2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İşte bu yüzden cennet analarin ayakları altında. .. başka kimse bunca acıya katlanip anne sütü vermek için bu kadar cabalamaz. Zor kısmını atlatmissin canım bundan sonraki iyileşme sürecin daha hızlı olacak, benim öyle oldu , ilk zamanlar aglayarak bagira cagira emziriyorsum şimdi sadece gogus ucum çok kuruyunca kaşınıyor ve günde iki üç kez lansinoh sürüyorum o kadar, bu aşamadan sonra çok daha hızlı iyiyleseceksin inşallah.

Canım eminim hepimizin paylaştığı duyguları çok güzel paylaşmışsınız Cordeliac a beraber. Bende normal doğum yaptım ve inan bende de ah bebeğim doğdu anne oldum diyerek başlamadı duygu seli. Hatta odaya gectik benim değilmiş heran alacaklarmış gibi geliyordu :) sonradan zaman geçirdikçe bi yarım gülüşüyle vuruldum ona bende :) o nedenle hiç kendini nie denemedim diye suçlama. Bebeklerimiz ve biz iyiysek gerisinin hiç önemi yok

Sağol canım çok şükür ki kavuştuk sağlıkla kucakladık yavrularımızı
Karar konusunda çok git gel yaşadım canım Doğumdan sonra da böyle hissedince hep içimde kaldı dert oldu diyordum. ama normal Doğum yapan annelerden de bunları duyunca demek ki sezeryan kaynaklı değilmiş diyorm :)

Ocak anneleri merhabalar.. bebislerinize kavuştunuz allah size de onlara da saglik versin inşallah..
Ben siz tecrübeli annelere bikac bisey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim
1.si bebek bezi. Bazen düşünüyorum prima ile baslayayim en iyisi olsun ama sonra neye alıştırırsam öyle devam eder diyorum çok masraf mi olur diyorum. Sleepy sensitive su an çok uygun önce onunla baslayayim bi bakayım diyorum kullanan var mi öneren var mi
2. Si emzik biberon konusu çalışmayan bir anneyim aslında inşallah sütüm yeter hiç biberon vermem ama yine de almalı miyim ne marka tavsiye edersiniz. Emzik kullanmak da istemiyordum ama faydalarını da okuyunca bi tane alayim bulunsun dedim suavinex emzikler kullanan var mi çok şıklar ama yorum okumaidm hiç haklarında ikincisi avent anne memesine çok benzediğini söylüyorlar bebeklerin çoğu kabul ediyormuş. Bunu soothie ler için mi diyorlar ama onlar da yenidoğanın yüzünde kocaman kalıyor siz neler kullanilarsinuz acaba

Insallah canim,cok tesekkur ederim.

Aa cok iyiymis, insallah bizimki de oyle olur.
Kızımın vajinal yapisikligi vardi, 10 aylikken operasyonla actilar. Bircok dr odasinda yapiyormus bu işlemi, bizimki ameliyathanede oldu.
5 dakikalik bir sey ama ameliyat onlugu giydi, kapida elimden aldilar icerden cigliklari geliyor falan.. Ay cok zor anne olmak, o kapida nasil aglamistim oysaki cok ama cok basit bir islem.
Sunnet de nasil bir sey bilmeyince insanin ici pir pir oluyor dusununce :)

kızlar şimdide küçük kızım hasta oldu ateşi çıkıyor birazdan doktora götürcem.birini biraz iyileştiriyorum diğeri hasta oluyor.yeter artık yaz gelsin yaaaaa

Merhaba
İnşallah siz ve tüm anne adayları sağlıkla kavuşsun yavrusuna
1. Bebek bezi olarak ben prima premium care kullandım çok memnunduk ondan ama sonra deneme amaçlı canbebe kullandım hiç memnun kalmadık sonrasında molfix denedik o da iyiydi. Nasıl alıştırırsan öyle gider diye düşünmüyorum deneyebiliriz bence. Her Bebek de aynı olmuyor zaten prima birine çok iyi geliyor digerinde pişik yapabiliyor.
2.si ben çalışıyorum ama bi süre izinde olacağım bazen dışarı çıkmam gerekiyor onun için biberon kullanıyoruz ama biberon kullanımını zaten ilk 6 hafta önermiyorlar meme emmeye iyice alışsın diye.şimdilik almayabilirsiniz biberonu lazım olma durumuna göre alırsınız. emzik de ben ilk başta suavinexin kauçuk emziğini denedim çok sevmedi sanki ama silikon uçlu olanlar için baya tutan Bebek duydum henüz denemedim. Soothie için söylüyorlar onu evet ama mesela Benim bebeğim soothie yi almadı malesef..hatta ağzına koyar koymaz çıkarıyor onu. Kiraz uçlu olanları da sevmiyor. Her Bebek farklı oluyor. biraz deneyerek bulunuyor böyle şeyler.

Evet benim de içim gitmişti
Hele öyle önlük giydirse yanımdan alsa götürse ben de ağlardım heralde :) ama öyle yapılan yerler de var bi arkadaşımın öyle oldu.
Doktor bana ağlamazsın di mi Yok ddim ama gözlerim dolu dolu :))

kızlar şimdide küçük kızım hasta oldu ateşi çıkıyor birazdan doktora götürcem.birini biraz iyileştiriyorum diğeri hasta oluyor.yeter artık yaz gelsin yaaaaa
Geçmiş olsunnn çabuk atlatsın inşalalh ya havalar ısınsa da kurtulsak zıbınları giydirip dolaştırsak :))

Cok gecmis olsun Asli.
Benim kiz da cok fena kalkti sabah. Burun falan tikali, ses gitmis.
Oglana bulastirmadan nasil atlatacagiz bilmiyorum.

Canım sağlıcakla al kucagına ben bez olarak prima premium care kullanıyorum memnunumama Sensitive deneyen arkadaslar vardı onlar daha iyi yönlrndirirler.
Biberon olarak avent kullanıorum. Ters döndürdüğünde kendi kendine hızlı akmaması lazım. Bebek çektikçe gelmeli.
Soothie Emziğini ben hemen verdim, bebeğim çok sevdi. Ve evdeki kurtarıcım oldu. Uykuya dalarken emzik istiyor ve sakinleşip uyuyor. büyük olması anne göğsü gibi olmasından kaynaklanıyor.

Biz de 2. Ay asisini yaptirdik arkadaslar,insallah sorunsuz geçer.
Cok sukur 1 kg almis oglum bu ay. Gecen hafta dusen kilo alimi bu hafta yukselmis.
Kusmasi icin doktora goturmeyi dusunuyordum ama bunca kusmaya 1 kg alabildigine gore demek ki sorun yok.
Bir de hep cok kisa sure emiyor oglum,ben o yüzden de endiseleniyordum. Sizler 2 memeyi de 15 dk dedikce benimki hic emmiyor gibi geliyordu.
Tek memeyi 5 dk falan emiyor onda da 5 kere genzine kaçırıyor sipa. Demek ki kuvvetli cekiyormus bir hayli.
Dun arkadasim vardi, nasil emdigini gorunce beni sıkıntı basti balkona cikip bir hava alayim dedi :) o derece insani rahatsiz ediyor yani hali tavri :)

Allah beni davul etmesin,igne yaptirmaya kirmizi kulotla gitmisim ya ben bugun
Haftalik b12 ignem var, bugun asiya gitmisken yaptirayim dedim.
Pantolonu bir actim anam bayrak gibi kipkirmizi kulot
Normalde cok dikkat ederim ama asi falan olunca kendimi unutmusum
Hayir gören de beni oyle cok fantezili bir kadin sanacak

:)))
ben de mevlut icin elbise bakmaya giderken sutyen giymeyi unutmusum :))
kabinde denerken farkettim, cikip eve geldim bi daha magazaya gittim :)))

Yeni Doğum yapmış ama fanteziden vazgeçememiş

:)))
ben de mevlut icin elbise bakmaya giderken sutyen giymeyi unutmusum :))
kabinde denerken farkettim, cikip eve geldim bi daha magazaya gittim :)))
Sizin Mevlüt yarındı Di mi??
Biz atlattık o işi hiç bi iş yapmadım ama çok yorucuydu yine de :))
O kadar kalabalıktı bi anda geldiler misafirler.biz de aman üstüne kusmasın kakası çıkmasın diye geç hazırlanalım ddik. dogru düzgün bi fotoğraf çekinemedik.siz unutmayın erkenden hazırlanıp kimseler gelmeden bol bol fotoğraf çekinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…