2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben yüzüstü koyup antrenman yaptırdığımda bile deliriyor değil rahat etmek. Kendiliğinden mi pozisyonu seviyor siz mi alıştırdınız?
Annem :)) gunduz uykumuz yok gibi birseydi annem geldi yanima yuzustu yatirdi 2 saat uyanmadi o gunden beri favori pozisyonumuz cok gazli bir bebek bu sekilde gazida rahat cikartiyor.

Boşver bende de koca bi göbek var çok canını sikarsa emzirme döneminden sonra küçük bi operasyonla kaldirtiverirsin biseycikler olmaz önemli olan senin ve bebeğin sağlıklı olmasi ve o goguslerden bebisi doyuracak süt gelmesi gerisini düşünme.

Ay ayseeel, ayni ben. İkinciyi yapip yapmamaya kesin karar verip bi operasyondan gecerim. Psikolojim bozuluyo gordukce. Bi de benim sipa yeterince sarkmamis gibi enerken iyice kistirip kafasini geriye cekiyor surekli. Daha da sarkitiyor
Evet ya 1 de böyle olduk 2 yi düşünemiyorum :) benimki de kıstırıyor çektire çektire şekli kaydı tam bi anayız artık :))

Olsun tabi en önemlisi o çok şükür.. de bi arkadaşım var ne büyüdü ne sarktı baktıkça moralim bozuluyor :))

Aynı benn benim kv kp değil bizzat kendi babam. Kendi babami uyarıyorum sürekli söyleme hoşuma gitmiyor gerçekten sinirlenip kalbini kıracağım birgün diye yokkkkk aynı sureklii annen bakmıyor degilmi oğlum sana. Bide akıl verir bulgur pilavı iyi gelir anne sütüne yeşillik bol ye sakın mama verme anne sütünün yerini hiç biri tutmaz çok ye ki süt olsun torunuma vs vs vs vs yahu sen erkeksin senin neyine bunları anlatmak bana annem söylüyor zaten hiç bir şeye karışmayan babam torunu olunca acayip birisi oldu oyyyyyy yazarken bile içim daraldı

En azindan gunduz uyuyormus o bile buyuk nimet. Bizimki sadece bir gun gecegunduz uyumadi felegim sasti. Ama gece olmasida cok zorlar insallah duzelir.

İnşaAllah hepimizin ki uyusun sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamileyken bol su içip 7 8 kere wc ye giden ben şuan aynı suyu içiyorum ama günde 1 kere ancak gidiyorum uyumadığı için gündüz uyuyorum ama kucakta ...sürekli kucak kucak kucak karnim patlayacak yakında

R rabbit35 selam tatlim, nasilsin? Bebis nasil? Arada okuyordum firsat buldukca bayadir giremiyordum. umarim yolundadir hersey.
Biraz hasta teyzesi memleketteydik iki gün oldu geleli bebegm hastalandı görümcemin çocuklarının yüzünden grip olmuşlar bizimkinede bulaştırdılar çok şükür atlattık gibi

Rabbim hep güldürsün inşaAllah canım benim hepimize kolaylık versin. Uyutmamaya çalışıyorum yok -gündüzleri gözümün içine baka baka dalıyor yapmadigim saklabanliklar kalmadı banamisin demiyor zerre umrunda değil ama gece olunca laf istiyor uykulu uykulu birşeyler saçmalıyorum bende garibim gülüyor

İnşaAllah. Çok doğru birden oluşmaz yavaş yavaş ayar vermek lazım benim oğlana yoksa bende ona uyarsam gündüz uyuyup geceleri hortlayacagim

Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin kolaylıklar dilerim bir an once duzelir insallah.

hiç bilmezdim böle hissedebileceğimi. Çok saçma aslında, ama anama küfür edilmiş gibi nefret ediyorum o an. Tuhaf şey annelik.. :) KokunHuzur

Biraz hasta teyzesi memleketteydik iki gün oldu geleli bebegm hastalandı görümcemin çocuklarının yüzünden grip olmuşlar bizimkinede bulaştırdılar çok şükür atlattık gibi

Gecmis olsun tatlim, su yaz gelse de hastaliklar bi bitse artik

Haha babanın demesi de ayrı bi güzel hakikaten sabırlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…