2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sakin sakinn :)) daha gelmeden çok stres yapmışsın. Bu sefer daha dikkatli olur belki olmazsa önlemini alırsın şimdiden germe kendini bu kadar

Oh çok geçmiş olsun kuzuya :)

Eki Görüntüle 1963402

Merhaba arkadaslar
İcinizde bu tarz urun kullanan var mi
Tabsiye edermisiniz
Marka model
Aynısının kırmızısı var bende fisher price ın. Şu anda içini doldurup kullanıyorum ortası biraz çukur yeni doğana göre. Çok hafif nereye gitsem yanımda götürüyorum. Bebeğim onda yatmasını seviyor, hatta şu anda içinde uyuya kaldı. Eltimde de var 5aylık bebeği normal oturuyor içinde. Ben cok memnunum

Bi daha ole toplu gelmezler inşallah :) atlatmana sevindim. Uykusuzluk diğerinden daha iyidir sanki karşılastırınca

Sakin sakinn :)) daha gelmeden çok stres yapmışsın. Bu sefer daha dikkatli olur belki olmazsa önlemini alırsın şimdiden germe kendini bu kadar
yok ya pis insan pistir.ben bunu tanıdım tanıyalı pis.zaten hastalıklardan başımızı kaldıramadık bidaha hasta olur oğlan diye çok korkuyorum

istanbul'daki kızlar bence bu havayı kaçırmayın bebişlerinizi alın doğru dışarıya yürüyüşe.yoksa o kilolar bizle mezara girecek
Biz de Bursa dayiz ogleye dogru ciktik turladik ananemize geldik. Temiz hava alsin diye ozen gosteriyorum ama artik uymuyor arabasinda erkenden mizildaninca panik olabiliyorum. Bir keresinde etini kopariyormusum gibi aglamisti herkes bakiyor :) eve zor atmistim kendimi. Emzik alsa o anlik sakinlestirecegim ama yok... yine de cikin kizlar hava gercekten cok guzel size de iyi gelir. Biz iyi olacagiz ki onlarda iyi ve huzurlu olsun.

yok ya pis insan pistir.ben bunu tanıdım tanıyalı pis.zaten hastalıklardan başımızı kaldıramadık bidaha hasta olur oğlan diye çok korkuyorum
Kv lerden acilmis konu. Benim kv uzakta. Dogumdan iki gun once geldi on gun durdu gitti diye annem pek bi icerledi. Halbuki ben yeterli bulmustum :)) sagolsun anlayisli sevecen bir insandir ama illaki farkliliklar oluyor. Kendi anne babamiz yeri geliyor anlamiyor ... Artik esleri devreye sokup birseyler yapacagiz.

Bir de is yerlerimiz var toplu gelecek ama sanırım hemen gelmek istemezler :)
Dedigin gibi uykusuzluk daha kolay digerinin stresi cok fazla oluyor.

Bizim de kirki dolmadan apartman komsularim gelmisti. Iclerinden biri cok cok sagolsun digerlerini uyardi kucaginiza almayin, opmeyin cok kucuk henuz diye. Anneyi de opmeyin onun saglikli olmasi lazim diyip gonlumu fethetmisti :)) dinlemeyenler cikti mi cikti bi tane tabi.. annemin komsulari da ikramliklarini alip gelmisti. biz hazirlik yapmistik ama baska misafirlere gerek olur diye dusunmuslerdi sagolsunlar. Boyle insanlarin sayisi artsin ya :) sana gelirken dusunebilirlerdi ikinci kez kalabalik geliyoruz bu kadinin baska cocugu da var. Birimiz kek birinuz baska bisey vs diye. Cok sey mi istedim :))

Tesekkur ederim bilgi icin. Biraz daha buyuyunce sanki ice donuk durmak istemeyecek gibi simdi bile kucaktayken disa donuk olmak istiyor. Ergobaby de falan var o ozellik ama ciddi fiyat farki var. Bu arada terleme sorunu malesef bende de var

Bilmiş bilmiş bakmışlardır bide bilerek ağlattım deseydin bizimde 40mz cıktı deneme yapıcaz bakalım artık

bende keremi şimdi hastaneye getirdim doktorumuz getir bi bakayım dedi.fena sıcak arabada sıcaklık 22 dereceyi gösteriyordu.burdan birazdan çıkar eve giderken bi park yaparız artık bebek arabamızda yanımızda

İşte buuu bizde 40mevlüdü yaptık sağolsun dediği gibi bir kişi aman annesi sen al parfümüm var ben almayım dedi. Diğerlerii getir bi sevelim. Bende bende modundaydı. Allahtan hasta olan yoktu da verebildim. Yazdıkların umut vaadediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…