2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
mrs_aysel kızlar panik yok o kıllar dökülecek yavaş yavaş

Babasını 14 yıl önce kaybetmiş bırı olarak gözyaşlarıyla okudum mesajını :)

kimya87 canım anca yollayabıldım resmi istersen bu şekılde bı sor satan bayanlara,cok işine yarar emınım.ben seneye kışada büyüğünü alıcam inşallah

Doktorumuz yan etkilerinde var ama dokulecek demisti hala dokulen birsey yok hos benim herifte cok var kiz onada benzemis olabilir alninda bile var zillinin :))) o gobek killari tuyleri hepimizde var sanirim :)

Doktorumuz yan etkilerinde var ama dokulecek demisti hala dokulen birsey yok hos benim herifte cok var kiz onada benzemis olabilir alninda bile var zillinin :))) o gobek killari tuyleri hepimizde var sanirim :)
Bızımkınınde kulak dışları alında var aslında tuyler ama Sarışın olunca dıkkat cekmıyo hiç
Daha kaşları bıle yenı koyulaştı
Bıldıgın sapsarıydıi
Benım babam sarışındı,eşımınde cocuklugu böyle sarıymış
Zaten oğlanda eşimle copy-paste durumundalar
Şugobek kılları nolucak acaba bızım

Hayırlı sabahlar :) ben şubat annesiyim geceleri gaz sorunu yaşıyoruz nE yazık ki..aranızda momys bliss gripe water gaz damlası kullanan var mı???

Gösterdim canım banada damla verdi büyüklere kullanilan dan zamanında aynı damlayı bana doktor yazmıştı ve onun yuzunden gözlerimde beyaz yere bakınca siyah siyah birşeyler uçmaya başladı doktora sormuştum yıllar once büyük ihtimal damladan dedi aynı damlayı eşimde kullanmış aynı sıkıntı ondada var ve aynı damlayı bebeğime yazınca almadım ne yalan soyleyeyim farklı bir doktorda merhem yazacaktı şeffaf onuda istemedim korkuyorum daha bebek bu siyah ucusanlardan ondada olur diye, ismini hatırlamıyorum görünce tanıdık eşimle aynısı bile bile lades diyemedim farklı yöntemlerle geçirmeye calisiyorum Rabbim hepimize sıfa versin İnşaAllah masajı dün birisi daha söyledi burada nick ini cikaramadim. Şimdi sende soyledin dün biraz denedim az da olsa azalma var Allah razı olsun hepinizden

Aynen Rabbim başımızdan eksik etmesin İnşaAllah ama daha az şeye karışmaları umduyla

İnşaAllah geçer . Beslediği kesinlikle doğru çok doğru söyledin canım. 2 katına çıktı çapak ilk ve son denemem oldu sütü
Babamı da babannem öğretiyor o dahada sınır bozucu :) atsan atılmaz satsan satılmaz Rabbim yokluklarını göstermesin ama fazlada karışmasınlar

sağol can'ım daha iyi gibi.en azından artık öksürerek kusmuyor.kızlar valla zombi gibiyim
Ayy kıyamam kuzuma inş son hastanede yatışınız olur.
Ben babamı 2016 Aralıkta kaybettim. Keşke yanımda olsaydı her karışmasına her kızışına binlerce kez razıydım. Oğlum dedesine benziyor ama dedesi bunu bilemeyecek.
Rabbim onu bizden erken aldı. İnş. Cennetinde kavuşturur bizleri...

Göz pinarlari tikali olabilir. Bir doktorun gormesinde fayda olabilir. Doktorunuz da muhtemelen basta masaji onerecek eger tikaniklik acilmazsa ufak bir operasyonla acilabilecegini soyleyecektir.

Şuan damla ve merhem.İnşaAllah operasyona gerek kalmaz

Amin canım inşaAllah

Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))

Senin ve diğer kaybeden kızların başı sağolsun

Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))
öyle mi derler.eee benim oğlanda babasının aynısı bazen gülüyorum Allah tarafından klonlandın diyorum.yaaaa bu arada bu gece rüyamda kocamla boşanıyorduk hatta ben çocukları alıp başka bir şehre yerleşiyormuşum.sabah eşime anlatıyorum bana diyor ki yatağın kenarında yattın ya k.çın açık kalmış keremle tek yatakta yatıyoruz ya hastane yataklarında.yatağın bir kenarına kıvrılıveriyorum keremi rahatsız etmemek için.sabah uyandığımda baktımki kerem küçücük vücuduyla yatağı kaplamış bende kenarda küçücük bir yerde yatıyorum.bi evimize geçseydik hayırlısıyla​

Hayir olaun insallah bencede acikta kalmis kaiden:)) tez zamanda gecersiniz insallah evinize biter şu sıkıntılı sureciniz. Gecen bir gece uyumadi diye isyan bayragini cektiydim ya burada utaniyorum suan sizlerin yasadigi yaninda benimkisi devede kulak sanirim. Rabbim hepimizin yarsimcisi olsun saglikla buyutelim kuzularimizi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…