2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar 51 gün oldu hala gözümüzün çapağı iltihabı gitmedi. Anne sütü ile temizle dedi hemşire çocuk dahada beter oldu. Çay ılık su vs fayda etmedi. Sizler nasıl gecirdiniz so illeti cocugun gozu orumcek agi gibi. Spider-Man kiyafeti giydirecegim tam olacak oglum

Sizlerede sürekli soru soruyorum K.bakmayin
Bazı yazıları tabiki netten okuyorum ama önemli olan bana denenmiş tecrübe edilmiş şeyler lazım onun için sürekli sizlere soruyorum.
çünkü gerçekten çok bilgili ve tecrubeli anneler var burada .

Bilgi paylaşılınca güzel la la la la laa

Adam bütün duyduklarını iletmiş sana...
benim kv dün beni deliye çevirdi haliyle süt azaldı birde ben demiştim tek göğüs yetmez mama verin diyor. Sabır diye diye taşa döndüm

Buradaki bilgiler o kadar işe yarıyor ki gerçekten :) sor sor sor

benim kv dün beni deliye çevirdi haliyle süt azaldı birde ben demiştim tek göğüs yetmez mama verin diyor. Sabır diye diye taşa döndüm.

Doğurmasaymış valla gerek yokmuş çocuk kendi kendine büyüyecek oda anayım büyüttüm diye ortada gezecek ohh valla

İlk 3 ay istesende bi düzen olmuyor. Ben kızımda 3. Ay bittiğinde başlamıştım koyuyordum yatağına bende kenara oturuyordum kendi kendine uyuyordu. Zaten 6. Ayda kendi odasında yatırmaya başlamıştım. İnş bunda da uygulayacam

benim kv dün beni deliye çevirdi haliyle süt azaldı birde ben demiştim tek göğüs yetmez mama verin diyor. Sabır diye diye taşa döndüm.

Amannnn sakın takma kafana . ben memlekette kafaya taka taka son zamanlarda hazirki olan sütümde çok azaldı Allah tan evime geldim. İyiyim şuan. Oğlumun adi da babamın adı ona çekerse yandımmm herşeye karışır

Oğlumun da ikinci haftada gözünde çok çapak olmaya başladı, hele uyandığında gözünü açamıyordu. Ben her sabah yüzünü kaynayıp ılıtılmış suyla pamukla siliyorum, önce gözlerini siliyorum. Göz pınarına çok hafif bastırıp göz kapağı ve kirpikleri boyunca siliyorum. Başlangıç noktam göz pınarı yani. Yaklaşık bi haftada geçti bu şekilde. Daha sonra nette bu konuyla ilgili bi yazıya denk geldiğimde de aynısı yazıyordu, göz pınarı ve çevresine hafif masaj uygulaması. Eğer denemediysen belki fayda görebilirsin sen de bu uygulamadan.

Ilk kizimi buyuturken okumustum kitabi, sonra bir baska anneye gonderdim. Duruyor olsaydi sana yollardim gercekten faydali bir kitap.
Tarz olarak biz tipik Turk annelerine biraz sert geliyor ama derinin de dedigi gibi zaten her yöntem her bebege uygulanamiyor. Herkesin kendine gore uyarlamasi gerekiyor.
Yatakta uykuya dalma adina 'yatir_kaldir ' yöntemi vardi. İnternette bilgi vardir,ben kizimi ilk 4 ay o sekilde uyutabilmistim. Sonra isler karisti :)
Simdi oglumu memede uyutuyorum. Dogru olmadigini biliyorum ama kizimi emziremedigim icin icimde kalan bir ukteydi bu. Su an cok hosuma gidiyor o yuzden bu durum :))

Çok sağol canım deneyeyim. Siliyordum sadece ben masajı bilmiyordum İnşaAllah iyi gelir

Canim cok gecmis olsun, pek bakamadim dunden beri insallah daha iyidir Kerem

benim kv dün beni deliye çevirdi haliyle süt azaldı birde ben demiştim tek göğüs yetmez mama verin diyor. Sabır diye diye taşa döndüm
Nurcum yazdin mi takip edemedim. Ne oldu akupunktur isi? Gittin mi?

asli2434 aslıcım çok geçmiş olsun canım gözden kaçırdım galiba çok çok geçmiş olsun. Şimd nasıl paşa

Sevgili ocak anneleri birşey sormak istiyorum göbek 12 günlük düşmedi dışarı çıkık gibi sizde de böyle miydi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim... Yanda da beyaz kısım var düşmeye yakın böyle mi oluyor

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…