2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cok bile kuru pasta gezmeye yer ariyor sizinkilerde resmen keske kabul etmeseydin bir bahane sunup

mrs_aysel , Sabirsiz61 , asli2434
Kabul etmeme gibi bir sansim yoktu kizlar,surekli yuz yuzeyiz bir de herkes ev sahibi, arami acmak da istemiyorum açıkçası.
Ama sinirlerim bozuldu ya. 2 ayın icinde kac kere daha cay kahve bilmem ne ikram edebilirim ki ben bu insanlara. Yuz kere mi gelinir.
Kadinlar geldi iyi tamam, bu sefer de eşli gelinecekmis. Prosedurlere bak.
Erkek gelmeyince olmuyor herhalde.
Herkesin de kucuk cocugu var , nasil verecem çayı falan bilmiyorum. Simdiden sıkıntı basti.
Mevlid yapip kalabaligi basima topladigima pismanim su an, ne anlami kaldi ki. Ben bu misafir tantanasini kisa kesmek icin yapmistim onu.

Tiny love bana cok sert geldiydi, icine ortopedik yatak aldiydim. Ne zaman bebeyi koysam icine hareket ettiginde sallandigindan uyandi hep cok sevemedi icinde durmayi. Buyudukce sevecek diye umuyorum. İcine aldigim yatagi salonda uyuduysa kullaniyirum koltugub ustinde, yataginda da reflu yatagini kullaniyorum. İkisinde de yatiyor.
Benim bebe ile biraz yapisik yasiyoruz. Belki de ondan da sevmemis olabilir.

oyyy yok bacim yok :)
daha ugrasamam bu menopoz teyzelerle :)))
yine masayi susleyip kendi aramizda yapar miyiz bilmiom ama boyle kalabalik bisey yapmicam :)
mevlut pastamiz :)))

insanin kufredesi geliyor di mi :))
mevlut okutuosun sevap kazaniosun fln, fakat insanlar cok acayip.. benim mevludum sabir cekmekle gecti, extra sevap kazandim yani :)
hayir insan azcik ceyrek takar di mi? e bebek posetini alan damlamis yine :))))

Kolay gelsin valla kalabalikmis cok. Ne dusuncesizlermis onlar da, ufak bebeli eve o kadar kalabalik gidilir mi yaw.

Ya mıllet gun yapar gıbı kendını eglendırmeye yer arıyo
Doğumdan sonra esımın arkadaşlarının eslerıyle olan whatsapp grubundan bıtane densızın attığı mesaj *kızlar hadi hazır arayıl tatılındeyken toplanıp ninocınde buluşalım çocuklarda bırbırını görür *
Gelseler 21 kişi
Ama tabıkı hepsının suratına Açıkça soylıyıp çocuklarını almadım eve
Insanda azıcık düşünce olur ya

Cok fenasin ben yapamazdim:)

Cok iyi yapmissin , karsidakinin dusunmesi gerekiyor bunu ama ben yapamazdim:)
Millet gercekten gezecek yer ariyor.

insanin kufredesi geliyor di mi :))
mevlut okutuosun sevap kazaniosun fln, fakat insanlar cok acayip.. benim mevludum sabir cekmekle gecti, extra sevap kazandim yani :)
hayir insan azcik ceyrek takar di mi? e bebek posetini alan damlamis yine :))))
E bebek bence yine iyi tercih :)
En cok bozuldugum konulardan biri de bu hediye mevzulari. Maddi boyutunda hic değilim ama en azindan aldığın hediye bir ise yarasin de mi? Bir takim ic camasiri çorap getirseler öpüp de basima koyacagim.
Hicbir zaman giydirmeyecegim naylon elbiseler.
Akil var mantik var bir bebek o kumastan bir kiyafet giyer mi?
Kızimda tam bir hediye çöplüğüne donmustu ev. Giydirebilecegim birkacibi alip kalanini kayinvalideme verdim.
Simdi de aynini yapiyorum. Ama bu seger zarfa para koyup verenler oldu, cok cuzi rakamlar ama inan ona da cok sevindim.
Hic olmasa bir eksigimizi görürüz.

Ayyy sen anlatinca bile bana bi sıkıntı geldi Allah yardimcin olsun benim 40 günlük oldu daha yeni yeni gelen giden oluyor.

Ayyy sen anlatinca bile bana bi sıkıntı geldi Allah yardimcin olsun benim 40 günlük oldu daha yeni yeni gelen giden oluyor.
Sagol canim.
Benimkiler de 40tan sonra depar atti :))
Ama bu halime sukrediyorum.
Kizimdayken 40 gun dolmadan kayınvalidemin her turlu akraba ve komsusunu agirlamistim.
Bunda net bir sekilde soyledim 40tan sonra diye.
Bu sefer de cos geldi millete herkes bunu bekliyormus gibi:)

Kızlar ya benimde en çok kafama taktığım konu bu misafir meselesi. Düşündükçe içime daral geliyo. Bende 40 dan sonra dedim eşimin akrabalarına özellikle. Şimdi 40 doldu yakında gelirler.

Bu arada bebeklerle gezmeye cikiyo musunuz. Özellikle avm lere gitmek için daha erken mi acaba. Ben çok bunaldım çıkmak istiyorum. Gerçi anneme bırakıp çıkıyorum ama aklım oğlumda kalıyo onu da götürmek istiyorum.

Bebekleri hasta etmek icin en musait yer avmler canim havalar biraz acti alip 10dk bile olsa acik havada gezdirmen daha saglikli sar sarmala birsey olmaz ama avmler kapali ve yuzlerce insanin dolandigi mikrop dolu havasiz yerler suan erken bunun icin şahsi gorusum. Biz bugun burada cikacaktik cok ruzgar var yarin pazari var semtin oraya cikacagiz insallah. Cokta sakinmamak lazim bagisiklik sisteminin guclenmesi icin zamani geldi cikip gezmelerin hele gunes varsa hic kacirmamak lazim.

sana katılıyorum.avm lerde girişti kapının üzerinde havalandırmalar varya en çokta onlar tehlikeli.içeride ki havayı sürkilasyon yaparak geri veriyor tabi haliyle mikropları ve enfeksiyonları da.

Evet iç minderi pek hoş degıl bende bişeyler serıyorum ıçıne o yuzden
Alt kısmında Oval demırlerle
Cok fenasin ben yapamazdim:)
Dogum için ılk ıkı hafta kv evınde kaldıgımdan gorumcemın kızı zaten çocuğu dogduna pişman ettı,arkamı donsem kızı yanaklarını sıkmaya çalışırken yakalıyordum
O hırsla hastalanmasıda eklenınce almadım eve çocuk ama işte sakınan Göze cok batar mısalı hastalık babasından gectı

sana katılıyorum.avm lerde girişti kapının üzerinde havalandırmalar varya en çokta onlar tehlikeli.içeride ki havayı sürkilasyon yaparak geri veriyor tabi haliyle mikropları ve enfeksiyonları da.
Ben tam gönlüme göre Dr buldum
Benım eşım aman ayıp olur cocuk sevsın
Aman ayıp gelene elını yıka denmez modundaydı
Öyle bı Dr umuz var ki kadını tembıhlesem eşımı bu kadar korkutamazdı
Ilk 6 ay avm lere de gırmesını ıstemıyor mesela bebeklerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…