan olunca kendimi unutmusum
Hayir gören de beni oyle cok fantezili bir kadin sanacak
Yaa sorma sorma tam böyle duygularin insaniyim
Yeni Doğum yapmış ama fanteziden vazgeçememiş
Seninkini en azindan sadece sen görmüşsun:)))
ben de mevlut icin elbise bakmaya giderken sutyen giymeyi unutmusum :))
kabinde denerken farkettim, cikip eve geldim bi daha magazaya gittim :)))
Sizin Mevlüt yarındı Di mi??:)))
ben de mevlut icin elbise bakmaya giderken sutyen giymeyi unutmusum :))
kabinde denerken farkettim, cikip eve geldim bi daha magazaya gittim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?