2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
nmine canımcvp yarım kalmış
Altında Oval demırlerı ındır yukselıp sabıtlenıyo
Yada halının uzerınde daha az sallanıyor
Belkı faydası olur

ya para mevzuu degil olay, gonul zenginligi...
0.5 gram altin almis biri :)
para vereydin onun yerine yani..
0.0005 gram getircekler yani piyasada oyle bi form olsa :)))

sağol canım.evet haklısın vitamin alsam iyi olacak.az önce bi parol içtim de raz ağrım azaldı
Uykusuzluk yapıyo hepsını benımde gecen hafta damağım resmen yara olmuştu

Havayi guzel gordukce cikiyorum. Hem daralmamak icin hem de bebeue degisiklik olsun, temiz hava alsin diye. Uygun giydir yeter sadece, terler ruzgar yerse fena hasta olur. Avmler desen kalabalik cok, insan ne kadar coksa o kadar fazla hastalik olasiligi. Bos saatlerinde olur tabi, haftaici sabah saatleri bos olur sanirim. Avm icin tercih edebilirsin belkim.

nmine canımcvp yarım kalmış
Altında Oval demırlerı ındır yukselıp sabıtlenıyo
Yada halının uzerınde daha az sallanıyor
Belkı faydası olur

Dogru diyosun. Sabitliyorum, halinin da uzerinde kaliyor hep. Ama hareket ettiginde uyaniyo, bebe uzerimde uyumay alistigi icon yapiyor da olabilir tabi. Normal yatakta da uyaniyo.

Peki ne giydiriyosun dışarı çıkarırken canım. Ne uygun olur bu havalarda. Dediğin gibi kalın giydirip bide çocuğu terletmeyelim. Kaç kat mesela.

Bide kızlar dün farkettim vajina nin Tek dudak kısmında çok dikkatle dokununca bi şişlik olduğunu farkettim sanki. Diğerine göre yani. Ne olabilir korktum ya. Doktora da artık gitmeye çekiniyorum gülüyo bana artık takıntılıyım diye. Hamilelikte adama çok çektirdim doğurdum yine geliyo dicek.

çocuklarımız iyi olsunda inş.kerem bugün biraz daha iyi emmesi düzeldi kusması azaldı ve hırıltısı geçmek üzere.onlar iyiya gerisi geçer
Dogru dıyosun onların keyfı olmayınca ınsan hasta olmaktan beter oluyo :/

Inşallah alışırda rahat edersın
Benım hamılelıkte hep aklımdaydı almak alamadan dogum ıçın gıtmıştım
Allahtan almamışım tabı çocuğa orda hastane çıkışı yatırıcak yer Lazım olucak dıye doğumdan önce orda ınternetten aldım,sonrada IST a getırdım
Eşim bunu ınternette bışeye benzetemedı
Kaç gun yatarkı kullanılmaz vs
Şimdı boyu uzayıp yakında sığmayacak dıye
Napıcaz dıyıp duruyo
O derece kullandık

çocuklarımız iyi olsunda inş.kerem bugün biraz daha iyi emmesi düzeldi kusması azaldı ve hırıltısı geçmek üzere.onlar iyiya gerisi geçer
Canim cok geçmiş olsun ikinize de.
Ben de bugun hic iyi değilim, hasta degilim ama asiri yorgunluk hali var arkasindan hastalik gelebilir muhtemelen.
Aksamki orduyu agirlayabilirim insallah nu halde.

Kızlar uzun zamandır giremiyorum ama yazdıklarınızı okuyorumm misafir bekleyenlerin rahatsız olanların Rabbim yardımcısı olsun.

Benim istahim sıfır. Karnım acıkıyor bebeği emzirince açken midem bulaniyor. Bebeğim olmasa günü yeminle bir bardak sütle geçireceğim. Ekmek neredeyse hiç yiyemiyorum. Hamileyken istahim aşırı açıktı elektrik süpürgesi gibi neyi görsem yiyordum

Bebekten sonra tam süt döneminde istahim gitti yorgunluk vs cabasi sizdede varmı böyle şeyler iştahsızlık yoksa bu anormallik tek bendemi var

U ugurluduru kizimi kbb ye goturdum. sag burun deligi dogustan tikaliymis. ondan burun tikanikligi yasiyormus. ince hortum soktu sola rahatca girdi, sag ilerlememis takilmis. emara girmesi gerekiyor. biraz daha toparlasin 1-2 ay daha sabredelim ondan sonra emara aliriz, burnunu da kucuk operasyonla acariz dedi. sizde bir kbb ye gosterin isterseniz dogumsal birsey mi baktirirsiniz.

Ben de bugun hic iyi değilim, hasta degilim ama asiri yorgunluk hali var arkasindan hastalik gelebilir muhtemelen.
aman iyi bak kendine güzel beslen de hafif atlat bari.Allah yardımcımız olsun

çok geçmiş olsun can'ım rabbim şifa versin

oyyy yok bacim yok :)
daha ugrasamam bu menopoz teyzelerle :)))
yine masayi susleyip kendi aramizda yapar miyiz bilmiom ama boyle kalabalik bisey yapmicam :)
mevlut pastamiz :)))
Eki Görüntüle 1962810
Ayy çok güzel bi pasta olmuş. Güzel günlrr görsün kuzular inş

Kayınvalidemle görümcemin kızı geldi. Kız hasta bugün kv ninde dudağında uçuk var eşime tembihledim annene söyle sakın çocuğu öpmesin diye bugün aldı çocuğu bi güzel öptü. Eşime desem anasını koruyacak ben söyledim öpmez sen yanlış görmüşündür diye kafayı yiyecem

arkadaşlar bir sorum olacak. 2017 Ocak Annelerinin bir araya geldiği bir whatsapp grubumuz var mı?
Yok canım olsa güzel olur aslında

Ayy Allahım ya millet ne düşüncesiz valla çok kolay gelsin

Oyy paşam hep iyi olsun inş.

Bende aynıyım Esra her yerim ağrıyor.

Bende tam tersiyim acayip acıkıp yiyorum.

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım
Ben acayip gerginim kv delirtti beni ben tek göğsümden emziriyorum. Bugün öğlen emziriyorum Emreyi geldi sen neden tek göğsümü veriyon dedi bende diğerinde süt olmadı dedim başladı tühh tek göğüsle çocuk mu olur yetmez o çocuğa napsak ki diye delirdim çıktım evimin üstü diye ağzımıda açmıyorum.
Yarında dra gidecem akupunkturla sütü artırabiliyorlarmış birde o yolu deneyecem belki diğerindende gelir süt

ne kadar düşüncesiz bi kadınmış ya.bir daha öptürme inş geçmez bebeğine can'ım.benim kv de çok pis dışarıdan gelir ellerini yıkamadan bebeği sevmeye kalkar ben uyarıyorum zoruna gidiyor bozuluyor bu seferde.şuan kıbrıs'ta yakında gelecekmiş bende kalacak 5-6 gün bakalım nasıl olacak.kadın tuvaletten çıkar ellerini bile doğru düzgün yıkamaz şimdiden stresini yaşıyorum geldiğinde nasıl olacak diye.valla ben söyliycem küsüyorsa küssün tartışma çıkaracaksa çıkarsın hazırım onunla tartışmaya.bide gece ağlıyor ya kerem ben daha yatağımdan doğrulup çocuğu alıcam emzirmeye bi bakıyorum pat diye gelip yatak odamıza giriyor sanki uyamayıp bekliyor gibi.bu geldiğinde yatak odamın kapısını kilitliycem girsin bakalım nasıl girecekmiş.zaten gıcık oluyorum

inşallah gelir sütün can'ım sıcak kompres filan yaptın mı?

Cok gecmış olsun inşallah kendılıgınden duzelsınde bışeye gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…