çok geçmiş olsun can'ım rabbim şifa versin
tesekkurler buraya yazdiktan sonra fizyolojik yapiyim dedim, doktor kateter hortumunu sokunca oynatmis derindeymis, bi cektim kocaman et parcasi gibi koyu yesil parca geldi. derinde oldugundan bu zamana kadar cikmadi heralde, oda hortumu sokunca oynattı asagi indi bende cekebildim. :))Cok gecmış olsun inşallah kendılıgınden duzelsınde bışeye gerek kalmasın
Kızlar uzun zamandır giremiyorum ama yazdıklarınızı okuyorumm misafir bekleyenlerin rahatsız olanların Rabbim yardımcısı olsun.
Benim istahim sıfır. Karnım acıkıyor bebeği emzirince açken midem bulaniyor. Bebeğim olmasa günü yeminle bir bardak sütle geçireceğim. Ekmek neredeyse hiç yiyemiyorum. Hamileyken istahim aşırı açıktı elektrik süpürgesi gibi neyi görsem yiyordum
Bebekten sonra tam süt döneminde istahim gitti yorgunluk vs cabasi sizdede varmı böyle şeyler iştahsızlık yoksa bu anormallik tek bendemi var
çok sevindim geçmiştir inş.tesekkurler buraya yazdiktan sonra fizyolojik yapiyim dedim, doktor kateter hortumunu sokunca oynatmis derindeymis, bi cektim kocaman et parcasi gibi koyu yesil parca geldi. derinde oldugundan bu zamana kadar cikmadi heralde, oda hortumu sokunca oynattı asagi indi bende cekebildim. :))
doktor da hortum ilerlemeyince emar cekinsin ne oldugunu gorelim demisti et parcasi gibi birseymis allahtan kendi geldi cok mutlu olduk:))
O ne be :))))) ebebekten mama önlüğü getirsin daha iyi en azından bozdurmakla uğraşmazsınya para mevzuu degil olay, gonul zenginligi...
0.5 gram altin almis biri :)
para vereydin onun yerine yani..
0.0005 gram getircekler yani piyasada oyle bi form olsa :)))
Ay aslım aynen gerilmeyeyim diye yatak odasına gidiyorum bi bakıyorum arkamda arayı bozmadan gider inş.ne kadar düşüncesiz bi kadınmış ya.bir daha öptürme inş geçmez bebeğine can'ım.benim kv de çok pis dışarıdan gelir ellerini yıkamadan bebeği sevmeye kalkar ben uyarıyorum zoruna gidiyor bozuluyor bu seferde.şuan kıbrıs'ta yakında gelecekmiş bende kalacak 5-6 gün bakalım nasıl olacak.kadın tuvaletten çıkar ellerini bile doğru düzgün yıkamaz şimdiden stresini yaşıyorum geldiğinde nasıl olacak diye.valla ben söyliycem küsüyorsa küssün tartışma çıkaracaksa çıkarsın hazırım onunla tartışmaya.bide gece ağlıyor ya kerem ben daha yatağımdan doğrulup çocuğu alıcam emzirmeye bi bakıyorum pat diye gelip yatak odamıza giriyor sanki uyamayıp bekliyor gibi.bu geldiğinde yatak odamın kapısını kilitliycem girsin bakalım nasıl girecekmiş.zaten gıcık oluyorum
Çok yaptım canım hamama inip buhar odasında oturdum 20 dakika inş başka yollar deniyoruminşallah gelir sütün can'ım sıcak kompres filan yaptın mı?
Benımkıde haftaya burda ve aynı dert bızde de varne kadar düşüncesiz bi kadınmış ya.bir daha öptürme inş geçmez bebeğine can'ım.benim kv de çok pis dışarıdan gelir ellerini yıkamadan bebeği sevmeye kalkar ben uyarıyorum zoruna gidiyor bozuluyor bu seferde.şuan kıbrıs'ta yakında gelecekmiş bende kalacak 5-6 gün bakalım nasıl olacak.kadın tuvaletten çıkar ellerini bile doğru düzgün yıkamaz şimdiden stresini yaşıyorum geldiğinde nasıl olacak diye.valla ben söyliycem küsüyorsa küssün tartışma çıkaracaksa çıkarsın hazırım onunla tartışmaya.bide gece ağlıyor ya kerem ben daha yatağımdan doğrulup çocuğu alıcam emzirmeye bi bakıyorum pat diye gelip yatak odamıza giriyor sanki uyamayıp bekliyor gibi.bu geldiğinde yatak odamın kapısını kilitliycem girsin bakalım nasıl girecekmiş.zaten gıcık oluyorum
Benımkıde haftaya burda ve aynı dert bızde de varne kadar düşüncesiz bi kadınmış ya.bir daha öptürme inş geçmez bebeğine can'ım.benim kv de çok pis dışarıdan gelir ellerini yıkamadan bebeği sevmeye kalkar ben uyarıyorum zoruna gidiyor bozuluyor bu seferde.şuan kıbrıs'ta yakında gelecekmiş bende kalacak 5-6 gün bakalım nasıl olacak.kadın tuvaletten çıkar ellerini bile doğru düzgün yıkamaz şimdiden stresini yaşıyorum geldiğinde nasıl olacak diye.valla ben söyliycem küsüyorsa küssün tartışma çıkaracaksa çıkarsın hazırım onunla tartışmaya.bide gece ağlıyor ya kerem ben daha yatağımdan doğrulup çocuğu alıcam emzirmeye bi bakıyorum pat diye gelip yatak odamıza giriyor sanki uyamayıp bekliyor gibi.bu geldiğinde yatak odamın kapısını kilitliycem girsin bakalım nasıl girecekmiş.zaten gıcık oluyorum
Ay aslım aynen gerilmeyeyim diye yatak odasına gidiyorum bi bakıyorum arkamda arayı bozmadan gider inş.
Benımkıde haftaya burda ve aynı dert bızde de var
Eller yıkanmaz ama en temız onlar
Off stresı benı gerdı gunlerdır
O ne be :))))) ebebekten mama önlüğü getirsin daha iyi en azından bozdurmakla uğraşmazsın
Ayy ben de kilo almaya başladımdoymak bilmiyorum valla, hele emzirdikten sonra yarım kalıp helva yiyorum keşke azıcık azalsa iştahım
Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım
Ben acayip gerginim kv delirtti beni ben tek göğsümden emziriyorum. Bugün öğlen emziriyorum Emreyi geldi sen neden tek göğsümü veriyon dedi bende diğerinde süt olmadı dedim başladı tühh tek göğüsle çocuk mu olur yetmez o çocuğa napsak ki diye delirdim çıktım evimin üstü diye ağzımıda açmıyorum.
Yarında dra gidecem akupunkturla sütü artırabiliyorlarmış birde o yolu deneyecem belki diğerindende gelir süt
uyarıcaz artık napalım küserse küssünler valla yoruldum hastalıktan.Allah beterinden saklasın da hastalıkta zor artık ayaklarımın kemikleri ağrıyor kaç gündür.kv yüzünden bir hastalık daha göze alamıyorumBenımkıde haftaya burda ve aynı dert bızde de var
Eller yıkanmaz ama en temız onlar
Off stresı benı gerdı gunlerdır
aman neyse ki oğlun uyumuş ta kucak kucak gezmemiş hadi gözün aydın.bişey olmaz yorgunluktan dinlenirsin geçer.oğlanı uyutunca sende yat uyuMisafiri agirladim kurtuldum arkadaslar.
2 tepsi browni yaptim yanina da kuru pasta.
Nasil servis yapacagim diyordum ki oglum onlar gelince uyudu ve gidene kadar uyanmadi:)
Aslinda servis yapmaktan ziyade elden ele gezecek diye stres olmustum ama hic ortam olmadi.
Ama onca yorgunlugun ustune gece hic uyumayarak iflahimi kesti sagolsun
Canim benim kız da da var o şişlik be doktora sordum gösterdim bana desitin pisik kremi kull dedi bir de altını sık sık değiştir dedi. korkulacak bişey degil yani, benimkinde artık bi düzeliyor bi oluyor çok takilmiyorum artıkPeki ne giydiriyosun dışarı çıkarırken canım. Ne uygun olur bu havalarda. Dediğin gibi kalın giydirip bide çocuğu terletmeyelim. Kaç kat mesela.
Bide kızlar dün farkettim vajina nin Tek dudak kısmında çok dikkatle dokununca bi şişlik olduğunu farkettim sanki. Diğerine göre yani. Ne olabilir korktum ya. Doktora da artık gitmeye çekiniyorum gülüyo bana artık takıntılıyım diye. Hamilelikte adama çok çektirdim doğurdum yine geliyo dicek.
Ben tinylove anakucagi kullaniyorum ,daha uzun sureli kullanılabilir ve guvenli bir ürünEki Görüntüle 1963402
Merhaba arkadaslar
İcinizde bu tarz urun kullanan var mi
Tabsiye edermisiniz
Marka model
Yeter canım sen üzülme. Bebek emdikçe daha çok süt üretiliyor. Kv ler anneler felaket tellalı gibiler hiç takma. Akapunktur işe yarar inşallahKızlar merhabalar nasılsınız bakalım
Ben acayip gerginim kv delirtti beni ben tek göğsümden emziriyorum. Bugün öğlen emziriyorum Emreyi geldi sen neden tek göğsümü veriyon dedi bende diğerinde süt olmadı dedim başladı tühh tek göğüsle çocuk mu olur yetmez o çocuğa napsak ki diye delirdim çıktım evimin üstü diye ağzımıda açmıyorum.
Yarında dra gidecem akupunkturla sütü artırabiliyorlarmış birde o yolu deneyecem belki diğerindende gelir süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?