Ahh ahh bugun ögle biberonla 60 cc mama verdim pisman oldum önce hersey yolundaydi misil misil uyudu sonra da gece 12 ye kadar beni istemedi . Gogsumu agzina yaklastirdigim anda ciglik atti sonra mutsuz bir sekilde aldi. Simdi de uyku arasinda emzirdim sorunsuz cok sukur. Bundan sonra kasikla vercem artik ben 2 gunde boyle olacagini dusunmemistimAylik takibinde kilosu nasil kilo alimi normalse 2 degilde 1 ver en azindan mamayi sindirmesi zor olsugu uzun surdugu icin emme sikligida dusecek sutun etkilenmesin sonra. Surekli emzirmen artiracak sutunu sonucta. Biberonuda gece uyku arasinda vermeye calismanda en azindan meme reddini belki bir nebze azaltir. Her biberon alan bebekte meme reddi olmuyor sonucta ama ne olur ne olmaz.
Çok çok geçmiş olsun canım ya şu kışı bi hayırlısıla atlatsak.Oof of cok geçmiş olsun.
Oksuruge karsi duyarsizlik gelistirdim artik, arada siddetleniyor kizimki ama inanir misin dogum yapmadan 1 hafta once basladi ve hic kesilmedi hala oksuruyor. Şimdi yeni hastalik eklendi ustune.
Ben de Barışı emzirdim, uyudu, ablasina bakayim diye onun yanina gittim.
Dedigin gibi bir ogurme sesi, kosup geldim kucagima aldigim gibi fışkırtti haliya. Gecenin yarisi hali sildim sirilsiklam her yer.
Allah sifa versin bütün cocuklara, cok zor oluyor gercekten
3ünün aynı gün olmasının vardır bi sebebi diyerek çok sorgulamamıştım ama bence farklı günlerde yapmazlar. hemşire gününü ve saati bi bile belirtmişti bize önemli demişti
Ah ah ben de masa süsledim sözde ama masayla tek bi pozum bile Yok :)))evet canim yarin :) simdiden yoruldum ya, cok kalabalik olmicak gerci 25 kisi falan.. ben erken hazirlanmayi dusunuyorum, o kadar hazirlik yaptim susledim masayi, foto cekemezsem deliririm :)))
Yaa siz de atlatmışsınız geçmiş olsun canımAglamakli halimle guldurdun beni hava al sen :) bizde bugun 2.ay asilarimizi olduk hic bu kadar aglamamisti dogdugundan beri icim gitti. Bizimkide 5 hadi bilemedin 6 dk emiyordu son zamanlarda en fazla. Yazsaydin ben seni rahatlatirdim yalniz olmadigini soyleyip :) 1400 almisiz bizde yine emzik verip oyalamama ragmen. Bu arada kalca cikigi icinde gittik sonucumuz cok iyi cikmis doktor oyle dedi ama onlem amacli 2 ay cift bez bagla dedi kafama yatmadi madem iyi neden baglayayim ki varmi fikri olan. Bu devlet doktorlarida tam bir duvar resmen ilgisizler.
Ailede varmi diye sordu gorumcemde var belki bu yuzden dedi onu yazmayı unutmusum ama kalca cikigi genetik bir hastalik degil diye biliyorumYaa siz de atlatmışsınız geçmiş olsun canım
benimki de kısa süreli emiyor artık gündüzleri süresi 5-6 dakika sürüyor ama uykuya dalacaksa biraz daha uzun tutabiliyor
Bizim kalça ultrasonumuz da iyi çıktı doktor da gayet iyi ddi başka da bi şey demedi :)
Hani ters bi durum görse içine sinmese sen gene de tak dese anlıcam ama çok iyi olan bi şeye neden önlem alalım denir ki ?
Sagol canim, size de gecmis olsun.Çok çok geçmiş olsun canım ya şu kışı bi hayırlısıla atlatsak.
Bugğn benim kızdayanımda yatmak istedi ve sabaha kadar öksürdü
Ya acikcasi boba ve ergobaby bana biraz pahali geldi sonuc olarak bir kumas. Ergonomik olanlardan solomon ile momcomfort a baktim ama onlarda da galiba bebegin yuzu disa donuk olacak sekilde kullanilmiyor. Max 200-250 civarinda bisey bakiyorum tesekkur ederim yine deBoba 4g, çok memnunum. Tuniko'dan aldım
Ya solomoma baktim ama bebegin yuzu disariya donuk olarak kullaniliyor mu ? Sitesinde goremedim firmaya mesaj attim ama geri donus olmadi. Siz yenidogan aparati ile mi kullandiniz ?Solomombaby aldim ben. Kullanan ve memnun olan cok var ama ben kullanamadim bebeğim rahatsiz gibi geldi icinde.
Kaldirdim, 4. Aydan itibaren kullanmayi dusunuyorum.
Bebegin yuzu disari dönük olmuyor sadece anneye bakacak sekilde kullaniliyor.Ya solomoma baktim ama bebegin yuzu disariya donuk olarak kullaniliyor mu ? Sitesinde goremedim firmaya mesaj attim ama geri donus olmadi. Siz yenidogan aparati ile mi kullandiniz ?
Valla eşim kızımın odasına gitti ben iki çocuklaydım. Sabah uyanınca birde çok yorgunum dedi. Çıldıracaktım resmenSagol canim, size de gecmis olsun.
Kizimi yanimda yatirsam cok mutlu olurdu eminim ama oglum da asi oldu ikisiyle ben ugrasirken esim baska odada keyfine bakacakti:) sanki simdi ne oldu bir kere uyanip bakti mi, hayir.
Neyse ki cocuklar sorun çıkarmadı gece cok şükür, ikisi de uyudu.
mrs_aysel cok sagol canim. Eskiden ben de dusunup hayatta yapamam derdim, ikisi de hasta olacak vs nasil basa cikilir diye..ama oluyormus Allah onun da bir kolayligini veriyor.
Bende momfortbaby var yenidoğan aparatınıda kullanıyorum çok rahat ettim.Bebegin yuzu disari dönük olmuyor sadece anneye bakacak sekilde kullaniliyor.
Ben yenidogan aparati aldim ama icim rahay etmedi icinde rahatsiz hissettim cocugu. Kullanan cok var ama ben belki tam yerlestiremedim bilmiyorum olmadi yani.
Nur benim esim uyurgezer.Valla eşim kızımın odasına gitti ben iki çocuklaydım. Sabah uyanınca birde çok yorgunum dedi. Çıldıracaktım resmen
Bu cinsinden bendede var eve geliyor cok yorgunum uzanicam diyor bir kac gundur ben aval aval bakiyorum. Gece sabaha kadar ellemiyorum ise gidiyor diye kiyamiyorum ona ragmen es kaza 1 kez uyansa uyuyamadim gece diyor erkeklerin neden dogurmadigini daha iyi anlayabiliyorum sabirlari yok. Dun devlete gittik kalca cikigi icin kizi o tuttu kucaginda battaniyesindeydi. Off uff pfff dedim hayirdir ne oldu cok agir bu kiz belim agirdi dedi. Dedim 10dk oldu ben 10 saat yalnizim butun gun kucagimda neyin isyani bu simdi ses yok :) asiyi gozunun onunde yaptilar ben tuttum o bakti gozleri kisik kisik. Eve gelince uzerini o degistirdi. Sag kolunu nazikce yavas yavas kizla konusa konusa cikartti acitmicam korkma babacim yavas yavas heeeh tamam aferin kizima... Sol kolunu palas pandiras cikartti ben soklardayim napiyosun dedim asiyi saga degil sola yaptilar ona bile oylesine bakmis yaniNur benim esim uyurgezer.
Belli donemlerde artiyor,dogumdan sonra da artti.
Gece bir de onu avutuyorum.
Niye boyle oluyor dedim, cocuklardan oturu cok stresliyim diyor.
Benim cinler de tepeme cikmaya basladi artık.
Streslisin de neyin stresi bu? Sabaha kadar horul horul uyuyor, yemek hazir, ev temiz.
Misafiri de ben agirliyorum iki ayagim bir pabuca girerek.
Strese esim giriyor ama.
Soyledim, senin daha zor durumda olman benim stresli olmami engellemiyor uzgunum diyor bir de ukala ukala.
Zaten bebeğin dışa dönük oturtulmaması gerekiyor omurga sağlığı açısından. Ergonomik olması için çocuğun sana dönük durması lazımYa acikcasi boba ve ergobaby bana biraz pahali geldi sonuc olarak bir kumas. Ergonomik olanlardan solomon ile momcomfort a baktim ama onlarda da galiba bebegin yuzu disa donuk olacak sekilde kullanilmiyor. Max 200-250 civarinda bisey bakiyorum tesekkur ederim yine de
sağol can'ım.bende öyle yaptım can'ım düştü çook şükür.Aslıcım gecmış olsun
Dr 38 i gorunce uzerındekı kıyafetlerı hafıfletın
Yükselmeye devam ederse 38.2-38.3 gıbı ılık duş ateş düşürücü şurup
Hala düşmez 38.5 i görürsen hemen hastaneye demiştı
Şuan yüksek degıl ama kalın gıydırme yınede
can'ım benim ki aşı olalı çok oldu.aşıdan değil grip olduya hani dr bu hafta sonunu ateşi çıkmadan atlatırsak korkmana gerek yok dedi.bende illa psikopatlık yapacam ya hemen acaba ateşimi çıktı moduna girdim ama geçti çıkmadı çok şükürBizimde 37.1 de kaldi ates cikar mi acaba bu saatten sonra. 38.5 lari gormedigi sutece endise etme ben vermedim fitili
anlattıkların aynısı bizde de oluyor.eve geliyor ya çok yorgun ya başı ağrıyor ya kıçı ağrıyor.ben öylece baka kalıyorum bide çayını bile benden istiyor.kalkıp alamıyor incileri dökülür aman Allah bizlere güç kuvvet versin kızlar erkeklerden hayır yok bizeBu cinsinden bendede var eve geliyor cok yorgunum uzanicam diyor bir kac gundur ben aval aval bakiyorum. Gece sabaha kadar ellemiyorum ise gidiyor diye kiyamiyorum ona ragmen es kaza 1 kez uyansa uyuyamadim gece diyor erkeklerin neden dogurmadigini daha iyi anlayabiliyorum sabirlari yok. Dun devlete gittik kalca cikigi icin kizi o tuttu kucaginda battaniyesindeydi. Off uff pfff dedim hayirdir ne oldu cok agir bu kiz belim agirdi dedi. Dedim 10dk oldu ben 10 saat yalnizim butun gun kucagimda neyin isyani bu simdi ses yok :) asiyi gozunun onunde yaptilar ben tuttum o bakti gozleri kisik kisik. Eve gelince uzerini o degistirdi. Sag kolunu nazikce yavas yavas kizla konusa konusa cikartti acitmicam korkma babacim yavas yavas heeeh tamam aferin kizima... Sol kolunu palas pandiras cikartti ben soklardayim napiyosun dedim asiyi saga degil sola yaptilar ona bile oylesine bakmis yanisonucc bize ve cocuklarimiza bizden fayda var kizlar cok buyuk beklentiler icine girmeyelim bu adamlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?