2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
I ikizcan2016 canim sen de hem mama hem de sutünü veriyordun. Peki su da veriyor musun. Ben de gunde 2 kez mamaya basladim fakat sadece mama verenlerdeki gibi su da vermemiz gerekiyor mu?

kesinlikle normalde biz kusmuyoruz ama nirkaç gündür geniz akıntısından dolayı kusuyoruz bende oğlana kıyafet yetiştiremiyorum

Zaten hastaneye gitmeye gor, aninda antibiyotik veriyorlar.
Insallah gercekten gerektigi icin vermistir size de.
Ben artik hic emin olamiyorum ilac verirken.
ya benim küçük kızın ateşi çıktı bugün.onun içinde verdi.Allahtan oğlana antibiyotik gerek yok dedi

I ikizcan2016 canim sen de hem mama hem de sutünü veriyordun. Peki su da veriyor musun. Ben de gunde 2 kez mamaya basladim fakat sadece mama verenlerdeki gibi su da vermemiz gerekiyor mu?

veriyorum canim, mama verince su da vermek gerekiyor, kabiz oluyor vermeyi unuttugumda
siz verin o ihtiyaci kadar alir dedi dr, bi iki cekip birakiyorlar :)

masallah canim :))
ben de insanliktan ciktim :)))
üşendim kuafore gitmeye, kaşımı kendim aliym dedim, birini aldim yoruldum, biri kaldi :) o derece..
senin iki taneyle topige girebilmeni bile taktir ediyorum
zaman zaman 1 taneyle iki kisi bas edemiyo
ikizleri suan 4 yasinda olan bi arkadasimin evine gitmistim yeni dogduklarinda 2 saatte evden zor attim kendimi :)) noldugumu sasirdim
sen bence suan cok iyi gidiyosun
mutlaka isinlede ilgileniyosundur
kendi isin olunca :/ boslayamazsinda
bende uzunca bi sure usendim
2 saat orda harcamak yerine uyku once geliyodu
ama moral oluyomus insana

Selam herkese ben de ocak annesi olacaktım fakat aceleci kuzu 36 haftalik doğdu. Aralık annesi oldum Salı günü 2 ay aşısını oldu oğlum o günden beri huzursuz. Belki duymussunuzdur buzuki orhan dıye birinin kolik albümü var. Onu açıyorum biraz sakinliyor. Bir de beyaz gürültü diye sesler var onları da dinletiyorum .tavsiye ederim

Haha markete gittim senin bu yazdigindan etkilenip bir paket susam aldim

bence biberon zorda kalmadıkça verme biz sarılık oldu diye verdik meme emmk hic istemiyo gerekirse kaşıkla ver bezde prima beyaz paket kullanıyoruz memnunuz emzikte vermiştim doktor tokluk hissi verir iyice memeden uzaklaşır dedi vermedik.

Aylik takibinde kilosu nasil kilo alimi normalse 2 degilde 1 ver en azindan mamayi sindirmesi zor olsugu uzun surdugu icin emme sikligida dusecek sutun etkilenmesin sonra. Surekli emzirmen artiracak sutunu sonucta. Biberonuda gece uyku arasinda vermeye calismanda en azindan meme reddini belki bir nebze azaltir. Her biberon alan bebekte meme reddi olmuyor sonucta ama ne olur ne olmaz.

KIzlar nasılsınız bakalım I ikizcan2016 ikizim gelmiş hoşgeldin canım nasıl kızçelerim?
Bizi gaz mahvediyor dün dra gittik ben kabız oldu diye düşünmüştüm yavrum gaz çıkaramadığı için kaka yapamıyormuş.
Sizlerdr ne var ne yok

çok teşekkür ederim canım cevabın için..dün dediğin gibi emzirdim bide sağdım bugün daha iyi gibi akşam eşim gelince yine emzircem o şekilde..geçmezse de pazartesi doktora gidicem..bebekle hastanelerde ugraşması da zor umarım geçer..

Benimde ihtiyacim var esim disari cikalim hava al diyor ama ben cesaret edemiyorum cok zor bir bebek mart sonunda bizde memlekete gidecegiz biraz degisim olur bizede ama araba yokculugu gozumu korkutuyor alti saat arabada nasil sustururum bilmiyorum ben yalniz degilim yanimda ya annem yada kardesim kaliyor tunayi biraz olsun yalniz birakamiyoruz

:))) :)) insallah herkes icin ise yarar birsey olur. Benim yaramaz kucaktan inmediginde ac haldeyken bi elimle hizlica simiti pekmeze bala bandirip bandirip yedim birkac kez. Gecenlerde de disarda sadece simit yedim. Farkedilir sekilde o az yemege ragmen doldugunu hissettim. insallah sizlerde de ise yarar dogrulamis oluruz.

bir tanıdığım bana süt için susamı tavada kavur ye demişti.ama ben daha uygulamadım.boza bana baya iyi geldi artık neredeyse hiç mama vermiyorum gibi 1 haftada sadece 2 kere verdim oda toplamda 90 cc

arabada sürekli uyur bebekler merak etme sen

Bunların hepsine bebeğin cevap verecek :)
Bazı bezler bazı popişlere alerji yapıyor, neyle alıştırırsan öyle gitmiyor :/
Avent soothie'yi çoğu bebek tutuyor cidden ama hangi emziği sevdiğine bebeğin karar verecek. Ben soothieden çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…