2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya biri beni kucaginda omzunda ana kucaginda ayaginda sallasa ben uyurum uykum olmasada bu neyin inadidir:) bizi çıldırta çıldırta buyuyecekler belli :)

Ya biri beni kucaginda omzunda ana kucaginda ayaginda sallasa ben uyurum uykum olmasada bu neyin inadidir:) bizi çıldırta çıldırta buyuyecekler belli :)

Cogu zaman ben de yemek mi uyku.mu ikilemi icinde kaliyorum. vaktiyle geceleri uyanik cok vakit gecirirdim, hamileyken de.. herhalde ona sirayet etti diyorum :) uykuya direniyor kucagimda evi turluyorum her gece. Dun etrafimi yastiklarla cevirerek yatakta kucagimda uyumasina izin verdim iyice dalinca yanima koydum uyudu. Cunku onceki gece biz de hep uyaniktik ve ertesi gun her yerim agriyordu ve zombi gibiydim. Her Gun farkli bir surprizle geliyorlar :)

alışırsın can'ım uykusuzluğa da:) ayak üstü bi peynir ekmek filan atıştır aç bekleme sütün olmaz.bi 6 aylık olsa bebişlerimiz biraz rahatlıycaz inş.az kaldı sabır

Kızlar bebeklerınıze günlük egıtıcı aktıvıte neler yapıyorsunuz suan?
Canım kızların bahsettiklerine ek olarak App Store'da "Büyüyen Bebek" diye bir uygulama var onu da tavsiye ederim.
Çok geniş içerikli bir uygulama değil ama Günlük Aktiviteler bölümü hoşuma gitti. Bedensel, İnce Kas, Zihinsel vs şeklinde aktiviteleri gruplandırmış. Bebişin Doğum tarihini giriyorsun, her ay sana ayıyla uyumlu aktiviteleri ve nasıl yapılacağının videolarını gösteriyor.

Kesinlikle alt degistirme masasindan gorebilecekleri bir nesne, cikartma vs cok ise yariyor. odasinin duvari beyaz uzerinde siyah bulut cikartmalari var hemen kafasini o tarafa ceviriyor alt degisirken. Gunicinde ben de farkli hisirtili sesler cikaran oyuncaklar, hayvan sekilleriyle hikayeler haricinde pek birsey yapmiyorum. Sarki, ninni esliginde evi tanitmaya devam :) pharell williams happy sarkisiyla dans ediyoruz. Bir de ben parka cikariyorum en az iki uc gunde bir en . Yarim saat temiz hava aliyoruz.

Harika cok tesekkurler

Esra nur_84 asli2434
Kızlar çok geçmiş olsun, inşallah düzelmiştir bebişler. Benim de iki gündür misafir koşturmam vardı, gelenlerden birinin illa ki çocuğu da oluyor hep yüreğim ağzımda. Hayırlısıyla şu yaz bi gelseydi yaa.

teşekkürler bende indiricem şimdi

Bugün biz de hava güzel aşağı parka mı insek diyoruz :) Dışarı çıkarırken nasıl giydirip örtüyorsun canım?
Normal ev içi kıyafetinin üzerine astronot tulumunu giydirsem olur değil mi? Bebek arabasının yağmurluğu da var, onu takarsam rüzgarı keser ama öyle de sanki dışarı çıkartıp hava almasının bi anlamı kalmayacakmış gibi geliyor. Dizlerinin üstüne bi battaniye atsam kafi gelir mi acaba?

can'ım bi rsv virüsü varmış ekimle nisan ayları arasında görülürmüş yenidoğan bebeklerinde %60 onda ilk bu aylarında yakalanırmış.ve ilacı yok 1 hafta 10 gün sürüyormuş belirtisi öksürük ve burun akıntısı bazılarında da ateş eşlik edermiş keremde ateş olmadı şükür ama bu geniz burun akıntısı ve öksürük mahvetti bizi.bu sabah yine emzirdim gazını almak için kaldırdım öksürük tuttu ve bütün emdiğini fışkırtarak kustu.öksürük gazı çıkmadan yakalarsa mutlaka kusturuyor.çok şükür ciğerlerine inmedi bu virüs zatürreyi de çevirebiliyormuş.5 gün oldu bize günlerim ağzımdan burnumdan geldi benim de kereminde.ayrıca çok kolay bulaşabilen bir virüsmüş.ben sizlerin yerinde olsam asla misafir kabul etmem kim küsüyorsa küssün.berbat durumdayız.bu arada çok kötü cümleler kurmuşum şuan uykusuzluktan sersem haldeyim.anlayışınıza sığınıyorum

Dediğin şeyin aynısını biz de yaşadık ilk başta bi yüzünde ufak ufak sivilceler çıktı daha sonra diğer yüzüne alnına çenesinin altlarına filan yayıldı. kimi sütün yağlı dedi kimi yarıyo dedi bazıları sıcaktan dedi, dr. un biri kreme gerek yok ılık suyla sil dedi o sıralar yüzü pütür pütür olmuştu yazık dün doktorumuza gittik egzama olmuş dedi bioderma yazdı bebeğim biraz rahatladı şükür, sürekli elleriyle yüzünü kapatıyo diye kızıyodum meğer kaşınıyomuş çocuk kıyamam kim bilir ne kadar rahatsız oluyomuş miniğim

alışırsın can'ım uykusuzluğa da:) ayak üstü bi peynir ekmek filan atıştır aç bekleme sütün olmaz.bi 6 aylık olsa bebişlerimiz biraz rahatlıycaz inş.az kaldı sabır
Ne ayakustusu mukellef kahvalti hazirladim kendime 4 haslanmis yumurta eşliğinde bu kiza yetisebilmek icin proteine ihtiyacim var bolca belkide aksam yemegimdir bu :) ben gece 2 ayin hatta hamileligin patlamasini yasayip desarj oldum onlarin cani sag olsun

Son düzenleme:
Ya benim kız 40 günlük bir kaç gündür parmaklarını emiyor, bi de arada ufak sesler çıkarıyor, kavramasi için önüne tutabilecegi bir iki oyuncak tuttum ama kavramiyor ben mi çok aceleciyim acaba, yoksa bizim minik mi tembel

Canim kremin tam adını yazar misin benimki bella b silk honey günlük nemlendirici, bu iyi gelmezse senin kullandığını deneyeyim, cok rahatsız edici , inşallah bi an once düzelir senin bebisinde benimki de ,

Doğru söylüyorsun canım aslında hiçbir şey bebeklerimizin sağlığından daha önemli değil. İnsanlar da çok anlayışsız. 13 günlük lohusaydım gelmeye başladılar sanki takının hediyenin acelesi var. Çocukla bi yere kaçacak değilim herhalde bu neyin aceleciliğiyse. Kv Allahtan kendi tarafına kırkı çıksın öyle götürürüm dedi de az misafirle geldik bu zamana. Ama şimdi de herkes kırkı beklemiş gibi ışığı gören geliyor. Eşimle bi istişare edelim bakalım minimuma nasıl indiribiliriz. Çocuğu hasta edene kadar uğraşmanın bi anlamı yok.

Evet tam dedigin gibi. Ev kiyafeti ustune astronot giyiyoruz. Yagmurluk kullanmam gereken sert hava kosullarinda cikarmadim zaten. Dedigin gibi cocuk o havayi teneffus etmedigi surece anlamsiz oluyor disari cikmak. Battaniye yedek aliyorum yanima ani bir hava akimi, ruzgar vs olursa o an ortuyorum Pusetin uzerini. Ya da rahatsz edecek kadar gunes gelirse. doktorumuz hergun cikar dedi bana kirki cikinca. Rahat ol, kaygili olma daha saglikli olacak demisti :)

Sağol canım tulumları çekip çıkıyoruz o zaman :))

kimya87 derinn83 kızlar size özendim bende kerem de dahil olmak üzere çocukları aldım ve dışarı çıktım yakınlarda migros var oraya gittik geldik.keremi de arabasına koydum battaniyesini örttüm hava çok güzeldi oksijen aldı bi güzel.ben solunum yollarını rahatlatacağını bile düşünüyorum.hadi bakalım inş iyi gelir yavruma

Bızımde park yatağın alt degıstırme unıtesı var orda grılı sıyahlı asılı 3 fıl var son zamanlarda ona kıtlenıyo,benımde ısımı kolaylastırıyo gerçekten
Bıde tıny love kullanıyoruz gun ıçınde evde onunda tepesınde bahsettıgın poşet sesı çıkartan oyuncak var Aynalı ışıklı fılan gun ıçınde 15-20 dk oyalanıyo.o bıle yetıyo ınsana bazen
Şuan gerçekten bunlara ılgı göstermeye başladılar
Ama şu şarkı ısını çözmeliyim
Cocuk hayata Hande yener Serdar Ortaç ve gulsenle başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…