bir tanıdığım bana süt için susamı tavada kavur ye demişti.ama ben daha uygulamadım.boza bana baya iyi geldi artık neredeyse hiç mama vermiyorum gibi 1 haftada sadece 2 kere verdim oda toplamda 90 cc
bir tanıdığım bana süt için susamı tavada kavur ye demişti.ama ben daha uygulamadım.boza bana baya iyi geldi artık neredeyse hiç mama vermiyorum gibi 1 haftada sadece 2 kere verdim oda toplamda 90 cc
Hamdolsun sutum var. Dogumun ilk gununden beri hurma, boza ve humananin rezene kimyonla ilerliyordum. Hepsi bol kalori olunca dedim bakalim ne yapabilrim. Hurmayi kestim 10 gundur sutumde degisme olmadi sevindim. Bozayi kestim 3 gun once ve dun ve onceki gun sutumde bariz azalma oldu sagimda yaptığım icin direkt farkettim ve hemen dun bozaya tekrar basladim. Hala denemeyen varsa siddetle tavsiye ediyorum.
Hamdolsun sutum var. Dogumun ilk gununden beri hurma, boza ve humananin rezene kimyonla ilerliyordum. Hepsi bol kalori olunca dedim bakalim ne yapabilrim. Hurmayi kestim 10 gundur sutumde degisme olmadi sevindim. Bozayi kestim 3 gun once. dun ve onceki gun sutumde bariz azalma oldu sagimda yaptığım icin direkt farkettim ve hemen dun bozaya tekrar basladim. Hala denemeyen varsa siddetle tavsiye ediyorum.
Hamdolsun sutum var. Dogumun ilk gununden beri hurma, boza ve humananin rezene kimyonla ilerliyordum. Hepsi bol kalori olunca dedim bakalim ne yapabilrim. Hurmayi kestim 10 gundur sutumde degisme olmadi sevindim. Bozayi kestim 3 gun once ve dun ve onceki gun sutumde bariz azalma oldu sagimda yaptığım icin direkt farkettim ve hemen dun bozaya tekrar basladim. Hala denemeyen varsa siddetle tavsiye ediyorum.
Hatirlarsan ben de bugün sutum yok balon gibi sondu goguslerim falan diye yazmistim.
Meger 2 gundur boza icmiyormusum ben o zaman :)
Fark ettigimden beri beser beser aldiriyorum esime.
Denediklerimin icinde en etkilisi kesinlikle boza.
Arkadaşlar, birkaciniz Paranox fitilden bahsetti doktorlariniz önermiş.
Ben kizimda hic kullanmadim, bugun asm de de bir sey diyen olmadi.
Ne olur ne olmaz diye esime aldırdım ama kullanmak gerekirse butun fitil mi kullanilacak?
1 yas altinda bir olcu verilmemis prospektusunde. 1 yastan sonra 1 adet yaziyor.
Aydinlatirsaniz sevinirim.
ayyy sorma dün gece yatıcam pijamalarımı giyiniyorum.aynadan göbeğimi gördüm aşağı doğru sarkmış ki ben daha 1,5 sene öncesine kadar kilo almak istiyorum diye doktora gitmiş biriyim.eşime dedim ki vücudum sonunda dayanamadı ve kendini saldı.üç çocuk ağır geldi dedim.gülüyor bana tabi ona bişeycikler olmadı.paşam hala formunu koruyor.yüzmeler yürüyüşler...
Hatirlarsan ben de bugün sutum yok balon gibi sondu goguslerim falan diye yazmistim.
Ne olur ne olmaz diye esime aldırdım ama kullanmak gerekirse butun fitil mi kullanilacak?
1 yas altinda bir olcu verilmemis prospektusunde. 1 yastan sonra 1 adet yaziyor.
Yok canim günlük icmiyorum o kadar.
O ara bulamamistim , bulunca stokluyorum.
Gunde 3 bardak falan iciyorum. Onu da sulandirarak. Kendi kivami cok yogun geliyor sevmiyorum zaten tadini.
Fitille ilgili bilgilendirme icin de tesekkur ederim :) insallah gerek kalmaz. Hic keyfi yok hala.
ayyy sorma dün gece yatıcam pijamalarımı giyiniyorum.aynadan göbeğimi gördüm aşağı doğru sarkmış ki ben daha 1,5 sene öncesine kadar kilo almak istiyorum diye doktora gitmiş biriyim.eşime dedim ki vücudum sonunda dayanamadı ve kendini saldı.üç çocuk ağır geldi dedim.gülüyor bana tabi ona bişeycikler olmadı.paşam hala formunu koruyor.yüzmeler yürüyüşler...
kızlar ben 5 subatta dogum yaptim kızımın kilo aldığını düşünüyorum sütüm var şükür tek göğsü veriyorum hep emdikten sonra bile geliyor kontrol olmadi daha kilo için bacak kıvrımlarından anlıyorum ama dengesiz bazi kişiler sinirlerimi bozuyor sütun yetmiyor yaramıyor diyo duruyor salı aşı olucaz o gun kontrol sonrası anlaşılır sütun kalitesi mi var doymasa süt kalitesiz olsa anlamaz mıyım biri yardımcı olabilir mi sinirim bozuldu
Asli ben de kilo almak icin neler yapiyordum.
Simdi su halimi yadirgiyorum ama elimden bir sey gelmiyor.
Ve isin garip tarafi ben kilo aldikca eşim zayifliyor. Bu gidisle ortak bir rakamda bulusacagiz diye dalga geciyor benimle
kızlar ben 5 subatta dogum yaptim kızımın kilo aldığını düşünüyorum sütüm var şükür tek göğsü veriyorum hep emdikten sonra bile geliyor kontrol olmadi daha kilo için bacak kıvrımlarından anlıyorum ama dengesiz bazi kişiler sinirlerimi bozuyor sütun yetmiyor yaramıyor diyo duruyor salı aşı olucaz o gun kontrol sonrası anlaşılır sütun kalitesi mi var doymasa süt kalitesiz olsa anlamaz mıyım biri yardımcı olabilir mi sinirim bozuldu
Annenin beslenmesine bagli olarak az yagli cok yagli sut vardir elbet ama çok çok fark edecegini hic sanmıyorum ben.
Yani kalitesiz sut diye bir sey bence olamaz.
Rabbimin bir mucizesi bu, her anne kendi bebeğine ozel sut uretiyor.
Biz simdi sut olsun diye neler neler yiyip içiyoruz. Ama annelerimizi, onlarin annelerini düşün. Annem bana ,kizim bizim süt var mi yok mu az mi diye dusunecek vaktimiz olmazdi ki senin isin gucun sut kontrolü diyor. Ne bulurlarsa onu yemisler.
Sen hic kafana takma, o munasebetsiz insanlari da çevrenden uzak tut.