2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim gobegim 5 aylik gibi cikti yine adette olmadim ya birazda ona veriyorum yada yine kendimimi kandiriyorum acaba bilemedim ki
Peki sabahlari nasil oluyor göbeğin?
Ben uyaninca bakiyorum, nerdeyse yok gibi.
Ama gun icinde gittikce buyuyor , gece yatarken zirveye ulaşıyor.
Cok sivi tukettigimden surekli bırakıyor kendini herhalde, şişiyor .
Zayıflamaktan da ziyade kaslarin kuvvetlenmesi gerekiyor.hemen kendini birakmamali bir bardak su icince.

kv olunca malesef olmuyor canım sütüm yetmese olmaz bi iki gün az emdi gaz sancısı için oda göğsümde başlıyordu ve kriz geçiriyordu resmen ağzını kapatamıyordu onun dışında emerken uyuya kaldı hep o içmediginde de atletim ıslanıyordu bu arada süt için annem bana ıspanak kavuruyor bol yeşillik özellikle maydanoz yediriyor ince bulgurla pilav yapıyor ama en cok etki gördüğüm tarçın çayı

Hic dikkat etmedim bu sabah bakayim bari :))

Insallah bebegin yeterli kiloyu alır da kayinvaliden agzini acamaz artik.
Tarcin cayini nasil yapiyorsun?

Ara ara ateş takıbı yaptım ben,gece yükselınce kıyafetlerı hafıfletıp,Dr un verdıgı şuruptan verdım
3 gun banyo yok soylemışlerdır mutlaka
ninocin kimya87 3 aşı aynı gün, di mi.. Çok ağladı mu bebekleriniz? Ayrı günlerde mi yaptırsam.. 1. Ay aşısında o kadar içli ve çaresiz ağlamıştı, bana öyle bi bakmıştı ki. Şimdi çok büyütüyorum gözümde, 3 aşı nası olucak ya...

bize doktor yarim demisti

asli2434 benim kiz da aglamaya basladi simdi kulagim agriyor diye, babasi acile götürüyor.
Bu gece bize uyku yok anlasilan

nmine E ecrinny bebegınde pamukçuk ve kendınde mastıt sorunu yasayan arkadaşlar
Ben mastıt Olduğum günler oğlumda da pamukçuk oldu
Bı Bağlantı olduğunun tesadüf olmadıgının farkındaydım
Bi turlu Dr la bunu konusamamıştım
Eğer sızde mastıt yada bebegınızde pamukçuk varsa her emzırme oncesı gogusunuzu karbonatlı su ıle sılın
Bız bırbırımıze enfeksiyon gecırmışız

Canım millet zaten felaket tellalı gibi :) bana da dediler mama verelim yetmiyo senin sütün diye. Ama ben direndim var benim sütüm dedim karışmayın dedim ve kilo alımı iyi çıktı. Sende kimseyi takma emdiren sensin anne olan sensin sen sütüm var diosan vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…