2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
çok geçmiş olsun can'ım rabbim şifa versin

Cok gecmış olsun inşallah kendılıgınden duzelsınde bışeye gerek kalmasın
tesekkurler buraya yazdiktan sonra fizyolojik yapiyim dedim, doktor kateter hortumunu sokunca oynatmis derindeymis, bi cektim kocaman et parcasi gibi koyu yesil parca geldi. derinde oldugundan bu zamana kadar cikmadi heralde, oda hortumu sokunca oynattı asagi indi bende cekebildim. :))
doktor da hortum ilerlemeyince emar cekinsin ne oldugunu gorelim demisti et parcasi gibi birseymis allahtan kendi geldi cok mutlu olduk:))

Ayy ben de kilo almaya başladım doymak bilmiyorum valla, hele emzirdikten sonra yarım kalıp helva yiyorum keşke azıcık azalsa iştahım

çok sevindim geçmiştir inş.

Ay aslım aynen gerilmeyeyim diye yatak odasına gidiyorum bi bakıyorum arkamda arayı bozmadan gider inş.

Benımkıde haftaya burda ve aynı dert bızde de var
Eller yıkanmaz ama en temız onlar
Off stresı benı gerdı gunlerdır

Ay aslım aynen gerilmeyeyim diye yatak odasına gidiyorum bi bakıyorum arkamda arayı bozmadan gider inş.

:)))
benim kv gizlice cocuklarin baykuslu battaniyelerinin resmini cekmis, butun arkadaslarina yollamis :)
psikolojik rahatsiz kadin yaw, resmen ornegimi calmis )
sanki dese yok cekme mi dicem
kv psikolojisi farkli bisi galiba, oglum da yokki ilerde anlarim desem :)))

Merhaba arkadaslar
İcinizde bu tarz urun kullanan var mi
Tabsiye edermisiniz
Marka model

Aman sakın kafana takma 45 gün kendi annemde kaldım stres topuna döndüm benim kendi babam torunuma süt anne bulacağım deyip duruyordu sözde espiri yapıyor ama ben çok sinirlenıyordum çünkü sütüm vardı .
Allah tan 4 gün oldu evime geleli ohh mis. Canını sakın sıkma stresten Allah korusun sütun azalır. İnşaAllah akupunkturdan fayda görürsün sütun çoğalır

Misafiri agirladim kurtuldum arkadaslar.
2 tepsi browni yaptim yanina da kuru pasta.
Nasil servis yapacagim diyordum ki oglum onlar gelince uyudu ve gidene kadar uyanmadi:)
Aslinda servis yapmaktan ziyade elden ele gezecek diye stres olmustum ama hic ortam olmadi.
Ama onca yorgunlugun ustune gece hic uyumayarak iflahimi kesti sagolsun

uyarıcaz artık napalım küserse küssünler valla yoruldum hastalıktan.Allah beterinden saklasın da hastalıkta zor artık ayaklarımın kemikleri ağrıyor kaç gündür.kv yüzünden bir hastalık daha göze alamıyorum

aman neyse ki oğlun uyumuş ta kucak kucak gezmemiş hadi gözün aydın.bişey olmaz yorgunluktan dinlenirsin geçer.oğlanı uyutunca sende yat uyu

Canim benim kız da da var o şişlik be doktora sordum gösterdim bana desitin pisik kremi kull dedi bir de altını sık sık değiştir dedi. korkulacak bişey degil yani, benimkinde artık bi düzeliyor bi oluyor çok takilmiyorum artık

Yeter canım sen üzülme. Bebek emdikçe daha çok süt üretiliyor. Kv ler anneler felaket tellalı gibiler hiç takma. Akapunktur işe yarar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…