2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
carters tan almıştım canım ama ben doguma yurt dışına gıtmıştım ya orda vardı
Burda bende hiç gormedım ama acaba instegram da satan bayanlarda varmıdır onlarda yurt dışından getırtıyo sonuçta,istersen resım atarım sende temın edebılırlermı sor
Ayrıca bu polar tulumlar standart Ölçüde degıl bedenlerı var ve uzun kollu

Ya hadı kendın Ömrü bıllah saksı gıbı yasamıssın
Bu cocuk sana Allah ın emanetı,insan hıç mı özenmez,dıkkat etmez
Allah ın İşine karışmak olmasında keske gerçekten ısteyen ve hakedenler anne olsa

Benım oğlanında boyleydı,bi sorun yok gıbı bence canım

Goruntusu gordugum kadariyla normal dusunce duzelecek. Gobek bagi kalinmis baya gec duser buda normal 3 gunde dusende var 20 gundede.

Acayıp mı bıraz kıbar ve az kaldı

Bı anlasam artık mama fırmaları bıle bunu soyluyoken nasıl bı kafaysa bu?Ben bazı öğünler mama vermek zorunda kalıyorum dıye içim içimi yıyo,millet keyfı verıyo

Benım oğlanında boyleydı,bi sorun yok gıbı bence canım

Goruntusu gordugum kadariyla normal dusunce duzelecek. Gobek bagi kalinmis baya gec duser buda normal 3 gunde dusende var 20 gundede.

Allah razı olsun dengesizin biri çok mu ağlattın fıtık gibi duruyor dedi Can'ımı sıktı çok sağolun içim rahatladı

Daha zaman var ama ben de en çok bunı düşünüyorum, sen yazınca aklıma geldi yine. Kimi uzmanlar 2 yaşına kadar aynı odada yatın diyor kimisi 6 ay civarı ayırın odasını diyor. Ben de çok büyümeden ayırma taraftarıyım ama bunu da yine bebek belirleyecek galiba. Gece uykuları düzene girerse ayırmakta sorun olmaz heralde 6-7 aylıkken. Sen ayırdığında zorlandın mı Nur? Bir de gece çok uyanıyor muydu kızın?

Canim cok gecmis olsun, pek bakamadim dunden beri insallah daha iyidir Kerem
sağol can'ım Allah razı olsun.dr umuz antibiyotik başlamadı ilk önce hava tedavisi yapalım bakalım etkili olacak mı dedi.sanırım iyiye gidiyor.keremin öksürükle gelen kusmaları vardı.dünden beri kusmadı.birazdan tekrar muayenene edecek bakalım inş antibiyotiksiz halledebiliriz.çok yoruldum ya doğumdan beri bir sürü talihsizlikler.ilk önce benim baş ağrım çocuğun sünnet yeri kanaması yok ateşi çıktı yok fıtık ameliyatı şimdide rsv midir ne beladır.Allah beterinden saklasın ama resmen doğurduğundan beri hastanedeyim.hep aynı hastaneye geliyoruz 5.kat hemşireleriyle kanka olduk.dün bi hemşire geldi aaaaa kerem senin ilk banyonu ben yaptırmıştım yakışıklım diye girdi olaya.

bence herşey normal görünüyor.benim oğlumun lise böyleydi.hatta bende tedirgin olup resim çekip doktorumuza göndermiştim oda normal demişti

Çok teşekkür ederim canım düşünmen yeter :) bende sizden duyunca arastırdım baya bugun denemek istiyorum cok mantıklı geldi bazı şeyler :) kitabı satan bir yere gittiğimde yakından inceliycem

Bir ara instagramda usa markabebe vardı şimdi başka ürünler satiyor. Yine instagram bir bakarım. Sen paylaşırsan sevinirim bir bakayim

Çok sağol canım deneyeyim. Siliyordum sadece ben masajı bilmiyordum İnşaAllah iyi gelir
Göz pinarlari tikali olabilir. Bir doktorun gormesinde fayda olabilir. Doktorunuz da muhtemelen basta masaji onerecek eger tikaniklik acilmazsa ufak bir operasyonla acilabilecegini soyleyecektir.

Canım benim yeğenimde olmuştu. doktor anne sütüyle sildiğini duyunca gülmüştü çünkü anne sütü besleyici özellikte siz çapağa sürerseniz onu besler geçirmez demişti bence de gayet mantıklı :)
Geçer inşallah yakın zamanda
Ayrıca senin babanın kadın versiyonu benim annem :) ama ben takmıyorum o kadar güzel ilgileniyor ki o cümleleri duymazdan geliyorum :)
Sen de boşver öyle takılsın sevgi cümlesi yerine onları kursun :) Allah tan kendi anne babamız :) kayınvalidem söylese kavga çıkartırım :))

Kızlar
Bebeklerinize masaj yağı kullanıyor musunuz ? Memnun kaldığınız bi marka varsa yazarsanız sevinirim

Yalniz değilsin kardiş Benimde babam çocuk doğmadan kucağa alıştırmayın diye başlamisti. Bir de boza da boza diye tutturmustu. Hicbir sey bilmiyormusum gibi davraniyor. Bir yerlerden bişeyler duyup onları dikte ediyor. Bazen ben de senin gibi kızıyorum ama ilgisiz sevgisiz olmasından iyidir. Napalim böyleler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…