2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bızımde gece 2 den 6 ya kadar uyudu sonra 45 er dk lık 2 kez daha bende hala ayaktayım
Bıde temızlık fılan yaptım,daha yemek yapıcam,oğlanı yıkıycam,kendım yıkanıcam,çamaşır yıkanıcak ayyyy yazarken yoruldum
Eşimde ıçerde hortluyor aynı şekılde

Teşekkür ederım canım tavsıyelerın için
Gunlerı gunlerını tutmuyo,bazen Gözünü açmadan uyuyo bazen de Butun gun ayakta 45 dk uyuyup Uyanıyor
Uyumadıgı sure uzadıkça daha da huzursuzlasıp hıç uyuyamıyo tabı
Böyle böyle gecıcek ve daha rahat zamanlara kavusucaz ınşallah
Evet bızımkıler topıgın abileri oldu

Sagol canım benım

Sagol canım benım

Sagol canım benım

Sagol canım benım

Amin canım inşallah .Atoderm intensive baume adı , biodermanın

Tiny love bende de var da hic durmuyo bebe icinde. Sevemedi bir turlu. Aralarda deniyorum hala. Muzigini aciyorum, isikli da yaniyo o oyuncagin oldugi yer biliyosun, ona ragmen bebe kenarina kilitleniyor. :) İlgilenmiyor hic simdilik. Umarim ileride seveer

Benmki mamanin hemen ardindan tekrar meme istiyor .hic bi sorun yasamadik sadecr 2 gundur soll memede agliyirdireniuir sag memeyi sonuna kadar bitiriyor

Çok iyi yapmışsın cnm, ben de iyiki çıkmışım acayip iyi geldi :)
Bebiş temiz hava alsın diye çıktık ama benim ondan daha çok ihtiyacım varmış meğer :))

derinn83 oh oh iyi gezmeler.. hangi ildesiniz bilmiyorum ama yurt genelinde hava güzel sanırım. asli2434 evet solunum yolları için doktorlar öneriyor temiz havayı. İnşallah iyi gelir rahatlar kuzucuk
İstanbul'dayım canım mis gibiydi hava canımız eve girmek istemedi resmen :)
Kızım da daha binadan çıkar çıkmaz uyudu arabasında. temiz havaya alışık değil tabi çocuk :) bundan sonra güneşi gördük mü atarız kendimizi dışarı :)

Benmki mamanin hemen ardindan tekrar meme istiyor .hic bi sorun yasamadik sadecr 2 gundur soll memede agliyirdireniuir sag memeyi sonuna kadar bitiriyor
Yeni doğduğunda benim kızım da sağ mememi pek sevmemişti. Uyandığında en aç olduğu an önce sağ mememi verdim. Kısa sürede sağı da sorunsuz emmeye başladı. Sen de bi dene istersen canım.

Bızımkıde doğduğundan berı gece gündüz hep onun içinde :))
Yakında park yatakta yatırmaya başlarım ama gecelerı tıny love yatağın hemen dıbınde cok rahat oldu bana
Senın bebış baska yerde yatıyosa belkı o Yüzden mı alışamadı?

Kizlar yarin bir misafir ordusu geliyor bana.
Hic anlam veremedigim bir misafirlik.
40 mevlidine butun apartmani cagirdim 2 kisi gelmedi, 10 daireyiz zaten.
Dun haber verdiler, gelmeyenler gelmek istiyormus, gelenler de tekrar gelmek istiyormuş.
Nasil is anlamadim, ben mevlidi zaten misafiri toplu agirlamak icin yapmıştım.
Gecmis olsun diye de buyuk cogunluk gelmisti zaten hastaneden cikinca.
Ayni insanlari daha kac kere agirlayacagim anlamadim.
Tek çeşit browni yapacaktım aksam caya gelecekleri icin, ama bugunden yapmam gerekiyordu. Misafir geldi yapamadım.
Hic ugrasmayacagim. 20 kisi arti bir dolu cocuk. Verecegim kuru pastayi olsun bitsin poofff

Seninki daha minik tabi bizimki 2buçuk ay olacak nerdeyse yapar daha annesi :)

20 kişi ne ya bi de çocuklar mı
Bahane bul gelmesinler dicem de kabul etmişsin artık sanırm
Sen çocuklu ve bebişli olarak hazır al tabi kimse senden özel hazırlık beklemez bence

can'ım ya seni yumuşak buldular heralde.valla bir doluda çocuk demişsin aman dikkat et hastalık bulaşmasın kimsenin fazla yakınlaşmasına izin verme salgın varmış filan de.Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…