- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Tesekkur ederim bilgi icin. Biraz daha buyuyunce sanki ice donuk durmak istemeyecek gibi simdi bile kucaktayken disa donuk olmak istiyor. Ergobaby de falan var o ozellik ama ciddi fiyat farki var. Bu arada terleme sorunu malesef bende de var
Kızlar benim oğlan iyice sapıttı geceleri zombi gibi diriliyoruz
Geceleri saat 2 3 4 kucakta oda oda geziyoruz turluyoruz. uyuyor yerine yatırıyorum bas bar bagiriyor beni kucağınıza alın diye.
Bundan 1 hafta önce böyle bir sorunumuz yoktu yeni başladı.
Gündüz full yatış gece olunca zombi mod
Rezene mezene yok etkilemiyor sizce neyapmalıyım
Ergobaby den daha çok daha pahalı modeller de var ya bu kanguru işi derya deniz. Ama ergobaby 360 diyorsun sanırım dışa dönük kullanım için ama model ne olursa olsun dışa dönük kullanımı doğru bulunmuyor ortopedi uzmanları da diyor. En sağlıklısı sana dönük olması sırtta da önde de kullanırken. Hem zaten içe dönük olduğunda da etrafı görebiliyor aslında. Ben şimdi sling aldım bi de, evde de dışarıda da kullanıyorum. Benim kızım maalesef hep kucakta durmak istediği için daha çok taşıyıcı kullanırım benTesekkur ederim bilgi icin. Biraz daha buyuyunce sanki ice donuk durmak istemeyecek gibi simdi bile kucaktayken disa donuk olmak istiyor. Ergobaby de falan var o ozellik ama ciddi fiyat farki var. Bu arada terleme sorunu malesef bende de var
6 aydan once tam bir gece gunduz ayrimi olmuyor bebeklerde ama yine de bir rutinde muamele isterler diye dusunuyorum. Senin kuzucuk kac gunluk/ aylik? Hala gun gun farkli benimki. Birgun oh be dedigim seyi ertesi gun mumla ariyorum. Gecicidir sizin durumda.
Bebişin geceyle gündüzü karıştırmış canım, maalesef bazen olabiliyor böyle durumlar. Benim kızımda net hatırlamıyorum ama henüz 30 günlük yoktu daha birgün ansızın gündüzü gece gibi yaşadı. İki günde eski düzene döndürdüm çok şükür.50 günlük olduk bugün. Su an Yanimda Hala uyuyor gece uykusunda yapması gerekenleri gündüz yapıyor. Umarım düzene biner tez zamanda 6 Ay deyince birden derin bir nefes aldım eyvah eyvah daha 6 aya çok var
merhabalar.. kizimin mutemadiyen burnu tikali.. serum fizyolojik sıkıyorum temizliyorum ama gene ayni.. temizleyince birsey de cikmiyor pek. sıkınca da rahatlama olmuyor gene tislayarak nefes aliyor bir hastaligi vs yok sadece burnu boyle. kbb ye goturecegim darlik vs mi var acaba aranizda boyle birsey yasayan var mi?
Off ıyıce bahane çıktı sımdı gelıp gıtmelerınecanim gerilme ya, esin soylesin eller yikanacak diye.. sen hic muhatap olma.. ben napiymher hafta gelip 3-4 gun kaliyor kadin
Sankı rakıp fırma:)))
benim kv gizlice cocuklarin baykuslu battaniyelerinin resmini cekmis, butun arkadaslarina yollamis :)
psikolojik rahatsiz kadin yaw, resmen ornegimi calmis)
sanki dese yok cekme mi dicem
kv psikolojisi farkli bisi galiba, oglum da yokki ilerde anlarim desem :)))
Uyku eğitimini nasıl verdin derin ??Bebişin geceyle gündüzü karıştırmış canım, maalesef bazen olabiliyor böyle durumlar. Benim kızımda net hatırlamıyorum ama henüz 30 günlük yoktu daha birgün ansızın gündüzü gece gibi yaşadı. İki günde eski düzene döndürdüm çok şükür.
Ben bebeklere birşeylerin öğretilmesi gerektiğini ve erken dönemde uyku eğitimi verilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Nitekim 2 saatte bir emzirme ve sarılık riski dönemi geçer geçmez ben kızımda öyle yaptım.
Sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama işi zamana bırakmak sadece senin işini zorlaştırır. Gündüzleri yatak odanın stor perdesini çekip gayet güzel uyutursun bebeği. Ama bu sadece o anlık bir çözüm olur. 6 ayı beklerim dersen önünde 4 ayın var.. Ama uyku eğitimi vericem dersen en fazla iki günde çözersin bu işi.
Ben tıny love 3 in kullanıyorum hatta hala gece ıçınde uyuyo,cokta memnunum 18 kg kadar ve tıtresımlı 3 kademelıEki Görüntüle 1963402
Merhaba arkadaslar
İcinizde bu tarz urun kullanan var mi
Tabsiye edermisiniz
Marka model
kızının çocuklarını o büyütmüştü ben pımpırıklıyım dıyeuyarıcaz artık napalım küserse küssünler valla yoruldum hastalıktan.Allah beterinden saklasın da hastalıkta zor artık ayaklarımın kemikleri ağrıyor kaç gündür.kv yüzünden bir hastalık daha göze alamıyorum
yok ya pis insan pistir.ben bunu tanıdım tanıyalı pis.zaten hastalıklardan başımızı kaldıramadık bidaha hasta olur oğlan diye çok korkuyorum
Bende çıktım hava süper ve yağmur gelıcekmış sanırımistanbul'daki kızlar bence bu havayı kaçırmayın bebişlerinizi alın doğru dışarıya yürüyüşe.yoksa o kilolar bizle mezara girecek
Benım kv de Bursalı :))Kv lerden acilmis konu. Benim kv uzakta. Dogumdan iki gun once geldi on gun durdu gitti diye annem pek bi icerledi. Halbuki ben yeterli bulmustum :)) sagolsun anlayisli sevecen bir insandir ama illaki farkliliklar oluyor. Kendi anne babamiz yeri geliyor anlamiyor ... Artik esleri devreye sokup birseyler yapacagiz.
Hamileyken Tracy Hogg'un "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler" kitabını alıp okumuştum canım, çok faydasını gördüm. Okumaya ilk başladığımda yöntemleri bana biraz fazla disiplinli gelmişti. Sonuçta asker yetiştirmiyoruz bebek büyütücez demiştim. Sonra ilk 3 aya daha ılımlı yaklaşan yazarları da okudum, mesela Ayşe Öner gibi.. Ama sonra kızım doğupta Tracy ablanın dediklerini biraz da kendime ve bebeğime uygun yumuşaklığa getirince demek istediklerini daha iyi anladım. Sanırım pdf olarak kitabı indirme şansın var. Ama hiç öyle uzun boylu kitap okuyacak zamanım yok dersen internette kısa kısa uyku eğitimi taktikleri var.Uyku eğitimini nasıl verdin derin ??
Ben erken diye düşünüyordum Aslında ama artık çok yoruluyorum uyutmak büyük mesele oluyor bazı günler..
gece gündüz ayrımımız var bizim ama saatler çok ileri ve değişken :)
İlk 3 ay yenidoğan dönemi o ne isterse öyle olsun diyorm.kucaksa kucak memeyse meme. ama yorucu gerçekten. Benim bebişin artık acıktığından degil de alışkanlıktan gece uyandığını düşünüyorum.
Valla canım tüm bebişler farklı farklı kucakta omuzda uyumayı cok seviyor benimkide ama hem büyüyünce zor olur diye hemde yatırınca zaten uyandığı için olabildiğince yerde yatırıp emzikle oyalıyorum. Kendi kendine bi zaman sonra uyuyor. Geceyse ya da daha hızlı uyusun diyorsamda yataga yatırıyorum bende yanına yatıyorum kokumu alsın diye dalana kadar o şekilde yatıyoruz. Tabi bazen tutuo bazen tutmuyo :) dene istersn yanında yatmayıKızlar merhabalar bir kaç gündür pek giremiyorum topiğe maşallah canlanmış topiğimiz bir sürü yazışma olmuş. Hepsini tek tek okuyamadım ama umarım herkes iyidir.
Annem gitti artık yalnız bakıyorum bebeğime. Koştur koştur bayağı yorucu geçiyor. Bebeğim 50 günlük oldu ama hala bir düzen oturtamadık. Gece 2 den önce uyuduğu pek olmuyor. Bir günü bir gününü tutmuyor. Uyanıkken ağlamadan geçirdiği süre oldukça az. Bir şekilde oyalamak istiyorum ama kısa süre sonra ağlıyo ve ancak meme verince susuyor. Çok zorlanıyorum gerçekten. Eşimden de pek destek alamıyorum malesef. Neyse umarım biraz daha büyüyünce atlatırız bu günleri.
Sizler bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki genelde memede uyuyup kalıyor ve yatağına yatırıyorum. Ama memede uyutmak istemiyorum. Yatağına direk yatırsam ağlıyor. Emzik verip sallayarak uyutmayı da denedim ama o şekilde de uyumuyor. Bana fikir verir misiniz? Nasıl uyutmalıyım bebişi? Bir de belli saatlerde mi yatırıp kaldırıyorsunuz?
"Zombi gibi diriliyoruz" ay çok güldümKızlar benim oğlan iyice sapıttı geceleri zombi gibi diriliyoruz
Geceleri saat 2 3 4 kucakta oda oda geziyoruz turluyoruz. uyuyor yerine yatırıyorum bas bar bagiriyor beni kucağınıza alın diye.
Bundan 1 hafta önce böyle bir sorunumuz yoktu yeni başladı.
Gündüz full yatış gece olunca zombi mod
Rezene mezene yok etkilemiyor sizce neyapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?