- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Cok bile kuru pasta gezmeye yer ariyor sizinkilerde resmen keske kabul etmeseydin bir bahane sunupKizlar yarin bir misafir ordusu geliyor bana.
Hic anlam veremedigim bir misafirlik.
40 mevlidine butun apartmani cagirdim 2 kisi gelmedi, 10 daireyiz zaten.
Dun haber verdiler, gelmeyenler gelmek istiyormus, gelenler de tekrar gelmek istiyormuş.
Nasil is anlamadim, ben mevlidi zaten misafiri toplu agirlamak icin yapmıştım.
Gecmis olsun diye de buyuk cogunluk gelmisti zaten hastaneden cikinca.
Ayni insanlari daha kac kere agirlayacagim anlamadim.
Tek çeşit browni yapacaktım aksam caya gelecekleri icin, ama bugunden yapmam gerekiyordu. Misafir geldi yapamadım.
Hic ugrasmayacagim. 20 kisi arti bir dolu cocuk. Verecegim kuru pastayi olsun bitsin poofff
Bızımkıde doğduğundan berı gece gündüz hep onun içinde :))
Yakında park yatakta yatırmaya başlarım ama gecelerı tıny love yatağın hemen dıbınde cok rahat oldu bana
Senın bebış baska yerde yatıyosa belkı o Yüzden mı alışamadı?
Sanki yaklaşık iki buçuk aydır kendileri bakmış kendileri tutmuş da sen şimdi düşüreceksin :))
İnsan gülerek poz veremez karşılarında
Yamuk mamuk bi fotoğrafım olsun nolur susun deseydin :))
diş buğdayına daha çok ay var o zamana kadar tekrar gelir bi heves :) ona teyzeleri çağırmayız zaten :)
Sen kızlara 6 ay kınası yap hatta :))
mrs_aysel , Sabirsiz61 , asli2434
Kabul etmeme gibi bir sansim yoktu kizlar,surekli yuz yuzeyiz bir de herkes ev sahibi, arami acmak da istemiyorum açıkçası.
Ama sinirlerim bozuldu ya. 2 ayın icinde kac kere daha cay kahve bilmem ne ikram edebilirim ki ben bu insanlara. Yuz kere mi gelinir.
Kadinlar geldi iyi tamam, bu sefer de eşli gelinecekmis. Prosedurlere bak.
Erkek gelmeyince olmuyor herhalde.
Herkesin de kucuk cocugu var , nasil verecem çayı falan bilmiyorum. Simdiden sıkıntı basti.
Mevlid yapip kalabaligi basima topladigima pismanim su an, ne anlami kaldi ki. Ben bu misafir tantanasini kisa kesmek icin yapmistim onu.
Kolay gelsin valla kalabalikmis cok. Ne dusuncesizlermis onlar da, ufak bebeli eve o kadar kalabalik gidilir mi yaw.mrs_aysel , Sabirsiz61 , asli2434
Kabul etmeme gibi bir sansim yoktu kizlar,surekli yuz yuzeyiz bir de herkes ev sahibi, arami acmak da istemiyorum açıkçası.
Ama sinirlerim bozuldu ya. 2 ayın icinde kac kere daha cay kahve bilmem ne ikram edebilirim ki ben bu insanlara. Yuz kere mi gelinir.
Herkesin de kucuk cocugu var , nasil verecem çayı falan bilmiyorum. Simdiden sıkıntı basti.
Mevlid yapip kalabaligi basima topladigima pismanim su an, ne anlami kaldi ki. Ben bu misafir tantanasini kisa kesmek icin yapmistim onu.
Muhtesem olmusoyyy yok bacim yok :)
daha ugrasamam bu menopoz teyzelerle :)))
yine masayi susleyip kendi aramizda yapar miyiz bilmiom ama boyle kalabalik bisey yapmicam :)
mevlut pastamiz :)))
Eki Görüntüle 1962810
Ya mıllet gun yapar gıbı kendını eglendırmeye yer arıyoKizlar yarin bir misafir ordusu geliyor bana.
Hic anlam veremedigim bir misafirlik.
40 mevlidine butun apartmani cagirdim 2 kisi gelmedi, 10 daireyiz zaten.
Dun haber verdiler, gelmeyenler gelmek istiyormus, gelenler de tekrar gelmek istiyormuş.
Nasil is anlamadim, ben mevlidi zaten misafiri toplu agirlamak icin yapmıştım.
Gecmis olsun diye de buyuk cogunluk gelmisti zaten hastaneden cikinca.
Ayni insanlari daha kac kere agirlayacagim anlamadim.
Tek çeşit browni yapacaktım aksam caya gelecekleri icin, ama bugunden yapmam gerekiyordu. Misafir geldi yapamadım.
Hic ugrasmayacagim. 20 kisi arti bir dolu cocuk. Verecegim kuru pastayi olsun bitsin poofff
Cok fenasin ben yapamazdim:)Ya mıllet gun yapar gıbı kendını eglendırmeye yer arıyo
Doğumdan sonra esımın arkadaşlarının eslerıyle olan whatsapp grubundan bıtane densızın attığı mesaj *kızlar hadi hazır arayıl tatılındeyken toplanıp ninocınde buluşalım çocuklarda bırbırını görür *
Gelseler 21 kişi
Ama tabıkı hepsının suratına Açıkça soylıyıp çocuklarını almadım eve
Insanda azıcık düşünce olur ya
Cok iyi yapmissin , karsidakinin dusunmesi gerekiyor bunu ama ben yapamazdim:)Ya mıllet gun yapar gıbı kendını eglendırmeye yer arıyo
Doğumdan sonra esımın arkadaşlarının eslerıyle olan whatsapp grubundan bıtane densızın attığı mesaj *kızlar hadi hazır arayıl tatılındeyken toplanıp ninocınde buluşalım çocuklarda bırbırını görür *
Gelseler 21 kişi
Ama tabıkı hepsının suratına Açıkça soylıyıp çocuklarını almadım eve
Insanda azıcık düşünce olur ya
E bebek bence yine iyi tercih :)insanin kufredesi geliyor di mi :))
mevlut okutuosun sevap kazaniosun fln, fakat insanlar cok acayip.. benim mevludum sabir cekmekle gecti, extra sevap kazandim yani :)
hayir insan azcik ceyrek takar di mi? e bebek posetini alan damlamis yine :))))
Ayyy sen anlatinca bile bana bi sıkıntı geldimrs_aysel , Sabirsiz61 , asli2434
Sagol canim.Ayyy sen anlatinca bile bana bi sıkıntı geldiAllah yardimcin olsun benim 40 günlük oldu daha yeni yeni gelen giden oluyor.
Bebekleri hasta etmek icin en musait yer avmler canim havalar biraz acti alip 10dk bile olsa acik havada gezdirmen daha saglikli sar sarmala birsey olmaz ama avmler kapali ve yuzlerce insanin dolandigi mikrop dolu havasiz yerler suan erken bunun icin şahsi gorusum. Biz bugun burada cikacaktik cok ruzgar var yarin pazari var semtin oraya cikacagiz insallah. Cokta sakinmamak lazim bagisiklik sisteminin guclenmesi icin zamani geldi cikip gezmelerin hele gunes varsa hic kacirmamak lazim.Kızlar ya benimde en çok kafama taktığım konu bu misafir meselesi. Düşündükçe içime daral geliyo. Bende 40 dan sonra dedim eşimin akrabalarına özellikle. Şimdi 40 doldu yakında gelirler.
Bu arada bebeklerle gezmeye cikiyo musunuz. Özellikle avm lere gitmek için daha erken mi acaba. Ben çok bunaldım çıkmak istiyorum. Gerçi anneme bırakıp çıkıyorum ama aklım oğlumda kalıyo onu da götürmek istiyorum.
sana katılıyorum.avm lerde girişti kapının üzerinde havalandırmalar varya en çokta onlar tehlikeli.içeride ki havayı sürkilasyon yaparak geri veriyor tabi haliyle mikropları ve enfeksiyonları da.Bebekleri hasta etmek icin en musait yer avmler canim havalar biraz acti alip 10dk bile olsa acik havada gezdirmen daha saglikli sar sarmala birsey olmaz ama avmler kapali ve yuzlerce insanin dolandigi mikrop dolu havasiz yerler suan erken bunun icin şahsi gorusum. Biz bugun burada cikacaktik cok ruzgar var yarin pazari var semtin oraya cikacagiz insallah. Cokta sakinmamak lazim bagisiklik sisteminin guclenmesi icin zamani geldi cikip gezmelerin hele gunes varsa hic kacirmamak lazim.
Evet iç minderi pek hoş degıl bende bişeyler serıyorum ıçıne o yuzdenTiny love bana cok sert geldiydi, icine ortopedik yatak aldiydim. Ne zaman bebeyi koysam icine hareket ettiginde sallandigindan uyandi hep cok sevemedi icinde durmayi. Buyudukce sevecek diye umuyorum. İcine aldigim yatagi salonda uyuduysa kullaniyirum koltugub ustinde, yataginda da reflu yatagini kullaniyorum. İkisinde de yatiyor.
Benim bebe ile biraz yapisik yasiyoruz. Belki de ondan da sevmemis olabilir.
Dogum için ılk ıkı hafta kv evınde kaldıgımdan gorumcemın kızı zaten çocuğu dogduna pişman ettı,arkamı donsem kızı yanaklarını sıkmaya çalışırken yakalıyordumCok fenasin ben yapamazdim:)
Ben tam gönlüme göre Dr buldumsana katılıyorum.avm lerde girişti kapının üzerinde havalandırmalar varya en çokta onlar tehlikeli.içeride ki havayı sürkilasyon yaparak geri veriyor tabi haliyle mikropları ve enfeksiyonları da.
Gecmiş olsun vıtamını alsan barikızlar sonunda bünyem yorgunluğa ve uykusuzluğa dayanamadı yenik düştü.başım ve boynum çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?