Bızımde gece 2 den 6 ya kadar uyudu sonra 45 er dk lık 2 kez daha bende hala ayaktayımSabah 7 den beri ayaktayim aksam 11 dedimi uyumus olan kizim 6 dan beri gram uyumadi takatim kalmadi aglamaktan icim disima cikti cok yorgunum artik 2 aydir bunaldim asilar yuzunden sanirim duzenimizde bozuldu uykusuzluktan dusup kalmazsam iyidir adamda iceride horulduyor onu duydukca iyice nevrim donuyor.
Teşekkür ederım canım tavsıyelerın içinEmsin elini parmaklarını keşfediyor benim bebiş de emiyor hatta burda da yazmıştı başka arkadaşlar dönemsel sanırım
Bizimki de 21 Aralık'ta geldi aralarında çok yokmuş evet seninki de büyüklerden :)
YouTube da Gülçin öğretmenim kanalı var ordan çocuk şarkılarını dinleyebilirsin güzel yorumluyor :) benimki pop müzik de seviyor ya sanırm anne karnında dinleye dinleye çocuk alıştı :) hamileyken arabada en çok dinlediğim şarkılardan açarsam ben bunu bi yerden hatırlıyorum sanki der gibi susup dinliyor dans ederken gayet mutlu oluyor :)
Sagol canım benımCanım kızların bahsettiklerine ek olarak App Store'da "Büyüyen Bebek" diye bir uygulama var onu da tavsiye ederim.
Çok geniş içerikli bir uygulama değil ama Günlük Aktiviteler bölümü hoşuma gitti. Bedensel, İnce Kas, Zihinsel vs şeklinde aktiviteleri gruplandırmış. Bebişin Doğum tarihini giriyorsun, her ay sana ayıyla uyumlu aktiviteleri ve nasıl yapılacağının videolarını gösteriyor.
Eki Görüntüle 1962447
Eki Görüntüle 1962448
Sagol canım benımCanım kızların bahsettiklerine ek olarak App Store'da "Büyüyen Bebek" diye bir uygulama var onu da tavsiye ederim.
Çok geniş içerikli bir uygulama değil ama Günlük Aktiviteler bölümü hoşuma gitti. Bedensel, İnce Kas, Zihinsel vs şeklinde aktiviteleri gruplandırmış. Bebişin Doğum tarihini giriyorsun, her ay sana ayıyla uyumlu aktiviteleri ve nasıl yapılacağının videolarını gösteriyor.
Eki Görüntüle 1962447
Eki Görüntüle 1962448
Eki Görüntüle 1962447
Eki Görüntüle 1962448
Eki Görüntüle 1962447
Eki Görüntüle 1962448
Amin canım inşallah .Atoderm intensive baume adı , biodermanınYa benim kız 40 günlük bir kaç gündür parmaklarını emiyor, bi de arada ufak sesler çıkarıyor, kavramasi için önüne tutabilecegi bir iki oyuncak tuttum ama kavramiyor ben mi çok aceleciyim acaba, yoksa bizim minik mi tembel
Canim kremin tam adını yazar misin benimki bella b silk honey günlük nemlendirici, bu iyi gelmezse senin kullandığını deneyeyim, cok rahatsız edici , inşallah bi an once düzelir senin bebisinde benimki de ,
Bızımde park yatağın alt degıstırme unıtesı var orda grılı sıyahlı asılı 3 fıl var son zamanlarda ona kıtlenıyo,benımde ısımı kolaylastırıyo gerçekten
Bıde tıny love kullanıyoruz gun ıçınde evde onunda tepesınde bahsettıgın poşet sesı çıkartan oyuncak var Aynalı ışıklı fılan gun ıçınde 15-20 dk oyalanıyo.o bıle yetıyo ınsana bazen
Şuan gerçekten bunlara ılgı göstermeye başladılar
Ama şu şarkı ısını çözmeliyim
Cocuk hayata Hande yener Serdar Ortaç ve gulsenle başladı
Ahh ahh bugun ögle biberonla 60 cc mama verdim pisman oldum önce hersey yolundaydi misil misil uyudu sonra da gece 12 ye kadar beni istemedi . Gogsumu agzina yaklastirdigim anda ciglik atti sonra mutsuz bir sekilde aldi. Simdi de uyku arasinda emzirdim sorunsuz cok sukur. Bundan sonra kasikla vercem artik ben 2 gunde boyle olacagini dusunmemistim
Amin canım inşallah .Atoderm intensive baume adı , biodermanın
Çok iyi yapmışsın cnm, ben de iyiki çıkmışım acayip iyi geldi :)@kimya87derinn83 kızlar size özendim bende kerem de dahil olmak üzere çocukları aldım ve dışarı çıktım yakınlarda migros var oraya gittik geldik.keremi de arabasına koydum battaniyesini örttüm hava çok güzeldi oksijen aldı bi güzel.ben solunum yollarını rahatlatacağını bile düşünüyorum.hadi bakalım inş iyi gelir yavruma
İstanbul'dayım canım mis gibiydi hava canımız eve girmek istemedi resmen :)
Canım yanaklarına da kullanıyor musun kremi? Bölgesel mi
Banyodan sonra tüm vücuda kullanıyorum sabah akşam da yüzüne sürüyorum canım
Yeni doğduğunda benim kızım da sağ mememi pek sevmemişti. Uyandığında en aç olduğu an önce sağ mememi verdim. Kısa sürede sağı da sorunsuz emmeye başladı. Sen de bi dene istersen canım.Benmki mamanin hemen ardindan tekrar meme istiyor .hic bi sorun yasamadik sadecr 2 gundur soll memede agliyirdireniuir sag memeyi sonuna kadar bitiriyor
Bızımkıde doğduğundan berı gece gündüz hep onun içinde :))Tiny love bende de var da hic durmuyo bebe icinde. Sevemedi bir turlu. Aralarda deniyorum hala. Muzigini aciyorum, isikli da yaniyo o oyuncagin oldugi yer biliyosun, ona ragmen bebe kenarina kilitleniyor. :) İlgilenmiyor hic simdilik. Umarim ileride seveer
Seninki daha minik tabi bizimki 2buçuk ay olacak nerdeyse yapar daha annesi :)Ya benim kız 40 günlük bir kaç gündür parmaklarını emiyor, bi de arada ufak sesler çıkarıyor, kavramasi için önüne tutabilecegi bir iki oyuncak tuttum ama kavramiyor ben mi çok aceleciyim acaba, yoksa bizim minik mi tembel
Canim kremin tam adını yazar misin benimki bella b silk honey günlük nemlendirici, bu iyi gelmezse senin kullandığını deneyeyim, cok rahatsız edici , inşallah bi an once düzelir senin bebisinde benimki de ,
20 kişi ne ya bi de çocuklar mıKizlar yarin bir misafir ordusu geliyor bana.
Hic anlam veremedigim bir misafirlik.
40 mevlidine butun apartmani cagirdim 2 kisi gelmedi, 10 daireyiz zaten.
Dun haber verdiler, gelmeyenler gelmek istiyormus, gelenler de tekrar gelmek istiyormuş.
Nasil is anlamadim, ben mevlidi zaten misafiri toplu agirlamak icin yapmıştım.
Gecmis olsun diye de buyuk cogunluk gelmisti zaten hastaneden cikinca.
Ayni insanlari daha kac kere agirlayacagim anlamadim.
Tek çeşit browni yapacaktım aksam caya gelecekleri icin, ama bugunden yapmam gerekiyordu. Misafir geldi yapamadım.
Hic ugrasmayacagim. 20 kisi arti bir dolu cocuk. Verecegim kuru pastayi olsun bitsin poofff
can'ım ya seni yumuşak buldular heralde.valla bir doluda çocuk demişsin aman dikkat et hastalık bulaşmasın kimsenin fazla yakınlaşmasına izin verme salgın varmış filan de.Allah kolaylık versinKizlar yarin bir misafir ordusu geliyor bana.
Hic anlam veremedigim bir misafirlik.
40 mevlidine butun apartmani cagirdim 2 kisi gelmedi, 10 daireyiz zaten.
Dun haber verdiler, gelmeyenler gelmek istiyormus, gelenler de tekrar gelmek istiyormuş.
Nasil is anlamadim, ben mevlidi zaten misafiri toplu agirlamak icin yapmıştım.
Gecmis olsun diye de buyuk cogunluk gelmisti zaten hastaneden cikinca.
Ayni insanlari daha kac kere agirlayacagim anlamadim.
Tek çeşit browni yapacaktım aksam caya gelecekleri icin, ama bugunden yapmam gerekiyordu. Misafir geldi yapamadım.
Hic ugrasmayacagim. 20 kisi arti bir dolu cocuk. Verecegim kuru pastayi olsun bitsin poofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?