nmine E ecrinny bebegınde pamukçuk ve kendınde mastıt sorunu yasayan arkadaşlar
Ben mastıt Olduğum günler oğlumda da pamukçuk oldu
Bı Bağlantı olduğunun tesadüf olmadıgının farkındaydım
Bi turlu Dr la bunu konusamamıştım
Eğer sızde mastıt yada bebegınızde pamukçuk varsa her emzırme oncesı gogusunuzu karbonatlı su ıle sılın
Bız bırbırımıze enfeksiyon gecırmışız
Benım bebegım 5 günlükten berı mama ve emzıkte kullanıyorBugun 43 gunluk Surekli emmek istiyor 1 saat memede kaliyordu bundan sikayetim yok yeter ki karni doysun diyordum aglama krizleri olunca gazi var diye dusunuyordum bir de gunduz hic uyumuyordu meger oglum acmis 2 gundur gunde 2 kez mama verdim misil misil uyumaya basladi. Ama hala tedirginim cok korkuyorum mama vermekten beni birakir diye ya da sutum azalir diye
evet canım benim bebekte vardı bir hafta önce hatta göğsümde de beyaz beyaz lekeler olmuştu..o zaman oluşmaya başlamış demek ki..ben birkaç gündür farkettim göğsümdeki sertlikleri..hep olup geçiyordu çünkü bunlar geçmedi kaldı hem de ağrı yaptılar..karbonatlı suyla bebeğin ağzını sildim birkaç kez göğsümü de sileyim artık..demek ki ikisi birbirini tetikliyor..nmine E ecrinny bebegınde pamukçuk ve kendınde mastıt sorunu yasayan arkadaşlar
Ben mastıt Olduğum günler oğlumda da pamukçuk oldu
Bı Bağlantı olduğunun tesadüf olmadıgının farkındaydım
Bi turlu Dr la bunu konusamamıştım
Eğer sızde mastıt yada bebegınızde pamukçuk varsa her emzırme oncesı gogusunuzu karbonatlı su ıle sılın
Bız bırbırımıze enfeksiyon gecırmışız
Kızlarrr bi fotograf ekleyimde gülün :)) oglumun elinin izini yaptık bakın sonuca :))
Sen denedin mi bu sekilde emzirmeyi? Merak ettim etkisini gorun mu?Canım koltuk altı emzırme yöntemi olarak nette bı gorsele baksana
Resım gorunce anlarsın
hadi itiraf et kime çekti bu çocukKızlarrr bi fotograf ekleyimde gülün :)) oglumun elinin izini yaptık bakın sonuca :))
ben tam 4 gecedir uyumuyorum.bugün göz kapaklarımın üstünde demir varmış gibiydi sabahtan beri.az öncede keremi emzirdim daha gazını çıkarmaya çalışıyordum öksürmeye başladı ve hepsini kustuasli2434 benim kiz da aglamaya basladi simdi kulagim agriyor diye, babasi acile götürüyor.
Bu gece bize uyku yok anlasilan
valla ben aklıma geldikçe günde birkaç kere kaseye koyup kaşıkla yiyorum.ben içemiyorum midem bulanıyor normalde pek sevmem bozayı zaten.ömür bozası var onu yiyebiliyorum vefanınkini pek beğenmiyorumCanım süre önemli mi bozada sanki brn dengeyi oturtamadım
Bence yaptır ve bıtsın bı daha bı daha stres yasama
Evet canım ben oglanın ağzını sılıyodum ama sılmedıgım gun hemen artıyorduevet canım benim bebekte vardı bir hafta önce hatta göğsümde de beyaz beyaz lekeler olmuştu..o zaman oluşmaya başlamış demek ki..ben birkaç gündür farkettim göğsümdeki sertlikleri..hep olup geçiyordu çünkü bunlar geçmedi kaldı hem de ağrı yaptılar..karbonatlı suyla bebeğin ağzını sildim birkaç kez göğsümü de sileyim artık..demek ki ikisi birbirini tetikliyor..
Canım bugun 3 kez bu şekılde denedımSen denedin mi bu sekilde emzirmeyi? Merak ettim etkisini gorun mu?
Sağol canim.Canım çok geçmiş olsun. Tam hastalık sezonu galiba çevremdeki tüm çocuklar hasta
Oof of cok geçmiş olsun.ben tam 4 gecedir uyumuyorum.bugün göz kapaklarımın üstünde demir varmış gibiydi sabahtan beri.az öncede keremi emzirdim daha gazını çıkarmaya çalışıyordum öksürmeye başladı ve hepsini kustuiçeri odadan da kızımın öksürme sesleri geliyor.paikolojim bozuldu valla bak
geçmiş olsun umarım rahat geçer gecen.benim kereminde az önce ateşi 37.7 oldu umarım daha yükselmez dr bugün hafta sonunu da ateşsiz atlatırsak daha korkma demişti.sence yüksek mi 37.7Sağol canim.
Daha dün icimden gecirdim, bu kis sanki pek onemli hastalik geçirmedi kizim alisti artik okula herhalde diye, bugun kulağım diye tutturdu. Ilac verdim buraz rahatladi uyudu bakalim nasil geçecek gece.
Canim normalde gayet düşük bir ates ama bebekler cok ufak oldugundan ne yorum yapsam bilemedim. 38in üstüne cikmadigi surece endiselenme yine de.geçmiş olsun umarım rahat geçer gecen.benim kereminde az önce ateşi 37.7 oldu umarım daha yükselmez dr bugün hafta sonunu da ateşsiz atlatırsak daha korkma demişti.sence yüksek mi 37.7
Aslıcım gecmış olsungeçmiş olsun umarım rahat geçer gecen.benim kereminde az önce ateşi 37.7 oldu umarım daha yükselmez dr bugün hafta sonunu da ateşsiz atlatırsak daha korkma demişti.sence yüksek mi 37.7
Ben de cok zorlanarak binbir endiseyle goturdum. 3 tane cok ama kisa suruyor. Cok caresizce agliyorlar evet ne yazik ki yapacak birsey yok
Sizin Mevlüt yarındı Di mi??
Biz atlattık o işi hiç bi iş yapmadım ama çok yorucuydu yine de :))
O kadar kalabalıktı bi anda geldiler misafirler.biz de aman üstüne kusmasın kakası çıkmasın diye geç hazırlanalım ddik. dogru düzgün bi fotoğraf çekinemedik.siz unutmayın erkenden hazırlanıp kimseler gelmeden bol bol fotoğraf çekinin :)
Evet cok agladi ama 2dklik gecti sonrasinda huzursuzluk oldu ancak bu saat oldu ates yok sukur. Malesef birini sonra yapacagim diye bir secenek söz konusu degil koldan olan verem asisi onu yavas yavas zerk ettikleri icin agladi yoksa viyaklayip geciyor bacaklarda buyutme gozunde asilar olacaksa bunlarda olacak malesef
Bizimde 37.1 de kaldi ates cikar mi acaba bu saatten sonra. 38.5 lari gormedigi sutece endise etme ben vermedim fitiligeçmiş olsun umarım rahat geçer gecen.benim kereminde az önce ateşi 37.7 oldu umarım daha yükselmez dr bugün hafta sonunu da ateşsiz atlatırsak daha korkma demişti.sence yüksek mi 37.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?