2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evimiz cok sicak ince kumas battaniye ile yatiriyorum ve uzun kollu ince tek bir citcitli giyiyor yuzustu yatiriyorum genelde ama sirtustu yan sekildede yatirsam koltuk altina kadar ortup kollarini disari çıkartıyorum.
Yuzustu yatis ani bebek ölümü sendromu acisindan kesinlikle ebeveyn gozetimi altinda olmadan onerilmez.

aynen benzer durumlarımız çoğumuzun. KV em ve KP imin, bebeği sevme tarzı, benim üzerime kurulu. Laflar sürekli şöle, 'ah yawrum, aç mısın sen, meme vermiyo mu sana, yetmiyo mu süt, gel annesiii, gel kızımı emziiirrr, süt verr annesiiii, vermiyo mu yavrummm, yazık sanaaa, aç bu çocuk annesiiiiiiiii'
Allah affetsin, normalde severim bu insanları, ama o anda çift elle dalıp, duvarda çerçevelerini çıkarmak istiyorum!.....

bence artık bişey olmaz. Kuvvetlendiler. Nefessiz kalmaz gibime geliyo. Allah korusun tabi ki, ben koltuk altına sıkıştırıp, yün yorganını örtüyorum.

Yuzustu yatis ani bebek ölümü sendromu acisindan kesinlikle ebeveyn gozetimi altinda olmadan onerilmez.
Yuzustu gunduz yatiriyorum ve yanındayım surekli en rahat ettiği ve uzun soluklu uyudugu pozisyon bu diger turlu tilki uykusunda resmen :)

Hiç sorma gorumcemın soyledıgını sımdı yazıyorum sıkı dur 3 gun ağızın acık gezıcen
Mama anne Sütünden daha ıyıymış çünkü her gun herseyı yıyıp tüm vıtamınlerı alamıyomussun ama mamada tüm vıtamınler varmış
Bebegının kakasından ıgrenıp kocasına temızleten ınsanlarda anne oluyo ne yazıkkı

Gözümde canlandı :))

Ben 10 gun oncesıne kadar bunlardan kullanıyodum hem yarım kundak hem de uyku tulumu,resmen hayat kurtardı.sımdı polar uyku tulumu kullanıyorum cok rahat
Ayrıca bızım besık ovalımsı altına cArsaf degıl uzunlamasına polar battanıyesını örtüyorum ayakucundan fazla gelen uzun kısmı Oğlumu yatırdıktan sonra Ustune kıvırıyorum
İçim rahat oluyo Örtünün kendı altta oldugu ıcın yuzunu kapatamaz

Evimiz cok sicak ince kumas battaniye ile yatiriyorum ve uzun kollu ince tek bir citcitli giyiyor yuzustu yatiriyorum genelde ama sirtustu yan sekildede yatirsam koltuk altina kadar ortup kollarini disari çıkartıyorum.

Bizim kombili olduğu için 24 derecede stabil tutabiliyoruz. Ben yorganı üstüme çekip o Polar battaniyede yatınca e bir de kollar açıkta kalınca acaba üşüyor mu diye düşünmeden edemedim.

Çok güzelmiş. Benzer bir hazır kundak doğduğunda kullanmıştım ama o zaman bile kollarını zapt edememişti. Hemencecik küçük geldi zaten. PolaRabbim uyku tutumunu nereden temin ettin. Carter
's sitesine baktım göremedim aradığım gibi birşey.

Aman yarebbim şaka falan yapmış olmasın ciddi miydi bunu söylerken :)) Hep derim cahil insanla uğraşmak daha kolaydır, bilmediğini anlatırsın öğrenir. Ama böyle yanlış bildiğini doğru sanan yarı cahil insana laf anlatmak daha zor.

Benim de eski işyerimde bi kız arkaşım vardı. Bebeğine hayırlı olsuna gittik hafta sonu gündüz saatlerinde. Bebiş kakasını yapmış bezine. Bizim arkadaşı bebeğe "hani anlaşmıştık seninle, akşamları yapacaktın kakanı baban temizleyecekti bezini nerden çıktı şimdi bu kaka" derken yakaladım Buna da anne deniyor halk arasında :)))

Doğumdan önce hangi ürün gerçekten gerekli kestiremiyor insan. Babynest almadığım için pişman olduğum şeylerden biri. Ben de besik içinde güvenli olduğunu düşündüğüm yan yastıklarla destekliyorum. Evet birşey örtmeyi düşünmüyordum ama yenidogana uygun bir tulum bulamamıştım ilk zamanlar
kundak, hareketleri sınırlı diye battaniye kullandım ama şimdi çok hareketli. Ani bebek olumlerinde tehlikeli dönem 2 aydan sonra başlıyor diye biliyorum.

Bizim kombili olduğu için 24 derecede stabil tutabiliyoruz. Ben yorganı üstüme çekip o Polar battaniyede yatınca e bir de kollar açıkta kalınca acaba üşüyor mu diye düşünmeden edemedim.
Biz sabitleyemiyoruz ve 29 30 dereceyi buluyor sicaklik bunaldik resmen acikta kalsa bile elleri kollari sicak oluyor surekli kontrol ediyorum benimde icim elvermiyor ama terlerse hemen isilik dokuyoruz

5 ay bitene kadar risk devam ediyor 2-4 aylar arasi riskin en cok oldugu donem. Babayneati tepe tepe kullaniyorum ben cok menunum. Gunduzde koltuk uzerine koyuyorum orda uyuyor. Yanimda yatirmak istedigimdede babynestle guvenli oluyor
Yaptirdigim kiside cok guzel yapmis kilifinida yikayabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bir de besigine yaklasik 40-45 derecelik bir egim verdim yastiksiz o sekilde yatiyor.

Oha hakikaten diycek bişi bulamadım

eveeeett kızlar biz yine hastaneye yattık. ciğerlerimize inmiş tedavi başlattı doktorumuz.ben yine dua istiyorum sizlerden

Aynen senin gibi ben de soğuk sıkma zeytinyağı kullanıyorum :)) komik ama millet salataya dökmez ben kıçına sürüyorum :))
Ve çok şükür hiç pişik olmadı tabi belki pamukların da etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…