Bizimki de aynı canım ben koltuk altlarından kapatıyorum omzundan olursa yüzünü kapatıyor dediğin gibi. Yarım kundak yapıyordum bi kaç gün açık denedim gayet rahattı ve daha mutluydu sanki bide gazını çok güzel çıkarıyor öyle. Tulumu var aslında ama ben hiç öyle yatırmadımHanımlar bebekleriniz gece battaniye vb ile mi uyuyor? Uyku tulumu kullanan var mı? Biz 2.5 aylık olmak üzereyiz ve hareketler hat safhada. Battaniyesin ya yüzüne çekiyor ya da çok aşağı itiyor. Omuzları kolları üşüyerek ya da yüzüne çok çekip nefes alamayacak diye az kalan uyku vaktimde de kalkıp kalkıp bakıyorum. Yarım kundak yapıyordum epeydir onu da yapmıyorum, rahatsız oluyor gibi geliyor artık. Sizde nasıl bu durum? Bir öneriniz var mı?
Ben cok asiri giydirmeye karsiyim. Ne giyiyosan bir fazlasi genel kural zaten. Disari cikarken kisa kollu ic zibin, ustune tulum giydiriyorum. Havabin sicakligina gore ya hirka ya da ceket gidiriyorum. Simdilik kanguru ile geziyoruz. Zaten yapisik oldugumuzdan asiri sicak oluyor. Terleyip usumesin deiye battaniye oluyor yanimda duruma gore kullaniyorum.Peki ne giydiriyosun dışarı çıkarırken canım. Ne uygun olur bu havalarda. Dediğin gibi kalın giydirip bide çocuğu terletmeyelim. Kaç kat mesela.
Bide kızlar dün farkettim vajina nin Tek dudak kısmında çok dikkatle dokununca bi şişlik olduğunu farkettim sanki. Diğerine göre yani. Ne olabilir korktum ya. Doktora da artık gitmeye çekiniyorum gülüyo bana artık takıntılıyım diye. Hamilelikte adama çok çektirdim doğurdum yine geliyo dicek.
kızının çocuklarını o büyütmüştü ben pımpırıklıyım dıye
Aklınca bana örnek verıyo
Onların yenı ALINAN kıyafetlerını doğduklarında yıkamadan gıydırmış
Çocuklara hıçte bışey olmamış
Hiç sorma gorumcemın soyledıgını sımdı yazıyorum sıkı dur 3 gun ağızın acık gezıcen
Mama anne Sütünden daha ıyıymış çünkü her gun herseyı yıyıp tüm vıtamınlerı alamıyomussun ama mamada tüm vıtamınler varmış
Bebegının kakasından ıgrenıp kocasına temızleten ınsanlarda anne oluyo ne yazıkkı
Doğumdan önce hangi ürün gerçekten gerekli kestiremiyor insan. Babynest almadığım için pişman olduğum şeylerden biri. Ben de besik içinde güvenli olduğunu düşündüğüm yan yastıklarla destekliyorum. Evet birşey örtmeyi düşünmüyordum ama yenidogana uygun bir tulum bulamamıştım ilk zamanlar
kundak, hareketleri sınırlı diye battaniye kullandım ama şimdi çok hareketli. Ani bebek olumlerinde tehlikeli dönem 2 aydan sonra başlıyor diye biliyorum.
29-30 mu? Naptiniz? İdeal derece 22 ile 24 derecedir. Bir de kalin giydiriyosaniz sindi terlemekten hasta olmuyosa ileride alistigi sicakliktan azicik az oldugunda hasta olur. Bence yine de aen bilirsin ama evin derecesini dusurursen daha rahat edersiniz.Biz sabitleyemiyoruz ve 29 30 dereceyi buluyor sicaklik bunaldik resmen acikta kalsa bile elleri kollari sicak oluyor surekli kontrol ediyorum benimde icim elvermiyor ama terlerse hemen isilik dokuyoruz
eveeeett kızlar biz yine hastaneye yattık.ciğerlerimize inmiş tedavi başlattı doktorumuz.ben yine dua istiyorum sizlerden
Benim geçenlerde öğretmen arkadaşım öyle söyledi sütü varmış ama mamadan da alacağı vitaminler olurmuş o yüzden de günlük olarak mutlaka mana veriyormuşHiç sorma gorumcemın soyledıgını sımdı yazıyorum sıkı dur 3 gun ağızın acık gezıcen
Mama anne Sütünden daha ıyıymış çünkü her gun herseyı yıyıp tüm vıtamınlerı alamıyomussun ama mamada tüm vıtamınler varmış
Bebegının kakasından ıgrenıp kocasına temızleten ınsanlarda anne oluyo ne yazıkkı
Geçmiş olsun Aslı inşalah çabucak iyileşireveeeett kızlar biz yine hastaneye yattık.ciğerlerimize inmiş tedavi başlattı doktorumuz.ben yine dua istiyorum sizlerden
Ben cok asiri giydirmeye karsiyim. Ne giyiyosan bir fazlasi genel kural zaten. Disari cikarken kisa kollu ic zibin, ustune tulum giydiriyorum. Havabin sicakligina gore ya hirka ya da ceket gidiriyorum. Simdilik kanguru ile geziyoruz. Zaten yapisik oldugumuzdan asiri sicak oluyor. Terleyip usumesin deiye battaniye oluyor yanimda duruma gore kullaniyorum.
Soguk hasta etmez aslinda, terlemek ve terin kurumasi hasta eder. Dikkat etmeniz gereken sey bu.
Bi de cok normal biseymis gibi anlatmis mi? Hahah
Biraz ayip edicem ama en kibar haliyle senin esinin tarafi ilgincmis birazcik
Ben de reflu yastiginda yatiriyorum geceleri. Zaten surekli kusma problemi var. Benim bebe kollari cok oynatiyor. Eger engellersem, kollarini oynatamzsa istedigi gibi direk uyaniyor, agliyor dogdugu gunden beri. Hic kundak yapamadim o yuzden.
Bir cok arkadasimiz gibi ben de kollarinin altindan battaniyeyi sabitliyorum. Kollar disarida kaliyor. Duusnuyorum usuyo mudur acaba diye ama evin ici gayet uygun. Hic bisey ortmesek bile olur aslinda.
29-30 mu? Naptiniz? İdeal derece 22 ile 24 derecedir. Bir de kalin giydiriyosaniz sindi terlemekten hasta olmuyosa ileride alistigi sicakliktan azicik az oldugunda hasta olur. Bence yine de aen bilirsin ama evin derecesini dusurursen daha rahat edersiniz.
Gecmis olsun Aslicim. Umarim en kisa surede iyilesir de bir daha hasta olmaz kuzucuk.
ay inşallah az önce hemşireye bu kış son olur inş diyorum e kış bitti korkma artık diyor.kış biter bizde hastalık bitmez gibi görünüyor.inş son olur.aman diyim sizler dikkat edin bebeklerinize kimseyi yaklaştırmayınBen cok asiri giydirmeye karsiyim. Ne giyiyosan bir fazlasi genel kural zaten. Disari cikarken kisa kollu ic zibin, ustune tulum giydiriyorum. Havabin sicakligina gore ya hirka ya da ceket gidiriyorum. Simdilik kanguru ile geziyoruz. Zaten yapisik oldugumuzdan asiri sicak oluyor. Terleyip usumesin deiye battaniye oluyor yanimda duruma gore kullaniyorum.
Soguk hasta etmez aslinda, terlemek ve terin kurumasi hasta eder. Dikkat etmeniz gereken sey bu.
Ben de reflu yastiginda yatiriyorum geceleri. Zaten surekli kusma problemi var. Benim bebe kollari cok oynatiyor. Eger engellersem, kollarini oynatamzsa istedigi gibi direk uyaniyor, agliyor dogdugu gunden beri. Hic kundak yapamadim o yuzden.
Bir cok arkadasimiz gibi ben de kollarinin altindan battaniyeyi sabitliyorum. Kollar disarida kaliyor. Duusnuyorum usuyo mudur acaba diye ama evin ici gayet uygun. Hic bisey ortmesek bile olur aslinda.
29-30 mu? Naptiniz? İdeal derece 22 ile 24 derecedir. Bir de kalin giydiriyosaniz sindi terlemekten hasta olmuyosa ileride alistigi sicakliktan azicik az oldugunda hasta olur. Bence yine de aen bilirsin ama evin derecesini dusurursen daha rahat edersiniz.
Gecmis olsun Aslicim. Umarim en kisa surede iyilesir de bir daha hasta olmaz kuzucuk.
ya bu arada benim de melinamıydı neydi bi farkım kalmadı gibi doğumdan beri bir sürü talihsizlik yazdım burada.kızlar valla ben troll değilim tüm yaşananlar gerçek
demekki kulun yaptığının Allahın yaptığından daha iyi olduğunu düşünüyorlar.ben bazen mama veriyorum ama mecbur kaldığımda o zaman bile kendimi kötü hissediyorum.sırf keremi daha iyi emzirebilmek için boza içe içe göbek yaptım vallaBenim geçenlerde öğretmen arkadaşım öyle söyledi sütü varmış ama mamadan da alacağı vitaminler olurmuş o yüzden de günlük olarak mutlaka mana veriyormuş
Anlamıyorum ki anne sütünden alamadığı ama katkı maddeli mamalardan alabileceği ne tarz bi vitamin olabileceğini düşünüyorlar ? Ki anne sütünün Bebek hastalandığında ona göre değiştiğini, mucizevi bi besin olduğunu duymayan kalmadı bence. boy boy resimler bilgiler her yerde paylaşılıyor.
Araştırmak çok zor degil aslında ama işte bi şey diyemedim kaldım öylece. bebeğimi benden çok mu düşüneceksin der diye bi şey de diyemiyor insan çok bilmiş oluyorum sonra.demekki kulun yaptığının Allahın yaptığından daha iyi olduğunu düşünüyorlar.ben bazen mama veriyorum ama mecbur kaldığımda o zaman bile kendimi kötü hissediyorum.sırf keremi daha iyi emzirebilmek için boza içe içe göbek yaptım valla
Evet bende pamuk kullaniyorum dogdugundan beri onunda etkisi oldugunu dusunuyorum.Aynen senin gibi ben de soğuk sıkma zeytinyağı kullanıyorum :)) komik ama millet salataya dökmez ben kıçına sürüyorum :))
Ve çok şükür hiç pişik olmadı tabi belki pamukların da etkisi vardır
Malesef dusuremiyorum merkezi sistem ve ben petekleri bilhassa yatak odasini ve salonu kapatmama ragmen ara kat olmamiza ve yan dairelerde aşırı yandigindan sicaklik bu. Turkiyenin havasi en pis ilcesinde yasiyoruz camlarida belli saatler disinda acamiyorum malesef burada dogalgaz yok komur yaniyor. Kizim gunduz kisa kol ince tek kat zibinla aksamda uzun kol ince tek kat zibinla anca bu kadar yapabiliyorum bizi hic sorma zaten don atlet moddayiz cidden yaz gelsin artik.Ben cok asiri giydirmeye karsiyim. Ne giyiyosan bir fazlasi genel kural zaten. Disari cikarken kisa kollu ic zibin, ustune tulum giydiriyorum. Havabin sicakligina gore ya hirka ya da ceket gidiriyorum. Simdilik kanguru ile geziyoruz. Zaten yapisik oldugumuzdan asiri sicak oluyor. Terleyip usumesin deiye battaniye oluyor yanimda duruma gore kullaniyorum.
ya bu arada benim de melinamıydı neydi bi farkım kalmadı gibi doğumdan beri bir sürü talihsizlik yazdım burada.kızlar valla ben troll değilim tüm yaşananlar gerçek
Anladim, zormus gercekten.Malesef dusuremiyorum merkezi sistem ve ben petekleri bilhassa yatak odasini ve salonu kapatmama ragmen ara kat olmamiza ve yan dairelerde aşırı yandigindan sicaklik bu. Turkiyenin havasi en pis ilcesinde yasiyoruz camlarida belli saatler disinda acamiyorum malesef burada dogalgaz yok komur yaniyor. Kizim gunduz kisa kol ince tek kat zibinla aksamda uzun kol ince tek kat zibinla anca bu kadar yapabiliyorum bizi hic sorma zaten don atlet moddayiz cidden yaz gelsin artik.
Kızlar
Benim göğüsler acayip sarktı ya neneler gibi banyoda kaldırıp yıkıyorum
Ama çok mutsuzum bu haliyle kendimi çok kötü hissediyorum cidden ilerde kaldırtsam mı diye bile düşündüm her emziren anneninki böyle olmuyor bence ya
sağol cnm Allah razı olsun.Olurmu öyle şey canım sen bizim keremimizin biricik aslısısın :) hiç melinayla bir tutmayız başından beri seni tanıyorum canımız oldun artık bu arada geçmiş olsun kuzuna canım inşallah biran önce düzelir bebişin
Uyku tulumu 21 derece evde olmalıymış ( mothercare deliler) bu sebeple aldım ama kullanamadım, ev daha sıcak pişmesin dedim. Battaniyeyi kollarının altından geçirip örtüyorum kıpırdadığında yüzüne geçiremiyor, ayak ucuna da destek koyuyorum kayıp içine kaçmasın diye çok rahat uyuyoruzHanımlar bebekleriniz gece battaniye vb ile mi uyuyor? Uyku tulumu kullanan var mı? Biz 2.5 aylık olmak üzereyiz ve hareketler hat safhada. Battaniyesin ya yüzüne çekiyor ya da çok aşağı itiyor. Omuzları kolları üşüyerek ya da yüzüne çok çekip nefes alamayacak diye az kalan uyku vaktimde de kalkıp kalkıp bakıyorum. Yarım kundak yapıyordum epeydir onu da yapmıyorum, rahatsız oluyor gibi geliyor artık. Sizde nasıl bu durum? Bir öneriniz var mı?
Ben yüzüstü koyup antrenman yaptırdığımda bile deliriyor değil rahat etmek. Kendiliğinden mi pozisyonu seviyor siz mi alıştırdınız?Yuzustu gunduz yatiriyorum ve yanındayım surekli en rahat ettiği ve uzun soluklu uyudugu pozisyon bu diger turlu tilki uykusunda resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?