Ya resmen aydınlandım şu anbende nerdeyse hiç kıl yok, olanlar da açıl renk ince ve seyrek. Ama kızımın kollarında omuzlarında maşallah benden çok çok daha fazla kıl var. Hiç anlam vermemiştim demek progestandanmış
Babasını 14 yıl önce kaybetmiş bırı olarak gözyaşlarıyla okudum mesajını :)Bence babalariniz cok sempatik en azindan ilgililer bir yerlerden bile duymus olsalar kulak kabartip dinliyorlar ve sizi-torunlarini onemsiyorlar demekki belki soyleme tarzları yada size soyleniyor olmasindan rahatsizsiniz ama olmayin bence. Keske babam yasasaydida daha fazlasini pata kute soyleseydi kizimi bir kez bile olsa opebilmesini yavrumun yavrusu diyerek sevebilmesini cok isterdim. Bu yuzden sanirim babalarinizin tarafindayim:)
mrs_aysel kızlar panik yok o kıllar dökülecek yavaş yavaş
Kiyamam ya hakkini helal et amacim kimseyi uzmek degildiBabasını 14 yıl önce kaybetmiş bırı olarak gözyaşlarıyla okudum mesajını :)
Doktorumuz yan etkilerinde var ama dokulecek demisti hala dokulen birsey yok hos benim herifte cok var kiz onada benzemis olabilir alninda bile var zillinin :))) o gobek killari tuyleri hepimizde var sanirim :)mrs_aysel Sabirsiz61 bende aylarca progestan kullandım ama benım oğlan Sarışın ve kel oldu ,onda Çıkmayan Tüyler bana sirayet etti sanırım sarkan goguslerımın altında kıllı bı gobek oldu
Aşkolsun insan her mutluluğunda bı yanını eksık hıssedıyo işte bılırsınKiyamam ya hakkini helal et amacim kimseyi uzmek degildi
Bızımkınınde kulak dışları alında var aslında tuyler ama Sarışın olunca dıkkat cekmıyo hiçDoktorumuz yan etkilerinde var ama dokulecek demisti hala dokulen birsey yok hos benim herifte cok var kiz onada benzemis olabilir alninda bile var zillinin :))) o gobek killari tuyleri hepimizde var sanirim :)
Mrb canim benim kızımın da aynı sorunu var başlarda yapışıyordu bile gözleri bana doktor masaj onerdi ve damla verdi biraz daha iyi oldu sende bi göster istersen sağlık ocagina göz çok hassas bi organ yani ben süt ve ilik su denedim dahada arttı göstermeni tavsiye ederim belki damla verir
Yalniz değilsin kardişBenimde babam çocuk doğmadan kucağa alıştırmayın diye başlamisti. Bir de boza da boza diye tutturmustu. Hicbir sey bilmiyormusum gibi davraniyor. Bir yerlerden bişeyler duyup onları dikte ediyor. Bazen ben de senin gibi kızıyorum ama ilgisiz sevgisiz olmasından iyidir. Napalim böyleler:)
Canım benim yeğenimde olmuştu. doktor anne sütüyle sildiğini duyunca gülmüştü çünkü anne sütü besleyici özellikte siz çapağa sürerseniz onu besler geçirmez demişti bence de gayet mantıklı :)
Geçer inşallah yakın zamanda
Ayrıca senin babanın kadın versiyonu benim annem :) ama ben takmıyorum o kadar güzel ilgileniyor ki o cümleleri duymazdan geliyorum :)
Sen de boşver öyle takılsın sevgi cümlesi yerine onları kursun :) Allah tan kendi anne babamız :) kayınvalidem söylese kavga çıkartırım :))
Ayy kıyamam kuzuma inş son hastanede yatışınız olur.sağol can'ım daha iyi gibi.en azından artık öksürerek kusmuyor.kızlar valla zombi gibiyim
Ben babamı 2016 Aralıkta kaybettim. Keşke yanımda olsaydı her karışmasına her kızışına binlerce kez razıydım. Oğlum dedesine benziyor ama dedesi bunu bilemeyecek.Yalniz değilsin kardişBenimde babam çocuk doğmadan kucağa alıştırmayın diye başlamisti. Bir de boza da boza diye tutturmustu. Hicbir sey bilmiyormusum gibi davraniyor. Bir yerlerden bişeyler duyup onları dikte ediyor. Bazen ben de senin gibi kızıyorum ama ilgisiz sevgisiz olmasından iyidir. Napalim böyleler:)
Göz pinarlari tikali olabilir. Bir doktorun gormesinde fayda olabilir. Doktorunuz da muhtemelen basta masaji onerecek eger tikaniklik acilmazsa ufak bir operasyonla acilabilecegini soyleyecektir.
Ayy kıyamam kuzuma inş son hastanede yatışınız olur.
Ben babamı 2016 Aralıkta kaybettim. Keşke yanımda olsaydı her karışmasına her kızışına binlerce kez razıydım. Oğlum dedesine benziyor ama dedesi bunu bilemeyecek.
Rabbim onu bizden erken aldı. İnş. Cennetinde kavuşturur bizleri...
Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))Bızımkınınde kulak dışları alında var aslında tuyler ama Sarışın olunca dıkkat cekmıyo hiç
Daha kaşları bıle yenı koyulaştı
Bıldıgın sapsarıydıi
Benım babam sarışındı,eşımınde cocuklugu böyle sarıymış
Zaten oğlanda eşimle copy-paste durumundalar
Şugobek kılları nolucak acaba bızım
Senin ve diğer kaybeden kızların başı sağolsunAyy kıyamam kuzuma inş son hastanede yatışınız olur.
Ben babamı 2016 Aralıkta kaybettim. Keşke yanımda olsaydı her karışmasına her kızışına binlerce kez razıydım. Oğlum dedesine benziyor ama dedesi bunu bilemeyecek.
Rabbim onu bizden erken aldı. İnş. Cennetinde kavuşturur bizleri...
Benim gibi esini cok sevenlerdenmissin demekki oyle derler cocuk ese benzermis o zaman sehur efsanesimi bilmem ama :) bizimkinin kulaklari, alni, bacaklari, omuzlari hatta catalda bile var heee favorilerimiz bile var yahu :))
Hayir olaun insallah bencede acikta kalmis kaiden:)) tez zamanda gecersiniz insallah evinize biter şu sıkıntılı sureciniz. Gecen bir gece uyumadi diye isyan bayragini cektiydim ya burada utaniyorum suan sizlerin yasadigi yaninda benimkisi devede kulak sanirim. Rabbim hepimizin yarsimcisi olsun saglikla buyutelim kuzularimizi insallah.öyle mi derler.eee benim oğlanda babasının aynısı bazen gülüyorum Allah tarafından klonlandın diyorum.yaaaa bu arada bu gece rüyamda kocamla boşanıyorduk hatta ben çocukları alıp başka bir şehre yerleşiyormuşum.sabah eşime anlatıyorum bana diyor ki yatağın kenarında yattın ya k.çın açık kalmışkeremle tek yatakta yatıyoruz ya hastane yataklarında.yatağın bir kenarına kıvrılıveriyorum keremi rahatsız etmemek için.sabah uyandığımda baktımki kerem küçücük vücuduyla yatağı kaplamış bende kenarda küçücük bir yerde yatıyorum.bi evimize geçseydik hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?