2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Umarim.en kisa surede gecer. Karbonatli suyu duymustum ben de. Arada temizlemek adina gogsumu siliyorum. Tesekkurler canim paylasim icin.

Benım bebegım 5 günlükten berı mama ve emzıkte kullanıyor
Eğer sütun yetmıyosa mecbur verıyosun aç durmasındanda baska çare kalmıyo maalesef
Meme ucu şeklınde olan bıberonları tercıh edersen umarım sıkıntı yasamazsın

evet canım benim bebekte vardı bir hafta önce hatta göğsümde de beyaz beyaz lekeler olmuştu..o zaman oluşmaya başlamış demek ki..ben birkaç gündür farkettim göğsümdeki sertlikleri..hep olup geçiyordu çünkü bunlar geçmedi kaldı hem de ağrı yaptılar..karbonatlı suyla bebeğin ağzını sildim birkaç kez göğsümü de sileyim artık..demek ki ikisi birbirini tetikliyor..

asli2434 benim kiz da aglamaya basladi simdi kulagim agriyor diye, babasi acile götürüyor.
Bu gece bize uyku yok anlasilan
ben tam 4 gecedir uyumuyorum.bugün göz kapaklarımın üstünde demir varmış gibiydi sabahtan beri.az öncede keremi emzirdim daha gazını çıkarmaya çalışıyordum öksürmeye başladı ve hepsini kustu içeri odadan da kızımın öksürme sesleri geliyor.paikolojim bozuldu valla bak

Canım süre önemli mi bozada sanki brn dengeyi oturtamadım
valla ben aklıma geldikçe günde birkaç kere kaseye koyup kaşıkla yiyorum.ben içemiyorum midem bulanıyor normalde pek sevmem bozayı zaten.ömür bozası var onu yiyebiliyorum vefanınkini pek beğenmiyorum

Bence yaptır ve bıtsın bı daha bı daha stres yasama
Evet canım ıkı bacak bı koldan
Ama daha üstünü gıydırırken susmuştu bıle
Buarada yanında kullanıyosan emzıgını goturmeyı unutma canım

Evet canım ben oglanın ağzını sılıyodum ama sılmedıgım gun hemen artıyordu
Ve bı turlu bıtmedı
2 hafta beklıyonce bugun Dr bı damlaya başladı

Sen denedin mi bu sekilde emzirmeyi? Merak ettim etkisini gorun mu?
Canım bugun 3 kez bu şekılde denedım
Benım artık bıtek uzereydı bellı belırsız bı sertlık kalmıştı
Sabahtan berı kontrol edıyorum artık o sertlıgı de bulamıyorum
Işe yaradı yanı :)))
Cok teşekkür ederim canım
Buarada sankı bu yöntemle emzırınce daha cok sut gelıyo
Tesadufmu oldu henüz çözemedim gerçı

Canım çok geçmiş olsun. Tam hastalık sezonu galiba çevremdeki tüm çocuklar hasta
Sağol canim.
Daha dün icimden gecirdim, bu kis sanki pek onemli hastalik geçirmedi kizim alisti artik okula herhalde diye, bugun kulağım diye tutturdu. Ilac verdim buraz rahatladi uyudu bakalim nasil geçecek gece.

Oof of cok geçmiş olsun.
Oksuruge karsi duyarsizlik gelistirdim artik, arada siddetleniyor kizimki ama inanir misin dogum yapmadan 1 hafta once basladi ve hic kesilmedi hala oksuruyor. Şimdi yeni hastalik eklendi ustune.
Ben de Barışı emzirdim, uyudu, ablasina bakayim diye onun yanina gittim.
Dedigin gibi bir ogurme sesi, kosup geldim kucagima aldigim gibi fışkırtti haliya. Gecenin yarisi hali sildim sirilsiklam her yer.
Allah sifa versin bütün cocuklara, cok zor oluyor gercekten

Sağol canim.
Daha dün icimden gecirdim, bu kis sanki pek onemli hastalik geçirmedi kizim alisti artik okula herhalde diye, bugun kulağım diye tutturdu. Ilac verdim buraz rahatladi uyudu bakalim nasil geçecek gece.
geçmiş olsun umarım rahat geçer gecen.benim kereminde az önce ateşi 37.7 oldu umarım daha yükselmez dr bugün hafta sonunu da ateşsiz atlatırsak daha korkma demişti.sence yüksek mi 37.7

geçmiş olsun umarım rahat geçer gecen.benim kereminde az önce ateşi 37.7 oldu umarım daha yükselmez dr bugün hafta sonunu da ateşsiz atlatırsak daha korkma demişti.sence yüksek mi 37.7
Canim normalde gayet düşük bir ates ama bebekler cok ufak oldugundan ne yorum yapsam bilemedim. 38in üstüne cikmadigi surece endiselenme yine de.
Kizimin atesi 39 ve uzeri olur benim hep hastalaninca. 38 altini atesten saymiyorum bile .

Aslıcım gecmış olsun
Dr 38 i gorunce uzerındekı kıyafetlerı hafıfletın
Yükselmeye devam ederse 38.2-38.3 gıbı ılık duş ateş düşürücü şurup
Hala düşmez 38.5 i görürsen hemen hastaneye demiştı
Şuan yüksek degıl ama kalın gıydırme yınede

Ben de cok zorlanarak binbir endiseyle goturdum. 3 tane cok ama kisa suruyor. Cok caresizce agliyorlar evet ne yazik ki yapacak birsey yok o stresten bir defada o da sen de kurtulmus olacaksin. Islem bitince kabaca ustunu giydirip hizlica sarildim. Gun icinde de kucagimdaydi hep korkusunu atlatsin diye. Ama aksam hareketlendi keyfi yerine geldi gibi. sizin de kolay gecer ,ins. Cok aglamaz

evet canim yarin :) simdiden yoruldum ya, cok kalabalik olmicak gerci 25 kisi falan.. ben erken hazirlanmayi dusunuyorum, o kadar hazirlik yaptim susledim masayi, foto cekemezsem deliririm :)))

Evet cok agladi ama 2dklik gecti sonrasinda huzursuzluk oldu ancak bu saat oldu ates yok sukur. Malesef birini sonra yapacagim diye bir secenek söz konusu degil koldan olan verem asisi onu yavas yavas zerk ettikleri icin agladi yoksa viyaklayip geciyor bacaklarda buyutme gozunde asilar olacaksa bunlarda olacak malesef

Bizimde 37.1 de kaldi ates cikar mi acaba bu saatten sonra. 38.5 lari gormedigi sutece endise etme ben vermedim fitili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…