E bebek bence yine iyi tercih :)
En cok bozuldugum konulardan biri de bu hediye mevzulari. Maddi boyutunda hic değilim ama en azindan aldığın hediye bir ise yarasin de mi? Bir takim ic camasiri çorap getirseler öpüp de basima koyacagim.
Hicbir zaman giydirmeyecegim naylon elbiseler.
Akil var mantik var bir bebek o kumastan bir kiyafet giyer mi?
Kızimda tam bir hediye çöplüğüne donmustu ev. Giydirebilecegim birkacibi alip kalanini kayinvalideme verdim.
Simdi de aynini yapiyorum. Ama bu seger zarfa para koyup verenler oldu, cok cuzi rakamlar ama inan ona da cok sevindim.
Hic olmasa bir eksigimizi görürüz.
sağol canım.evet haklısın vitamin alsam iyi olacak.az önce bi parol içtim de raz ağrım azaldıGecmiş olsun vıtamını alsan bari
Uykusuzluk yapıyo hepsını benımde gecen hafta damağım resmen yara olmuştusağol canım.evet haklısın vitamin alsam iyi olacak.az önce bi parol içtim de raz ağrım azaldı
çocuklarımız iyi olsunda inş.kerem bugün biraz daha iyi emmesi düzeldi kusması azaldı ve hırıltısı geçmek üzere.onlar iyiya gerisi geçerUykusuzluk yapıyo hepsını benımde gecen hafta damağım resmen yara olmuştu
Kızlar ya benimde en çok kafama taktığım konu bu misafir meselesi. Düşündükçe içime daral geliyo. Bende 40 dan sonra dedim eşimin akrabalarına özellikle. Şimdi 40 doldu yakında gelirler.
Bu arada bebeklerle gezmeye cikiyo musunuz. Özellikle avm lere gitmek için daha erken mi acaba. Ben çok bunaldım çıkmak istiyorum. Gerçi anneme bırakıp çıkıyorum ama aklım oğlumda kalıyo onu da götürmek istiyorum.
nmine canımcvp yarım kalmış
Altında Oval demırlerı ındır yukselıp sabıtlenıyo
Yada halının uzerınde daha az sallanıyor
Belkı faydası olur
Peki ne giydiriyosun dışarı çıkarırken canım. Ne uygun olur bu havalarda. Dediğin gibi kalın giydirip bide çocuğu terletmeyelim. Kaç kat mesela.Havayi guzel gordukce cikiyorum. Hem daralmamak icin hem de bebeue degisiklik olsun, temiz hava alsin diye. Uygun giydir yeter sadece, terler ruzgar yerse fena hasta olur. Avmler desen kalabalik cok, insan ne kadar coksa o kadar fazla hastalik olasiligi. Bos saatlerinde olur tabi, haftaici sabah saatleri bos olur sanirim. Avm icin tercih edebilirsin belkim.
Dogru diyosun. Sabitliyorum, halinin da uzerinde kaliyor hep. Ama hareket ettiginde uyaniyo, bebe uzerimde uyumay alistigi icon yapiyor da olabilir tabi. Normal yatakta da uyaniyo.
Dogru dıyosun onların keyfı olmayınca ınsan hasta olmaktan beter oluyo :/çocuklarımız iyi olsunda inş.kerem bugün biraz daha iyi emmesi düzeldi kusması azaldı ve hırıltısı geçmek üzere.onlar iyiya gerisi geçer
Inşallah alışırda rahat edersınHavayi guzel gordukce cikiyorum. Hem daralmamak icin hem de bebeue degisiklik olsun, temiz hava alsin diye. Uygun giydir yeter sadece, terler ruzgar yerse fena hasta olur. Avmler desen kalabalik cok, insan ne kadar coksa o kadar fazla hastalik olasiligi. Bos saatlerinde olur tabi, haftaici sabah saatleri bos olur sanirim. Avm icin tercih edebilirsin belkim.
Dogru diyosun. Sabitliyorum, halinin da uzerinde kaliyor hep. Ama hareket ettiginde uyaniyo, bebe uzerimde uyumay alistigi icon yapiyor da olabilir tabi. Normal yatakta da uyaniyo.
Gecmis olsun iyi bile dayandi bunyen ben sirf bir gece uykusuz kaldimda dengem sasti masallah sana.sağol canım.evet haklısın vitamin alsam iyi olacak.az önce bi parol içtim de raz ağrım azaldı
Canim cok geçmiş olsun ikinize de.çocuklarımız iyi olsunda inş.kerem bugün biraz daha iyi emmesi düzeldi kusması azaldı ve hırıltısı geçmek üzere.onlar iyiya gerisi geçer
U ugurluduru kizimi kbb ye goturdum. sag burun deligi dogustan tikaliymis. ondan burun tikanikligi yasiyormus. ince hortum soktu sola rahatca girdi, sag ilerlememis takilmis. emara girmesi gerekiyor. biraz daha toparlasin 1-2 ay daha sabredelim ondan sonra emara aliriz, burnunu da kucuk operasyonla acariz dedi. sizde bir kbb ye gosterin isterseniz dogumsal birsey mi baktirirsiniz.Merhabalar
Aynı dertten ben de muzdaribim rutin kontrollerinde doktoru ciğerinde bir şey Yok burnunu temizleyin diyor. Normalmiş gibi davranıyor ancak ben yine de emin olamıyorum. Başka yapılabilecek bir şey var mıdır acaba?
aman iyi bak kendine güzel beslen de hafif atlat bari.Allah yardımcımız olsunCanim cok geçmiş olsun ikinize de.
Ben de bugun hic iyi değilim, hasta degilim ama asiri yorgunluk hali var arkasindan hastalik gelebilir muhtemelen.
Aksamki orduyu agirlayabilirim insallah nu halde.
çok geçmiş olsun can'ım rabbim şifa versinU ugurluduru kizimi kbb ye goturdum. sag burun deligi dogustan tikaliymis. ondan burun tikanikligi yasiyormus. ince hortum soktu sola rahatca girdi, sag ilerlememis takilmis. emara girmesi gerekiyor. biraz daha toparlasin 1-2 ay daha sabredelim ondan sonra emara aliriz, burnunu da kucuk operasyonla acariz dedi. sizde bir kbb ye gosterin isterseniz dogumsal birsey mi baktirirsiniz.
Ayy çok güzel bi pasta olmuş. Güzel günlrr görsün kuzular inşoyyy yok bacim yok :)
daha ugrasamam bu menopoz teyzelerle :)))
yine masayi susleyip kendi aramizda yapar miyiz bilmiom ama boyle kalabalik bisey yapmicam :)
mevlut pastamiz :)))
Eki Görüntüle 1962810
Kayınvalidemle görümcemin kızı geldi. Kız hasta bugün kv ninde dudağında uçuk var eşime tembihledim annene söyle sakın çocuğu öpmesin diye bugün aldı çocuğu bi güzel öptü. Eşime desem anasını koruyacak ben söyledim öpmez sen yanlış görmüşündür diye kafayı yiyecemcan'ım bi rsv virüsü varmış ekimle nisan ayları arasında görülürmüş yenidoğan bebeklerinde %60 onda ilk bu aylarında yakalanırmış.ve ilacı yok 1 hafta 10 gün sürüyormuş belirtisi öksürük ve burun akıntısı bazılarında da ateş eşlik edermiş keremde ateş olmadı şükür ama bu geniz burun akıntısı ve öksürük mahvetti bizi.bu sabah yine emzirdim gazını almak için kaldırdım öksürük tuttu ve bütün emdiğini fışkırtarak kustu.öksürük gazı çıkmadan yakalarsa mutlaka kusturuyor.çok şükür ciğerlerine inmedi bu virüs zatürreyi de çevirebiliyormuş.5 gün oldu bize günlerim ağzımdan burnumdan geldi benim de kereminde.ayrıca çok kolay bulaşabilen bir virüsmüş.ben sizlerin yerinde olsam asla misafir kabul etmem kim küsüyorsa küssün.berbat durumdayız.bu arada çok kötü cümleler kurmuşum şuan uykusuzluktan sersem haldeyim.anlayışınıza sığınıyorum
Yok canım olsa güzel olur aslındaarkadaşlar bir sorum olacak. 2017 Ocak Annelerinin bir araya geldiği bir whatsapp grubumuz var mı?
Ayy Allahım ya millet ne düşüncesiz valla çok kolay gelsinKizlar yarin bir misafir ordusu geliyor bana.
Hic anlam veremedigim bir misafirlik.
40 mevlidine butun apartmani cagirdim 2 kisi gelmedi, 10 daireyiz zaten.
Dun haber verdiler, gelmeyenler gelmek istiyormus, gelenler de tekrar gelmek istiyormuş.
Nasil is anlamadim, ben mevlidi zaten misafiri toplu agirlamak icin yapmıştım.
Gecmis olsun diye de buyuk cogunluk gelmisti zaten hastaneden cikinca.
Ayni insanlari daha kac kere agirlayacagim anlamadim.
Tek çeşit browni yapacaktım aksam caya gelecekleri icin, ama bugunden yapmam gerekiyordu. Misafir geldi yapamadım.
Hic ugrasmayacagim. 20 kisi arti bir dolu cocuk. Verecegim kuru pastayi olsun bitsin poofff
Oyy paşam hep iyi olsun inş.çocuklarımız iyi olsunda inş.kerem bugün biraz daha iyi emmesi düzeldi kusması azaldı ve hırıltısı geçmek üzere.onlar iyiya gerisi geçer
Bende aynıyım Esra her yerim ağrıyor.Canim cok geçmiş olsun ikinize de.
Ben de bugun hic iyi değilim, hasta degilim ama asiri yorgunluk hali var arkasindan hastalik gelebilir muhtemelen.
Aksamki orduyu agirlayabilirim insallah nu halde.
Bende tam tersiyim acayip acıkıp yiyorum.Kızlar uzun zamandır giremiyorum ama yazdıklarınızı okuyorumm misafir bekleyenlerin rahatsız olanların Rabbim yardımcısı olsun.
Benim istahim sıfır. Karnım acıkıyor bebeği emzirince açken midem bulaniyor. Bebeğim olmasa günü yeminle bir bardak sütle geçireceğim. Ekmek neredeyse hiç yiyemiyorum. Hamileyken istahim aşırı açıktı elektrik süpürgesi gibi neyi görsem yiyordum
Bebekten sonra tam süt döneminde istahim gitti yorgunluk vs cabasi sizdede varmı böyle şeyler iştahsızlık yoksa bu anormallik tek bendemi var
ne kadar düşüncesiz bi kadınmış ya.bir daha öptürme inş geçmez bebeğine can'ım.benim kv de çok pis dışarıdan gelir ellerini yıkamadan bebeği sevmeye kalkar ben uyarıyorum zoruna gidiyor bozuluyor bu seferde.şuan kıbrıs'ta yakında gelecekmiş bende kalacak 5-6 gün bakalım nasıl olacak.kadın tuvaletten çıkar ellerini bile doğru düzgün yıkamaz şimdiden stresini yaşıyorum geldiğinde nasıl olacak diye.valla ben söyliycem küsüyorsa küssün tartışma çıkaracaksa çıkarsın hazırım onunla tartışmaya.bide gece ağlıyor ya kerem ben daha yatağımdan doğrulup çocuğu alıcam emzirmeye bi bakıyorum pat diye gelip yatak odamıza giriyor sanki uyamayıp bekliyor gibi.bu geldiğinde yatak odamın kapısını kilitliycem girsin bakalım nasıl girecekmiş.zaten gıcık oluyorumAyy çok güzel bi pasta olmuş. Güzel günlrr görsün kuzular inş
Kayınvalidemle görümcemin kızı geldi. Kız hasta bugün kv ninde dudağında uçuk var eşime tembihledim annene söyle sakın çocuğu öpmesin diye bugün aldı çocuğu bi güzel öptü. Eşime desem anasını koruyacak ben söyledim öpmez sen yanlış görmüşündür diye kafayı yiyecem
Yok canım olsa güzel olur aslında
Ayy Allahım ya millet ne düşüncesiz valla çok kolay gelsin
Oyy paşam hep iyi olsun inş.
Bende aynıyım Esra her yerim ağrıyor.
Bende tam tersiyim acayip acıkıp yiyorum.
inşallah gelir sütün can'ım sıcak kompres filan yaptın mı?Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım
Ben acayip gerginim kv delirtti beni ben tek göğsümden emziriyorum. Bugün öğlen emziriyorum Emreyi geldi sen neden tek göğsümü veriyon dedi bende diğerinde süt olmadı dedim başladı tühh tek göğüsle çocuk mu olur yetmez o çocuğa napsak ki diye delirdim çıktım evimin üstü diye ağzımıda açmıyorum.
Yarında dra gidecem akupunkturla sütü artırabiliyorlarmış birde o yolu deneyecem belki diğerindende gelir süt
Cok gecmış olsun inşallah kendılıgınden duzelsınde bışeye gerek kalmasınU ugurluduru kizimi kbb ye goturdum. sag burun deligi dogustan tikaliymis. ondan burun tikanikligi yasiyormus. ince hortum soktu sola rahatca girdi, sag ilerlememis takilmis. emara girmesi gerekiyor. biraz daha toparlasin 1-2 ay daha sabredelim ondan sonra emara aliriz, burnunu da kucuk operasyonla acariz dedi. sizde bir kbb ye gosterin isterseniz dogumsal birsey mi baktirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?